Koji je vama najbolji?

poruka: 157
|
čitano: 39.101
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koji je vama najbolji?".
13 godina
neaktivan
Re: Koji je vama najbolji?
freddie kaže...
dakle, mislim da je barem pitanje battery life- a rijeseno. iz slike br 1 vidimo da ljudi svoje smartphone koriste uglavnom za citanje/pisanje na netu a ne za gledanje YT videa, dok slika broj 2 pokazuje da HTC one pri prikazu teksta izdrzi PUNO DULJE od sgs4 (htc 10 sati, naspram sgs4 7.5 sati, jer opcepoznata je cinjenica da samoled ima problema sa prikazom bijele boje..) dakle, na papiru je galaxy bolji sa svojih 2600 mah, dok je u reali situacija nazalost upravo suprotna(!) -mogu vam reci da me uopce ne cude rezultati ankete iz prvog posta, svaki bozji dan neka nova spoznaja koliko gs4 zapravo lose slozen..

Nije problem s prikazom bijele boje nego u tom da AMOLED troši više kod bijele boje, a puno manje kod crne. To je jednostavno kako radi, a to je puno drugačije od LCDa.

Ali u svim prikazima gdje nema toliko bijele (većina igrica, videa itd.) pobijedit će S4. Stvar je da ima dosta sadržaja s bijelom bojom poput internet sajtova, FB... I to je loše za S4 bateriju jer tu zakazuje AMOLED. Zato svi ozbiljniji portali u tom segmentu napišu da nema pobjednika. A čak su stavili i C-A7 čip u Octa modele jer troši mnogo manje tako da kad ga ne koristiš ne potroši toliko struje.

To nije nikakva spoznaja da je loše složen, jer onda možeš reći da je svaki mobitel loše složen zbog nečeg (iPhone 3, One X, Xperia Z, S4...).

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
15 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

http://blog.gsmarena.com/the-battle-of-the-5-gladiators-samsung-galaxy-s-iv-vs-htc-one-vs-sony-xperia-z/

Evo vam pa ih uporedite. S4 head to head je bolji i od HTC One i SX Z. Najmanje dimenzije,  najveća baterija, najlakši.  Jedinu prednost One ima u količini memorije, jer nema 16Gb model.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
2 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
fade kaže...

Nije li još prerano za ovakve ankete? Ima još dosta vremena do kraja 2013 i sigurno će izaći još par boljih smartphone-a. 

Još Lumia možda, Note 3!, i naravno Huawei, Oppo, možda koji Firefox, Tizen, Ubuntu...

15 godina
neaktivan
gogi321 kaže...

Sudeci po ovom videu galaxy 4 ima bolju kameru cak i pri losem osvjetljenju 

Samo da naglasim da ni jedan od ta dva mobitela ne simpatiziram..

A prema ovom isječku- nema.

15 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

S4 je dosadan. Kao i iPhone. S time da ovaj prvi nije bog zna kako napravljen. Iz generacije u generaciju oboje izgledaju i rade isto.

Mislio sam da tako valjda treba biti dok se nije pojavio netko da unese svježine u Android tabor. Glas HTC-u za kreativnost (softversku i hardversku) i superiornije načinjen proizvod.

Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
Koji je vama najbolji?

Ovu temu je najugodnije pratit uz kokice.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 17:14 (zabranjeniples).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Ovu temu je najugodnije pratit uz kokice.

Bolje ne :). 90% njih su od GMO kukuruza

15 godina
mapir kaže...

Očemo opalit anketu, čije su najbolje kokice {#}?

15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
mapir kaže...

Očemo opalit anketu, čije su najbolje kokice {#}?

Potjerali bi nas odmah :)

15 godina
neaktivan
mapir kaže...
gogi321 kaže...

Nebi volio ulazit u neku raspravu, ali jednostavno ne vjerujem da iphon 5 radi puno bolje slike od s4..

13 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Ma nokia 3310 FTW!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
mapir kaže...

S4 je dosadan. Kao i iPhone. S time da ovaj prvi nije bog zna kako napravljen. Iz generacije u generaciju oboje izgledaju i rade isto.

Mislio sam da tako valjda treba biti dok se nije pojavio netko da unese svježine u Android tabor. Glas HTC-u za kreativnost (softversku i hardversku) i superiornije načinjen proizvod.

Mislim da je napredak kroz 6 godina prvog reda slike ipak manji od napretka 4 godine drugog reda. :)

Najveći pomak u dizajnu sučelja iPhonea je bilo da su makli "SMS" iz oblačića.

Ali istina je da Samsung postaje sličan tom kvazi razvoju izgleda, ali hvala Bogu još ne što se tiče hardvera. No, to će se dogoditi svima koji zasjednu na vrh dulje od 2 godine. Jednostavno nema potrebe za promjenom. Ako HTC sada uspije kojim čudom i popne se na vrh - dogodit će se isto. Ali, tkogod da će se prodati u najviše komada treba zahvaliti Samsungu što je uveo Android na velika vrata, jer danas nitko od njih ne bi bio ovdje gdje je.

Prvo je Samsung unio svježinu u tabor kojim je vladao do tad HTC, sad možda HTC opet uzme krunu Samsungu. Zašto ne? Ali ništa se neće bitno promijeniti, zato je konkurencija dobra za kupce i pozdravljam napore HTC-a i Sonyja.

Inovacija ;) Inovacija ;)
15 godina
neaktivan
gogi321 kaže...
mapir kaže...
gogi321 kaže...

Nebi volio ulazit u neku raspravu, ali jednostavno ne vjerujem da iphon 5 radi puno bolje slike od s4..

Pa iPhone ima manji pixel grid na istu veličinu senzora, što mu automatski daje veću korisnu površinu za hvatanje svjetla. Što se više piksela (osjetilnih elemenata) nabije u senzor, to je mreža koja odvaja te osjetilne elemente prostranija pa se  "zdrava" površina za hvatanje svjetla samim time smanjuje. Ta mreža zauzima dobar postotak Samsungovog senzora, obzirom da je na tako malom prostoru odvojila 13 milijuna osjetilnih elemenata. Teoretski bi iPhone mogao biti bolji pri slikanju u tami. Naravno, sve ovisi i o tehnologiji izvedbe samog chipa i optici. Inače, suludo je očekivati čudo rezultate sa bilo kojim od njih, bar sa ovom danasnjom tehnologijom. Svi oni imaju senzor koji je manji od nokta na malom nožnom prstu i optiku promjera zrna graška...

15 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Gledajuć ove slike, nekako su mi od svih generacija najljepši iPhone 4 i S2.

I kad pogledam, najveći boom i zainteresiranost su izazvala ova dva modela, unatoč tome što nisu najprodavaniji.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Vidi se kako Nokia Lumia 920 ima prežarke boje. Od svih tu, nekako mi najbolju sliku imaju iPhone 5 i Htc ONE.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Eto jednog odličnog prikaza usporedbe foto mogućnosti četiri top mobitela (nažalost, Sony fali). Sa DP review stranica, vjerovatno najboljeg web odredišta za testiranja digitalnih kamera.

http://connect.dpreview.com/post/9219904986/shootout-samsunggalaxys4-vs-htcone-vs-iphone5-vs-lumia920

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
logik kaže...
freddie kaže...
dakle, mislim da je barem pitanje battery life- a rijeseno. iz slike br 1 vidimo da ljudi svoje smartphone koriste uglavnom za citanje/pisanje na netu a ne za gledanje YT videa, dok slika broj 2 pokazuje da HTC one pri prikazu teksta izdrzi PUNO DULJE od sgs4 (htc 10 sati, naspram sgs4 7.5 sati, jer opcepoznata je cinjenica da samoled ima problema sa prikazom bijele boje..) dakle, na papiru je galaxy bolji sa svojih 2600 mah, dok je u reali situacija nazalost upravo suprotna(!) -mogu vam reci da me uopce ne cude rezultati ankete iz prvog posta, svaki bozji dan neka nova spoznaja koliko gs4 zapravo lose slozen..

Nije problem s prikazom bijele boje nego u tom da AMOLED troši više kod bijele boje, a puno manje kod crne. To je jednostavno kako radi, a to je puno drugačije od LCDa.

Ali u svim prikazima gdje nema toliko bijele (većina igrica, videa itd.) pobijedit će S4. Stvar je da ima dosta sadržaja s bijelom bojom poput internet sajtova, FB... I to je loše za S4 bateriju jer tu zakazuje AMOLED. Zato svi ozbiljniji portali u tom segmentu napišu da nema pobjednika. A čak su stavili i C-A7 čip u Octa modele jer troši mnogo manje tako da kad ga ne koristiš ne potroši toliko struje.

To nije nikakva spoznaja da je loše složen, jer onda možeš reći da je svaki mobitel loše složen zbog nečeg (iPhone 3, One X, Xperia Z, S4...).

oooo, loše je složen, itekako loše. anketa u mom postu ti pokazuje da ljudi 80 % vremena provedeno uz svoje smartphone 'ubiju' upravo na internetu dopisujući se na društvenim mrežama, forumima, čitajući vijesti i slično.. i sad mi veliš da je telefon sa baterijom od 2600 miliampera i koji može izdržati samo 7.5 sati surfanja, bolje osmišljen od aparata koji ima 2300mah i izdrži 10 sati u surfanju? telefon koji laga 'out of the box', koji se isusovo pregrijava, telefon kojem moraš dokupiti class 10 SD karticu od 16 gb da bi imao približno memorije kao prvi, uberskupi plastični telefon koji izgleda k'o da su ga djeca nacrtala, koji ima 9 giga bloatware- a i nekih priglupih 'air' gimmicka od kojih 90 % ne radi kako spada? čiji korisnici masovno prijavljuju smudging, smearing i ghosting na ekranu? battery drain? telefon čiji su tvorci plaćali ljude koji bi blatili HTC na forumima i pisali lažne reviewe..?

i, volio bih čuti tvoj odgovor na ovo: telefon koji nema fm RA-DI-O..!?

moja je osobna procjena da je dobro i prošao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 20:00 (freddie).
15 godina
Koji je vama najbolji?

Kako god okreneš, gdje god pogledaš, HTC je sve popularniji u odnosu na Samsung.

Dosta velik broj ljudi, koji uzme S4, ostane razočaran, što pokazuje i veliki broj stranih foruma.

Tako da onaj pokazatelj o broju prodanih uređaja i nije nekakav realan pokazatelj zadovoljnih korisnika.

Sve u svemu, čini mi se da bi Samsung ovim uređajem u budučnosti mogao izgubit velik dio kolača.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

Eto ljepo se vidi kak nokia i htc ubijaju iako dajem malu prednost kod low light i  corpanja nokiji

ali htc je napravio odlican posao sa 4UP senzorom   {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 20:41 (4mal).
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

Eto ljepo se vidi kak nokia i htc ubijaju iako dajem malu prednost kod low light i  corpanja nokiji

ali htc je napravio odlican posao sa 4UP senzorom   {#}

Koliko ja znam čitat engleski... Većinom piše da Nokia i S4 imaju najbolje slike, ali da S4 ima najviše detalja od svih, a da iPhone je preblijed a One nikakav upravo zbog pretamnih slika i manjka detalja (hvala UP).

13 godina
protjeran
Koji je vama najbolji?

mislim da će ova dva videa najbolje odgovoriti na pitanje koji je najbolji. patite:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OVx1uJkBQ48

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 14:44 (difre).

4 2 hvala 0
13 godina
difre kaže...

mislim da će ova dva videa najbolje odgovoriti na pitanje koji je najbolji. patite:

Ovo je dokaz koliku je količinu bloatwarea Samsung natrpao u S4. Činjenica je da je S3 prošao ovaj test, samo je pitanje što će biti kad i on dobije sve ove đinđe.

Ako budu ustrajali u ovakvom TW UI-u sa svakakvim S-appovima, mislim da će im za gladak rad biti potrebni 4GB rama i pravi 8core procesor, a daljnje generacije i više od toga.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
15 godina
assassin.st kaže...
difre kaže...

Ovo je dokaz koliku je količinu bloatwarea Samsung natrpao u S4. Činjenica je da je S3 prošao ovaj test, samo je pitanje što će biti kad i on dobije sve ove đinđe.

Ako budu ustrajali u ovakvom TW UI-u sa svakakvim S-appovima, mislim da će im za gladak rad biti potrebni 4GB rama i pravi 8core procesor, a daljnje generacije i više od toga.

a sto bi samsung bio bez svojih s-magica i s-hita? običan android.

Potpis!
13 godina
protjeran
Koji je vama najbolji?
aj nemojte za_ e8avat. samsung ima barometar i higrometar. a apple- ovce i htc- ovce nek skidaju appove za vremensku prognozu. samsung ftw!

7 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Po kolicini teksta koju napises protiv Samsunga, reko bi da si ovisan o TU (jer trenutno sto god netko kaze protiv Samsunga dobiva enormnu kolicinu istih), ili ti je Samsung nesto gadno napravio u zivotu (pretpostavljam da nije 10s htio uc u pozive da zapises broj od neke male)...

Drugog objasnjenja nemam...

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
13 godina
protjeran
Koji je vama najbolji?
de bogati reci sa kojim postom sam se tebe dotaknuo, pa da ti se ispricam? koliko znam 'ad hominem' je zabranjen pa ako sam fulao sta reci prijatelju? :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Meni je najbolji bio grzzi. Potkovan kvartalnim izvješćima i uvidom u 7 biografija S. Jobsa, malo tko mu je mogao parirati.

Nažalost umirovio se.

Ako sada moram birati, difre dobro napreduje - pročitao je Dragine upute o dobrom raspravljanju (vidi ad hominem), a ni mali Volvox nije loš, manjak iskustva, znanja i razumljive sintakse nadomješćuje entuzijazmom i gorljivošću.

Iz drugog tabora je teško izabrati jer im je liga fragmentriana i laga za ostatkom.

Postoje i međuligaški obračuni pa je teško izabrati između galaktičko S-pecijalnih i Jedinstvenih 1.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
7 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
wyks kaže...

Meni je najbolji bio grzzi. Potkovan kvartalnim izvješćima i uvidom u 7 biografija S. Jobsa, malo tko mu je mogao parirati.

Nažalost umirovio se.

Ako sada moram birati, difre dobro napreduje - pročitao je Dragine upute o dobrom raspravljanju (vidi ad hominem), a ni mali Volvox nije loš, manjak iskustva, znanja i razumljive sintakse nadomješćuje entuzijazmom i gorljivošću.

Iz drugog tabora je teško izabrati jer im je liga fragmentriana i laga za ostatkom.

Postoje i međuligaški obračuni pa je teško izabrati između galaktičko S-pecijalnih i Jedinstvenih 1.

hahah :D

Battlelog: Xtream_gjurki
13 godina
neaktivan
wyks kaže...

Nažalost umirovio se.

Hahahahaha! A bilo ih je još, nemoj zaboraviti ashu (anshu?) u mladim danima, Sinatru, i jednog starijeg, već sad dugo umirovljenog Alana (alena?).. Alan je poseban bio :)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
15 godina
EchoOne kaže...
wyks kaže...

Nažalost umirovio se.

Hahahahaha! A bilo ih je još, nemoj zaboraviti ashu (anshu?) u mladim danima, Sinatru, i jednog starijeg, već sad dugo umirovljenog Alana (alena?).. Alan je poseban bio :)

Alen-c? Ne znam gdje je nestao.
Potpis!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice