Još brži Chrome

poruka: 91
|
čitano: 20.385
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Još brži Chrome".
16 godina
neaktivan
Još brži Chrome

ne pjenim se ja...nisam ni mislio da se odnosi na mene.....stvarno gledam, ja ono WTF???koliki post...zapravo nista pametno........sve je bio skoro citat...;)

>$#$$$$%&ivan<
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Još brži Chrome

Netko je gore naveo da Chrome ima intuitivno sucelje. Bas me zanima sta to znaci. Kod mene se vjerojatno radi o gadnoj navici na FF ali zaista ne vidim sta je kod Chrome-a "intuitivno"?

17 godina
Još brži Chrome

Kaj se mene tice Chrome moze bit i na mlazni pogon ja ga ne bum koristil Firefox i Opera to su moji favoriti uvijek fucka se meni za taj Chrome!Cool

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Još brži Chrome

Kad smo kod "ljepote" sucelja, Opera u full screen modu izgleda najljepse (iako je to najmanje bitno - sto se mene tice moze izgledati i kao IE 5). Chrome je "minimalistican", sto nije lose, posebice u kombinaciji s aktivnim Aero Glassom i u aktivnoj traci drzi tabove, sto je svakako interesantan pristup.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Još brži Chrome

Chrome ima jednu glupost: u full screenu na mouse over pri vrhu trebao bi se spustiti address i tab bar.....

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Chrome ima jednu glupost: u full screenu na mouse over pri vrhu trebao bi se spustiti address i tab bar.....

Chrome mi jednostavno nije privlacan kao FF ili IE, brži je ali po meni nije bolji od njih... Cjeli chrome mi je glupost...
17 godina
Još brži Chrome

kao sta sam vec prije govorio, u chrome-u i IE-u vidim dva najraširenija browsera u budučnosti na Windows platformi

samo da se google odluci na plug-inove i doda naprednije opcije, pomalo...

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

0 0 hvala 0
17 godina
Još brži Chrome

Meni se chrome nesviđa, ali probat ću ga na laptopu koristit jer se ovaj firefox otvara pol sata i zauzima 30% procesora i ždere memoriju , dok je na compu to drukčije.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Meni se chrome nesviđa, ali probat ću ga na laptopu koristit jer se ovaj firefox otvara pol sata i zauzima 30% procesora i ždere memoriju , dok je na compu to drukčije.

Firefox meni zauzima 0% procesora, zna doc na 3%, nikad vise od toga...
16 godina
neaktivan

Jel ti mozda radis za google ili ???? Mislim ja Chrome nisam probao , cujem da je dobar i sve to , ali ja ostajem pri dobroj staroj vatrenoj liji , bar jos neko vrijeme ...Osmijeh

Edit : Ovo se odnosi na post vtec_emaca sa prethodne stranice

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 0:46 (wildwest25).
17 godina
neaktivan
Još brži Chrome

Previše se hvali chrome, bez razloga. Trebao je biti nešto revolucionarno radi webkita i V8 ali je u usporedbi sa sličnim browserima nula. A ti čak i nemaju toliku podršku iz Googla. E to, da napomenem. Nije google-ov nego open source, tj zajednica je njegov "vlasnik" google samo sponzorira.

Za pravo webkit iskustvo sa 100/100 na acid3 testu preporučam Aroru.

Fala ti majko što nisam gejmer!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Još brži Chrome

google želi crome napraviti prvim rješenjem kad se radi o gmailu ili docsima. za razliku od ostalih kod njega je svaki tab poseban proces tako da kad se jedan zblesa ne morate restartat čitav browser. malo me čudi što još nema linux verzije ...istina tu je chromium, ali on nema službeni update

ja sam se zaljubio ... http://crunchbanglinux.org/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I IE8 otvara svaki tab u posebnom procesu.

17 godina
Fowix kaže...
naxeem kaže...

Chrome mi jednostavno nije privlacan kao FF ili IE, brži je ali po meni nije bolji od njih... Cjeli chrome mi je glupost...
 Iako nas bilo koji iole sposobniji diskutant može "razbiti", tu se slažem s tobom. Chrome mi ne paše i gotovo, ona fora koja glumi Speed Dial (extenzija koju koristim u FF, a u Operi dolazi tvornički) me živcira jer je beskorisna (nije to ko Speed Dial u kojem sam napravio par grupa, recimo Vijesti, Informatika, Općenito itd., i sam zadao adrese pojedinih diala), i sve mi izgleda jeftino.
Ipak, sjetimo se moje prve rečenice u postu Smijeh
Down goes the window, out goes the heat!
17 godina
neaktivan

Te neke stvari vam se mogu sviđati ili ne, kao što se meni ne sviđa što ne mogu do adresne linije u full screenu, ali u jednome je Chrome izrazito dobar, a to je JavaScript. Za web aplikacije, dušu dao.

17 godina
neaktivan
Još brži Chrome

Najbolja solucija u tome slucaju je drzat 4 browsera na kompu i koristiti svaki za ono u cemu je najbolji.Namigiva   Neke stranice cak jos uvijek ne podrzavaju Operu (neke cak i FF), konkretno stranice za TV streamanje, kao ni stranica BMW Hrvatska, za JavaScript je Chromeov, FF ima plugins, Opera widgete, Tor moze maskirati IP... Pa od njih se svih da slozit jedan solidan browser.Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Za web aplikacije, dušu dao.

Čitao sam nekad u Vidiju jako kvalitetan članak, i bio je upravo o želji Googla da preseli aplikacije na net, i na taj način započne apsolutnu dominaciju. Pričalo se kako nije važno koliko će tržišta osvojiti Chrome, već je bit u tome da se svi browseri počnu borit oko stizanja brzine Chromea i na kraju budu svi sposobni izvodit web aplikacije jako, jako brzo. A jednom kada dođe do toga, MS Office će, zahvaljujući Google Docsima, postati prošlost, a operacijski sustav nešto posve nebitno, obična šminka koja nam služi da računalo možemo upalit pa na netu radit sve. To će lagano ubijat glavnog proizvođača OS-ova, Microsoft, i sve jače uzdizat Google koji će sve više aplikacija nudit online.
A što više vremena prolazi i vidim kako Chrome sve više izmiče ostalim browserima, a optimiziran je za web aplikacije, te je 'cloud computing' glavni buzzword - to mi se taj članak čini istinitijim.
Down goes the window, out goes the heat!
17 godina
neaktivan
Još brži Chrome

Klasično surfanje - čista petica.

JavaScript - svaka čast.

SSL VPN klijenti - nula.

Što se mene tiče, dokle god stoji ovo posljednje - Chrome ne postoji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...
ivan_1995 kaže...
doxy kaže...

koji si ti trol

nema te mjesec dana i dođeš trolat

ma tko je trol????
okanite se vise tog FF-----.sta vidite u njemu....;)
 vtec_emac
daj mu vidi poruku preko 2 monitora
šta se pjeniš kog vraga
 heh he mora da si jos uvijek na 15". ma ne pjenim se ja samo sam malo bolestan na tipove koji pisu gluposti bez ikakvog smisla ili tipove komentara bas kao tvoj sada koje je tu samo zato da bi si povecao broj postova. sjajno zar ne LOL
Q9550 lapped (450 x 8.5 @ 3.8ghz), Scythe Zipang lapped, 8 gb OCZ DDR2 8000 (900mhz, 1:1), GTX 280 (700, 1250, 1480), Asus P5K-E P35 motherboard, 4 x Seagate 7.200 ( >2TB)
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

+1 nadam se da nece tako ostaviti 
wildwest25 kaže...

Jel ti mozda radis za google ili ???? Mislim ja Chrome nisam probao , cujem da je dobar i sve to , ali ja ostajem pri dobroj staroj vatrenoj liji , bar jos neko vrijeme ...Osmijeh

Edit : Ovo se odnosi na post vtec_emaca sa prethodne stranice

ma nije da radim za google ali neki ljudi pljju po njemu bez ikakvog razloga. Chrome ima toliko dobro slozen "kostur" da to nije normalno. Niti jedan browser do sada to nema. Netko ko kaze da ne vidi nista revolucionarno u Chromeu nezna ama bas nista o samom kosturu tog preglednika. najbolji je dokaza broj sigurnosnih propusta. koliko ih je imao do sada? 1? i to onaj samo pod win xp i to dok je jos uvijek bio u beti.
Q9550 lapped (450 x 8.5 @ 3.8ghz), Scythe Zipang lapped, 8 gb OCZ DDR2 8000 (900mhz, 1:1), GTX 280 (700, 1250, 1480), Asus P5K-E P35 motherboard, 4 x Seagate 7.200 ( >2TB)
17 godina
neaktivan
Još brži Chrome

chrome je odlican ali jos uvijek nije za laptope.
odes na vecernji ili ne daj boze index a cpu fan pocne zujat ko uzletanje f-18 horneta od svog to flasha koji majmuni trpaju na stranice.
samo kad bi imao neki adblocker...
dotle primarno opera i ponekad ff.

Poachers are nature's way of keeping the balance. Whenever there are so many species that people get confused and angry a poacher is born. -- Homer Simpson

0 0 hvala 0
17 godina
Još brži Chrome

Niije loš ali meni se osobno više sviđa Safari. Subjektivan dojam je da Safari brže radi.

Intel Core2Quad Q9400, Gigabyte EP45-UD3, Radeon 4870 1GB, WD Caviar Black 640GB, 2x2 GB Kingmax PC6400, Corsair VX550W, Samsung T220
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Najbolja solucija u tome slucaju je drzat 4 browsera na kompu i koristiti svaki za ono u cemu je najbolji.Namigiva   Neke stranice cak jos uvijek ne podrzavaju Operu (neke cak i FF), konkretno stranice za TV streamanje, kao ni stranica BMW Hrvatska, za JavaScript je Chromeov, FF ima plugins, Opera widgete, Tor moze maskirati IP... Pa od njih se svih da slozit jedan solidan browser.Cool

po cemu tebi bmw hrvatska ne podrzava ff? meni sa ff-om i ie potpuno isto izgleda.
i za sve koji se zale da je ff spor nek naprave onaj "tutorial kako ubrzati ff za 20%" imate negdje sticky temu.
jedna VELIKA mana ff je da sa njega nemogu napraviti upload na youtube.. (uvijek mi dode "a unknow error has ocured" i moram pocet ispocetka sa ie)
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
neaktivan
asusdvd kaže...
naxeem kaže...

Za web aplikacije, dušu dao.

Čitao sam nekad u Vidiju jako kvalitetan članak, i bio je upravo o želji Googla da preseli aplikacije na net, i na taj način započne apsolutnu dominaciju. Pričalo se kako nije važno koliko će tržišta osvojiti Chrome, već je bit u tome da se svi browseri počnu borit oko stizanja brzine Chromea i na kraju budu svi sposobni izvodit web aplikacije jako, jako brzo. A jednom kada dođe do toga, MS Office će, zahvaljujući Google Docsima, postati prošlost, a operacijski sustav nešto posve nebitno, obična šminka koja nam služi da računalo možemo upalit pa na netu radit sve. To će lagano ubijat glavnog proizvođača OS-ova, Microsoft, i sve jače uzdizat Google koji će sve više aplikacija nudit online.
A što više vremena prolazi i vidim kako Chrome sve više izmiče ostalim browserima, a optimiziran je za web aplikacije, te je 'cloud computing' glavni buzzword - to mi se taj članak čini istinitijim.
Sve to stoji, ali mišljenja sam da desktop computing neće izumrijeti jer web jednostavno nije dorastao desktopu.
17 godina
protjeran
Još brži Chrome

zaboli me ona stvar za "kostur" preglednika

mene zanima cijeli proizvod koji koristim...

ak mi "lagga" nek ide kvragu...

p.s

monitor je 22"

koristim chrome...al samo za neke stranice di normalno radi...al ak oću npr. na bug forum moram na FF, jer na chrome mi par puta lošije radi

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Još brži Chrome

"tema" se zove, još brži chrome....;)

zasto svi stalno nesto "laprdate" o FF...kad o njemu uopce nije rijec

i da,,,,chrome se na svakom hardveru pokrece brze nego bilo koji drugi web browser.

>$#$$$$%&ivan<
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 9:51 (ivan_1995).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DhulKarnain kaže...

chrome je odlican ali jos uvijek nije za laptope.
odes na vecernji ili ne daj boze index a cpu fan pocne zujat ko uzletanje f-18 horneta od svog to flasha koji majmuni trpaju na stranice.
samo kad bi imao neki adblocker...
dotle primarno opera i ponekad ff.

Mozes koristiti vanjski adblocker koji radi u svim browserima :)
16 godina
neaktivan

koliko ja znan, nije chrome open source nego chromium, al to su nijanse...

inače, ako se nekome ne sviđa   googlova licenca, imate iron browser koji je temeljen na chromiumu, ali su maknute one googlove gluposti pomoću kojih se narušava privatnost (ID i sl) i dodane su neke nove stvari tipa adblocker i najnoviji webkit...

ta brzina u učitavanju stranica je samo marketinški trik, jer tih 0.5 sekundi više manje ne znači ništa kad stranicu čitan 2-3 minute...

a brzina paljenja meni osobno malo znači kad browser gasim samo kod restarta kompa ili kod instalacije addon-a...

17 godina
Fowix kaže...
Hyperion kaže...

Dođe tebi i više.

Koji procesor? Ja na laptopu ima core 2 duo 2Ghz, dok je na compu drukčije phenom II x3 720 @ 3,6GHz.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Fowix kaže...
Hyperion kaže...

Dođe tebi i više.
Koji procesor? Ja na laptopu ima core 2 duo 2Ghz, dok je na compu drukčije phenom II x3 720 @ 3,6GHz.
 U pravu si,ali samo kad gledan videa. Evo sad na laptopu dok gledan videa na YT 14% i jos otvoreni tabovi bug forum i download.com, amd turion x2 1.9ghz
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2009 14:35 (Fowix).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice