Koga briga za Galaxy S IV?

poruka: 144
|
čitano: 39.563
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koga briga za Galaxy S IV?".
14 godina

Možete mi vi pričati što god hoćete/želite, ali koliko god ta reklama bila izrežirana, koliko god android korisnici "glumili" jehove, Samsung sa svojim mobovima SGS III, SGN, SGN II i sa nadolazećim SGS IV je po svemu bolji od IPhone-a, bilo kojeg!!!!

Koelga Ezio, kada Apple bude imao mob IPhone XYZ koji će imati između 4 i 5 incha dijagonalu, SA widgetima na display-u, mogućnost spajanja. prebacivanja svega kao gore navedeni samsung ili Android mobovi, onda će mo moći razgovarati o nečem eventualno jednakom, makar, kada bi Samsung pokušao uvesti alu dizajn, onda ni tada ne bi se više moglo govoriti o nečem jednakom!

Kolega Agent Rico, želio sam kazati kako je ta reklama kod Samsunga bila vrlo inteligentna i nadasve PROVOKATIVNA, a Apple nije imao niti ikada učinio nikakav adekvatan odgovor na tu provokaciju, ja ovo moram reči, kada bi imao sa čime, a tek što će pokazati SGS IV, što treba ima ti IPhone 5S ili 6, jako puno toga, zar ne!

Kolega Power_User, upravo tako, to je jedna od ubitačnijh odličnih reklama, koje možda pokažu i više na jači način nego što se je u prvi mah željelo postići, ali eto, dogodilo se, moglo se je u nekoj drugoj situaciji Samsungu obiti o glavu, ali nije! 

ATJ Lučko
Moj PC  
13 4 hvala 2
13 godina
neaktivan

Koliko se siječam niti jedan galaxy S nije izgledao ni slično prethodnome, ne vjerujem če ovaj taj trend preskočit, performansam nemože nešto pokazat, no što je inače Apple pokazivo, ništa novo ništa posebno no dolai neku novu funkciju u os-u uvjerili ljude u to i da vidiš kako ide prodaja. Upravo to SAMSUNG zadnjih godina počinje radit. Ne predstavljaju mobitel na nijednom sajmu i slično ne zato što bi ih zasjenili drugi, već zato što se "savršenstvo" (apple fora) predstavlja posebno i napunpava marketinški koliko god može da to bude spektakl.

Uglavno uskoro čemo vidjet šta je to, no vjerujem da če biti na vrhu, nije samsung lud da ponudi nešto što se neče prodavat a dobro im je krenulo i stalno imaju ogroman rast.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 22:31 (PC - stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koga briga za Galaxy S IV?

Zašto bi Apple odgovarao na te Samsungove reklame? 

Inače čim čujem widgeti odmah se sjetim onog lika iz videa kojeg je Ezio stavio.. {#} A imas widgeta i na iOsu.. 

 -- || http://youtu.be/7W8QERGvax0 \o/
14 godina

Evo još sočnih detalja, koga će zanimati SGS IV {#} {#} !!!!

LINK; http://www.gsmarena.com/confirmed_exynost_5_uses_powervr_sxg_544_graphics-news-5681.php

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 22:43 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Agent Rico kaže...

Zašto bi Apple odgovarao na te Samsungove reklame? 

Inače čim čujem widgeti odmah se sjetim onog lika iz videa kojeg je Ezio stavio.. {#} A imas widgeta i na iOsu.. 

Da, ima, ali uz JB, zar ne {#} !?!?

Dočim na androidu ih imaš samo tako, bez ičega, root je potrebit za nešto drugo {#}!

ATJ Lučko
16 godina
Čitajući prvu stranicu ove teme sam se izgubio i pomislio da smo u iPhone temi.

Samo dokazuje činjenicu da bilo koji telefon može dosegnut iPhone hype....
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina

volio bi da bude nešto manjih dimenzija  i da ne bude od drljave plastike već od aluminija kućište 

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam mislio da je ovo rubrika vijesti, ne osobnog mišljenja.

The world is your playground.
Moj PC  
10 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

volio bi da bude nešto manjih dimenzija  i da ne bude od drljave plastike već od aluminija kućište 

E al ja vas ne razumijem, kolko puta moram reć, plastika odnsono polimeri su nabolji materijal za mobtele i slične uređaje, alominij je previše krut i previše vodljiv materijal, i još k tome je loš za sve antene u mobitelu reflektira signal.

Plastika najbolje, pogotovo ABS :D

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan

Nego,prije tog sudskog spora Samsunga i Applea,HTC je slovio kao najbolji Android mobitel,šta se sa njima događa?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Qudek kaže...

NEMA HYPEA, autor ovog teksta ocito ne zivi na ovoj zemlji...

Slazem se. 93% dnevnih pogleda na GSMAreni za mob koji nije jos predstavljen. I to tjednima.

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
16 godina
odjavljen

Ako netko ima SGSIII, ovo uopće ne mora kupovati, osim ako se želi biti faca i imati mobitel za pokazivanje. U odnosu na Xperiu Z, ovo je jako tijesna borba - treba oba uređaja detaljno testirati i usporediti prije kupovine.

I da "usput" pljucnem po Crappleu. Već 3 dana imam 3GS kod sebe i bez imalo razmišljanja kažem da je to smartphone sa tako jadnim i ograničenim softverom da je to strašno. Kao prvo, nema widgeta - na to sam popi*dio. Kao drugo, daj onaj neki PIN/ID da skinem aplikaciju - naporan je. Ima onu prokletu home tipkicu sa kojim sve radiš - totalno nelogično i nepraktično. Vjerojatno ima neke kombinacije ili tako nešto ali ono bezvezno bacanje na "home" - glupost. Digao mi je tlak sa toliko tih ograničenja da sada sa sigurnošću mogu reći da neću nikad kupiti iPhone samo zbog glupog iOSa.

Koristim android par mjeseci i unatoč povremenim mušicama sa lagganjem i sličnim problemčićima, sam OS je daleko ugodniji za korištenje nego iOS. WP nisam probao pa ne mogu reć.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
13 6 hvala 1
12 godina
protjeran

....

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 0:21 (mito_i_korupcija).
16 godina
PC - stručnjak kaže...
* * * ono dodes u kafic stavis s4 na stol i ono svi uuu ovaj ima ovo ono to je samsungbznas ti ovo ono. Postaje statusni sinbol, sto im ocito i cilj bio. * * *

Samsung i LG niti su kad bili, niti će kad biti statusni simboli. Statusni simboli su: Sony, Pioneer, Onkyo, Nikon, Uni, BMW, Nike i sl.

Bypass kaže...

* * * Nema više "wow" efekta.

Meni je Xperiu Z zalijevanje bokalom vode popriličan Wow efekat. A budući da su sada flagship modeli poprilično 'nabrijani' meni je ovo dovoljno da prevagne, čisto da mi vrelo ljeto bude zanimljivije.

EchoOne kaže...

* * *

Prvi iPhone 2G je iznenadio svijet, * * *  Ništa se ne mjenja zadnjih 5 godina, oke, red ikona...

* * *

Prvi iPhone je bio mudo labudovo. Dobro se sjećam tog vremena kada je svijet zapravo bio opsjednut mp3 prijenosnim sviračem zvanim iPod. Pod najavom da će Apple napraviti telefon svijet je pobudalio. Dobro se sjećam tog vremena Nokie N95 i Sony Ericssona P900. Dok su ova dva trudili se da uguraju i dvije kamere i GPS i video pozive, ovi iz Apple nisu ni MMS imali. Izgelda da je ono štipanje i klizanje prstom bio pun pogodak Applea ali opet se ne mogu otrgnuti od činjenice da su ljudi zapravo ovce :D

Jel se tko sjeća da Apple u tom telefonu nije imao ni Task Manager.

apoteka kaže...
* * *

sigurno da ce se s4 ili sIV prodavati kao lud

ali nije mi jasno zasto se mora kupti najskuplji mob, tj flagship

* * * ovce smo...

Ovo je tehnički forum i logika je da će ovdje biti zainteresirani za Flagship modele, ako odeš na neki žesnki forum kladim se da neće toliko pričati o flagship modelima. Evo upravo pričam sa prijateljicom koja se žali (ima Lumiu 800 tešku ko givit, još i crna) da ne želi više "muški telefon". Džaba ja njoj objanjašvam kako je to jako dobar telefon, ma kakvi za nju je to "muški telefon" i tačka. 

A nije da smo ovce.. volovi smo :D 

15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

I da "usput" pljucnem po Crappleu. Već 3 dana imam 3GS kod sebe i bez imalo razmišljanja kažem da je to smartphone sa tako jadnim i ograničenim softverom da je to strašno. Kao prvo, nema widgeta - na to sam popi*dio. Kao drugo, daj onaj neki PIN/ID da skinem aplikaciju - naporan je. Ima onu prokletu home tipkicu sa kojim sve radiš - totalno nelogično i nepraktično. Vjerojatno ima neke kombinacije ili tako nešto ali ono bezvezno bacanje na "home" - glupost. Digao mi je tlak sa toliko tih ograničenja da sada sa sigurnošću mogu reći da neću nikad kupiti iPhone samo zbog glupog iOSa.

ako ovo nije pad sa marsa onda ne znam šta je...

pljuckas po mobitelu starom nekoliko godina kao da je jucer izasao. pljujes po konceptu koji se pokazao kao vrhunski kao da nema sto miliona ljudi koji dokazuju da ti je misljenje totalno subjektivno... i to samo zato što nikad nisi koristio nešto slično već os-ove sklepane zbrda-zdola.

nije žvaka za seljaka

Potpis!
14 godina
neaktivan
ScorpiusCRO kaže...

I još nešto za ta "loša kučišta"
Još još nisam vidio korisnika S3 i/li One X koji svoj mobitel nije držao u nekakvom silikonskom/plastičnom kučištu.

Tako da mi to ne igra nikakvu ulogu, bio mobitel aluminium unibody ili plastik-fanatik.

nisi mene vidio :P

pastika izgrebana sa svih mogucih strana kolko je puta padao al koliko god kudite tu plastiku mogu recda je izdržljiva :)

14 godina
neaktivan
tonček kaže...
ScorpiusCRO kaže...

I još nešto za ta "loša kučišta"
Još još nisam vidio korisnika S3 i/li One X koji svoj mobitel nije držao u nekakvom silikonskom/plastičnom kučištu.

Tako da mi to ne igra nikakvu ulogu, bio mobitel aluminium unibody ili plastik-fanatik.

nisi mene vidio :P

pastika izgrebana sa svih mogucih strana kolko je puta padao al koliko god kudite tu plastiku mogu recda je izdržljiva :)

Još su rimljani govorili "Exeptio regulum confirmat"
(Iznimka potvrđuje pravilo)

12 godina
neaktivan

jel može pokrenuti crysis 3?{#}

PRAVOPIS JE ZA SAVRŠENE LJUDE, JA NISAM SAVRŠEN A SVI ME RAZUMIJU...
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
PC - stručnjak kaže...
Samsung postaje ono sto je apple prije bio no jos uvjek je, bitno je ime, dobrim prijasnjim modelima ljudi su poceli kupovat samsung jer je to stvar prestiza ono dodes u kafic stavis s4 na stol i ono svi uuu ovaj ima ovo ono to je samsungbznas ti ovo ono. Postaje statusni sinbol, sto im ocito i cilj bio. Apple ave vise opada.

Nemres vjerovat, mobitel statusni simbol. {#}

Ali iskesiras 6000 i slicno kuna onda ok, ali prek ugovora na ugovor pod klauzulu minus plus kod operatera je jadno, jos ak ostave TMobile i slican znak na mob, onda nije za kafic{#}

14 godina

Rugaju se s nama Smijeh

Ništa nećemo znati do 15. ožujka u 00:00 sati.

I opet će nas iznenaditi. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
3 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v9nM8jAYEL4 izbacili novo ruganje po americi haha :)

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

1 2 hvala 0
14 godina

Ovdje se može pratiti livestream!

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Iphone 5 - odlican mobitel, ne vidim sto tko ima reci da postoji neki bolji ili losiji od njega, skoro savršen mobitel, osim što mu je kuciste mekano i ogrebe se nakon par dana koristenja, os je sjajan, hardver taman po mjeri, kamera tip top

samsung galaxy s3 - isto to, samo jos i android, sto nekima odgovara jos vise

nokia i opcenito windows phone - najbolji os koji sam ikad vidio (imam malih zamjerki na wi-fi, ali brzina i stabilnost sustava su bolesni), usli su u taj magicni krug gdje ih ljudi ne kupuju radi manjka aplikacija, a developeri ne rade aplikacije radi manjka korisnika

i sada davno zaboravljeni blackberry - radije bih imao stari blackberry 8900 nego bilo koji od ovih. imao sam 9700 i rjesio ga se i nabavio android da bih imao vise aplikacija, na kraju shvatio da sam prodao dusu vragu jer sam mjenjao smartphone sa qwerty tipkovnicom i baterijom koja traje 3 dana sa 3g-om za dva puta zaigrati angry birds i rjecalicu.

(tu su bile jos i neke stvari sto se tice html5, bugova u os-u i kamere eto da budem skroz iskren, ali za bilo koji njihov mobitel iza 2012 mogu garantirat da je savrsen)

blackberry je po meni najbolji smartphone daleko jer ti daje taman onoliko prostora da imas smartphone, a opet te sjeca da je to samo mobitel, i jos izbacuju modele svako dvije godine tako da vam ne idu na zivce.

blackberry touchscreenovi bez qwerty tipkovnice su s druge strane sramota.

5 1 hvala 0
16 godina
Bitno je da se rijese ove centralne tipke, smatram je rupom u dizajnu.

Xperia Z i HTC One imaju vrhunsko rjesenje za to.

6 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

ako ovo nije pad sa marsa onda ne znam šta je...

pljuckas po mobitelu starom nekoliko godina kao da je jucer izasao. pljujes po konceptu koji se pokazao kao vrhunski kao da nema sto miliona ljudi koji dokazuju da ti je misljenje totalno subjektivno... i to samo zato što nikad nisi koristio nešto slično već os-ove sklepane zbrda-zdola.

nije žvaka za seljaka

Dao sam ti hvala jer si me nasmijao do suza!

Ako je iPhone zvaka onda je GS4 biser. A biseri se ne bacaju pred svinje. Kad se vec bavimo poslovicama.

Ja sam u vrijeme plasticnog 3GSa bez MMSa i prednje kamere, a kojem je straznja bila.... Bolje da je nije imao - tada sam imao metalni mobitel s touchscreenom, AMOLED ekranom, prednjom kamerom, straznjom od 8MP, MMSom, videopozivom, slikovnim kontaktima....

Ja ne kuzim koja ovca bi uopce kupila iP prije iP4. Ili poslije iP4.

iP4 je jedini kojeg bi kupio i jedini iP koji je zasluzio do kraja bit u vrhu. I onda je izaso S2 i ubio ga.

A za kolege gore:

Imate i mob.hr odlican portal.

Sredisnja tipka je ono sto odreduje Samsungov dizajn jos od 2007. najmanje. I sada ih razlikuje od ostalih koji imaju samo ekran... Bezveze. Tako da ja pozdravljam tipku, i sigurnost koju mi ulijeva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 11:15 (logik).
16 godina
Ja mislim da SGS4 ponovno nece biti uredaj godine, da Xiaomi ima dozvolu za američko tržište bio bi pravi hit, vec sad ima zavidljivu prodaju.
14 godina
Mitch kaže...
Ja mislim da SGS4 ponovno nece biti uredaj godine, da Xiaomi ima dozvolu za američko tržište bio bi pravi hit, vec sad ima zavidljivu prodaju.

MI2 bih bez razmišljanja uzeo, ako me S IV razočara.
Problem je, kao što si rekao, s dobavljivosti. 

16 godina
sudy_freak kaže...
Mitch kaže...

MI2 bih bez razmišljanja uzeo, ako me S IV razočara.
Problem je, kao što si rekao, s dobavljivosti. 

Ebay ih ima :)

Sreca pa su jeftini i na Ebayu, koliko se ja sjecam MI2 ima najbolji procesor, konkurira GNote2

13 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ponovno?

Jeste primjetili ironiju? Clanak Koga briga za S4 a sada cijela tema na Bugu i banner za Docek S4 ko da je Mesija.

Btw Kakav je taj MI2 sto se tice podrske i nadogradnje Androida. Znamo da je Sammy najbrzi a opet ziva katastrofa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 11:29 (logik).
13 godina
neaktivan

Znam dosta ljudi koji su kao i ja godinama koristili iphone i sa predstavljanjem petice prije koji mjesec odlucili napustiti jabuku. Godinama je iphone navlacio usi ostalima, ali se i to promjenilo. Note2 mi je predobar, ali posto znam da izlagi SG4/Note3(nadam se uskoro), odlucio sam cekati jos malo. Jos jedan veliki plus android telefonima je ubuntu OS koji bi trebao uskoro biti dostupan svima s novijim android telefonima. Mislim da ce ovi novi smartphoni + slobodan odabir OS-a za telefon biti propast jabuke kakvu do sada znamo.

Ovaj nas Bug forum sadrzi trust mozgova koji imaju rjesenje za sve svjetske krize, znaju ono o cemu Thompson Reuters moze sanjati i mogu se ukostac uhvatiti s bilo kojim problemom danasnjice.
Moj PC  
12 1 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice