Nadam se da nakon nadogradnje ovaj forum neće štekati.
Da, i ja isto, samo moramo vidjet sad dok primjene nadogradnju (nije da je već tjedan dana gore skoro) da li će "štekat"
Da, i ja isto, samo moramo vidjet sad dok primjene nadogradnju (nije da je već tjedan dana gore skoro) da li će "štekat"
Meni i dalje ponekad dugo treba za objavu poruke.
Šta će vam zvjezdice?
nemoš vjerovat da su ljudi nadrobili 25 stranica o zvjezdicama i tu i td. Šta će ljudi mislit ako imate samo pola zvjezdice? Neće se odgovori na forumu uzimati kao vjerodostojni i točni? Oh wait...
neke osobe preozbiljno zvacaju ovu temu i postove
Mučim se cijeli dan, ulazi i izlazim na svoj profil, ali eto ništa se nije dogodilo. Broj zvjezdica je i dalje ostao isti.
Netko od moderatora je odgovorio na pitanje u vezi zvjezdica, da se rekalkuliraju svakim ulaskom, odnosno otvaranjem profila, i da to vrijedi čak ako i samo otvorimo svoj profil. Što ima smisla, ako se u tom requestu vrti storana procedura, rekoh da ne moljakam ljude da mi gledaju profil, budem sam otvarao, odnosno ulazio na svoj profil, jer mi se nije dala pisati skripta. Napravio sam danas to par tisuća puta. I ostalo je na istom.
DISCLAIMER: Sarkazam, a i rekoh da malo osvježim staru temu, koja je pobudila veliki broj reakcija.
Htio sam samo reči da mi nedostaju stari smajliji, posebno oni BUG-ovi, jer su se uklapali u bugove boje. Najviše mi nedostaje onaj crni, naočarko, njega sam najviše koristio, toliko da bi ga najrađe stavio u potpis. Dragi BUG-ovci, ja bi da se vrate. Čak, i pod cijenu da se sami vrate. Ovaj, kasno je, pa pišem nebuloze, mislio sam da ih ja nacrtam. Pro bono.
Htio sam samo reči da mi nedostaju stari smajliji, posebno oni BUG-ovi, jer su se uklapali u bugove boje. Najviše mi nedostaje onaj crni, naočarko, njega sam najviše koristio, toliko da bi ga najrađe stavio u potpis. Dragi BUG-ovci, ja bi da se vrate. Čak, i pod cijenu da se sami vrate. Ovaj, kasno je, pa pišem nebuloze, mislio sam da ih ja nacrtam. Pro bono.
ovaj? :)
U globalu da, htio sam onog BUG-ovog, ali proći će i ovaj. Tnq
?
ne kužim kojeg hoćeš...al svi su tu...
Ma bio sam lijen odmah instalirati skriptu, pa sam samo C/P ovog tvog gore. It works.
?
Gledam malo source http://userscripts.org/scripts/review/152581
i pitam se jel mogu ja ubaciti neke smilye da ih fetcha s drugog poslužitelja ili samo one koje se nalaze ovdje
http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/
Na ovaj server nemrem ući jer nemam admina,a i žao bi mi bilo kad bi morao raditi SQL Injection...
?
Gledam malo source http://userscripts.org/scripts/review/152581
i pitam se jel mogu ja ubaciti neke smilye da ih fetcha s drugog poslužitelja ili samo one koje se nalaze ovdje
http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/
Na ovaj server nemrem ući jer nemam admina,a i žao bi mi bilo kad bi morao raditi SQL Injection...
Samo te što su na adresi koju si dao. Inače bi mogao postaviti što god hoćeš :)
Samo te što su na adresi koju si dao. Inače bi mogao postaviti što god hoćeš :)
Ma znam zafrkavao sam se,no ipak sam mislio da bi bilo vrijedno pitati.
Bilo bi lijepo kad bi bug neki zaštićeni tunel povukao od tog poslužitelja i napravio host di bi svaki user mogao personalizirati svoj profil i bacati sam sebi smileye u listu za korištenje.
Iako vidim glupost te ideje jer bi forum bio preplavljen raznim smiley-ima.
nemoš vjerovat da su ljudi nadrobili 25 stranica o zvjezdicama i tu i td. Šta će ljudi mislit ako imate samo pola zvjezdice? Neće se odgovori na forumu uzimati kao vjerodostojni i točni? Oh wait...
Koliko bi tek ja imao zvjezdica... Dobio sam bar 5 crvenih kartona jer netko provocira pa idem raspravljati i eto crveni. Zato me baš briga za zvjezdice.
pa nisu bitne zvjezdice, nego je bitno da daješ točne informacije, a ne da drobiš gluposti ko neki troll. a zvjezdice su bezveze. mogli ste barem vratiti boju TU/TD. jer ovak izgleda ko da taj dio monitora ne radi ili nekakve awkward boje.
Jel mi netko može pomoći?Kako da izbjegnem ono HTML kod neki nedopušteni,crvenim slovima piše i ne da mi da pošaljem poruku.
Jel mi netko može pomoći?Kako da izbjegnem ono HTML kod neki nedopušteni,crvenim slovima piše i ne da mi da pošaljem poruku.
Oznaci cijeli tekst i stisni ponisti oblikovanje alat. Skroz desno kao neka gumica izgleda.
U nekim slučajevima pomaže da zalijepiš tekst u Notepad pa ovdje.
Ehh....da si pročitao do kraja tu crvenu poruku, skužio bi i sam.
Oznaci cijeli tekst i stisni ponisti oblikovanje alat. Skroz desno kao neka gumica izgleda.
Najbolji odgovor! Gumica tomu i sluzi...
Mučim se cijeli dan, ulazi i izlazim na svoj profil, ali eto ništa se nije dogodilo. Broj zvjezdica je i dalje ostao isti.
Netko od moderatora je odgovorio na pitanje u vezi zvjezdica, da se rekalkuliraju svakim ulaskom, odnosno otvaranjem profila...
A ja sam čuo da ti oni gledaju i bračni status. Ono, ako si oženjen odmah dobiješ svoju (pripadajuću) zvijezdu. Eee ali ako se dobro udaš ne ginu ti čak i zvijezde
.
Ma pročitao sam to par puta,idem ja copy-paste i opet,i opet i opet i tako stalno.
Ta opcija mi nikada ali baš nikada od kako sam na forumu nije pomogla. Nikada nije riješila taj HTML nedopušteni cod.
Uglavnom sam kopirao u notepad pa onda na forum.
Ja takve probleme jedino imam sa stilom kôd, tj. kada lijepim neki kôd pa ga onda u editoru ispravljam (novi red, nešto brišem...), ali to riješim tako da kôd iz IDE-a kopiram u Notepad i u ovome editoru pređem u novi red, odaberem stil kôd te zalijepim. Kôd ne bude razasut, iscjepan, a sličnih poruka nema.
I da, kada recimo stavim stil kôd ili citat, pa onda vratim na bez stila, pa opet neki stil, tada editor tom HTML elementu dodaje klase, dakle:
<p class="kod bezstila citat">...</p>
Tada dobijem takvu poruku.
Ta opcija mi nikada ali baš nikada od kako sam na forumu nije pomogla. Nikada nije riješila taj HTML nedopušteni cod.
Same here, ali pošto mi Notepad koristi kao clipboard, dok sam lijen u trayu kliknuti na Evernote, to mi nije nikakav problem.
Zasto kliknuti 5 puta i par puta c/p, ako mozes samo c/p-> oznacit tekst->gumica->PROFIT!
Zato kaj "poništi oblikovanje" gumica u većini slučajeva ne radi i šteka.Štoviše meni šteka kad i samo obični tekst napišem bez eksternih riječi i linkova.
Zato kaj "poništi oblikovanje" gumica u većini slučajeva ne radi i šteka.Štoviše meni šteka kad i samo obični tekst napišem bez eksternih riječi i linkova.
Izvini, ali u mom slucaju nije tako, moze biti i da je preglednika :)
ne bi bilo loše da postoji mogućnost da kad ignoriraš nekog autora da si možeš napisati neki interni podsjetnik zbog čega si ga stavil na ignore listu,jer nakon dva tri mjeseca jednostavno zaboraviš zbog čega ti je dotični na ignore listi.