1. ovo nije apple forum/portal nego IT forum/portal
2. s obzirom da na ovom forumu prevladava misljenje da je apple bljak, a ima puno apple vijesti naravno da ce prevladavati i takvi komentari
3. neljubitelji apple proizvoda imaju jednako pravo izraziti svoje misljenje na ovom forumu kao i apple fanboyi te njihovo misljenje ima jednaku vrijednost bez obzira na to da li posjeduju appleove proizvode
4. to sto ti ne izrazavas svoje misljenje o cod-u nije razlog da i mi ne izrazavamo svoje misljenje o apple proizvodima
1. Ovo nije Apple forum, ali bome ni PC only forum, nego kaš što kažeš IT forum
2. Na ovom forumu na teme o Appleu uvijek dolazi nekih 10ak ljudi koji ga nemogu smislit,
ali mislim da ipak nemožeš rec da je ovo generalno forum gdje svi misle da je Apple bljak.
Prije bi rekao da za bar 50% forumaša ovdje Apple "nit smrdi, nit miriši", a ostalim 50%
ili se sviđaju Appleovi proizvodi, ili ih mrze. Teško je tocno rec. Bilo bi zgodno napravit neku takvu anketu
3. Svi imaju pravo na mišljenje i komentiranje (bar bi trebali imat..), ali bilo bi onda uredu
da se ti isti koji idu komentirati te vijesti ne žale o previše vijesti o Appleu i Apple fanboyizmu,
jer i jedan i drugi fenomen poticu upravo svojim komentarima.
Ako ti npr.u ovakovoj temi daš nekih svojih 10ak komentara ili više (nije da brojim, ali vidim da si aktivan u tim temama )
a npr.na temu "3D snimka misije Space Shuttlea" daš 1 ili ni jedan, razmisli malo koje bi teme kao urednik cešce plasirao
I ne samo to, to je zakon akcije i reakcije. Ako ja tebi u nekoj temi popljujem npr.Symbian, nije li za ocekivati da ceš ga još
zdušnije braniti i dokazivati da je dobar. I to je sasvim normalno jer smatraš to ok OS-om, koristiš ga
i smatraš da drugi imaju krivo mišljenje o njemu. S druge strane od mene nebi bilo baš normalno da popljujem
Symbian bez razloga zato što je to cool i jer tako misli onih tvojih 90% forumaša
4. Nije razlog, ali je teško ne pitati se zašto ti imaš potrebu napravit nešto tako
u temi o Appleu, a npr.Stoja ne u temi o COD-u.
1. pa da, it forum na kojem svi imamo jednako pravo izraziti svoje misljenje o cemu god, pa tako i o appleu
2. korisnika apple proizvoda je ovdje mozda 5-10%, a vjerujem da su si vecina sami birali racunalo i s razlogom nisu kupili apple
3. u redu je sve sto ne krsi pravila foruma
4. imam "potrebu" komantirati na temama o appleu zato jer imam svoje misljenje o tome i zelim ga izraziti, pogotovo kad vidim hvalospjeve koje su neki napisali, razlog je isti kao i razlog zasto ga neki hvale kao blesavi
uostalom, po symbianu se pljuje puno vise nego po appleu, pa ja ne prigovaram zato jer ti ljudi tamo pisu, posvadati cu se s njima, raspravljati, argumentirati, reci ima da su idioti i budale, pokupit karton, ali nikog ne tjeram, ovo je forum i namjenjen je raspravi, a rasprava ne postoji ako se svi slazu...