Koji je vama najbolji?

poruka: 157
|
čitano: 39.099
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koji je vama najbolji?".
13 godina
neaktivan
Re: Koji je vama najbolji?

e on da, on :)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
13 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

vidim da pricaju ljudi da s4 laga, i onda vidim da kazu drugi da je to zbog previse aplikacije i ostalog. stavite 100 aplikacija na ios pa vidite jel laga. vecina vas ne shvaca da je andorid taj koji je problem a ne samsung htc ili sony. softver je banana. a ako nekome nije puno dati 4500 kn za mob koji laga onda nemam rijeci.

5 0 hvala 0
14 godina
mile1989 kaže...

vidim da pricaju ljudi da s4 laga, i onda vidim da kazu drugi da je to zbog previse aplikacije i ostalog. stavite 100 aplikacija na ios pa vidite jel laga. vecina vas ne shvaca da je andorid taj koji je problem a ne samsung htc ili sony. softver je banana. a ako nekome nije puno dati 4500 kn za mob koji laga onda nemam rijeci.

amen

13 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Danas sam stavio oba dva modela na njuskalo za istu povoljnu cijenu znaci s4 i Htc one 

Nije proslo ni 8 sati od objave oglasa za htc one mi se javilo 13 za dok za S4 samo 4 znaci uvjerio sam se da je definitivno kod nas veca potraznja za htc one nego za s4 bar u Splitu i dalmaciji na ostali teritoriji neznam , i ova anketa nosi htc one definitivno, 

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 20:58 (razbijac).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Povoljna cijena je bila...

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Danas sam stavio oba dva modela na njuskalo za istu povoljnu cijenu znaci s4 i Htc one 

Nije proslo ni 8 sati od objave oglasa za htc one mi se javilo 13 za dok za S4 samo 4 znaci uvjerio sam se da je definitivno kod nas veca potraznja za htc one nego za s4 bar u Splitu i dalmaciji na ostali teritoriji neznam , i ova anketa nosi htc one definitivno, 

4400 svaki model , nakraju sam popustio za s4 koji je otisao za 4200 , htc one je prodan za 4400 

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
15 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Woow. otišlo ko vruće kifle....Ja se nadam da će cijena za jedno mjesec i pol, dva pasta na oko 3500 kn pa da si uzmem jedan.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice