Nadogradnja foruma

poruka: 841
|
čitano: 94.489
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja foruma".
14 godina
Re: Nadogradnja foruma
Miro kaže...
skank666 kaže...

vidio sam na par drugih foruma da imaju samo TU ili neku varijaciju tog... pa ako  TD i TU ničemu ne služe nek se onda ukine TD... neće biti spamanja a i poticat će raspravu. vjerodostojnost posta se i dalje može vidjeti količinom TU-ova..

U pravu si! Sviđa mi se tvoj prijedlog...

{#}

Pogurajmo taj prijedlog, da TD ne bude samo estetike radi, jel Miro? Cool

Samsung Galaxy SII crew. || Hvala ako sam ti pomogao.
17 godina
Miro kaže...
skank666 kaže...

vidio sam na par drugih foruma da imaju samo TU ili neku varijaciju tog... pa ako  TD i TU ničemu ne služe nek se onda ukine TD... neće biti spamanja a i poticat će raspravu. vjerodostojnost posta se i dalje može vidjeti količinom TU-ova..

{#}

Jesi mu dao TU? Olitiga Lajk! S obzirom da se to sad ne vidi... jel... tko ga je... ovaj... dao... {#}

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 13:56 (tnakir).
16 godina
Nadogradnja foruma

Ozbiljno, kakav je to TD bez protuargumenta? TD bi trebao biti usko povezan sa "Citiraj", "Odgovori" i/ili "Nova poruka" i to je to.... ako ces TD-ati onda i pisi {#}

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 15:01 (lovac82).
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Ozbiljno, kakav je to TD bez protuargumenta? TD bi trebao biti usko povezan sa "Citiraj", "Odgovori" i/ili "Nova poruka" i to je to.... ako ces TD-ati onda i pisi {#}

Što kakav? Pa za forumaše kojima si se negdje zamjerio da ti se mogu osvećivati po forumu, sad je još interesantnije kad je anonimno. Uletiš na neku temu i opališ nekome TD a on misli da mu je neki sudionik teme lupio jer se s njime ne slaže, pa jadan šuti i trpi.

Ozbiljno, kakvih sam retardiranih TD-ova znao dobivati prije ove anonimnosti (pod retardirano mislim na TU ili TD na post s kojim se stvarno nemaš što složiti ili ne složiti). Mogu samo zamisliti što se sada događa...

{#}

0xBADC0DE
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 15:11 (rustweaver).
13 godina
protjeran
Nadogradnja foruma

Djeco, vatajte se knjiga i učenja! A Vi veliki, marš radit nešto i bit koristan zajednici!! Koliko se energije troši na razglabanju o bezveznim TU i TD...to samo na Balkanu ima! I onda još kukamo kako je teško ovdje živjeti. Bitch, please...{#}

Homo homini lupus est.
Moj PC  
3 6 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

Ja sam smatrao ovaj forum naprednijim od toga.

Po principu - Hvala koji utječe na rejting (to je ta varijacija koja postoji po drugim forumima) i TU i TD čisto kao dodatak kojim možeš izraziti svoje slaganje ili neslaganje s autorom. Po meni je ovo tvoje rješenje samo ispravak trenutno besmislene situacije, ali je sve to skupa korak unatrag...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ja gustam lijepit TD-ove sada kad nitko ne zna da sam to ja. I kad se slazem zalijepim TD :)

Buuuhahahahaha....

To samo dokazuje koliko nikoga ne poštuješ i želiš nas naživcirati.Modovi,molim vas ili vratite listu TD-ova ili ga ukinite!

A.X.E. The AwEsoMenESs
17 godina
AxeAwesome kaže...
tnakir kaže...

Ja gustam lijepit TD-ove sada kad nitko ne zna da sam to ja. I kad se slazem zalijepim TD :)

Buuuhahahahaha....

To samo dokazuje koliko nikoga ne poštuješ i želiš nas naživcirati.Modovi,molim vas ili vratite listu TD-ova ili ga ukinite!

To samo dokazuje da nemas smisla za humor.

Rvat katolik!
14 godina
Nadogradnja foruma

Stvarno više nije zanimljivo.

Iskreno se nadam da će netko od moderatora ovo vidit i malo razmislit.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ma kažem da se samo td ukine.... ionako ne igra ulogu u rejtingu (tako kažu) a spammeri ga koriste na veliko, npr slike vašeg hardvera - koji k se netko ima ne slagat sa slikom mog hardvera. tu je, takav je kakav je.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Prijedlog: za novogodišnji dar bug forumašima na 48 sati otvorit skriptu da se vidi tko je kome u zadnjih mjesec dana zabio TU ili TD. Pa onda opet za 8.mart

IBM(I Blame Microsoft)
Moj PC  
8 3 hvala 3
13 godina
odjavljen
skank666 kaže...

ma kažem da se samo td ukine.... ionako ne igra ulogu u rejtingu (tako kažu) a spammeri ga koriste na veliko, npr slike vašeg hardvera - koji k se netko ima ne slagat sa slikom mog hardvera. tu je, takav je kakav je.

Točno to-meni neka budala napisala da mu se ne sviđaju moji hladnjaci za rami da je to razlog za TD-ono jbn retard. Ma sve pi*de odreda, a zbog takvih imbecila ova država i je smeće.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
13 godina
Tomek.Klc kaže...

Stvarno više nije zanimljivo.

Iskreno se nadam da će netko od moderatora ovo vidit i malo razmislit.

Nema to veze sa moderatorima, stvar je u web aplikaciji, ne znam da li se više i bilježi u bazu podataka, mislim da jeste, jer koliko se sjećam da je negdje neki moderator rekao da može vidjeti listu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 20:33 (royalhero).
15 godina
neaktivan
royalhero kaže...

ne znam da li se više i bilježi u bazu podataka, mislim da jeste, jer koliko se sjećam da je negdje neki moderator rekao da može vidjeti listu.

Naravno da se bilježi. Razmisli, kako bi inače mogao ukloniti TU/TD koji si dao?

0xBADC0DE
14 godina
Pranja kaže...

(...) Ma sve pi*de odreda, a zbog takvih imbecila ova država i je smeće.

Ne misliš malo da generaliziraš?
Pustimo zaostalu TD dječurliju neka uživaju u svojoj anonimnosti.

Kreteni...

royalhero kaže...

Nema to veze sa moderatorima, stvar je u web aplikaciji, ne znam da li se više i bilježi u bazu podataka, mislim da jeste, jer koliko se sjećam da je negdje neki moderator rekao da može vidjeti listu.

Biljeći se sigurno.

A znam za supermoderatore da ne mogu vidjeti, tako su mi dvojica potvrdila i vjerujem da je tako.

Možda samo čika Domagoj to vidi {#} 

Samsung Galaxy SII crew. || Hvala ako sam ti pomogao.
13 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Ajme kako neke ljude brinu ti palčići. Stvarno vam to toliko znači? Pa baš me briga dal ću dobiti 100komada dole ili gore i od koga ću ih dobiti.

onda ih niti netreba skupa sa cijelim sistemom zvjezdica 

http://revohd.com
13 godina
rustweaver kaže...
royalhero kaže...

ne znam da li se više i bilježi u bazu podataka, mislim da jeste, jer koliko se sjećam da je negdje neki moderator rekao da može vidjeti listu.

Naravno da se bilježi. Razmisli, kako bi inače mogao ukloniti TU/TD koji si dao?

Kako sam glup, pa da...

Onda bi se mogla izvući lista, nekako...

17 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

a vidoviti Milan aka crystal balls

There is the first time for everything
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Pranja kaže...

Točno to-meni neka budala napisala da mu se ne sviđaju moji hladnjaci za rami da je to razlog za TD-ono jbn retard. Ma sve pi*de odreda, a zbog takvih imbecila ova država i je smeće.

Znači svima se moraju sviđati tvoji hladnjaci? Nesmiju imati pravo na svoje mišljenje?{#}

Ako ti netko lupi TU jer mu se sviđa tvoj hardver zašto nebi smio lupiti TD ako mu se ne sviđa?

A ovaj komentar oko države ti stvarno nije trebalo.{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 21:36 (Jack Sparrow).
13 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Znači svima se moraju sviđati tvoji hladnjaci? Nesmiju imati pravo na svoje mišljenje?{#}

Ako ti netko lupi TU jer mu se sviđa tvoj hardver zašto nebi smio lupiti TD ako mu se ne sviđa?

A ovaj komentar oko države ti stvarno nije trebalo.{#}{#}

Ne,pametni. Mišljenje je jedno,vrijeđanje je drugo.

Ne smije lupiti TD.

Taj komentar je na mjestu-taman pogađa u ono što u ovoj državi ne valja-zavist,zlobu i kretenizam.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
16 godina
Nadogradnja foruma

LOL

Kakvo vrijeđanje?

Najžalosnije je to što ti tolko imaš nešto protiv bezveznih TDova, ti koji si nebrojeno puta znao dijeliti iste još kad se moglo vidjeti i to na više računa. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 21:53 (Jack Sparrow).
Moj PC  
8 2 hvala 0
13 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

LOL

Kakvo vrijeđanje?

Najžalosnije je to što ti tolko imaš nešto protiv bezveznih TDova, ti koji si nebrojeno puta znao dijeliti iste još kad se moglo vidjeti i to na više računa. {#}

Bezvezni TD je vrijeđanje.

Boldano-o čemu ti pričaš? Ja dijelio TD? Na više računa? Dafaq?

14 godina
Nadogradnja foruma

Tko uopce vise obraca pozornost na TD?Jest da sam volio vidjeti TU na svojim postovima od odredene ekipe ali eto, manje je rata ovako.

Iskreno vise to ni ne gledam, upao sam u kolotecinu.

iclock2much

5 0 hvala 2
14 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

Tko uopce vise obraca pozornost na TD?Jest da sam volio vidjeti TU na svojim postovima od odredene ekipe ali eto, manje je rata ovako.

Iskreno vise to ni ne gledam, upao sam u kolotecinu.

Upravo zato ta funkcija više i nema smisla.

17 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

svaki forum ima TU/TD, pa i ovaj.Mislim da je obaveza moderatora da prate tko zlonamjerno,iz objesti,zlobe, impotencije, puca svima il nekom posebno TD uzastopno. Ako nema načina da to prate, neka ga osmisle. Pa nek naprave s tim šta hoće, kartoni, ban, stup srama, na njima je odluka, zato su moderatori..jer,ja sam prosječni forumaš, ponekad pomognem al više mi pomognu pa mi je bezveze da za neki post( koji ipak bar nešto vrijedi) neko dobije TD a nit je izvalio glupost, nit je uvrijedio, samo se potrudio i dao sve od sebe. Svatko ostane pomalo razočaran kad vidi TD bio on zloban il na mjestu, pa riješimo se zlobnih. Kome je svejedno, neka ne daje savjete ni preporuke, takvi vjerojatno i pucaju TD, fore radi il mazohizma. Ja sam u ove 4 godine podijelio poneki TD, hvala bogu svi smo, al trolovima, jer neznam stisnut tipku prijavi, pokvarila se.

There is the first time for everything
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Nadogradnja foruma

svaki forum ? ovo je prvi na kojem to vidim 

http://revohd.com
Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Ajme kako neke ljude brinu ti palčići. Stvarno vam to toliko znači? Pa baš me briga dal ću dobiti 100komada dole ili gore i od koga ću ih dobiti.

Nije bas tako kako kazes, a to znas i sam. 

Da te toliko ne brine TD/TU, ne bi sada to komentirao uopce i da stalno dobivas neke TD mislim da bi se malo zapitao kakve brljezgarije tipkaras po forumu. NHF

Nitko ne voli dobiti TD i to je sasvim normalna stvar i TD ka i TD je ok opcija na forumu pa cak smatram i da je ok sto ej anonimno jer ako nekome das TD, taj isti to se ne moze zakacit i ganjat te po forumu i udarati ti bezveze TD cisto iz neke "osvete".

Druga stvar su trollovi, specijalci i sl. osobe koje nemaju pametnijeg posla pa samo udaraju TD po forumu.

Oostalom, opcija TD/TU je najmanja stvar koje me smeta kod rada foruma. 

Ima tu daleko vise stvari koje bi se mogle poboljsati.

Osobno sam za nadogradnju forumu, isto tako bi volio vidjeti forum na TapaTalk-u posto ima ljudi koji puno vremena provode na putu i tu onda TapaTalk ulazi u igru jer je ne usporedivo bolje citati i pisati s TapaTalk-om na forumu kada si na mou/tabletu, nego kada je to putem browsera.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 20:21 (win32).
15 godina
neaktivan
Nadogradnja foruma

Po meni, stanje po pitanju TU/TD, nije niti bilo niti jest dobro!

Prijedlog 1: Vratiti TU/TD listu, a one koji komentiraju TD kazniti kartonima (suspenzija 1 tjedan)

Prijedlog 2: Ostaviti samo mogućnost TU (i da se vidi popis), a TD maknuti sa odlukom da se oni koji se, u temi sa realnim stvarima, ne slažu onda i napišu što po njima nije u redu!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
8 3 hvala 0
15 godina
Miro kaže...
skank666 kaže...

{#}

i nek se zove "Like"

Potpis!
14 godina
Nadogradnja foruma

Najbolje bi bilo maknuti TU i TD, ostaviti hvala u odredenim sekcijama i to je to.

iclock2much

8 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice