Koliko je brz mozak?

poruka: 417
|
čitano: 249.545
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koliko je brz mozak?".
17 godina
neaktivan
RE: Koliko je brz mozak?
virtualAThome kaže...

Ode ova tema, ali cu ipak dopisati jos koij post. Da li ste vi bogovi za mrave? Mozete li mrave pobiti, premjestiti, dati im hrane, uzeti im hrane itd.?

Jeste.

A da li to radite? Ne, jer je to dosadno. Mravi su glupi, dosadni i ne zanimaju nas njihove lutrije, novac, zdravlje, ljubav itd.

Takva ista stvar je i sa bogom ako postoji. Jednostavno mi ga ne zanimamo, nismo mu zanimljivi. Boli ga k... za bolesnu djecu, nuklearne reaktore, globalno zagrijavanje, sto netko nije j... do svoje 35-te itd. Dakle, ako i postoji, glupi ste ako mu se glanjate jer to njega ne zanima.

nis ti ne zamjeram , do ovog dijela koji je boldan..

ne mozes tako nesto reci...samo zato kaj drugacije netko misliViče

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

Ode ova tema, ali cu ipak dopisati jos koij post. Da li ste vi bogovi za mrave? Mozete li mrave pobiti, premjestiti, dati im hrane, uzeti im hrane itd.?

Jeste.

A da li to radite? Ne, jer je to dosadno. Mravi su glupi, dosadni i ne zanimaju nas njihove lutrije, novac, zdravlje, ljubav itd.

Takva ista stvar je i sa bogom ako postoji. Jednostavno mi ga ne zanimamo, nismo mu zanimljivi. Boli ga k... za bolesnu djecu, nuklearne reaktore, globalno zagrijavanje, sto netko nije j... do svoje 35-te itd. Dakle, ako i postoji, glupi ste ako mu se glanjate jer to njega ne zanima.

Ne bi vjerovo da neko ovako nesto moze napisat da nisam sad vidio....

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
16 godina
neaktivan
pusic008 kaže...
virtualAThome kaže...

Jeste.

Pusic, ti si taj koji se žali na seljačke komentare. Ajde argumentiraj nešto svoje, reci zašto se toliko ne slažeš s njim, ne samo 'huur duur he r stupid lollolollol roflzorzor'

Excuse the phun.
16 godina
neaktivan
Sharps kaže...
pusic008 kaže...
virtualAThome kaže...

Jeste.

Pusic, ti si taj koji se žali na seljačke komentare. Ajde argumentiraj nešto svoje, reci zašto se toliko ne slažeš s njim, ne samo 'huur duur he r stupid lollolollol roflzorzor'

Ne znam zasto uopce ovo citiram, al evo........Uzmimo da postoji bog i da nas je on stvorio.......Kad roditelj na neki nacim "stvori" dijete, znamo kako se odnosi prema njemu, zasto bi bog drukcije postupao s nama........

A o cem ti pricas, pa svaki moj post je argumentiran, samo sto ja imam svoje stajaliste, iznosim svoje misljenje, a vi pojedini "seljaci" koji se ne slazete s tim, a nemate argumenata nit svoga stajalista, napisete evo ovakav post, kao tvoj, od par rijeci.......tipa...ti si seljak, ti nemas pojma....i tu je kraj.....ako tako mislis obrazlozi too......

Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
16 godina
neaktivan

Ajde budi zlatan i odi na 4. stranicu pogledat moj prvi komentar na temu pa preformuliraj svoj post. A činjenica je da si iskomentiro AThomov post na uvredljiv način bez osnove.

I jesi ti uopće pročitao što sam ja napisao u onom postu kojeg si citirao?

Sharps kaže...

Ajde argumentiraj nešto svoje, reci zašto se toliko ne slažeš s njim, ne samo 'huur duur he r stupid lollolollol roflzorzor'

pusic008 kaže...

nemate argumenata nit svoga stajalista, napisete evo ovakav post, kao tvoj, od par rijeci.......tipa...ti si seljak, ti nemas pojma....i tu je kraj.....ako tako mislis obrazlozi too......

Jel ja jedini tu vidim sličnost?

Excuse the phun.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 4:16 (Sharps).
16 godina
neaktivan
Koliko je brz mozak?

Imam vam dosta toga za reći.

Problem je u tome da se često onaj tko vjeruje u biblijskog Boga povezuje sa modernom Crkvom. Crkva ne zna gdje stoji. Ako ćeš braniti biblijske argumente, brani ih, nemoj "sjediti na dvije stolice". Ako je tvoj temelj Biblija, nemoj se uplitati u politička zbivanja. Ako zastupaš biblijski stav da bi svi ljudi trebali saznati istinu, zašto spaljuješ ljude zbog posjedovanja Biblije? Ako želiš sačuvati vjerodostojnost Biblije, zašto mijenjaš sadržaj Biblije po onome kako "ti paše". Kada bi normalnog čovjeka pitali vjeruje li u Bibliju (ne kao vjeruje li da knjiga postoji, već vjeruje li da će se ispuniti proročanstva zapisana u Bibliji), taj čovjek bi razmišljao ovako. Biblija ima veze s religijom > Religijske vođe nisu najbolji primjer dobrih ljudskih osobina > Biblija ne valja.

To je jedan od problema. Crkva se debelo razlikuje od onoga što bi trebala biti. Crkva se poslije Isusove smrti sve više kvarila. Preuzimala su se vjerovanja poganskih naroda radi pridobivanja sljedbenika. Danas imamo organizaciju koja nema veze sa izvorom.

Problem modernog čovjeka je taj što je okružen zgradama. Okružen je cementom i čelikom, gadgetima, računalima, konzolama. Takvom čovjeku ljudsko tijelo nije čudo. Ljudsko tijelo su nule i jedinice. Inače, ja veoma volim promatrati zvijezdano nebo. Dođe mi da zaplačem od radosti kada uživam u tom pogledu. Sve više ljudi ne primjeti to nebo. Oni u prirodi ne vidi savršen sklad, njima je priroda skup random pokušaja i pogrešaka.

Imam još mnogo toga za reći, no žurim. Namigiva

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

To je jedan od problema. Crkva se debelo razlikuje od onoga što bi trebala biti. Crkva se poslije Isusove smrti sve više kvarila. Preuzimala su se vjerovanja poganskih naroda radi pridobivanja sljedbenika. Danas imamo organizaciju koja nema veze sa izvorom.

Namigiva

Crkva u vrijeme Isusa nije ni postojala.

Ako je Isus uopce postojao.

Danasnja crkva je tu samo iz jednogh jedinog razloga - novac.

I tu dolazimo do one legendarne i potpuno istinite prezentacije -

A s novcem dolazi i sve ostalo... moc, kontrola, utjecaj...

17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

Ode ova tema, ali cu ipak dopisati jos koij post.

ma super smo.. :) jos nismo na ustasama, partizanima i inim stvarima.. :P

16 godina
neaktivan
Random. kaže...

Imam vam dosta toga za reći.

Problem je u tome da se često onaj tko vjeruje u biblijskog Boga povezuje sa modernom Crkvom. Crkva ne zna gdje stoji. Ako ćeš braniti biblijske argumente, brani ih, nemoj "sjediti na dvije stolice". Ako je tvoj temelj Biblija, nemoj se uplitati u politička zbivanja. Ako zastupaš biblijski stav da bi svi ljudi trebali saznati istinu, zašto spaljuješ ljude zbog posjedovanja Biblije? Ako želiš sačuvati vjerodostojnost Biblije, zašto mijenjaš sadržaj Biblije po onome kako "ti paše". Kada bi normalnog čovjeka pitali vjeruje li u Bibliju (ne kao vjeruje li da knjiga postoji, već vjeruje li da će se ispuniti proročanstva zapisana u Bibliji), taj čovjek bi razmišljao ovako. Biblija ima veze s religijom > Religijske vođe nisu najbolji primjer dobrih ljudskih osobina > Biblija ne valja.

Problem modernog čovjeka je taj što je okružen zgradama. Okružen je cementom i čelikom, gadgetima, računalima, konzolama. Takvom čovjeku ljudsko tijelo nije čudo. Ljudsko tijelo su nule i jedinice. Inače, ja veoma volim promatrati zvijezdano nebo. Dođe mi da zaplačem od radosti kada uživam u tom pogledu. Sve više ljudi ne primjeti to nebo. Oni u prirodi ne vidi savršen sklad, njima je priroda skup random pokušaja i pogrešaka.

Imam još mnogo toga za reći, no žurim. Namigiva

Slazem se s tobom...Danasnja crkva je iskvarena, sve mi vise lici na ono vrijeme prije par stoljeca kad su bili vise politicari, nego vjerski sluzbenici. Samo proglasavanje pojedinih ljudim svetima, mi je stvarnooooooo.......glupost........Zatim pogledam onog papu, nakicen sav zlata na njemu ima, kad bi neko ono skino, i otopio, obogatio bi se za citav zivot, a pricaju cesto kako treba zivijet skromno, i ta sranja, a kolko ja znam trebao je bit petrov nasljedik, da zivi i djeluje po uzoru na njega i isusa, a razbacuje se ko niko, zivi u palaci, ima poslugu, ma ko pilat u one rimske gazde, u ono vrijeme....Zatim klanjanje kojekakvim kipovima, sto mi je stvarno odvratno. Gledam uzmu neki kip, pa se klanjaju njemu,,,,,,,,,,pa to rade indijanci isto......Onda se nasa molitva pretvorila u ono....reda radi.....Cijela nedjeljnja sveta misa je vise reda radi.....samo se procita i nista vise.....Ovo je boze sacuvaj postalo, vjerujem u boga, al ne na nacin na koji ga crkva stuje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 10:56 (pusic008).
17 godina
neaktivan
pusic008 kaže...

Uzmimo da postoji bog i da nas je on stvorio.......Kad roditelj na neki nacim "stvori" dijete, znamo kako se odnosi prema njemu, zasto bi bog drukcije postupao s nama......

Pa zasto onda postupa? Cemu ratovi (i onaj nas rat)? Cemu djeca imaju rak? Zasto djeca umiru od gladi? Zasto bog dopusta ona silovanja Fritzla, pa sad i ovo u Kaliforniji? Zasto je Jaca na vlasti? Smijeh

Ja sam siguran da postoje razvijenija bica od nas, bilo bi presebicno razmisljati da ne postoje, pa makar gledajuci statisticki. Svemir je star 13 milijardi godina, zemlja 4,5 milijardi godina. Napravili smo cudo u zadnjih 60.000 godina, pa kako ne bi netko tko je krenuo samo milijardu godina prije (a imao je 8,5 milijardi godina da krene dok mi nismo). U kojoj je taj tek fazi. Ali ta bica mi ne zanimamo.

Recimo i da su nas stvorila. Onda smo mi za njih softverski program koji gledaju kako se razvija, kako se jedinice gase da bi postale nule (smrt), kako se nule pale da bi postale jedinice (rodjenje) i kao sto mi ne pomazemo jedinicama da opstanu jedinice (da prezive), ne dodajemo im rucno struju jer su pocele slabiti (bolest), ne vucemo rucno konekciju do susjednog tranzistora da bi jedinici bilo bolje (ljubav), mi samo gledamo krajnji rezultat.

Ja znam da je tesko gledati samog sebe tako bespomocnog, ali treba se sa time pomiriti i naci srecu u zivotu, a ne gledati u stvoritelja da nas odrzi zivim i nakon nule.

16 godina
virtualAThome kaže...
..

Ja sam siguran da postoje razvijenija bica od nas, bilo bi presebicno razmisljati da ne postoje, pa makar gledajuci statisticki. Svemir je star 13 milijardi godina, zemlja 4,5 milijardi godina. Napravili smo cudo u zadnjih 60.000 godina, pa kako ne bi netko tko je krenuo samo milijardu godina prije (a imao je 8,5 milijardi godina da krene dok mi nismo). U kojoj je taj tek fazi. Ali ta bica mi ne zanimamo.

..

-zemlja i naš sistem su 'prosječni', kompletna galaxija.. zato 'većina' nije imala 8.5mil.g. vremena prednosti jer su djelovali isti uvjeti -potrebno vrijeme za slijeganje prašine nakon bigbenga.. nema opravdanog razloga sumnjati/predpostavljati da su drugi recimo milijardu godina prije krenuli, jer isto može biti i milijardu kasnije. Možda u isto vrijeme ali jedna planeta već ima starshipove a druga nakupina ameba. To su sve nagađanja, teorije, za koje i da imamo neoborive dokaze nemožemo ništa s tim podatkom. Baš ništa.

-slučaj (hipotetski) na planeti A, je postojala civilizacija iz SF filmova, s warpom itd. recimo milijardu godina prije nas. U tih milijardu godina dovoljan je jedan komet i ostane samo prah. Gdje ćemo mi (mogli) biti za milijardu godina? A dali ćemo preživjeti?
 Zato je religijski pogled kao utjeha, ''netko tamo gore će se pobrinuti za nas, pazi nas...'', -samo utjeha.

btw. prejudiciraš (virtual) da je jedinica pozitivna u odnosu na nulu, usporedi DVD ''+'' i ''-''. Možda povratak na temu?

Jedinica nema smisla bez nule, nula ima bez jedinice. Mada ne postoji, nešto što ne postoji... -Bare.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Koliko je brz mozak?

jeb*o ježa, nek postoji ko hoce, i di hoce, samo da je sve ovak dalje ok...dalje me ne zanima...Cool

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 12:21 (angel of fire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sve što si nabrojao vjerojatno i jest točno. Samo u našoj galaksiji postoji nebrojeno mnogo zvijezda, ne znam koliko njih imasunčeve sustave oko sebe, a život (inteligentan?) vjerojatno je razvijen na vrlo velikom broju njih. I po teoriji kaosa, jedni su se portali uokolo faks-sistemom dok su drugi razvijali kotač, a mi gradili srednjovjekovne dvorce.

Ova teorija da su nas marsijanci stvorili je jako zanimljiva. I ja sam razmišljao o tome. Jer tko može reći da upravo mi nismo na kraju jedne robotske evolucije? Roboti postaju sofisticiraniji i sofisticiraniji, dok ne dobiju sposobnost samostalnog razmnožavanja, emocija, smrti. I tada smo poput kunića u labosu ili čopora lavova u safariju poslani na Zemlju. I od tada promatrani.

Excuse the phun.
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
kad smo se vec dotakli religije. recimo da postoji to nekakvo bozansko bice koje je sve stvorilo (mada ako postoji tko kaze da je jedno, mozda su hindusi u pravu, ili stari grci....), otkuda to bice potjece, sta to bice stvorilo, iz cega je nastalao? iz nicega? cjela ideja svemoguceg bica je smijesna, ali ljudi su se uvjek bojali smrti i nepoznatoga, i tako je sve bilo najlakse sve objasniti...

ajd kad si mi ti tak pametan i nevjeruješ da bog postoji ajd mi objasni kako je vrem nastalo, kako je prostor nastao? neznas kako je nastalo, nezna kada je nastalo ali znamo da postoji...tako je i s bogoma, nezna se kako je nastao, nezna se gdje je nastao, i iako je ovo neshvatljivo, postoji oduvjek, kao i vrjeme, kao i prostor...mada je krajnje neshvatljiv pojam oduvjek, dakle nema početka ni kraja ni sredine postojanja...mislim da će mi počet dim ić kroz uši Smijeh...

thunder in my room :prijevod: Moja mama viče! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% m
16 godina

ti si tako pametan pa dokaži da je to bog stvorio.

17 godina
neaktivan
Capitan Hook kaže...
grimyHR kaže...
kad smo se vec dotakli religije. recimo da postoji to nekakvo bozansko bice koje je sve stvorilo (mada ako postoji tko kaze da je jedno, mozda su hindusi u pravu, ili stari grci....), otkuda to bice potjece, sta to bice stvorilo, iz cega je nastalao? iz nicega? cjela ideja svemoguceg bica je smijesna, ali ljudi su se uvjek bojali smrti i nepoznatoga, i tako je sve bilo najlakse sve objasniti...

ajd kad si mi ti tak pametan i nevjeruješ da bog postoji ajd mi objasni kako je vrem nastalo, kako je prostor nastao? neznas kako je nastalo, nezna kada je nastalo ali znamo da postoji...tako je i s bogoma, nezna se kako je nastao, nezna se gdje je nastao, i iako je ovo neshvatljivo, postoji oduvjek, kao i vrjeme, kao i prostor...mada je krajnje neshvatljiv pojam oduvjek, dakle nema početka ni kraja ni sredine postojanja...mislim da će mi počet dim ić kroz uši Smijeh...

Znanost ima jedan + više - zna da vrijeme i prostor postoje, a ti za Boga nemaš pojma i zbog toga nemožeš tvrditi da On postoji oduvijek kad neznaš ni dali postoji.

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
17 godina
neaktivan
alien kaže...

ajde ti dokazi da nije...

mozete se svađat koliko hocete, ni puno pametniji od vas nisu shvatili...

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
protjeran
Capitan Hook kaže...
grimyHR kaže...

ajde kad si ti tako pametan procitaj sve moje postove u ovoj temi i naici ces na podatak da ja nisam ateist, nego me jednostavno nije briga i za razliku od tebe ne tvrdim sta neznam samo zbog toga sto u nesto vjerujem ili ne vjerujem, majmune

e da i ako vrjeme i prostor kao i bog postoje oduvjek, onda ih nije bog stvorio, a on bi trebao biti stvoritelj svega....mislim kako sad to, daj ti to meni glupom objasni

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 14:22 (grimyHR).
16 godina
neaktivan
Capitan Hook kaže...
grimyHR kaže...

Kako Grimy kaže, ljudima je Bog jednostavno objašnjenje neobjašnjivog. Zeus je bog munje jer Grci nisu znali za elektricitet, i slično. To što znanost ne može pokriti vrijeme prije vremena, prostor oko prostora, ne implicira postojanje božanstva.

Excuse the phun.
16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

Pa zasto onda postupa? Cemu ratovi (i onaj nas rat)? Cemu djeca imaju rak? Zasto djeca umiru od gladi? Zasto bog dopusta ona silovanja Fritzla, pa sad i ovo u Kaliforniji? Zasto je Jaca na vlasti? Smijeh

Sa kršćanskog vjerovanja, postoji logičan razlog zašto Bog to dopušta. Ako te zanima - pitaj.

Ja sam siguran da postoje razvijenija bica od nas, bilo bi presebicno razmisljati da ne postoje...

Bilo bi sebično ako smo se razvili evolucijom.

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.
16 godina
protjeran
za evoluciju nema ako, bica na zemlji evoluiraju konstantno i vidljivo, zasto bi za ljude vrjedila drugacija pravila nego za sve ostalo, evolucija nije upitna, upitno je postojanje boga
16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
pusic008 kaže...

Uzmimo da postoji bog i da nas je on stvorio.......Kad roditelj na neki nacim "stvori" dijete, znamo kako se odnosi prema njemu, zasto bi bog drukcije postupao s nama......

Recimo i da su nas stvorila. Onda smo mi za njih softverski program koji gledaju kako se razvija, kako se jedinice gase da bi postale nule (smrt), kako se nule pale da bi postale jedinice (rodjenje) i kao sto mi ne pomazemo jedinicama da opstanu jedinice (da prezive), ne dodajemo im rucno struju jer su pocele slabiti (bolest), ne vucemo rucno konekciju do susjednog tranzistora da bi jedinici bilo bolje (ljubav), mi samo gledamo krajnji rezultat.

Ja znam da je tesko gledati samog sebe tako bespomocnog, ali treba se sa time pomiriti i naci srecu u zivotu, a ne gledati u stvoritelja da nas odrzi zivim i nakon nule.

Covijek je sam sebe doveo do ovog, bolest, ratovi, glad, nista to nije bog poslo, sve je covijek...A kazes postoje razvijenija bica od nas...Ti vjerujes u to, ja ne vjerujem, mogu povjerovat da negdje u svemiru jos ima zivota, al da je taj zivot toliko razvijeniji da moze stvoritli ovako SAVRSEN svijet u kojem mi zivimo, stvarno sumljam, al evo uzmimo da je to tako, da postoje toliko razvijenija bica koja su nas stvorila, i poigravaju se s nama.......I ta bica je moralo stvorit neko vise bice, to neko vise opet neko jos vise, tako da na kraju moramo doc do onog najviseg, zvao ga neko bog ili prabice, ili ne znam kako....

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 15:18 (pusic008).
16 godina
Koliko je brz mozak?

uh, opet je krunica argument? Avion u zraku drži neka viša sila ili nevidljiva ruka?.. Nevinašce

Ako je liturgijski Bog, onda nam je On sve već dao (i znanje i sposobnosti i CPUe...). Onda je epizoda s meteorima običan ''reset'', gdje On priznaje grešku i kreće ''od nule''? Ako je 'samo' neko više biće, onda je davno digao ruke od nas -dosadili smo Mu 'sitnim' problemima.

khmm, da, ali... znanstvenici često ulazeći dublje i dublje ... još dublje, dolaze do ''the Bog-a'', jer koiko god imali objašnjenja (znanstvena) za molekulu, atom, subatomske čestice.. -polako se počinjemo gubiti kod kvarkova, fotona, svjetlosti, valova. Za BigBang i današnju teoriju o širenju (možda cikličkom) opet je početak upitan, te znanstvenici prelaze na vjersku stranu kao jedinu koja daje odgovor bez objašnjenja.

Kad smo kod evolucije (i sebičnosti) svako živo biće je daleko inteligentnije nego što će kompijuteri ikad biti. Vidimo nebrojene oblike života, samo kukci ili ribe, bezbroj. Tek je jedna od tih 'ameba' odlučila postati čovjek, uz reset s neba koji je maknuo reptile, sisavci su dobili šansu. Ako je evolucija, moguće da je jedinstvena (usporedite broj vrsti kukaca i inteligentna bića kao čovjek), jer da se čovjek razvio prije par desetaka tisuća godina, već nas nebi bilo. Dok mrav nikad neće napraviti avion ili lav nešto kao mobitel. Usporedba, razbijen sat se razleti na stotine dijelova, preciznom rekonstrukcijom bi sve vratili na početno stanje.. slučajnim 'bacanjem' dijelova nikad nećemo dobiti sat, to je evolucija? Dostatnost? Što se tog tiče rekao bi da sam ne ateist, nego antivjernik, ali što više znam nevjerojatnije zvuči količina činjenica (slučajnosti?) koja je potrebna za inteligenciju...

-to je djelom topic, CPU-brzina, AI.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
16 godina
angel of fire kaže...
alien kaže...

ajde ti dokazi da nije...

mozete se svađat koliko hocete, ni puno pametniji od vas nisu shvatili...

po tvome se može reči da je i pajo patak stvorio svijet. dokaži da nije.

17 godina
neaktivan
pusic008 kaže...

Covijek je sam sebe doveo do ovog, bolest, ratovi, glad, nista to nije bog poslo, sve je covijek...A kazes postoje razvijenija bica od nas...Ti vjerujes u to, ja ne vjerujem, mogu povjerovat da negdje u svemiru jos ima zivota, al da je taj zivot toliko razvijeniji da moze stvoritli ovako SAVRSEN svijet u kojem mi zivimo, stvarno sumljam, al evo uzmimo da je to tako, da postoje toliko razvijenija bica koja su nas stvorila, i poigravaju se s nama.......I ta bica je moralo stvorit neko vise bice, to neko vise opet neko jos vise, tako da na kraju moramo doc do onog najviseg, zvao ga neko bog ili prabice, ili ne znam kako....

Imaš li neki dokaz da AIDS, ebola, gripa i ostale bolesti nisu postojale prije nekoliko tisuća godina? Ratuje se oduvijek samo što su ratovi danas drugačiji od ratova prije nekoliko tisuća godina kad su se ratovi događali između klanova(današnje države). Gladi je uvijek bilo i uvijek će je biti.

Mene je oduvijek fasciniralo da ljudi već 2000 godina slijepo(glupo?) vjeruju u jedno te isto bez ijednog dokaza, a neće da povjeruju u znanost(neki) koja im svakodnevno daje sve više i više dokaza.

16 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...
pusic008 kaže...

Imaš li neki dokaz da AIDS, ebola, gripa i ostale bolesti nisu postojale prije nekoliko tisuća godina? Ratuje se oduvijek samo što su ratovi danas drugačiji od ratova prije nekoliko tisuća godina kad su se ratovi događali između klanova(današnje države). Gladi je uvijek bilo i uvijek će je biti.

Mene je oduvijek fasciniralo da ljudi već 2000 godina slijepo(glupo?) vjeruju u jedno te isto bez ijednog dokaza, a neće da povjeruju u znanost(neki) koja im svakodnevno daje sve više i više dokaza.

E vidis,,,,fascinantno zar ne......

17 godina
neaktivan
pusic008 kaže...
Tux Slave kaže...

Mislim da sam upravo potvrdio svoju prvu zagradu.

16 godina
Tux Slave kaže...
pusic008 kaže...

zato što su ljudi tako programirani i dan danas tako "programiramo" svoju djecu i po tom programu se ponašamo. po tome se vidi naša sličnost s kompjuterima. svaku bilo sitnicu bilo veliku stvar koju učinimo radimo jer smo tako programirani a da toga nismo ni svijesni, al to opet otvara jednu sasvim drugu temu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 15:55 (alien).
16 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...
pusic008 kaže...
Tux Slave kaže...

Mislim da sam upravo potvrdio svoju prvu zagradu.

pametan zna,,,,,budala misli

17 godina
Tux Slave kaže...
pusic008 kaže...

Zahvaljujući znanosti/nauci  u meni se samo učvršćuje vjerovanje u Boga.

Hoću reći da je nauka u nekim stvarima potvrdila postojanje Boga, bar za mene.

Nebi ulazio u raspravu, jer ovdje prevladava materijalistički mentalni sklop.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice