Lažne šifre za Facebook

poruka: 36
|
čitano: 6.416
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lažne šifre za Facebook".
16 godina
protjeran
Lažne šifre za Facebook

Cure sa napucenim usnama, your going down.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
28 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Lažne šifre za Facebook
Bit će zanimljivo ovih dana slušat po školi kako imaju problema sa facebookom ili da im je kompjuter poludio. :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Bit će zanimljivo ovih dana slušat po školi kako imaju problema sa facebookom ili da im je kompjuter poludio. :D

facebook im nece popiz. nego samo komp...(kako znam) privitak mi je otvorio frend Smijeh...samo virus, btw. meni je mail dosao prije 2-3 tjedna i naravno likvidirao ga!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
15 godina
Lažne šifre za Facebook

Pa tko je dovoljno glup da nasjedne na to????!!!

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lažne šifre za Facebook

vjerujem da ce bar 25-30% prijatelja u to povjerovat sto je vrlo zalosno, razumijem da nekoga ne interesiraju racunala, ali ovo je opce znanje..zar ne??

Apple iPhone 3G 16GB
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lažne šifre za Facebook

Ja sam isto dobio taj e-mail skužio sam da se neko zafrkava ali mi kasnije netko provalio u fejs i počeo kopirati viceve na ''Što ti je na umu?'+

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lažne šifre za Facebook

LOL

Znaci na facebook-u nista novo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lažne šifre za Facebook

ovo je gadno za naivne, da meni to stigne, normalno da bi znao da je virus lol

@ BF BC 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Lažne šifre za Facebook

obavijestih svoje frendove, nadam se da neće nasjestIzlanuo se

Bosh Da BesT!

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
lg-viewty kaže...

vjerujem da ce bar 25-30% prijatelja u to povjerovat sto je vrlo zalosno, razumijem da nekoga ne interesiraju racunala, ali ovo je opce znanje..zar ne??

Ne.

15 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Vjerujem da je nekih 80% korisnika Facebooka informatički gotovo potpuno nepismeno, pa računaj koliko ih je dovoljno glupih da na to nasjednu. Pogledaj grupe na Facebooku, nedavno je bila aktualna neka koja je govorila kao da će se naplaćivat članstvo, osim, naravno, ako se ne učlaniš u tu grupu (wannabe peticija nekakva). Velik dio ljudi za koje sam smatrao da su relativno pametni je povjerovalo tome.

16 godina
neaktivan

Ja mislim da 70% one djece koja koristi facebook ni ne otvara mail.

17 godina
neaktivan
Lažne šifre za Facebook

Vise stete (spama) ce sad proizvest "pametni" ljudi koji ce ic obavijestit sve svoje fb prijatelje o tome.

Redovno dobijem hrpe poruka ili mailova koje me upozoravaju na to, puno iritantnije od samog maila u pitanju koji dodje jednom ili uopce ne dodje jer ga ubije spam filter.

www.dice3d.com - Online portfolio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Vjerujem da je nekih 80% korisnika Facebooka informatički gotovo potpuno nepismeno, pa računaj koliko ih je dovoljno glupih da na to nasjednu. Pogledaj grupe na Facebooku, nedavno je bila aktualna neka koja je govorila kao da će se naplaćivat članstvo, osim, naravno, ako se ne učlaniš u tu grupu (wannabe peticija nekakva). Velik dio ljudi za koje sam smatrao da su relativno pametni je povjerovalo tome.

Po mojem mišljenju bi trebali naplaćivati registraciju 1 simbolični dolar preko paypala, kao prvo bi se smanjio broj onih plavuša s napučenim usnama koje mi gade fejs, kao drugo nebi više bilo duplih accounta (Little Wanda Priwatni na kojemu kokoši imaju koju tisuću istih frendova kao i na "ne privatnom" accountu) i pretpostavljam da bi onda zuckenberg skupio nešto para koje bi mogao uložiti u sigurnost facea i slično

Vir prudens non contra ventum mingit...
15 godina
neaktivan
MaterAos kaže...
Mirko935 kaže...

Po mojem mišljenju bi trebali naplaćivati registraciju 1 simbolični dolar preko paypala, kao prvo bi se smanjio broj onih plavuša s napučenim usnama koje mi gade fejs, kao drugo nebi više bilo duplih accounta (Little Wanda Priwatni na kojemu kokoši imaju koju tisuću istih frendova kao i na "ne privatnom" accountu) i pretpostavljam da bi onda zuckenberg skupio nešto para koje bi mogao uložiti u sigurnost facea i slično

Bilo bi dobro smanjit broj budala na Facebooku, duple accounte i to, ali ne znam je li plaćanje baš najbolji način za to. A i nije im u interesu naplaćivat jer bi tako smanjili broj korisnika a time i profit, vjerojatno puno više nego što bi tom simboličnom registracijom zaradili. Btw, mislim da Zuckerbergu novci nisu neki problem, ima čovjek 4 milijarde dolara, kaže Forbes.

15 godina
neaktivan
Lažne šifre za Facebook

Samo je problem sto ih jako malo ima paypal, ukljucujuci i mene...Smijeh

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

baš zato. Da se rješimo djece iz 2. osnovne na fejsu. I priglupih srednjoškolki kojima je najveći domet slikat sise pred ogledalom.

*n00b us3r*
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 19:00 (lukavg).
16 godina
protjeran
Lažne šifre za Facebook

Evo sad takav e-mail primio identičan i odma mi se avast bio aktiviro na taj e-mail odma delete i obriso sve i sada ga više NEMA

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lažne šifre za Facebook

SramotaNevinašce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lažne šifre za Facebook

Zasto vecina Vas ima tako lose(da ne kazem grozno) misljenje o osobama koji koriste Facebook?

(...) Yes, London. You know: fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON.
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
MaterAos kaže...
Mirko935 kaže...

Bilo bi dobro smanjit broj budala na Facebooku, duple accounte i to, ali ne znam je li plaćanje baš najbolji način za to. A i nije im u interesu naplaćivat jer bi tako smanjili broj korisnika a time i profit, vjerojatno puno više nego što bi tom simboličnom registracijom zaradili. Btw, mislim da Zuckerbergu novci nisu neki problem, ima čovjek 4 milijarde dolara, kaže Forbes.

A gruzijski hakeri mu unište fejs na 2 dana... Nek malo uloži u sigurnost i to je to... 

Vir prudens non contra ventum mingit...
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Zasto vecina Vas ima tako lose(da ne kazem grozno) misljenje o osobama koji koriste Facebook?

Krivo, ja ne mislim lose o osobama koje koriste facebook nego mislim lose o nacinu na koji koriste facebook... Mislim da je facebook bio zamisljen totalno drukcijeNeodlučan

16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

VirtUoso, zasto dajes thumbs downove nekima, a ne zelis objasniti zasto i ne iznosis svoje misljenje, vec se pravis pametan??

Apple iPhone 3G 16GB
15 godina
neaktivan

možda oni koji se pridružuju grupi da će se facebook plačat i svi koji nisu u grupi će ga plačat? ili možda oni koji se pridruže u grupu pa će onda dobit dislike tipku, ili oni koji se pridružuju u grupu da će dobiti VIP status? da, da facebookovci su informatički totalno nepismeni, a malko i poremećeni...

da ne pričamo o grupama raznoraznih pomoći i donacija, napravi grupu ja sam imbecil pozovi sve prijatelje i vidi kak će grupa rast :D to će ti dovoljno reči o pameti facebookovca

16 godina
neaktivan
Kečko kaže...

možda oni koji se pridružuju grupi da će se facebook plačat i svi koji nisu u grupi će ga plačat? ili možda oni koji se pridruže u grupu pa će onda dobit dislike tipku, ili oni koji se pridružuju u grupu da će dobiti VIP status? da, da facebookovci su informatički totalno nepismeni, a malko i poremećeni...

da ne pričamo o grupama raznoraznih pomoći i donacija, napravi grupu ja sam imbecil pozovi sve prijatelje i vidi kak će grupa rast :D to će ti dovoljno reči o pameti facebookovca

Kako koji korisnici Facebooka, ima ih stvarno glupih koji se ne razumiju u nista, a ima i ovakvih kao ja i mozda vi koji se razumijemo i necemo nasjesti na prevare..

Osobno mi idu na zivce ovi sto imaju 9-13 godina pa vec imaju fejs i stalno su dosadni, nazalost,  sestricna sa nekih 11 godina mi je obavezno dosadna na chatu na facebooku cim vidi da sam online i ide mi na zivce, a nema opcije za blokiranje chatanja s nekim korisnikom,..

Apple iPhone 3G 16GB
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 9:21 (lg-viewty).
15 godina
neaktivan
Lažne šifre za Facebook

pa imaš opciju da urediš liste tak da možeš stavit da te ona vidi off, a ostali on

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 9:44 (Kečko).

1 0 hvala 0
17 godina
lg-viewty kaže...
Kečko kaže...

Kako koji korisnici Facebooka, ima ih stvarno glupih koji se ne razumiju u nista, a ima i ovakvih kao ja i mozda vi koji se razumijemo i necemo nasjesti na prevare..

Osobno mi idu na zivce ovi sto imaju 9-13 godina pa vec imaju fejs i stalno su dosadni, nazalost,  sestricna sa nekih 11 godina mi je obavezno dosadna na chatu na facebooku cim vidi da sam online i ide mi na zivce, a nema opcije za blokiranje chatanja s nekim korisnikom,..

A jesi napredan korisnik... ono, urediš si grupe i za svaku pojedinu grupu si možeš postaviti status online ili ne :)

16 godina
neaktivan
Lažne šifre za Facebook

jel ima neko da je nasjeo na ovo..?? Cool

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Lažne šifre za Facebook

a kakav mail dodje?(sta pise :posiljalac?)posto je u mene gmail nalog pa jedan dio ide u spam?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice