naxeem je jadan uvjeren kako se piratski software koristi samo u istočnoj europi....
o bleso moja....
pa najveći su piromani ameri. od 20 računala samo 5 imaju u sebi potpuno legalan software... ti se samo tješi da je drugačije.
ja osobno imam originalne windowse a microsoft me smatra ilegalcem samo zato što sam napravio reinstal njihovog krša od os-a već
5 puta... i što mi preostaje.....???
instalirati piratiju i onda kad me gamad smatra plagijatorom stvarno i postati plagijator.... ili instalirati debian.
jedino u microsoftu da bi mogao koristiti software moraš nekoliko puta kupiti jedan te isti software.
to je kao da kupiš auto i nakon što ga 10 puta upališ on stane na cesti a kada nazoveš auto kuću oni ti kažu...
e gospodine ako želite opet koristiti svoj auto morate ga ponovno kupiti.....
kakve nebuloze..... čisti idiotizam.
ma ovo su sveti ratovi priznajem....
čovjek koji nikada nije vidio ništa osim windowsa naravno da se iz petnih žila bori za taj os.. zbog takvih microsoft i uspijeva.
no, svakome njegovo treba samo znati da nije svijet od windowsa xp do viste... to postoje i oceani kao solaris, i debian koji su
neprikosnoveni vladari računalnih operativnih sustava. a hvalospjeve o winu neka i dalje pjevaju njegovi sljedbenici.