Najveće zadovoljstvo kupnjom Appleovih računala

poruka: 279
|
čitano: 49.147
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najveće zadovoljstvo kupnjom Appleovih računala".
16 godina
protjeran
Re: Najveće zadovoljstvo kupnjom Appleovih računal
alen-c kaže...
grimyHR kaže...

1. ovo nije apple forum/portal nego IT forum/portal

2. s obzirom da na ovom forumu prevladava misljenje da je apple bljak, a ima puno apple vijesti naravno da ce prevladavati i takvi komentari

3. neljubitelji apple proizvoda imaju jednako pravo izraziti svoje misljenje na ovom forumu kao i apple fanboyi te njihovo misljenje ima jednaku vrijednost bez obzira na to da li posjeduju appleove proizvode

4. to sto ti ne izrazavas svoje misljenje o cod-u nije razlog da i mi ne izrazavamo svoje misljenje o apple proizvodima

1. Ovo nije Apple forum, ali bome ni PC only forum, nego kaš  što kažeš IT forum

2. Na ovom forumu na teme o Appleu uvijek dolazi nekih 10ak ljudi koji ga nemogu smislit,

ali mislim da ipak nemožeš rec da je ovo generalno forum gdje svi misle da je Apple bljak.

Prije bi rekao da za bar 50% forumaša ovdje Apple "nit smrdi, nit miriši", a ostalim 50%

ili se sviđaju Appleovi proizvodi, ili ih mrze. Teško je tocno rec. Bilo bi zgodno napravit neku takvu anketu  {#}

3. Svi imaju pravo na mišljenje i komentiranje (bar bi trebali imat..), ali bilo bi onda uredu

da se ti isti koji idu komentirati te vijesti ne žale o previše vijesti o Appleu i Apple fanboyizmu,

jer i jedan i drugi fenomen poticu upravo svojim komentarima.

Ako ti npr.u ovakovoj temi daš nekih svojih 10ak komentara ili više (nije da brojim, ali vidim da si aktivan u tim temama {#})

a npr.na temu "3D snimka misije Space Shuttlea" daš 1 ili ni jedan, razmisli malo koje bi teme kao urednik cešce plasirao {#}
I ne samo to, to je zakon akcije i reakcije. Ako ja tebi u nekoj temi popljujem npr.Symbian, nije li za ocekivati da ceš ga još

zdušnije braniti i dokazivati da je dobar. I to je sasvim normalno jer smatraš to ok OS-om, koristiš ga

i smatraš da drugi imaju krivo mišljenje o njemu. S druge strane od mene nebi bilo baš normalno da popljujem

Symbian bez razloga zato što je to cool i jer tako misli onih tvojih 90% forumaša

4. Nije razlog, ali je teško ne pitati se zašto ti imaš potrebu napravit nešto tako

u temi o Appleu, a npr.Stoja ne u temi o COD-u.

1. pa da, it forum na kojem svi imamo jednako pravo izraziti svoje misljenje o cemu god, pa tako i o appleu

2. korisnika apple proizvoda je ovdje mozda 5-10%,   a vjerujem da su si vecina sami birali racunalo i s razlogom nisu kupili apple

3. u redu je sve sto ne krsi pravila foruma

4. imam "potrebu" komantirati na temama o appleu zato jer imam svoje misljenje o tome i zelim ga izraziti, pogotovo kad vidim hvalospjeve koje su neki napisali, razlog je isti kao i razlog zasto ga neki hvale kao blesavi

uostalom, po symbianu se pljuje puno vise nego po appleu, pa ja ne prigovaram zato jer ti ljudi tamo pisu, posvadati cu se s njima, raspravljati, argumentirati, reci ima da su idioti i budale, pokupit karton, ali nikog ne tjeram, ovo je forum i namjenjen je raspravi, a rasprava ne postoji ako se svi slazu...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 16:14 (grimyHR).
17 godina

Aj smanjite te citate, dovoljno ih je i u originalu pročitati, netreba još x repriza.

@ alen-c: Nisam obraćao nikad pozornost na te palčeve, ali sad sam pogledao i mogu reć da si

ciničan u tvrdnji da čitaš komentare, jer koliko vidim, fakat si samo šamarao svima redom td.

koje si u nekom svom filmu proglasio "hejterima" apple kulta.

Ajd mi reci kako sam ja pao u apple hejtere vrijedne thumb downa, ako kažem argumentirano

jer na obje radim, a da mi je stara APPLE tipkovnica sa normalnim tipkama ugodnija za tipkanje

od nove APPLE tipkovnice sa "digitron" gumbima koje ne osjećam?   I to potkrijepim SLIKAMA?

Da mi je npr. specijaliziran japanski mišovakvog oblika prilagođen crtačima

ili wacom tablet bolji za moj posao od mighty mousea?

Pa upotrebljavam ih profesionalno, šta - da sad idem ubit karpalni tunel upalama zato da mi ti nebi dao td

i da trpeći slijepo ponavljam da mora da sam ja kriv jer je apple sigurno bezgrešan i najbolji?
To je samo ono što sam vidio na mojem postu, ali vidim da si naklikao redom.

To u mojoj bilježnici nije nikakav argumentiran razgovor, pa

neću ni ulaziti u to otkad koristim macove, i u kojem si ti vrtiću tada obitavao.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
grimyHR kaže...

2. korisnika apple proizvoda je ovdje mozda 5-10%,   a vjerujem da su si vecina sami birali racunalo i s razlogom nisu kupili apple

Evo samo kratki osvrt na ovo, bila je anketa na BOL-u u drugom mjesecu koji mobilni OS koristimo i iOS ima 21% tako da nije baš da ih nema. Pretpostavljam da si ti više mislio na apple kompove što bi onda sigurno bilo točno, ali evo kada uspoređujemo sa smartphonovima, android ima prevagu od 15% što nije toliko da bi se apple kompletno zanemario...

Po tome onda bi se wp7 trebao kompletno ignorirati na BOL-u jer ga samo 2% ima...

Anketa

Stoja
17 godina
Stoja kaže...
grimyHR kaže...

Evo samo kratki osvrt na ovo, bila je anketa na BOL-u u drugom mjesecu koji mobilni OS koristimo i iOS ima 21% tako da nije baš da ih nema. Pretpostavljam da si ti više mislio na apple kompove što bi onda sigurno bilo točno, ali evo kada uspoređujemo sa smartphonovima, android ima prevagu od 15% što nije toliko da bi se apple kompletno zanemario...Po tome onda bi se wp7 trebao kompletno ignorirati na BOL-u jer ga samo 2% ima...

Anketa

Ej čovječe, daj se malo skoncentriraj. Tema je o APPLE RAČUNALIMA, nikakvim mobitleima, čovjek ti priča o kupcima APPLE RAČUNALA, a ti linkaš anketu o smartphoneovima. Tako Nokia radi Auto gume, pa nisam vidio da je netko zapeo pričati kako mu proklizavaju gume na mokrom pri u temi s imenom "kako ste zadovoljni svojim nokia mobitelom"

16 godina
overhaul kaže...

Ej čovječe, daj se malo skoncentriraj. Tema je o APPLE RAČUNALIMA, nikakvim mobitleima, čovjek ti priča o kupcima APPLE RAČUNALA, a ti linkaš anketu o smartphoneovima. Tako Nokia radi Auto gume, pa nisam vidio da je netko zapeo pričati kako mu proklizavaju gume na mokrom pri u temi s imenom "kako ste zadovoljni svojim nokia mobitelom"

sh*t my bad....{#} A već je tema daleko odlutala da nisam ni skužio o čemu je upočetku bila riječ....Isprike još jednom{#} Moram i ja koji puta fail napraviti{#}

Stoja
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Aj smanjite te citate, dovoljno ih je i u originalu pročitati, netreba još x repriza.

@ alen-c: Nisam obraćao nikad pozornost na te palčeve, ali sad sam pogledao i mogu reć da si

ciničan u tvrdnji da čitaš komentare, jer koliko vidim, fakat si samo šamarao svima redom td.

koje si u nekom svom filmu proglasio "hejterima" apple kulta.

Ajd mi reci kako sam ja pao u apple hejtere vrijedne thumb downa, ako kažem argumentirano

jer na obje radim, a da mi je stara APPLE tipkovnica sa normalnim tipkama ugodnija za tipkanje

od nove APPLE tipkovnice sa "digitron" gumbima koje ne osjećam?   I to potkrijepim SLIKAMA?

Da mi je npr. specijaliziran japanski mišovakvog oblika prilagođen crtačima

ili wacom tablet bolji za moj posao od mighty mousea?

Pa upotrebljavam ih profesionalno, šta - da sad idem ubit karpalni tunel upalama zato da mi ti nebi dao td

i da trpeći slijepo ponavljam da mora da sam ja kriv jer je apple sigurno bezgrešan i najbolji?
To je samo ono što sam vidio na mojem postu, ali vidim da si naklikao redom.

To u mojoj bilježnici nije nikakav argumentiran razgovor, pa

neću ni ulaziti u to otkad koristim macove, i u kojem si ti vrtiću tada obitavao.

Procitao sam ja sve te komentare i zato sam to i dao. Jednostavno se ne slažem s tom tvojom tvrdnjom.

Tvrdiš da nije nimalo ergonomski, ali meni je. I što cemo sad. Imao sam prije Logitechovu tipkovnicu

i miša pa mi ova ipak više paše. Jednostavno volim plici hod tipki kao i na laptopu. Ne volim onakve

visoke tipke kao što su na onoj staroj Apple-ovoj tipkovnici. Meni je zgodno što je tako mala pa joj je bliže miš

i zgodna je za koristiti bilo gdje. Ono što nevalja kod nje je trajanje baterije (moguce da je problem u baterijama koje

koristim, ali na Logitechovoj nisu radile probleme).

Nit sam te svrstao u neku grupu hejtera ili bilo cega. Eto npr. s GrimyHR-om nerjetko imam suprotno mišljenje,

ali ponekad baš napiše nešto u cem se slažem, zar bi mu i u tom trenu trebao dati TD?

Neznam kako vi, ali TD/TU ne ovise o osobi koja piše post, nego o samom postu.

I dalje mi nije jasno cemu toliko polemiko oko toga. Zar je problem ako se netko ne slaže s nekom tvrdnjom?

Mislim ako vam je toliko stalo do toga, recite mi da napravim listu ljudi koji su osjetljivi na to i da jednostavno

njima ništa ne dajem.

Također nisam nikad rekao da je Apple bezgrešan a ni apsolutno najbolji.

Svatko koristi ono što mu odgovara, ali ono što prezirem su komentari

koji bi trebali svjedociti da zato što je netko stariji treba biti u pravu, mudriji, iskusniji ili šta sve ne.

To je u rangu "gdje si ti bio kad sam ja ..."

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
14 godina
neaktivan

Zašto ste oživjeli ovu ušljivu temu?

jedno te isto te jedno te isto te jedno te isto te jedno....

3 0 hvala 0
17 godina
alen-c kaže...

Procitao sam ja sve te komentare i zato sam to i dao. Jednostavno se ne slažem s tom tvojom tvrdnjom.

Tvrdiš da nije nimalo ergonomski, ali meni je. I što cemo sad. Imao sam prije Logitechovu tipkovnicu

i miša pa mi ova ipak više paše. Jednostavno volim plici hod tipki kao i na laptopu.

Ma super, "imao si logitechovu tipkovnicu". To je koda kažeš "pa imao sam PC".

Jesi li koristio novije logitechove tipkovnice više klase u koju spada čak najjeftinija žičana appleova (400 kn)?

Npr. Logitech Illuminated?

Prvo moraš naći prigodne kruške da bi ih uspoređivao sa jabukom.

No okej, ako ti je sadašnja apple bolja od stare apple, tvoja navika.

Ja ti sigurno neću zato nabijati td.

To je ipak koliko razumijem, za uvrede i neargumentiran flejm i trolling.

17 godina
BlueMax kaže...

Zašto ste oživjeli ovu ušljivu temu?

jedno te isto te jedno te isto te jedno te isto te jedno....

Ma niije jedno te isto:) Nismo se još dotakli toga jel bolje radi Ati hd 6970 u novom imacu 27"

ili ati HD6970 u frendovoj konfi sa moddanim kućištem :P Hm.. ozbiljno, kako su nagurali hd6970

u kućište imaca?

:P

17 godina
neaktivan
alen-c kaže...
2. Na ovom forumu na teme o Appleu uvijek dolazi nekih 10ak ljudi koji ga nemogu smislit,

ali mislim da ipak nemožeš rec da je ovo generalno forum gdje svi misle da je Apple bljak.

Prije bi rekao da za bar 50% forumaša ovdje Apple "nit smrdi, nit miriši", a ostalim 50%

ili se sviđaju Appleovi proizvodi, ili ih mrze. Teško je tocno rec. Bilo bi zgodno napravit neku takvu anketu {#}

http://www.bug.hr/anketa/sto-mislite-o-appleovim-uredajima/94403.aspx

Is it weird that this gave me an orgasm?
16 godina

Ma jabuka je smeće. Živio PC i moje  3litre bambusam kojeg sam popio .. {#} 

Šalim se.  {#}

Neka koristi svatko što mu odgovara i to je toooooo.

Živili ljudiiiiiii

Bluemax..... Slažem se sa tobom. Alii ju je jabučar ponovno načeo.... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
U 5 ujutro vodimo borbu sa Appleom! :)
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja samo znam da su cjenovno prihvatlivi za avaciji dzep, odnosno cijenom ekvivalentni PC-ima svi bi imali MAC i neku konzolu sa strane.

It's so deep how can you be so shallow

1 0 hvala 0
17 godina

Dobro- nebi svi, ali dobra većina običnih korisnika svakako.

Ovako, dok jedan najjeftiniji imac košta 10 000 kn u inače povoljnog Protisa,

a sadrži 21.5" monitor, Core i3 3.06GHz/4GBram/500GB hdd/Radeon HD 4670...

nek se zabave oni kojima nije muka sad klikat, što mogu u 10 000 kn nagurati:

koje kućište, monitor, periferiju, procesor i td?

Nešto mi govori, dosta moćniji stroj sa dosta većim ekranom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sve ovisi ko kaj voli i treba, ja bi opet kupio MAC pošto koristim samo internet! OS, jednostavnost, kvaliteta, tišina i stabilnost me oduševljavaju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 2:10 (Monopol).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ako koristiš SAMO internet, webbook će ti raditi jednako stabilno i tiho i integrirano i mirno i na baterije.

Ali enigma mi je što te onda zanima na bug forumu, kaladont?

- onaj koji kodnas kupuje imac gornjih karakteristika, evo što može dobiti za identičan novac:

Svaka komponenta (izuzev kućišta i elegancije imaca=što se jednako postiže pospremanjem kućišta pod stol)

svaka je barem dvaput jača, a neke i 4 puta(memorija, grafička, procesor-dakle najbitnije)

Mogao sam biti i štedljiviji u matičnoj, periferiji, količini rama, napajanju, ili odabrati amd, pa sklepati i za ssd.

Pa evo, ako tko želi, možemo složiti anketu: da dobijate sutra poklon, što biste radije:

imac 21.5" monitor, Core i3 3.06GHz/4GBram/500GB hdd/Radeon HD 4670

picek 23" IPSmonitor, Core i7 2600k/16GB 1600 vengeance ram/1TB WDblack/Radeon HD6950

1 imek 21.5" i3 540
16 picek 23" i7 2600k
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gledaj moj PC prejako se čuje nakon guranja pod 4 stola, nije mi jasan ovaj dio kaj tražiš na B forumu?
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 2:58 (Monopol).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Gledaj moj PC prejako se čuje nakon guranja pod 4 stola, nije mi jasan ovaj dio kaj tražiš na B forumu?

Danas je toliko teško dobiti tihi PC, pogotovo za ovo što si naveo što ti treba :(

14 godina
neaktivan
dejson kaže...

Ja samo znam da su cjenovno prihvatlivi za avaciji dzep, odnosno cijenom ekvivalentni PC-ima svi bi imali MAC i neku konzolu sa strane.

Potpuno pogresno. Pravi PC gamer zna da konzola ne moze zamijeniti PC.

Osim toga, da sve igre za PC postoje i za Mac vecina PC korisnika bi ostala na PC-ju zbog mogucnosti nadogradnje i izbora komponenti i periferije. Appleov glossy monitor izdaleka mozda dobro izgleda ali kad sjednes za njega onda shvatis koliko je to lose rjesenje. Tipkovnica i mis takodjer. Da ne govorimo o nadogradnji graficke kartice koja je osnovni element i gdje kod PC-ja kupis novu a prodas ili bacis staru dok kod Maca (pretpostavljam da nisi mislio kako bi svi imali Mac Pro) mozes prodati ili baciti sve zajedno ukljucujuci i monitor.

Osim cijene i designea jedino sto razlikuje Mac od PC-ja je OS. Nisam jos isprobao Lion, po onom sto cujem ubacene su neke meni nebitne stvari tako da win7 (osim po malicioznom softwareu) nimalo ne zaostaje za OS-X-om.

Meni se u proslosti dogadjalo da Apple jedan te isti zadatak brze i stabilnije odradjuje od po specifikacijama istog PC-ja. Danas to nije tako i cest je upravo obrnut slucaj.

Zanimljiv je slucaj jednog render enginea s kojim radim i koji je u pocetku davao duplo slabije rezultate na Win platformi i odmah je po forumu (otprilike 50% Mac i 50% Win korisnika) pocela prica o nadmocnoj Appleovoj arhitekturi i OS-u i pljuvanje po Windowsima dok se (u drugoj, developer temi) nije javio lik koji je tvrdio da je to namjerno napravljeno i svoje tvrdnje potkrijepio ogromnim znanjem o hardwareu i o programiranju, te 1/1 elaborirao da ne postoji nikakav razlog zbog kojeg bi PC davao losije rezultate.

Onda smo dobili novi update aplikacije i sada zacudo jednako snazan PC daje nijansu bolje rezultate od Maca.

Ako netko ne vjeruje u ovo neka prostudira temu:  http://www.artlantis.com/artlantis-benchmark-please-contribute_f-atl_general_us-13417.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 13:01 (BlueMax).
14 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
alen-c kaže...
overhaul kaže...

(...)

(...)

Problem nije u tome da se ti ne slažeš pa daš TD, nego u tome da si čovjeku dao TD na post u kojem on govori da je njemu neka tipovnica ugodnija za rad. Što, ti se ne slažeš da je njemu neka tipkovnica ugodnija za rad? Misliš da si to on samo zabrijava da mu je ugodnija, i da zapravo nije?

Pa to upravo i je nacin razmisljanja ogranicenog tipa. On zaista misli da je u pravu i da je onaj ko je napisao kako mu je stara bolja od nove Macove tipkovnice a Illuminated bolja od obje ove zajeno, u zabludi jer tako nesto je nemoguce. da netko napravi nesto bolje od Applea? Ma daj, sigurno ne zna o cemu govori :)

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

ako koristiš SAMO internet, webbook će ti raditi jednako stabilno i tiho i integrirano i mirno i na baterije.

- onaj koji kodnas kupuje imac gornjih karakteristika, evo što može dobiti za identičan novac:

Svaka komponenta (izuzev kućišta i elegancije imaca=što se jednako postiže pospremanjem kućišta pod stol)

svaka je barem dvaput jača, a neke i 4 puta(memorija, grafička, procesor-dakle najbitnije)

Mogao sam biti i štedljiviji u matičnoj, periferiji, količini rama, napajanju, ili odabrati amd, pa sklepati i za ssd.

Pa evo, ako tko želi, možemo složiti anketu: da dobijate sutra poklon, što biste radije:

picek 23" IPSmonitor, Core i7 2600k/16GB 1600 vengeance ram/1TB WDblack/Radeon HD6950

Moram ti skrenut pozornost da si malo krivo složio racunicu. Ovaj Mac u Protisu ne samo da je skuplji, nego je i star godinu dana.

Ovo je aktualni model. Razlika je bome poprilicna. I cijena dakle nije 10 000kn, nego je 9600kn, tj. 8600kn ako si student.

Pa sad ti reci da je razlika baš toliko ogromna, kao i da faktor jednostavnosti i dazajna kod iMaca apsolutno ništa ne znaci.

OS X necu nu spominjati... Također tom svom složencu dodaj i Win 7 od najmanje 1000+kn da bi mogao igrati sve te silne igre

koje PC platformu cine primamljivom, ili bar da može pokrenut neke profi programe kako to može OS X.

Kako god okrenem, usporedba ti je poprilicno manjkava.

BlueMax kaže...
M_dipl. kaže...
alen-c kaže...
overhaul kaže...

(...)

(...)

Problem nije u tome da se ti ne slažeš pa daš TD, nego u tome da si čovjeku dao TD na post u kojem on govori da je njemu neka tipovnica ugodnija za rad. Što, ti se ne slažeš da je njemu neka tipkovnica ugodnija za rad? Misliš da si to on samo zabrijava da mu je ugodnija, i da zapravo nije?

Pa to upravo i je nacin razmisljanja ogranicenog tipa. On zaista misli da je u pravu i da je onaj ko je napisao kako mu je stara bolja od nove Macove tipkovnice a Illuminated bolja od obje ove zajeno, u zabludi jer tako nesto je nemoguce. da netko napravi nesto bolje od Applea? Ma daj, sigurno ne zna o cemu govori :)

Ajme što ste svi zapeli za taj TD? On nije izraz uvijek da nešto nije istina, nego u ovom slucaju neslaganja.

Kao da netko kaže da mu se sviđa npr. izgled alienware laptopa koji meni djeluju kicasto.

To ne znaci da su oni apsolutno ružni ili da on nije upravu. Ja smatram to drugacije i zato bi dao TD.

Valjda imam pravo na svoje mišljenje i slaganje/neslaganje baš kao i drugi.

To što ti moje razmišljanje smatraš ogranicenim tvoj bed.

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
alen-c kaže...

Zapravo je tvoj bed, ali nema veze. Ja sam ionako padobranac.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 19:40 (Psiho246).
14 godina
neaktivan
alen-c kaže...
overhaul kaže...

Moram ti skrenut pozornost da si malo krivo složio racunicu. Ovaj Mac u Protisu ne samo da je skuplji, nego je i star godinu dana.

Ovo je aktualni model. Razlika je bome poprilicna. I cijena dakle nije 10 000kn, nego je 9600kn, tj. 8600kn ako si student.

Pa sad ti reci da je razlika baš toliko ogromna, kao i da faktor jednostavnosti i dazajna kod iMaca apsolutno ništa ne znaci.

OS X necu nu spominjati... Također tom svom složencu dodaj i Win 7 od najmanje 1000+kn da bi mogao igrati sve te silne igre

koje PC platformu cine primamljivom, ili bar da može pokrenut neke profi programe kako to može OS X.

s puno slabijim pc-jem mozes igrat sve igre danas

a tu jednostavnost mozes objesit macku od rep, osx je mozda prije bio bolji od windowsa, danas vise nije

vruće je...
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
alen-c kaže...

Zapravo je tvoj bed, ali nema veze. Ja sam ionako padobranac.

Neznam zašto bi trebao biti ako me ne dira. Al ok, svatko ima pravo mislit šta ga je volja.

apoteka kaže...
alen-c kaže...

s puno slabijim pc-jem mozes igrat sve igre danas

a tu jednostavnost mozes objesit macku od rep, osx je mozda prije bio bolji od windowsa, danas vise nije

Možeš i s Macom jer vec sad ima dosta igrica, a ako ti baš fali određena uvijek možeš stavit Windowse.

Za okorjele gejmere ionako OS X nikad nije bio 1.izbor. Sve zavisi o tome što ti je bitno kod racunala.

Nekom je to obrada videa, nekom igrice, nekom surfanje, nekom izgled, nekom sama ugodnost korištenja.

Zato fala Bogu i imamo i Mac, i Win i Linux  i štošta drugog.

Vezano uz temu, ja sam još jedan zadovoljan kupac Apple racunala, nastave li ovako, zasigurno ce i iduci moj laptop biti

1 iz njihove ponude.

15 godina
protjeran

bug forsira apple zbog love . nist drugo

pogle malo reklame (vip =kupi povoljan apple)

(t-com kupi povoljan apple)

svi znamo da magazini zive od reklame

a i svi znamo kako je bug izgledao prije a kako sad

sto znaci aplle nije nist superiorniji (cak je nazadniji) od pc-a  ali

superiornijim ga cine ...tadaaa .... REKLAME ....

14 godina
neaktivan
Pa dobro kaj sad? Nije moja ili tvoja stvar kaj bug forsira Apple ako ti se ne sviđa imas druge forume...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Možeš i s Macom jer vec sad ima dosta igrica, a ako ti baš fali određena uvijek možeš stavit Windowse.

Za okorjele gejmere ionako OS X nikad nije bio 1.izbor. Sve zavisi o tome što ti je bitno kod racunala.

Nekom je to obrada videa, nekom igrice, nekom surfanje, nekom izgled, nekom sama ugodnost korištenja.

nije li jeftiniji hackintosh?

koliko ja shvacan, komponente u appleovim kompjuterima su precjenjene

a sam osx je duplo jeftiniji od windowsa

sto onda placas? {#}

vruće je...
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

sto onda placas?{#}

Porez na budale.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
alen-c kaže...

sto onda placas? {#}

Aj mi ti napravi hackintosh u dimenzijama jednog iMaca i da radi tako tiho i pouzdano kao i ovaj i

da sve to skupa tako lijepo izgleda i da na kraju sve to skupa ispadne jeftinije i sve 5{#}

14 godina
protjeran

LoL

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice