MUP: Pametni satovi zabranjeni u vožnji

poruka: 45
|
čitano: 7.567
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MUP: Pametni satovi zabranjeni u vožnji".
16 godina
Re: MUP: Pametni satovi zabranjeni u vožnji
jadna je drzava koja donosi zakone a prva ih se nepridrzava....ljude kaznjavaju i za "gluposti" a sami ljude dovide na rub egzistencije jer nekima nedaju place pa ni za kruh nemaju....
VenAtoR#2231
13 godina
jocommb kaže...
jadna je drzava koja donosi zakone a prva ih se nepridrzava....ljude kaznjavaju i za "gluposti" a sami ljude dovide na rub egzistencije jer nekima nedaju place pa ni za kruh nemaju....

ali imamo macice, jadne branitelje, imamo i okrutne vozace sa mobilnim telefonima, lgbtxyzabcd ekipu.... imamo showwww :D

ljudi su ograniceni, pa gluposti(kao ovu temu) uzimaju za srce a realne probleme ne zele vidijeti, nemoze to biti istina, nema gladnih, o cemu ti to sada pricas? :D :D :D

14 godina

Treba svim seronjama u beeemveeima, mercinama i ajdiiima oduzet vozačke jer svi znamo da imaju handsfree ali i dalje moraju pokazivati priprostim pješacima i jadnicima koje pretiču svoj ajfon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zakon nije pisan samo za "ludu rajčicu", nego i za sve druge, kojima su malo i dvije ruke na volanu i oba oka naprijed. Postoje sposobni i manje sposobni, ali je zakon jednak za sve. Masu se nezgoda, pa i nesreća događa zbog mobitela, pa čak i kod biranja stanica na radiju ili zamjene CD-a. Tisuću puta možemo bez problema pričati na mobitel i neće se ništa desiti, ali kad se u tom trenutku pojavi kritična situacija, onda je kasno, s mobitelom u jednoj ruci, kasnit ćemo u reakciji, a to kašnjenje je najčešće kobno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

A onda - kukanje i plakanje.

No pokušati to objasniti određenim pojedincima (koji su svuda oko nas) je .. besmislenije od Sizifovog posla.

Nisu problem pametni satovi sami po sebi - trebalo bi zabraniti korisnike od kojih su (evidentno) ti satovi pametniji.

Split your lungs with Blood and Thunder

0 0 hvala 0
13 godina
fler kaže...

A onda - kukanje i plakanje.

No pokušati to objasniti određenim pojedincima (koji su svuda oko nas) je .. besmislenije od Sizifovog posla.

Nisu problem pametni satovi sami po sebi - trebalo bi zabraniti korisnike od kojih su (evidentno) ti satovi pametniji.

http://www.index.hr/lajk/poster/132776/proricu-ti-buducnost

16 godina
neaktivan

Ova diskusija je čisti troling, nitko nije zabranio držanje pametnog sata na ruci već se pipkanje po njemu tijekom vožnje smatra smetnjom koja podliježe zakonu o sigurnosti u prometu.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LudaRajcica kaže...
knight kaže...

@LudaRajcica

Koristim mobitele u voznji i obozavam to raditi, kakav mi je smisao voziti se 30 minuta autom do neke lokacije i gubiti vrijeme, sve svoje pozive odradim tokom voznje... Nikada nisam zbog toga imao nekih problema ili nekome nesto ucinio...

Cekas da nekome nesto ucinis, pa da prestanes?

Gle, vozim napusen, pricam u voznji i apsolutno me BOLI kita za druge, necu paziti da budem dobar u autu zbog drugih nego zbog sebe... kad bi egoizam bio malo zastupljniji u nasoj kulturi, mozda ne bi bili tolki debili al sto se tu moze!

Nemam nikakvu namjeru nikog povrijediti, dapace, spasio sma zivot zeni koju sam trebao ubiti... samo zahvaljujuci svojim voznim sposobnostima...prema tome, molim lijepo :D pravo na bonus molim! :D

Ja stvarno ne znam šta da kažem.

16 godina
neaktivan
CyberPlague kaže...
LudaRajcica kaže...
spasio sam zivot zeni koju sam trebao ubiti... samo zahvaljujuci (kenj kenj kenj)

Covjek je valjda mislio da ukoliko ju je zgazio ne bi bio kriv, pa ju je "trebao" zgaziti.

Ovakve trolcine treba zgazit crvenim, ne znam zasto se uopce upustam u raspravu

mojpismonosa
10 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...
CyberPlague kaže...
LudaRajcica kaže...
spasio sam zivot zeni koju sam trebao ubiti... samo zahvaljujuci (kenj kenj kenj)

Covjek je valjda mislio da ukoliko ju je zgazio ne bi bio kriv, pa ju je "trebao" zgaziti.

Ovakve trolcine treba zgazit crvenim, ne znam zasto se uopce upustam u raspravu

zašto ju je trebo ubiti ako se pridržavao propisa? jedino da je pala s 11tog kata zgrade tik pred auto.

16 godina
neaktivan
CyberPlague kaže...

zašto ju je trebo ubiti ako se pridržavao propisa? jedino da je pala s 11tog kata zgrade tik pred auto.

trebao = mogao. Htio je rec da ju je smio propisno zgazit jer je ocito zena bila u prekrsaju ne on...

mojpismonosa
12 godina
protjeran
LudaRajcica kaže...
knight kaže...

@LudaRajcica

Koristim mobitele u voznji i obozavam to raditi, kakav mi je smisao voziti se 30 minuta autom do neke lokacije i gubiti vrijeme, sve svoje pozive odradim tokom voznje... Nikada nisam zbog toga imao nekih problema ili nekome nesto ucinio...

Cekas da nekome nesto ucinis, pa da prestanes?

Gle, vozim napusen, pricam u voznji i apsolutno me BOLI kita za druge, necu paziti da budem dobar u autu zbog drugih nego zbog sebe... kad bi egoizam bio malo zastupljniji u nasoj kulturi, mozda ne bi bili tolki debili al sto se tu moze!

Nemam nikakvu namjeru nikog povrijediti, dapace, spasio sma zivot zeni koju sam trebao ubiti... samo zahvaljujuci svojim voznim sposobnostima...prema tome, molim lijepo :D pravo na bonus molim! :D

Prst gore samo zato sta vozis napusen ;) , a ovo ostalo je cista bedastoca koja je izasla iz tvojih ustiju a da nisi ni svjestan ;) nebi volio naletit na tebe dok vozis ni kao vozac ni kao pjesak ;) 

11 godina
neaktivan

Ma bit će bolje kada dodju googleovi automatizirani automobili.

Nečete morati brinuti na cestu, samo budete razgovarali preko mobitela, tipkali na tabletu itd . 

Moči čete imati sex u bilokojem obliku, u bilokojoj pozi

moči cete jesti bilokakvu hranu, ne samo sendvič nego i vruču pizzu koju morate pridrzavati objim rukama jer bi inače poispadala po odječi. 

14 godina
neaktivan

Evo ima već i više od mjesec dana kako je jedna mlada žena izgubila život u osobnom autu podletivši pod autobus, vozaš i ljudi iz busa su rekli da je imala telefon na uhu za vrijeme vožnje....šta reći više.

Ljudi ne mobitelišite dok vozite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Picorasipnik kaže...

Evo ima već i više od mjesec dana kako je jedna mlada žena izgubila život u osobnom autu podletivši pod autobus, vozaš i ljudi iz busa su rekli da je imala telefon na uhu za vrijeme vožnje....šta reći više.

Ljudi ne mobitelišite dok vozite.

Znate li što je največi problem, recimo mladji ljudi pažliviji mislim oni koji poštuju ograničenja koji ne divljaju na cesti.

Ali problem je u tome sto se svi ljudi s vremenom opuste, manje paze na cestu. Ja sam jednom skrenuo u dvoriste jedne kuće da seokrenem misleci da nema auta iza mene i isao rikverc i opazim da je projurio neki auto pored mene a nisam pogledao opet iza na cestu.  Srečom nije ništa bilo ali ono sto ja zelim reći

ljudi se s vremenom opuste, više misle na posao i na obaveze koje imaju i sve manje paze na cestu. Možda bi ljudima pomoglo kada bi svi auti imali neku vrstu defribrilatora koji te neče ubiti tj pustit ce blagu strujicu u vozača čim opazi po valovima da se previše opustio :D 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice