Koji je vama najbolji?

poruka: 157
|
čitano: 39.068
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koji je vama najbolji?".
15 godina
Re: Koji je vama najbolji?
smartfonija kaže...
Ima i izdržljiviju bateriju te se manje grije u ruci (plastično vs aluminijsko kućište). Odabir smartfona po ekranu je vrlo dvojben iz razloga što S4 ima neprirodan prikaz ekrana (zasićene boje, meni osobno pretjerano) no interesantno pitanje iz tvog članka je da li je takav ekran (AMOLED) vidljiviji na suncu od primjerice onog HTC One-a? Ako da, to odnosi definitivno prevagu na stranu S4 u ovom području.

glede grijanja: http://www.phonearena.com/news/Is-your-Samsung-Galaxy-S4-overheating_id42616

glede baterije od 2600 mah: http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/koji-vama-najbolji/3644098.aspx

glede vidljivosti na suncu:https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_mUswj7SH3k#t=87s

12 godina
protjeran
Indestructible kaže...

HTC One mi se pravo svidja, i planiram ga kupiti, ali ono sto ja zelim je i dobra kamera, dosta puta mi nekad zna zatrebati da uslikam nesto ili snimim, a na kraju slika ili ispadne losa, ili video razocaravajuci (prvenstveno mislim na zvuk), jos 4.7 incha display s full hd rezom, taman, iako ne volim velike displayeve, ali ne svidja mi se baterija i camera koja zna biti lose kvalitete za razliku od konkurencije, ali ni video snimanje nije lose, jos ima rich recording, dobre slike pravi po noci, ali opet kad pogledas sto se tice kamere, Nokia je tu i dalje babo

Samsung Galaxy S4 isto dobar telefon, ali 5 incha mi se ne svidja, nadam se da ce u buducnosti stati sa povecanjem velicina displaya i poraditi na boljoj optimizaciji Operativnog Sistema, i boljoj bateriji

kad bih imao GS4, momentalno bih nabacio AOSP rom

Xperia Z- ne svidja mi se Sonyev launcher nikako, display je dobar, ali los u odnosu na sta konkurencija nudi, jedino mi se svidja sto je vodootporan, pa to za one ko voli ljeti ici na bazene i na more, pa u vodi se slikati i snimati ubio telefon, ali Sony jos mora poraditi, dobro je da su se probudili, jer ovakav telefon je trebao biti Xperia S, onda o podrsci da ne pricam

sve u svemu kad se sagleda, svaki telefon ima svoje prednosti ili mane, mozda sam i ja pomalo zahtjevan, ja sam navikao na Symbian i Nokiu, pa mi je jos krivo sto je Symbian otisao u penziju, jos se navikao na dobru kameru, na dobru bateriju, da mi danima traje

zaboravi na to da ćeš u bilo kojem smartfonu danas (pa čak i HTC One-u) naći dobru low-light kameru, pogotovo za svrhe pritanja fotografija. Mana smartfona je i to da ne nude fotkanje u .RAW formatu kojim bi se šum i slika općenito dala doraditi u post-obradi.

5'' S4 ti je isto što i 4.7'' HTC One-a, da si ih držao u ruci znao bi, stvar je pametnijeg dizajna S4, a i zvučnici na One-u ne pomažu po tom pitanju.

Što se tiče trajanja baterije na Nokiji i Symbianu, logično je da su takvi mobiteli imali izdržljivije baterije kada su imali daleko manje i manje rezolutnije ekrane, slabiji hardver te općenito zastarjeli OS u kojem nema što potrošiti bateriju (s druge strane na Android OS-u imaš gro korisnih aplikacija koje ako ih koristiš piju bateriju u pozadini). No, ako si imalo informiran, onda znaš da po pitanju izdržljivosti baterija najbolji Android smartfoni imaju vijek trajanja baterije i do 3 dana ako ih se umjereno koristi. Osobno radije volim kapacitetniju bateriju nauštrb debljine smartfona, dakle smartfon može biti i nešto deblji pa čak i teži ali da ima izdržljiviju bateriju. No u principu navikneš se puniti preko noći (što danas olakšavaju i razni dockovi) i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 20:56 (smartfonija).
17 godina
Koji je vama najbolji?

HTC One je definitivno najprivlačniji Android telefon, šteta da imaju problema sa isporukama sigurno bi ih prodali mnogo više. S4 i Sony mi djeluju kao dječje igračke kraj HTC-a, a po meni im veličina nije prednost.

There's no business like showbusiness
Moj PC  
5 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Nije li još prerano za ovakve ankete? Ima još dosta vremena do kraja 2013 i sigurno će izaći još par boljih smartphone-a. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 21:05 (fade).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
freddie kaže...
zuper kaže...

eh kad sammy ponudi 3500mah bateriju za s4, al će bit ljubomornih

isto ko i za s3 i 3000mah baterijom

mozda se sa njom priblizi HTC one u onom najvaznijem na smartphone- ima: web browsingu. poslije zadnje nadogradnje sgs4 izdrzi 7:24 a HTC one 9:58. neš ti 'flagship'

Eto kad si tako pametno to izvukao, sto nisi sve testove onda pokazao? I onaj zakljucni?

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
12 godina
protjeran
freddie kaže...
smartfonija kaže...
Ima i izdržljiviju bateriju te se manje grije u ruci (plastično vs aluminijsko kućište). Odabir smartfona po ekranu je vrlo dvojben iz razloga što S4 ima neprirodan prikaz ekrana (zasićene boje, meni osobno pretjerano) no interesantno pitanje iz tvog članka je da li je takav ekran (AMOLED) vidljiviji na suncu od primjerice onog HTC One-a? Ako da, to odnosi definitivno prevagu na stranu S4 u ovom području.

glede grijanja: http://www.phonearena.com/news/Is-your-Samsung-Galaxy-S4-overheating_id42616

glede baterije od 2600 mah: http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/koji-vama-najbolji/3644098.aspx

glede vidljivosti na suncu:https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_mUswj7SH3k#t=87s

grijanje: očito nisi pročitao komentare ispod a i neke usporedne recenzije, znao bi da se HTC One grije više od S4 (koji se također grije). Citat: Actually the HTC one heats up like a hot pan and the whole phone becomes very uncomfortable to hold while, the heat from Galaxy S4 however is around the camera region due to its plastic shell

baterija: više testova na netu ide u prilog S4 no HTC One po tom pitanju. Činjenica je i to da kapacitet s vremenom opada, a baterija u S4 je zamjenjiva.

vidljivost na suncu: dobro je da se netko uopce sjetio postaviti takav testni video, no ima jedna caka koju vjerojatno nitko od vas ne zna a to je da ako ukljucis automatsko osvijetljenje ekrana na S4 ekran je iz nekog razloga svijetliji no kod maksimalne manualne postavke istoga. To sam procitao u jednoj recenziji na netu a vidim da se to često spominje i u komentarima ispod tog videa. Tip koji je stavio video je rekao da je probao tu automatsku postavku, no da je rezultat bio gori no sa manualnom postavkom, a svi tvrde drukčije pa bih odbacio ovaj video kao relevantan nažalost...

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 21:11 (smartfonija).
15 godina
EchoOne kaže...
freddie kaže...
zuper kaže...

mozda se sa njom priblizi HTC one u onom najvaznijem na smartphone- ima: web browsingu. poslije zadnje nadogradnje sgs4 izdrzi 7:24 a HTC one 9:58. neš ti 'flagship'

Eto kad si tako pametno to izvukao, sto nisi sve testove onda pokazao? I onaj zakljucni?

zato jer treba uzeti u obzir da većina ljudi surfa a filmove gleda rijetko ko. ukupna ocijena je u rl nerealna jer je zbroj sati koje bi aparat izdržao kada bi korisnik 1 h dnevno surfao, telefonirao i gledao filmove. zato je dobio toliku ocijenu. u reali, većina ljudi bude 70- 80 % na netu, 20- 30 % telefonira, .. a tko gleda filmove na telefonu? (napominjem da je ovo sa % vremena korištenja smartphone- a moje gledište i da ne mora biti nužno točno ali mislim da sam ugrubo dobro pogodio..)

i moram dodati da se bateija x puta brže troši kada se telefon pregrijava.

12 godina
protjeran
freddie kaže...
EchoOne kaže...
freddie kaže...
zuper kaže...

zato jer treba uzeti u obzir da većina ljudi surfa a filmove gleda rijetko ko. ukupna ocijena je u rl nerealna jer je zbroj sati koje bi aparat izdržao kada bi korisnik 1 h dnevno surfao, telefonirao i gledao filmove. zato je dobio toliku ocijenu. u reali, većina ljudi bude 70- 80 % na netu, 20- 30 % telefonira, .. a tko gleda filmove na telefonu? (napominjem da je ovo sa % vremena korištenja smartphone- a moje gledište i da ne mora biti nužno točno ali mislim da sam ugrubo dobro pogodio..)

i moram dodati da se bateija x puta brže troši kada se telefon pregrijava.

mislim da si u krivu. jedno je gledati youtube clip na slabasnom android smartfonu sa 3.2'' bljedunjavim TFT ekranom, a drugo je gledati taj isti clip u full HD-u na vrhunskom 5 ili 5.5'' ekranu smartfona opremljenim vrhunskim hardverom. Ovo drugo je užitak a prvo je mučenje. Tako da će hard core android korisnik sigurno provesti do sat vremena dnevno gledajući razne clipove. Ne svaki dan vjerojatno, ali onaj tko mnogo vremena provede u javnom prijevozu vjerojatno će kratiti vrijeme na taj način.

13 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

tesko je rec . ja da biram bih uzeo htc one. zbog kucista aluminijskog i zbog toga sto nisam imao htc pa da probam :) 
i svi koji sad kazu da je samsung najbolji nisu realni nego samo obozavaju samsung. isto vrijedi i za ostala dva. ne moze se tu rec koji je bolji jer su skoro pa isti. 

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Nokia Lumia 928 mada bih se zadovolji i sa 920

5 1 hvala 0
15 godina
smartfonija kaže...

grijanje: očito nisi pročitao komentare ispod a i neke usporedne recenzije, znao bi da se HTC One grije više od S4 (koji se također grije). Citat: Actually the HTC one heats up like a hot pan and the whole phone becomes very uncomfortable to hold while, the heat from Galaxy S4 however is around the camera region due to its plastic shell

baterija: više testova na netu ide u prilog S4 no HTC One po tom pitanju. Činjenica je i to da kapacitet s vremenom opada, a baterija u S4 je zamjenjiva.

vidljivost na suncu: dobro je da se netko uopce sjetio postaviti takav testni video, no ima jedna caka koju vjerojatno nitko od vas ne zna a to je da ako ukljucis automatsko osvijetljenje ekrana na S4 ekran je iz nekog razloga svijetliji no kod maksimalne manualne postavke istoga. To sam procitao u jednoj recenziji na netu a vidim da se to često spominje i u komentarima ispod tog videa. Tip koji je stavio video je rekao da je probao tu automatsku postavku, no da je rezultat bio gori no sa manualnom postavkom, a svi tvrde drukčije pa bih odbacio ovaj video kao relevantan nažalost...

a ti očigledno nisi pročitao članak gdje navode da se sgs4 grije do 50 stupnjeva celzija. i sve ostale komentare osim tih par koji su napisali da htc ne valja, pa su ih ljudi skužili: ''dude do you work for Samsung student agency because i see you on all websites trolling all brands that are not Samsung''

vidljivost na suncu: samoled protiv slcd- a?!? ma možeš relativizirat do preksutra. slcd je jednostavno bolji na suncu, prosurfaj koliko god i gdje god hoćeš.

15 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Ja cekam nexus 5 mislim da ce nudit vise za manje novaca :D

1 0 hvala 0
14 godina
freddie kaže...
smartfonija kaže...

a ti očigledno nisi pročitao članak gdje navode da se sgs4 grije do 50 stupnjeva celzija. i sve ostale komentare osim tih par koji su napisali da htc ne valja, pa su ih ljudi skužili: ''dude do you work for Samsung student agency because i see you on all websites trolling all brands that are not Samsung''

vidljivost na suncu: samoled protiv slcd- a?!? ma možeš relativizirat do preksutra. slcd je jednostavno bolji na suncu, prosurfaj koliko god i gdje god hoćeš.

sa gsmarene

Where the One runs into a problem is sunlight legibility - it's good, but not great. It's comparable to that of a Sony Xperia Z and noticeably better than that of the HTC Butterfly. However, the Galaxy S4 screen is just less reflective, giving it better sunlight legibility even if the maximum brightness is lower.

15 godina
smartfonija kaže...

mislim da si u krivu. jedno je gledati youtube clip na slabasnom android smartfonu sa 3.2'' bljedunjavim TFT ekranom, a drugo je gledati taj isti clip u full HD-u na vrhunskom 5 ili 5.5'' ekranu smartfona opremljenim vrhunskim hardverom. Ovo drugo je užitak a prvo je mučenje. Tako da će hard core android korisnik sigurno provesti do sat vremena dnevno gledajući razne clipove. Ne svaki dan vjerojatno, ali onaj tko mnogo vremena provede u javnom prijevozu vjerojatno će kratiti vrijeme na taj način.

ja mislim da ljudi prvenstveno provode vrijeme na raznoraznim portalima, društvenim mrežama, chataju, provjeravaju mailove i slično. gledanje videa je između ostalog nepraktično i jer uzima puno prometa i ljudi ga uglavnom izbjegavaju dok su na 3/4 g konekcijama. razmisli i sam koliko si danas proveo na mobu gledajući video..?

evo, da provjerimo kako bugovi forumaši provod vrijeme na smartphone- ima:

26 više čitam ili pišem
5 više gledam video
13 godina
neaktivan
gogi321 kaže...

Također. Samo mislim da "manje novca" neće vrijediti za Hrvatsku. 

Valjda cemo dotada biti u EU da se moze naruciti na ebay.de bez carine. 

12 godina
protjeran
freddie kaže...
smartfonija kaže...

gledaj, ja pričam objektivno. osobno, htio bih da je HTC One bolji smartfon od S4 već zbog kvalitete izrade, ali nemojmo bit navijači i brand-geekovi nego sagledajmo objektivno sve prednosti i mane oba uređaja. HTC One-ovo kućište je izrađeno od aluminija i već to ti govori da ne može biti hladnije od plastičnog kućišta kakvo ima S4.

gogi321 kaže...

da, samo je pitanje kada će izaći i po kojoj cijeni. U startu će za nas Croate biti vjerojatno na oko 500USD, što je opet puno.

ALi, Nexus 4 je trenutno definitivno best buy brand-name smartfon. Stvari kompliciraju kinezi koji nude smartfone sličnih specifikacija (čak i rezolutnije ekrane) ali za 100 dolara (za nas 150-200 dolara obzirom na ebay poštarinu za nexus 4 - nexus 4 je s poštarinom na oko 2200 kn) nižu cijenu, a da pritom neki od njih imaju čak i bolju kameru. No, prednost Nexusa 4 su dostupna i promptna ažuriranja OS-a te kvaliteta izrade (iako pojedini kinezi imaju i odličnu kvalitetu izrade). LTE (kojeg Nexus 4 nema, a neki kinezi imaju) bi tu bio prevaga kada bi bio dostupan i jeftin u Hrvatskoj, što nažalost nije slučaj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 21:56 (smartfonija).
14 godina
Koji je vama najbolji?

Najbolji meni je definitivno Samsung Galaxy S4.{#}

Valentin

3 7 hvala 0
15 godina
smartfonija kaže...

gledaj, ja pričam objektivno. osobno, htio bih da je HTC One bolji smartfon od S4 već zbog kvalitete izrade, ali nemojmo bit navijači i brand-geekovi nego sagledajmo objektivno sve prednosti i mane oba uređaja. HTC One-ovo kućište je izrađeno od aluminija i već to ti govori da ne može biti hladnije od plastičnog kućišta kakvo ima S4.

ahaa!! ti pričaš objektivno, a ja sam navijač i brand geek?

nisam skužio do sada, sory..   evo, nebih te više gnjavio..

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 22:02 (freddie).
15 godina
zuper kaže...
sa gsm arene:

Where the One runs into a problem is sunlight legibility - it's good, but not great. It's comparable to that of a Sony Xperia Z and noticeably better than that of the HTC Butterfly. However, the Galaxy S4 screen is just less reflective, giving it better sunlight legibility even if the maximum brightness is lower.

super. a sad provjeri SVE OSTALE portale pa izvuci neku statistiku. istina je negdje u sredini, veli buda.

14 godina
freddie kaže...
zuper kaže...
sa gsm arene:

super. a sad provjeri SVE OSTALE portale pa izvuci neku statistiku. istina je negdje u sredini, veli buda.

gsmarena je za ostale portale mila majka kaj se tiče recenzije mobitela

17 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Tri godine sam imala HTC Desire. Zaljubila sam se u njega na prvi pogled, jos prije nego je uopce postao dostupan u Hrvatskoj. Da me nije poceo iritirati s manjkom interne memorije, vjerojatno bih ga i dalje koristila. Ali doslo je vrijeme za promjenu. Ne mozete ni zamisliti koliko sam vremena provela gledajuci i citajuci recenzije. Dvojba je otpocetka bila izmedu HTC One i Galaxy S4. I iskreno, nijedan me nije pretjerano odusevio. Koliko god sam zeljela ostati vjerna HTC brandu, preko nekih stvari nikako nisam mogla preci (a stvarno sam se trudila):

- BlinkFeed - novitarija koju bih odmah maknula pri prvom paljenju moba jer mi je skroz nepotreba. Ali ne bih uspjela u tome jer su je zacementirali na ekranu. Mogla bih je ignorirati (i izgubiti jedan od ukupno peta zaslona) ali zasto bi mi proizvodac diktirao kako koristiti mobitel?

- BoomSound - dva zvucnika s prednje strane koje mi uopce nista ne znace. Nikad nisam glazbu slusala na mobu vec na mp4 jer mi je zao trositi bateriju mobitela na takav nacin. I uvijek koristim slusalice. Za filmove imam komp/lap/tablet.

- Kuciste - jos jedna zacementirana stvar koja mi samo pojacava dojam da se radi o inacici iPhone-a (kojeg bas i nisam ljubitelj - draza mi je otvorenost koju nude Android mobiteli). I nije mi toliko do toga da cu jednog dana trebati staviti novu bateriju vec se sjetim da mi se znalo dogoditi da mi se mobitel smrzne i jedino rjesenje bude vadenje baterije. Sto ako i kad mi se HTC One smrzne? Nebitno... poanta je da je proizvodac odlucio staviti korisniku jos jedno ogranicenje.

I to bi bile neke od najvaznijih stvari s kojima je HTC krenuo u medije. I sve tri me odbijaju. Ne mogu se oteti dojmu prema kakvoj se publici HTC usmjerio. Tada sam pocela razmatrati Galaxy S4. Dizajn me nikako nije privlacio. TouchWiz jos manje. Ali gledajuci recenzije shvatila sam da pruza vise mogucnosti za petljanje po raznim opcijama od HTC One. Jer to je ono sto me veseli kod mobitela. To je garancija da mi nece tako brzo dosaditi.

Na kraju sam i kupila crni Galaxy S4. Sve dok ga nisam dobila u ruke razmisljala sam jesam li krivo odabrala. Ali nemam za cim zaliti. Mobitel me odusevio. Predivan je. Sve price o tome da ne daje premium osjecaj zbog plasticnog kucista su pretjerivanja. A nekako mi se cini da je taj aluminij najzasluzniji za HTC One razvikanost. Eto... toliko od mene. Isprike na dugom postu. Samo sam htjela obrazloziti svoj izbor.

11 13 hvala 0
15 godina
zuper kaže...
freddie kaže...
zuper kaže...
sa gsm arene:

gsmarena je za ostale portale mila majka kaj se tiče recenzije mobitela

jel i za ove koji su izmjerili sa aparatom? "The HTC One outshines the Galaxy S4 in another way: brightness. When we hit both phones with our light meter, the One registered 463 lux and the S4 mustered only 258 lux. The Samsung’s number is lower than the smartphone category average of 299 lux. What the S4′s screen has going for it is deeper black levels and more saturated colors, which some users prefer when viewing photos and videos." . uostalom vidi i sam u postu gore imas video: http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/koji-vama-najbolji/3644137.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 22:38 (freddie).
15 godina
neaktivan
Kinder kaže...

- Kuciste - jos jedna zacementirana stvar koja mi samo pojacava dojam da se radi o inacici iPhone-a (kojeg bas i nisam ljubitelj - draza mi je otvorenost koju nude Android mobiteli). I nije mi toliko do toga da cu jednog dana trebati staviti novu bateriju vec se sjetim da mi se znalo dogoditi da mi se mobitel smrzne i jedino rjesenje bude vadenje baterije. Sto ako i kad mi se HTC One smrzne? Nebitno... poanta je da je proizvodac odlucio staviti korisniku jos jedno ogranicenje.

Pa napravi se hard reset, power tipka+volume down.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
explorer 4 kaže...
Kinder kaže...

Pa napravi se hard reset, power tipka+volume down.

;) nevjerojatno kakvi se strucnjaci javljaju ovdje.. ovaj gore strucnjak tvrdi da se aluminijski mob automatski jace grije od plasticnog. to sto se aluminijski iphone 5 skoro uopce ne grije to ga ne interesira jer mu ometa logiku. to sto ip5 i ONE glatko rade a to sto sgs4 stuca, laga i trokira jer je out of the box nepotrebno natrpan sa 9 senzora i pratecih 8 GB bloatware- a, to nema veze sa grijanjem:).. pa vele da je samoled svjetliji od slcd- a. smijesno. ova tu pak ne zna za hard reset.. stra- sno:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 23:00 (freddie).
13 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
logik kaže...

Koliko HTC fanova se tu skupilo.

Iskreno, One je odlican, pogotovo zvucnik i izgled. Ali S4 ipak po detaljima 1.poput vece baterije, 2.softverskih novotarija, odlicne kamere, 3.ekrana i lakse popravljivosti te ipak brzih nadogradnji pobjedjuje mislim. To se mora priznati.

1. Negdje baterija više drži kod ONE-a negdje kod S4. Tu negdje je to sve

2. Meni su te novotarije nepotrebne, osim da naprave wow efekt kad ih prvi put upališ. Tko zna oćeš li ikad više.

3. Meni je na ONE-u bolji, radi prirodniji boja.

Znači, ne mora se ništa priznati, sve zavisi koliko kome šta treba.

Npr. meni je ONE bolji ali ako ću biti objektivan (koliko mogu biti) reći ću da je praktički svejedno i da će osobna preferncija donijeti odluku. Neke stvari ima bolje ONE, neke S4. Primjerice, Htc je malo fulao s kamerom, dok je Samsung fulao s kvalitetom izrade.

Jbg. ne možeš dobiti mob s kamerom kvalitete purewiev 808, kvalitetom izrade Lumie 920, fluidnošću iOS-a na Androidu itd itd...

Koji god odaberete, neće pogriješiti.

assassin.st kaže...

Sigurno su i Apple fanovi glasali protiv Samsunga, samo da ne bude najbolji..{#}

Je, svijet se okrenuo protiv vas.

Svi testovi koje sam ja procitao u bateriji daju prednost S4.

Novotarije i ekran su ono sto razlikuje Galaxy S seriju od ostalih flagshipa. Ja bih ih rado koristio. A ekran imam vec 4 godine AMOLED i ne mislim prijeci s konja na magarca.

Jao covjece daj citaj da je stavio SARCASM OFF. Odbrusio si covjeku i skupio TU. To mi sve govori.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
16 godina
Koji je vama najbolji?

Zagrijavanje kućišta kod One-a nije mana nego prednost, jer kućište preuzima toplinu iz unutrašnjosti i tako se učinkovitije hladi.

S obzirom da sam si ja telefon izabrao, nisam objektivan prosuditi koji je od ova 3 bolji, ali mogu reći da sam ovako očaran s nekom stvari bio tri puta u životu:

kad sam dobio prve lego kocke, prvi PC (486) i sad kad sam uzeo u ruke svoj HTC One.

Plastična konkurencija je bila opcija, ali dorađeni S3 nije bilo to što tražim.

best regards, Maks_Bilogorski
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Koji je vama najbolji?
dakle, mislim da je barem pitanje battery life- a rijeseno. iz slike br 1 vidimo da ljudi svoje smartphone koriste uglavnom za citanje/pisanje na netu a ne za gledanje YT videa, dok slika broj 2 pokazuje da HTC one pri prikazu teksta izdrzi PUNO DULJE od sgs4 (htc 10 sati, naspram sgs4 7.5 sati, jer opcepoznata je cinjenica da samoled ima problema sa prikazom bijele boje..) dakle, na papiru je galaxy bolji sa svojih 2600 mah, dok je u reali situacija nazalost upravo suprotna(!) -mogu vam reci da me uopce ne cude rezultati ankete iz prvog posta, svaki bozji dan neka nova spoznaja koliko gs4 zapravo lose slozen..
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 23:31 (freddie).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Eh sto me fanboyi popljuvase na spominjanje Oppo Find 5, najboljeg Android mobitela i to ubjedljivo. Po specifikacijama identican ovim zbog kojih se vodi ova rasprava, a softverskih nadogradnjni je vec dobio koliko ovi ostali samo mogu sanjati. Pogledajte malo o cemu svijet pise. I Find 5 nije samo za kinesko trziste, nego je globalno dostupan i puno jeftiniji od konkurencije.

3 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
Koji je vama najbolji?

Koliko vidim cijena za Oppo Find 5 je 550€.

Problem je u tome što ljude općenito ne zanimaju eksperimenti za takve novce.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 0:21 (explorer 4).

5 1 hvala 0
14 godina
Koji je vama najbolji?
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 0:23 (volegradele).
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice