Isprobali smo HTC One

poruka: 455
|
čitano: 78.809
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo HTC One".
16 godina
neaktivan
Re: Isprobali smo HTC One

Nisi ti ništa skužia... nebitno, zaboravi, {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Dkc kaže...
kach kaže...

Ma jbes lunchere! Nikad nisam nasao niti jedan koj je na nes licio.

A što su ovi koji izbacuju proizvođači (Sense, tw, onaj xperijin)? To su super launcheri?

To su ti isti launcheri samo s 80% manje opcija.

Ne nisu ti isti launcheri. Sense ili TW nisu launcheru nego je svaki od njih framework i skup aplikacija.

Kad skineš launcher to i dobiješ launcher, dok sa npr. Sensom dobiješ i launcher i aplikacije i potpuno drugi iskustvo korištenja mobitela.

Drugo je TW Framework ili Sense Framework. Sami launcheri su .apk -ovi od 20-ak Mb koji ne rade bez frameworka. Moja bit je da su launcheri 1% od proizvođačove kostumizacije AOSP Androida. Touchwiz launcher je sigurno baziran na AOSP-ovom. Seneseov je malo drukčiji, ali ovaj novi s Onea se isto čini baziran na AOSP-ovom. Dok su Apex/Nova samo izmjenjeni AOSP launcher (pošto je AOSP launcher open source pa ga mogu modificirati kako hoće).

Sense/Tw aplikacije, widgeti su opet druga pjesma.

Ukratko ako staviš drugi launcher opet možeš koristiti aplikacije i predpostavljam većinu Sense widgeta (nisam imao htcove). TW widgeti se bez problema mogu koristiti na bilo kojem instaliranom launcheru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 20:21 (Dkc).
17 godina
odjavljen
Isprobali smo HTC One

Na starom Hero-u nisi mogao koristiti HTC-ove Widgete na npr LauncherPro-u. Mislim da je tako i s novim uređajima.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Drugo je TW Framework ili Sense Framework. Sami launcheri su .apk -ovi od 20-ak Mb koji ne rade bez frameworka. Moja bit je da su launcheri 1% od proizvođačove kostumizacije AOSP Androida. Touchwiz launcher je sigurno baziran na AOSP-ovom. Seneseov je malo drukčiji, ali ovaj novi s Onea se isto čini baziran na AOSP-ovom. Dok su Apex/Nova samo izmjenjeni AOSP launcher (pošto je AOSP launcher open source pa ga mogu modificirati kako hoće).

Sense/Tw aplikacije, widgeti su opet druga pjesma.

Ukratko ako staviš drugi launcher opet možeš koristiti aplikacije i predpostavljam većinu Sense widgeta (nisam imao htcove). TW widgeti se bez problema mogu koristiti na bilo kojem instaliranom launcheru.

Znam, slažem se, jer drugo je UI a drugo je launcher, a to ljudi ne kuže. Jer kako veliš, launcher je samo 1%. Zato drugi launcher na htcu nije od koristi za one koji žele drugi launcher a htc widgete.

Kordy kaže...

Na starom Hero-u nisi mogao koristiti HTC-ove Widgete na npr LauncherPro-u. Mislim da je tako i s novim uređajima.

da, tako je, ne rade na drugim launcherima

hobi:moj-android.net
16 godina
neaktivan

Ma Sense ne bi mjenjao nikad, od Desirea (1.9 jel?), pa do sad 5-ice, nekako baš lijepo i drugačije od drugih. Nažalost, nitko ga još nije uspio portat na neke druge uređaje koliko sam pratio.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 0:34 (Mitsuoka).
16 godina
Isprobali smo HTC One

Evo jedan od prvih battery life testova. Ovo je nevjerovatno po meni. Sigurno će mi dan izdržat. 

Napominjem da mu je WiFi bio OFF cili dan, dakle isključivo 3G i LTE. 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ma Sense ne bi mjenjao nikad, od Desirea (1.9 jel?), pa do sad 5-ice, nekako baš lijepo i drugačije od drugih. Nažalost, nitko ga još nije uspio portat na neke druge uređaje koliko sam pratio.

Ne znam dal misliš ozbiljno ili ne ali Sense 4 radi bez problema na S3

16 godina
neaktivan

Link? To ROM neki ili?

@sardax, ne izgleda nesto posebno, al dobro, s HTCom je to napredak.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 9:58 (Mitsuoka).
14 godina
sardax kaže...

Evo jedan od prvih battery life testova. Ovo je nevjerovatno po meni. Sigurno će mi dan izdržat. 

6H screen on Iznenađen

Odlično.

bilo bi sigurno više da nisu LTE/3G radili, svakako.

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
neaktivan

koja je to app bila aktivna kada je pojelo 90% baterije lol. Svakako mislim uz normalno korištenje bude dan i pol mogao. naravno svima će nam prvih dana biti stalno u rukama tako da ako bude dan izdržala bude čudo hahahahaa

16 godina
Mitsuoka kaže...

Link? To ROM neki ili?

@sardax, ne izgleda nesto posebno, al dobro, s HTCom je to napredak.

Po meni odlično s obzirom da ga nije štedio. Auto brightness, mobile data, 4 email accounta, FB, TW, SYNC, slike, videoi ... Ako se s tim postavkama poigra, to ide i do 8 sati screen on time. 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2165349&page=17 

Tu imate i benchmarke i detaljno kako ga je koristio. 4.7", 1080p ... 6 sati! :) Kad će više doć ONE!

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Mitsuoka kaže...

Ne znam dal misliš ozbiljno ili ne ali Sense 4 radi bez problema na S3

a imaš iznad u postu  i link na xda 

16 godina
neaktivan

Šteta što je ROM jer još od prošle godine nisam na S III... Potražit ću malo ima li koji file za flashanje Sensea na bilo koji Exynos uređaj.

14 godina
Isprobali smo HTC One

Ajde, selite se svi ovdje.

Prve slike "kineskog" S IV?

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
agaspar5 kaže...

koja je to app bila aktivna kada je pojelo 90% baterije lol. Svakako mislim uz normalno korištenje bude dan i pol mogao. naravno svima će nam prvih dana biti stalno u rukama tako da ako bude dan izdržala bude čudo hahahahaa

mislim da pod taj app idu sve aplikacije :)

16 godina
sardax kaže...

6 sati ekran upaljen i da je potrošio samo 8% baterije?

17 godina
odjavljen
dejo6 kaže...
sardax kaže...

Impresivno jer znamo da mobilni troši bateriju 2-3 puta više od wi-fi. Ipak malo sam skeptičan, nisu mogli odjednom napraviti čudo pa da baterija toliko traje. Vidjet ćemo prave testove kad tad.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 14:48 (Kordy).
15 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

http://www.theverge.com/2013/3/11/4086390/htc-one-review  

Baterija nije bas nesto.. Mozda ce se softverski dati nesto vise iz nje izvuci.. 

 -- || http://youtu.be/7W8QERGvax0 \o/
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 19:15 (Agent Rico).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Isprobali smo HTC One

Sto vise gledam ovaj mobitel to ga vise zelim, makar sam se uvijek opekao android svejedno zelim ovaj mobitel, izgleda stvarno predivno a ako su nesto softwerski sredili, ne moze bolje. Moj iPhone5 je tako mlad a mislim da cu ga zamijenit cim ovo stigne {#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

odlican je,ali malo me muci ovih 4mp kamera

Phone: Samsung Galaxy SIII [I9300]

2 0 hvala 0
16 godina
Isprobali smo HTC One

da pise na njoj 12 mp bila bi ti dobra? kakve veze ima sto je 4 mp ako radi ok slike. ja stvarno neznam sto vi slikate s tim foticima na mobitelu, ali ja osobno slikam s njima npr cijene u ducanu, zanimljive stvari na koje naidem u gradu, koja slika mene i obitelji/frendova, ne naslikavam pejzaz te umjetnicke slike gdje kvaliteta mora bit na nivou. za to imam fotic koji kosta vise od tog mobitela.

Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

Al nažalost ne radi dobre slike, bolje bi bilo da su ostavili koji piksel više.

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Da, ovako su se malo "nasrali" ako mogu tako reći.

Jer većina ljudi se pali na megapiksele a sad su pokušali bit mudri pa ostavit megapiksele sa strane i napravit dobru kameru, što im nije uspjelo nažalost. Htc nikako na zelenu granu s kamerama.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
16 godina

The Verge ima video review 

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
neaktivan

Pa One X ima sasvim nelošu kameru. Senzor od S II + malo bolji software su doveli do odlične kamere i meni ne treba bolje za mobitel. Eto recimo, imam HTC 8S sa 5MP, S III mini sa 5MP i Note 10.1 sa 5MP. Veličinom je ok, a kvalitetom... 8S ima čak bolje slike od ovih što sam vidio za One po danu, a on ima najlošiju kameru u ovom trojcu (malo loš balans bijele samo).

17 godina
Isprobali smo HTC One
Evo jednog dobrog poljskog reviewa http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/htc-one-test.html
(ako ne znate poljski http://bit.ly/10xpsfi :))
S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

explorer 4 kaže...
Mitsuoka kaže...

Da, ovako su se malo "nasrali" ako mogu tako reći.

Jer većina ljudi se pali na megapiksele a sad su pokušali bit mudri pa ostavit megapiksele sa strane i napravit dobru kameru, što im nije uspjelo nažalost. Htc nikako na zelenu granu s kamerama.

Mitsuoka kaže...

Pa One X ima sasvim nelošu kameru. Senzor od S II + malo bolji software su doveli do odlične kamere i meni ne treba bolje za mobitel. Eto recimo, imam HTC 8S sa 5MP, S III mini sa 5MP i Note 10.1 sa 5MP. Veličinom je ok, a kvalitetom... 8S ima čak bolje slike od ovih što sam vidio za One po danu, a on ima najlošiju kameru u ovom trojcu (malo loš balans bijele samo).

Ne znam kako vama, ali meni su ove slike čisto ok.

https://www.dropbox.com/sh/xx2bq4e2dlz4zdr/FsOJNhD1Yl?m#/

16 godina
neaktivan

Da, kao što rekoh, 8S radi iste ili bolje slike, osim po mraku... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 10:21 (Mitsuoka).
15 godina
Agent Rico kaže...

Baterija nije bas nesto.. Mozda ce se softverski dati nesto vise iz nje izvuci.. 

ne padaj na te iVerge fore, baterija je po svim testovima odlicna, a verge je imao mob. 2 dana (znaci nemoguce da su istestirali bateriju), i nisu stavili apsolutno ni jedan graph ili nesto da potkrijepe svoje tvrdnje o bateriji.

daju ocjenu ekranu 10/10, a napisali su da je ekran isti ko na xperia Z, a xperia-in ekran su zesce popljuvali... i jos mnogo gluposti su napisali..uglavnom uzas od recenzije..

15 godina
protjeran
Igor666 kaže...
Agent Rico kaže...

ne padaj na te iVerge fore, baterija je po svim testovima odlicna, a verge je imao mob. 2 dana (znaci nemoguce da su istestirali bateriju), i nisu stavili apsolutno ni jedan graph ili nesto da potkrijepe svoje tvrdnje o bateriji.

daju ocjenu ekranu 10/10, a napisali su da je ekran isti ko na xperia Z, a xperia-in ekran su zesce popljuvali... i jos mnogo gluposti su napisali..uglavnom uzas od recenzije..

Ma ajde pokazi gdje su rekli da je ekran isti ko na xperia-i Z??? Kolko ja vidim ekran One X-a hvale a onaj od xperia-e su dosta popljuvali...

Kad raznoraznim fanboyima nesto ne pase u recenziji onda se stranici doda prefix i-....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice