Najveće zadovoljstvo kupnjom Appleovih računala

poruka: 279
|
čitano: 49.174
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najveće zadovoljstvo kupnjom Appleovih računala".
17 godina
Re: Najveće zadovoljstvo kupnjom Appleovih računal
Monopol kaže...

Nije mi jasno kako je Apple tako dobar, kako god okreneš samo pohvale! {#}

Nije toga tebi puno jasno, ali to je neka druga tema ...

14 godina
neaktivan
Opusti se i uživaj u uspjehu Applea! :))))
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
1domagoj1 kaže...

@CroVandal

@Sum_of_all_fears

Dečki, pa kaj je to, pa pwnam vas sam tak. :P

EDIT: Da se razumijemo, licenca je orginalna...

In your face!!

Original, naravno.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina

Ok, dakle par mojih mišljenja, mada nakon 150 komentara teško da je više bitno {#}

Dugo vremena sam bio na PC-u i cijelo vrijeme mi je na stolu bila big-tower kanta sa desetak kablova koji strše i raskopano, bez stanice i stalno sam nešto prčkao po hardveru. Sad sam na iMacu i moram priznati da sam se "preporodio" jer mi je već bio pun kufer kablovai svega i pc nisam koristio kao sredstvo toliko nego kao igračku. Sad imam iMac, na njemu vrtim sve kaj mi treba isto kao i na pc-u (tj. 95% programa koje koristim imam i na macu), a za ovo ostalo imam virtualizaciju (koja mi je usput rečeno dosta bolja - Parallels). Naravno, sve ovo ne bi bilo moguće da nisam iMaca relativno povoljno našao na oglasu i sad već imam trećeg (konstantno upgradeam) i nisam imal nikakvih problema jer su cijene u trgovini stvarno visoke. I dalje na poslu radim na PC laptopu i moram priznati da me u prosjeku Windowsi (7) više iritiraju nego Mac OS.

Da rezimiram, iMac mi je ergonomski mnogo bolji od PC-a, a Mac OS mi je barem jednako dobar kao Windowsi (ako ne i bolji) i što se mene tiče mac je bolje rješenje kad stvarno želiš nešto raditi na računalu, a ne samo prčkati po hardveru i sustavu

There's no business like showbusiness
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
protjeran

kakvi su to poslovi na racunalu kada se stvarno zeli nesto napraviti ? :D (ako nije tajna naravno)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 0:16 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
southy kaže...

Dugo vremena sam bio na PC-u i cijelo vrijeme mi je na stolu bila big-tower kanta sa desetak kablova koji strše i raskopano, bez stanice i stalno sam nešto prčkao po hardveru. 
I što se mene tiče mac je bolje rješenje kad stvarno želiš nešto raditi na računalu, a ne samo prčkati po hardveru i sustavu

Tko je kriv što si ti imao na stolu raskopanu big tower kantu sa gomilom kablova?

Michaael Dell? Hewlett i Packard? Bill Gates sa Zuckerbergom?

Mislim, mora da su oni, kad Je Apple magično učinio da ti stol postane uredan, sigurno nije tvoja krivica.

Ja ne želim nešto stvarno raditi na računalu, znam samo prčkati. Sistem mi se ruši triput u toku jutra i

dvaput navečer. Ima samo pauzu za ručak kad se ne ruši, onda prčkam po hardveru masnim prstima. 

Onda je okej da imam pc?

16 godina
neaktivan
southy kaže...

Ok, dakle par mojih mišljenja, mada nakon 150 komentara teško da je više bitno {#}

Dugo vremena sam bio na PC-u i cijelo vrijeme mi je na stolu bila big-tower kanta sa desetak kablova koji strše i raskopano, bez stanice i stalno sam nešto prčkao po hardveru. Sad sam na iMacu i moram priznati da sam se "preporodio" jer mi je već bio pun kufer kablovai svega i pc nisam koristio kao sredstvo toliko nego kao igračku. Sad imam iMac, na njemu vrtim sve kaj mi treba isto kao i na pc-u (tj. 95% programa koje koristim imam i na macu), a za ovo ostalo imam virtualizaciju (koja mi je usput rečeno dosta bolja - Parallels). Naravno, sve ovo ne bi bilo moguće da nisam iMaca relativno povoljno našao na oglasu i sad već imam trećeg (konstantno upgradeam) i nisam imal nikakvih problema jer su cijene u trgovini stvarno visoke. I dalje na poslu radim na PC laptopu i moram priznati da me u prosjeku Windowsi (7) više iritiraju nego Mac OS.

Da rezimiram, iMac mi je ergonomski mnogo bolji od PC-a, a Mac OS mi je barem jednako dobar kao Windowsi (ako ne i bolji) i što se mene tiče mac je bolje rješenje kad stvarno želiš nešto raditi na računalu, a ne samo prčkati po hardveru i sustavu

- obično mac korisnici vrte konstano par istih fraza koje su večinom došle iz "im a mac" reklama i raznih apple keynota (

), a jedna od meni držih je takozvana renesansa koju ljudi dožive kupovinom maca

- po čemu je i od čega je virtualizacija na OS X-u "usput rečeno dosta bolja"......(mac je super, os x je bolji, windoze me iritiraju al za svaki slučaj bude ih i na mac stavio)

- možeš mi objasnit po čemu je iMac ergonomski bolji of PC, da li sjediš na njemu, ili si stari na starom pc-u imao naheren monitor ili možda nisi htio posložit kablove iza kompa pa su ti smetali u radu?

kod mene normalno radi.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 7:36 (cekpi).
14 godina
neaktivan
cekpi kaže...

- možeš mi objasnit po čemu je iMac ergonomski bolji of PC, da li sjediš na njemu, ili si stari na starom pc-u imao naheren monitor ili možda nisi htio posložit kablove iza kompa pa su ti smetali u radu?

Meni je Mac ergonomski jer sam mu odmah promijenio misa i tipkovnicu :)

17 godina
BlueMax kaže...
cekpi kaže...

Meni je Mac ergonomski jer sam mu odmah promijenio misa i tipkovnicu :)

Da koliko god na dodir osjetljiv mighty mouse i ultratanka alu dugmetara na meku bile fency (i hebeno skupi) ljudi me često znaju ispod glasa pitati jel smiju

kupiti i staviti "pc" miš i tipkovnicu. Meni je osobno za rad ugodnija ona "stara" mac tipkovnica (na slici usporedba) od nove i stvarno je kvalitetna(iako opet mi je draža npr

logitech illuminated),

a miš im se nemože nositi sa dobrim microsoft/logitech/roccat/junejmit mišem više klase u ergonomiji da ga beš.

Pipkanje bez klika, dodatni gumbi, osjećaj u ruci... sorry, radije žrtvujem (upitan) dizajn i gadget hype prema boljem komforu u radu.

16 godina
neaktivan
southy kaže...

Dugo vremena sam bio na PC-u i cijelo vrijeme mi je na stolu bila big-tower kanta sa desetak kablova koji strše i raskopano, bez stanice i stalno sam nešto prčkao po hardveru. 

Ja sam mislia da je usb kabel isti na PC i na Mac?{#}I da ima i Hp i Leneovo rjesenja u all in one sa jednom zicom,kao sto si mogao staviti kuciste ispod stola pa ga nebi stalno otvarao,to je tvoj odabir ali nikako plus za Mac-a

RazorNapster
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...

In your face!!

Original, naravno.

Grrr :P

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina
protjeran

Slika je dovoljna

17 godina

Samo za @ ti treba kung-fu pokret na Macbook-u.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Eplova računala su  takva kakva jesu, kome dovoljno jak hardware - zašto ne. JEDINI pravi problem sa eplom je sramotna cijena. 15 tis kuna za neki hardverski osrednji laptop. Ako se ikada cijene izjednače sa ostalim proizvođaćima - možda ću ga i ja imati, do tada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dkc kaže...
amater_2 kaže...
Luka Ivanković kaže...

uzgleda da je ovo jos jedan topic di se svadja sta je blje do u nedogled

I meni se tako čini. Još sad kad dođe Alen-c uuuuuu. Biti če postova od dvije strane i prepirke sljedeča 4 dana. {#}

Kako neće prepirke kad biser kaže da macbookovi konkuriraju cijenama drugim proizvođačima. I to jer je izvukao 13' MacBook s popustom na studente i uspoređuje ga s nekim 14' fensi šmensi envyem.

Pa gle ih samo, ne da konkuriraju cijenama već ne znam kojeg bi prije:

http://www.istyle.hr/hr/Ponuda/Prijenosna-racunala/MacBook-Pro

Zna li itko koliko ovo čudo košta kod nas?

http://www.istyle.hr/hr/Ponuda/Stolna-racunala/Novi-Mac-Pro

(...)

Prvo odgovor pošto me se tu proziva kada se nisam mogao javiti. Za pocetak odgovor za Dkc-a:

Macovi itekako konkuriraju drugim proizvođacima u određenim segmentima kao što su AIO racunala, ultraprijenosnici,

posebne serije kao što su ENVY i slicni kompovi.

"uspoređuje ga s nekim 14' fensi šmensi envyem." Cemu izvrceš istinu. Pa ti si sam usporedio "fensi šmensi ENVY"

u ovoj temi i kad sam ti dokazao da MacBook nije niti 2-4 puta skuplji ni 4 puta lošiji kako si rekao,

nego cijenom tu negdje, a karakteristikama također, a u vecem dijelu njih i bolji, naglo si ušutio.

To se desilo u ovoj temi pa necu ponavljati.. {#}

Također izvlacis Mac Pro koji je vec odavno pred izlaskom novije verzije pa je i za ocekivat da u ovom trenu nije nimalo konkurentan.

A sad sto se tice komentara onog amatera. Citam ove postove i neznam zašto nisam iznenađen i vidim ponovo 6 strana (i pazi foru bez ijednog mog komentara u njoj {#})

izljeva zuci pojedinaca koji ni nisu koristili Mac racunala, ali eto moraju doc u ovakvu temu i reci kako su oni pravi profici bas jer imaju PC.

Isto tako ti isti smatraju da njihova inteligencija granici sa Einstein-ovo i oni kao takvi nebi nikad kupili Mac jer Mac kupuju budale koje preplacuju svoja racunala.

Uvijek isti argumenti i retorika. Citate vijesti koje vas ne zanimaju i proizvode koje prezirete.

Vidim da vam je život ispunjen {#} 

U svakom slucaju svatko ima drugacije potrebe, mogucnosti ali i želje. Etiketiranje i generaliziranje korisnika na osnovi kupljenih IT proizvoda ne da je smješno, nego žalosno.

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
16 godina
alen-c kaže...

A sad sto se tice komentara onog amatera. Citam ove postove i neznam zašto nisam iznenađen i vidim ponovo 6 strana (i pazi foru bez ijednog mog komentara u njoj {#})

izljeva zuci pojedinaca koji ni nisu koristili Mac racunala, ali eto moraju doc u ovakvu temu i reci kako su oni pravi profici bas jer imaju PC.

Isto tako ti isti smatraju da njihova inteligencija granici sa Einstein-ovo i oni kao takvi nebi nikad kupili Mac jer Mac kupuju budale koje preplacuju svoja racunala.

Uvijek isti argumenti i retorika. Citate vijesti koje vas ne zanimaju i proizvode koje prezirete.

Vidim da vam je život ispunjen {#} 

U svakom slucaju svatko ima drugacije potrebe, mogucnosti ali i želje. Etiketiranje i generaliziranje korisnika na osnovi kupljenih IT proizvoda ne da je smješno, nego žalosno.

Alene...Alene....

Mislim, stvarno mi te je žao. Pa ti čovječe neznaš niti šalu shvatiti.

Kad ti se takne u tvoju jabuku jednostavno nisi više svoj.

Ja sam se šalio s onim postom, a ti tu napišeš svašta i još malo vrijeđaš ljude....

Eto tebi tvoj SUPER, EXTRA, MAGIČNI...  MAC. Za tvoju informaciju ja sam radio sa mac-om i nije me niti malo impresionirao.

E dečko, malo se ohladi. Odi na more, odvoji se od svoje jabuke na par dana. Dobro če ti doći....

EDIT: Svima, ali baš svima si da TD ako su rekli nešto protiv jabuke ili ako ako se ne slažu s nečim.

Dečko imaš ti ozbiljnih problema....

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 14:26 (amater_2).
15 godina
neaktivan

Mac je svakako ljepši, o svemu ostalom se da razglabati. I naravno Cinemadisplay je priča za sebe, ja nisam oštriju i čišću sliku vidio u životu, glava me počela boliti.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Alene...Alene....

Ja sam se šalio s onim postom, a ti tu napišeš svašta i još malo vrijeđaš ljude....

Eto tebi tvoj SUPER, EXTRA, MAGIČNI...  MAC. Za tvoju informaciju ja sam radio sa mac-om i nije me niti malo impresionirao.

E dečko, malo se ohladi. Odi na more, odvoji se od svoje jabuke na par dana. Dobro če ti doći....

EDIT: Svima, ali baš svima si da TD ako su rekli nešto protiv jabuke ili ako ako se ne slažu s nečim.

Šta je problem ako kažem što mislim?

S nekim mišljenjima se slažem s nekima ne, TD sam dao komentarima koji mi se ne sviđaju i tome i služi ta mogucnost.

Neznam zašto to shvacaš toliko osobno. Ako je netko dao razuman argument dobio je TU, a ne TD.

I to uvijek radim citajuci teme tako da ne kužim u cem je problem.

Sry, ako si se uvrijedio. Ali rekao sam istinu. Tvoje frustracije se također ocituju u upotrebi ovih epiteta SUPER, EXTRA,

MAGIČNi i sl.koji su toliko ofucani i dosadni da bi stvarno bilo vrijeme da izmisliš nešto novo i REVOLUCIONARNO {#}

Umjesto da analiziraš tko je kome dao TD/TU (toliko o tome kolko netko ima problema),

osvježi se i ti malo i ohladi {#} 

I da, pretpostavljam da si se i s ovim postom šalio, jer ako je tako, shvati i ovo moje kao šalu {#}

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
17 godina

Tako mi je zao sto Artfulla vise nema. Grrrrrrrrrrr Drago!!!

Do kada vi to meni mislite tolerirat?

1 0 hvala 0
16 godina
alen-c kaže...
amater_2 kaže...

Alene...Alene....

Šta je problem ako kažem što mislim?

S nekim mišljenjima se slažem s nekima ne, TD sam dao komentarima koji mi se ne sviđaju i tome i služi ta mogucnost.

Neznam zašto to shvacaš toliko osobno. Ako je netko dao razuman argument dobio je TU, a ne TD.

I to uvijek radim citajuci teme tako da ne kužim u cem je problem.

Sry, ako si se uvrijedio. Ali rekao sam istinu. Tvoje frustracije se također ocituju u upotrebi ovih epiteta SUPER, EXTRA,

MAGIČNi i sl.koji su toliko ofucani i dosadni da bi stvarno bilo vrijeme da izmisliš nešto novo i REVOLUCIONARNO {#}

Umjesto da analiziraš tko je kome dao TD/TU (toliko o tome kolko netko ima problema),

osvježi se i ti malo i ohladi {#} 

I da, pretpostavljam da si se i s ovim postom šalio, jer ako je tako, shvati i ovo moje kao šalu {#}

Hočemo, izmisliti čemo nešto novo kad to ekipa jabuka izgovori na svojim konferencijama. Nije to nitko od nas izmislio nego su to njihove riječi.

Samo neznam odakle tebi da sam ja frustriran na jabuku. Ja volim jabuku, ali cijelu a ne zagriženu... {#}

E da znaš da ču se za nekih sat vremena otići ohladiti i osvježiti u hrvatskom moru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 14:53 (amater_2).
16 godina

Vrućina udrila svima vama u glave vidim ja{#} {#} ja sam nekako naviknut funkcionirati na +30 hehe još ako je uz mene hladna pivica ili sladoled...njam{#}

Ali činjenica je da definitivno dosta forumaša ide na apple teme samo kako bi govorilo kontra njega/korisnika i slično, kao da to trebaju ispucati iz sebe(ne svi, neki vole samo malo "žustrije" raspravljati) Što eto meni ne ide u glavu.

Ja ne volim CoD meni je glupa igra i ne privlači me, međutim to me ne tjera da idem na svaku cod temu i govorim kako je BF stoputa bolji i kako su igraći coda niske inteligencije i ovce koje troše pare na poluproizvod i šta ti ja znam...a ovdje upravo to govorite ljudima koji imaju mac računalo, iphone/ipad i slično...eto mene to jedino smeta...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
amater_2 kaže...

ti se smiješ "šaliti", applehejteri smiju vrijeđati i pljuvati i to je tak jako zabavno i duhovito... ali kad netko dirne te pljuvače pametnjakoviće onda ima ozbiljnih problema?

16 godina
protjeran
Stoja kaže...

Vrućina udrila svima vama u glave vidim ja{#}  {#}  ja sam nekako naviknut funkcionirati na +30 hehe još ako je uz mene hladna pivica ili sladoled...njam{#}

Ali činjenica je da definitivno dosta forumaša ide na apple teme samo kako bi govorilo kontra njega/korisnika i slično, kao da to trebaju ispucati iz sebe(ne svi, neki vole samo malo "žustrije" raspravljati) Što eto meni ne ide u glavu.

Ja ne volim CoD meni je glupa igra i ne privlači me, međutim to me ne tjera da idem na svaku cod temu i govorim kako je BF stoputa bolji i kako su igraći coda niske inteligencije i ovce koje troše pare na poluproizvod i šta ti ja znam...a ovdje upravo to govorite ljudima koji imaju mac računalo, iphone/ipad i slično...eto mene to jedino smeta...

1. ovo nije apple forum/portal nego IT forum/portal

2. s obzirom da na ovom forumu prevladava misljenje da je apple bljak, a ima puno apple vijesti naravno da ce prevladavati i takvi komentari

3. neljubitelji apple proizvoda imaju jednako pravo izraziti svoje misljenje na ovom forumu kao i apple fanboyi te njihovo misljenje ima jednaku vrijednost bez obzira na to da li posjeduju appleove proizvode

4. to sto ti ne izrazavas svoje misljenje o cod-u nije razlog da i mi ne izrazavamo svoje misljenje o apple proizvodima

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 15:25 (grimyHR).
17 godina
grimyHR kaže...

2. s obzirom da na ovom forumu prevladava misljenje da je apple bljak, a ima puno apple vijesti naravno da ce prevladavati i takvi komentari

3. neljubitelji apple proizvoda imaju jednako pravo izraziti svoje misljenje na ovom forumu kao i apple fanboyi te njihovo misljenje ima jednaku vrijednost bez obzira na to da li posjeduju appleove proizvode

4. to sto ti ne izrazavas svoje misljenje o cod-u nije razlog da i mi ne izrazavamo svoje misljenje o apple proizvodima

Grimmya za Predsjednika!!!

16 godina
grimyHR kaže...

Fair enough hehe, ti si mi onoj koji "žustrije" raspravljaju hehe{#} 

Ne kažem ja da ljudi nemaju pravo izraziti mišljenje, upravo suprotno. Meni nije jasno zašto netko ima toliku potrebu da stalno izražava svoje negativno o mišljenje o nečemu što ga ne interesira. Ja pišem u temama koje su mi zanimljive jer me interesiraju, ono što mi se ne sviđa eventualno ću nabaciti par komentara da iznesem mišljenje o tome, ali neću provesti mjesece stalno po istoj temu stalno ponavljati jednu te istu stvar...

Stoja
15 godina
tnakir kaže...

bože sačuvaj. svi bi smjeli koristiti samo nokiju i to symbian i uveo bi zakonsku obvezu igranja battlefielda kinectom.

17 godina
Ezio kaže...
tnakir kaže...

bože sačuvaj. svi bi smjeli koristiti samo nokiju i to symbian i uveo bi zakonsku obvezu igranja battlefielda kinectom.

Doli Predsjednik!!!

14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
tnakir kaže...

LoL kaj to još postoji? {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

1. Ovo nije Apple forum, ali bome ni PC only forum, nego kaš što kažeš IT forum

2. Na ovom forumu na teme o Appleu uvijek dolazi nekih 10ak ljudi koji ga nemogu smislit,

ali mislim da ipak nemožeš rec da je ovo generalno forum gdje svi misle da je Apple bljak.

Prije bi rekao da za bar 50% forumaša ovdje Apple "nit smrdi, nit miriši", a ostalim 50%

ili se sviđaju Appleovi proizvodi, ili ih mrze. Teško je tocno rec. Bilo bi zgodno napravit neku takvu anketu {#}

3. Svi imaju pravo na mišljenje i komentiranje (bar bi trebali imat..), ali bilo bi onda uredu

da se ti isti koji idu komentirati te vijesti ne žale o previše vijesti o Appleu i Apple fanboyizmu,

jer i jedan i drugi fenomen poticu upravo svojim komentarima.

Ako ti npr.u ovakovoj temi daš nekih svojih 10ak komentara ili više (nije da brojim, ali vidim da si aktivan u tim temama {#})

a npr.na temu "3D snimka misije Space Shuttlea" daš 1 ili ni jedan, razmisli malo koje bi teme kao urednik cešce plasirao {#}
I ne samo to, to je zakon akcije i reakcije. Ako ja tebi u nekoj temi popljujem npr.Symbian, nije li za ocekivati da ceš ga još

zdušnije braniti i dokazivati da je dobar. I to je sasvim normalno jer smatraš to ok OS-om, koristiš ga

i smatraš da drugi imaju krivo mišljenje o njemu. S druge strane od mene nebi bilo baš normalno da popljujem

Symbian bez razloga zato što je to cool i jer tako misli onih tvojih 90% forumaša

4. Nije razlog, ali je teško ne pitati se zašto ti imaš potrebu napravit nešto tako

u temi o Appleu, a npr.Stoja ne u temi o COD-u.

16 godina
protjeran
Ezio kaže...
tnakir kaže...

maemo, i to bi vam prvo maknuo graficko sucelje

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice