ne hebe mene uopce sto su meni uzeli zvjezdicu(ma ku*ac me ne hebe), nego sto frendu koji je neaktivan na forumu, napise jedan post u 3 mjeseca(doslovno) i to nije da nekom pomogne nego u nekoj temi za igre, je skocio s nijedne na jednu punu zvjezdicu, valjda je bolje da onda samo sutimo i zvjezdice ce rast.
ne hebe mene uopce sto su meni uzeli zvjezdicu(ma ku*ac me ne hebe), nego sto frendu koji je neaktivan na forumu, napise jedan post u 3 mjeseca(doslovno) i to nije da nekom pomogne nego u nekoj temi za igre, je skocio s nijedne na jednu punu zvjezdicu, valjda je bolje da onda samo sutimo i zvjezdice ce rast.
3 godine i prazno.
Kako formula razlikuje spam poruku od dobrog savjeta?
Po gumbu HVALA.
Korisnom postu treba dati HVALA. Korisnici sami sebe rangiraju međusobno. Stvar ide automatski, koliko ja znam ni ne može se ručno.
Ne postoji samo to dvoje - dobar savjet i spam. Tu su i normalne, uobičajene poruke koje se bave temom na humorističan i/ili opušten način.
3 godine i prazno.
To je zalosno, nije se za
kakva polemika opet oko zvijezda ko i u doba osnutka SFRJ-a
Al si ti sta bolji, ti skoro dvije pa prazno.
Naravno, zezam se, no HF.
Čestitke BUG-ovcima na nadogradnji foruma.
Odličan forum je postao još bolji!
---
Vidim svi govorite o nekakvim zvjezdicama. Meni su oči ispale kad sam s jedne i pol skočio na tri i pol zvjezdice!
Navodno bi po novoj formuli (Puerto Rico) zastava SAD-a dobila dodatnu zvjezdicu, sa 50 na 51.
Tu je više od 200 godina, mislim da zaslužuje 51 zvjezdicu.
Navodno bi po novoj formuli (Puerto Rico) zastava SAD-a dobila dodatnu zvjezdicu, sa 50 na 51.
Yebiga sada, sto je tu je.
Evo ja se javljam da mi odstrane i ove sto su mi ostale, ako je moguce.
Eto toliko mi znace.
Po gumbu HVALA.
Korisnom postu treba dati HVALA. Korisnici sami sebe rangiraju međusobno. Stvar ide automatski, koliko ja znam ni ne može se ručno.
U topicu gdje sam najaktivniji (Ultimativna anti-virus tema) je izbačen gumb HVALA.
Uraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
a sad vaw ceka jos puuuuuno posla oko mobilnog buga, koji vec godinama nema niti opcije otvaranja nove teme niti uredivanja poruke
Eto, danas za rodendan dobijem na poklon zvjezdice.
Jedino vam ne mogu oprostiti sto ste mi ukinuli ovog smajlica:
Ali ste me zato preplasili s ovim TU i TD, vidim boja je drugacija, rekoh pa nije valjda monitor otisao, koji k. Gledam Hvala je i dalje crveno, brojevi stranica i dalje crveni, rekoh kvragu bas taj dio monitora da se pokvario, onda procitam vijest ovu, pa skuzim u cemu je stvar :D.
Nigdje ne mogu pronaci gumb za LaTeX, jel to bug ili?
Jel bi mogli zadržati boju kod ovih thumbsup/down imam osjećaj da naprežem više oći da vidim boje koje nema.....
mar123, nažalost imam nesreću da čitam teme u kojima ti sudjeluješ, postovi su ti toliko nekonstruktivni, savjeti koje ti daješ su prečesto bez ikakvog smisla, često si kontradiktoran sam sebi, prepuni su gramatičkih i pravopisnih pogrešaka, tako da je pravo čudo da nemaš zvjezdice u minus.
U topicu gdje sam najaktivniji (Ultimativna anti-virus tema) je izbačen gumb HVALA.
Uraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Zato što ste ga zlostavljali.
Uraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Tu je ukinut zbog zlouporabe, doslovno na svaki post je bilo nekoliko HVALA.
Nije ga on zlostavljao, on je kolateralna zrtva.
Zlostavljala ga je druga ekipa.
Dobro, hoteljerstvo na stranu. Nakon toliko vremena već po nicku znam tko je kvalitetan forumaš, a tko nije. Isto ću nekog cijeniti bez obzira na broj zvjezdici.
Yebiga sada, sto je tu je.
Evo ja se javljam da mi odstrane i ove sto su mi ostale, ako je moguce.
Eto toliko mi znace.
Na nekim stranicama postoji nešto poput "This user has chosen not to participate (opt-out) in our rating system."
Domagoj, čitaš li?
Sad kad ga više ne zlostavljamo, onda ga vratite!
ja mislim da ti je to zato što nisi dovoljno dobro objasnio ljudima kako zaraditi na kupovini mobitela.
TT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTI
T T
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTI
Ajmo, Bugovci!
Ugradite HR spelling checker.....
Novi izazov.....
Opet je moguće dobiti listu svih poruka, ali sad za svakog autora. Ne znam jel to bug ili feature pošto bi moglo biti problema ako server nije dovoljno brz za takve requestove...
Enivej, na pretraživanju upisati ime forumaša, odabrati "imena autora" za "cijeli forum" i voila.
Ako je bug, očekujem nagradu (kao što je Google djelio)... Može keš na ruke ili na žiro
Bolje da su uveli ove promjene, meni je osobno drago.
Po meni zvjezdice nebi trebale ni postojati jer se vidi kako utjecu na ljude, svi poludjeli cim ih nema.
I bolje da ne vidim tko mi daje TD, nekad mi muka dode kad dobijem TD od nekog mulca koji nezna tko mu glavu nosi :)
Makar sam relativno frišak na forumu, primjećujem promjene na bolje, tako da sam ugodno iznenađen ovim "najnovijim" promjenama, makar, mala zamjerka možda ide na BOJU TU i TD, možda da budu u zelenoj TU i crvenoj TD, čisto da ne bude kako je već netko spomenuo, previše nepotrebitog naprezanja očiju , za sve ostalo samo riječi hvale, nastavite tako i dalje
!!!!

ja mislim da ti je to zato što nisi dovoljno dobro objasnio ljudima kako zaraditi na kupovini mobitela.
ili to ili im nisam dobro objasnio kako smrsavit tj dobit na masi.