Najbolji širokopojasni Internet

poruka: 5
|
čitano: 1.480
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najbolji širokopojasni Internet".
17 godina

Ali koji smo mi?

Nezanima me Slovenija,jer ona praktički ni ne postoji. (lol)

Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.

0 0 hvala 0
17 godina

haha,

Istina, napišu za Sloveniju, a za nas ne!

I, pa gdje je Belgija?

Kaj nisu kod njih navodno naveće brzine.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najbolji širokopojasni Internet
Nije sve u brzini :P Meni samo da je ping low i nijedan izgubljen paket, sto je pogotovo nemoguce kod wireless-a :D
You cannot change your fate, no man can... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
RE: Najbolji širokopojasni Internet
unknown kaže...

Ali koji smo mi?

Nezanima me Slovenija,jer ona praktički ni ne postoji. (lol)

Ajde ne biti primitivni seljak...  
17 godina

Nas nema, jer smo očigledno zanemarivi. Što se tiče Slovenije, tamo je raj što se tiče količine podataka i brzine. Imaju jako puno providera, optiku za po doma nije problem dobiti u puno domova. Npr. preko Amisa dobiješ telefon i optiku 20/20 Mb/s za 28€ mjesečno, s tim da je telefoniranje prema drugim Amisovim korisnicima besplatno! Naravno FLAT je uključen u sve pakete (ne samo u one s optikom). Kod njih se flat rate, odnosno potrošnja prometa nikad nije niti naplaćivala. Pa ti sa reci da je Slovenija mala i ostale sprdnje, ali ti živiš u državi gdje to do dan danas nije standard, a za uvest optiku doma moraš imati sreće i puno para. Usopredba ti je slična kao da usporediš Indijance s lukom i strijelom i "Amere" s puškama.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice