ne pjenim se ja...nisam ni mislio da se odnosi na mene.....stvarno gledam, ja ono WTF???koliki post...zapravo nista pametno........sve je bio skoro citat...;)
Netko je gore naveo da Chrome ima intuitivno sucelje. Bas me zanima sta to znaci. Kod mene se vjerojatno radi o gadnoj navici na FF ali zaista ne vidim sta je kod Chrome-a "intuitivno"?
Kaj se mene tice Chrome moze bit i na mlazni pogon ja ga ne bum koristil Firefox i Opera to su moji favoriti uvijek fucka se meni za taj Chrome!
Kad smo kod "ljepote" sucelja, Opera u full screen modu izgleda najljepse (iako je to najmanje bitno - sto se mene tice moze izgledati i kao IE 5). Chrome je "minimalistican", sto nije lose, posebice u kombinaciji s aktivnim Aero Glassom i u aktivnoj traci drzi tabove, sto je svakako interesantan pristup.
Chrome ima jednu glupost: u full screenu na mouse over pri vrhu trebao bi se spustiti address i tab bar.....
Chrome ima jednu glupost: u full screenu na mouse over pri vrhu trebao bi se spustiti address i tab bar.....
kao sta sam vec prije govorio, u chrome-u i IE-u vidim dva najraširenija browsera u budučnosti na Windows platformi
samo da se google odluci na plug-inove i doda naprednije opcije, pomalo...
Meni se chrome nesviđa, ali probat ću ga na laptopu koristit jer se ovaj firefox otvara pol sata i zauzima 30% procesora i ždere memoriju , dok je na compu to drukčije.
Meni se chrome nesviđa, ali probat ću ga na laptopu koristit jer se ovaj firefox otvara pol sata i zauzima 30% procesora i ždere memoriju , dok je na compu to drukčije.
Jel ti mozda radis za google ili ???? Mislim ja Chrome nisam probao , cujem da je dobar i sve to , ali ja ostajem pri dobroj staroj vatrenoj liji , bar jos neko vrijeme ...
Edit : Ovo se odnosi na post vtec_emaca sa prethodne stranice
Previše se hvali chrome, bez razloga. Trebao je biti nešto revolucionarno radi webkita i V8 ali je u usporedbi sa sličnim browserima nula. A ti čak i nemaju toliku podršku iz Googla. E to, da napomenem. Nije google-ov nego open source, tj zajednica je njegov "vlasnik" google samo sponzorira.
Za pravo webkit iskustvo sa 100/100 na acid3 testu preporučam Aroru.
google želi crome napraviti prvim rješenjem kad se radi o gmailu ili docsima. za razliku od ostalih kod njega je svaki tab poseban proces tako da kad se jedan zblesa ne morate restartat čitav browser. malo me čudi što još nema linux verzije ...istina tu je chromium, ali on nema službeni update
I IE8 otvara svaki tab u posebnom procesu.

Te neke stvari vam se mogu sviđati ili ne, kao što se meni ne sviđa što ne mogu do adresne linije u full screenu, ali u jednome je Chrome izrazito dobar, a to je JavaScript. Za web aplikacije, dušu dao.
Najbolja solucija u tome slucaju je drzat 4 browsera na kompu i koristiti svaki za ono u cemu je najbolji. Neke stranice cak jos uvijek ne podrzavaju Operu (neke cak i FF), konkretno stranice za TV streamanje, kao ni stranica BMW Hrvatska, za JavaScript je Chromeov, FF ima plugins, Opera widgete, Tor moze maskirati IP... Pa od njih se svih da slozit jedan solidan browser.
Za web aplikacije, dušu dao.
Klasično surfanje - čista petica.
JavaScript - svaka čast.
SSL VPN klijenti - nula.
Što se mene tiče, dokle god stoji ovo posljednje - Chrome ne postoji.
koji si ti trol
nema te mjesec dana i dođeš trolat
Jel ti mozda radis za google ili ???? Mislim ja Chrome nisam probao , cujem da je dobar i sve to , ali ja ostajem pri dobroj staroj vatrenoj liji , bar jos neko vrijeme ...
Edit : Ovo se odnosi na post vtec_emaca sa prethodne stranice
chrome je odlican ali jos uvijek nije za laptope.
odes na vecernji ili ne daj boze index a cpu fan pocne zujat ko uzletanje f-18 horneta od svog to flasha koji majmuni trpaju na stranice.
samo kad bi imao neki adblocker...
dotle primarno opera i ponekad ff.
Niije loš ali meni se osobno više sviđa Safari. Subjektivan dojam je da Safari brže radi.
Najbolja solucija u tome slucaju je drzat 4 browsera na kompu i koristiti svaki za ono u cemu je najbolji. Neke stranice cak jos uvijek ne podrzavaju Operu (neke cak i FF), konkretno stranice za TV streamanje, kao ni stranica BMW Hrvatska, za JavaScript je Chromeov, FF ima plugins, Opera widgete, Tor moze maskirati IP... Pa od njih se svih da slozit jedan solidan browser.
Za web aplikacije, dušu dao.
zaboli me ona stvar za "kostur" preglednika
mene zanima cijeli proizvod koji koristim...
ak mi "lagga" nek ide kvragu...
p.s
monitor je 22"
koristim chrome...al samo za neke stranice di normalno radi...al ak oću npr. na bug forum moram na FF, jer na chrome mi par puta lošije radi
"tema" se zove, još brži chrome....;)
zasto svi stalno nesto "laprdate" o FF...kad o njemu uopce nije rijec
i da,,,,chrome se na svakom hardveru pokrece brze nego bilo koji drugi web browser.
chrome je odlican ali jos uvijek nije za laptope.
odes na vecernji ili ne daj boze index a cpu fan pocne zujat ko uzletanje f-18 horneta od svog to flasha koji majmuni trpaju na stranice.
samo kad bi imao neki adblocker...
dotle primarno opera i ponekad ff.
koliko ja znan, nije chrome open source nego chromium, al to su nijanse...
inače, ako se nekome ne sviđa googlova licenca, imate iron browser koji je temeljen na chromiumu, ali su maknute one googlove gluposti pomoću kojih se narušava privatnost (ID i sl) i dodane su neke nove stvari tipa adblocker i najnoviji webkit...
ta brzina u učitavanju stranica je samo marketinški trik, jer tih 0.5 sekundi više manje ne znači ništa kad stranicu čitan 2-3 minute...
a brzina paljenja meni osobno malo znači kad browser gasim samo kod restarta kompa ili kod instalacije addon-a...