Možete mi vi pričati što god hoćete/želite, ali koliko god ta reklama bila izrežirana, koliko god android korisnici "glumili" jehove, Samsung sa svojim mobovima SGS III, SGN, SGN II i sa nadolazećim SGS IV je po svemu bolji od IPhone-a, bilo kojeg!!!!
Koelga Ezio, kada Apple bude imao mob IPhone XYZ koji će imati između 4 i 5 incha dijagonalu, SA widgetima na display-u, mogućnost spajanja. prebacivanja svega kao gore navedeni samsung ili Android mobovi, onda će mo moći razgovarati o nečem eventualno jednakom, makar, kada bi Samsung pokušao uvesti alu dizajn, onda ni tada ne bi se više moglo govoriti o nečem jednakom!
Kolega Agent Rico, želio sam kazati kako je ta reklama kod Samsunga bila vrlo inteligentna i nadasve PROVOKATIVNA, a Apple nije imao niti ikada učinio nikakav adekvatan odgovor na tu provokaciju, ja ovo moram reči, kada bi imao sa čime, a tek što će pokazati SGS IV, što treba ima ti IPhone 5S ili 6, jako puno toga, zar ne!
Kolega Power_User, upravo tako, to je jedna od ubitačnijh odličnih reklama, koje možda pokažu i više na jači način nego što se je u prvi mah željelo postići, ali eto, dogodilo se, moglo se je u nekoj drugoj situaciji Samsungu obiti o glavu, ali nije!