Isprobali smo HTC One

poruka: 455
|
čitano: 78.810
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo HTC One".
14 godina
neaktivan
Re: Isprobali smo HTC One

neznam sto se ocekuje od htc-a

nisu nikad napravili dobru kameru

i nemogu odjednom napravit nesto vrhunsko

14 godina
Isprobali smo HTC One

Ako u Rusiju dolazi tekar u travnju mjesecu, ne bu ga kod nas možda do svibnja, ili {#} ?!?!

LINK;http://www.gsmarena.com/htc_one_to_hit_russia_in_april_to_carry_rub_29990_price_tag-news-5649.php 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Isprobali smo HTC One

kakve veze ima rusija s nama? kod nas bi trebo ovaj mjesec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Random. kaže...

LOL. Ovi su nam mislili uvaliti ovo marketinškom spikom. Svaka čast na ekranu ali kamera je katastrofa.

jako glupa usporedba: senzor kamere iPhone 5 ima gotovo 2x vise MP-a, a na ovim testnim slikama su uvecanja jednaka pa se lako zakljuci da je u  pitanju bila neka interpolacija, dakle smanjenje slike iphonea 5 ili povecanje slike htc one na rezu iphonea 5.

uostalom, nisi naveo ni originalni link recenzije. sacekajmo bolje i opsirnije testove je ovdje je kolicina suma podjednaka a detalji su logično na strani Applea koji ima puno rezolutniji senzor. Ono sto nas sve zanima je low light performance jer je za to HTC One i optimiziran. Video je po svim recenzijama na strani HTC One-a.

No medjutim, obje kamere su govnaste u usporedbi cak i sa prosjecnim malo boljim kompakt digitalcem danas...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 21:30 (android_manifest).
12 godina
neaktivan
wenclino kaže...

GSM arena su poznati Iphone-ljupci

Drugi recezenti imaju drugačije mišljenje,metodu testiranja

http://www.phonearena.com/news/HTC-One-camera-compared-with-Apple-iPhone-5-more-samples-surface_id40089#4-Studio

Manje više svi hvale kameru

e ovo je dobar test. po ovom testu HTC One ima bolju kameru od one u iPhoneu 5, i to znacajno u nekim aspektima, primjerice portret Azijatkinje je daleko pravilnije eksponiran i preciznijih boja u odnosu na onaj iz kamere iPhonea 5. oba imaju dakle ok kamere za nekakav social app sharing, no daleko je to od danasnjih fotoaparata ako se misli imati kvalitetne fotografije za vjecnost. Kao sto je netko rekao, ne mozes odmah stvarati fenomenalne kamere, HTC je napredovao na ovom podrucju i slijedecih godina nas ceka phone camera battle. No ne treba zanemariti i ostatak price koji je za mene osobno bitniji jer uvijek cu biti freak za fotke,  pa cu tako iskesirati 4-5 soma kuna na smartfon tek kada ubaci senzor velicine APS-C-a i pristojnu optiku - onda mozemo pricati o fotoaparatima u smartfonima.

Dkc kaže...
wenclino kaže...

GSM arena su poznati Iphone-ljupci

Drugi recezenti imaju drugačije mišljenje,metodu testiranja

http://www.phonearena.com/news/HTC-One-camera-compared-with-Apple-iPhone-5-more-samples-surface_id40089#4-Studio

Manje više svi hvale kameru

Prije su ti ovi na Phoneareni iphone-ljupci nego ovi na Gsmareni. Kamera na HTC Oneu nije ništa posebno, i dalje su Nokie po tom pitanju u vrhu.

cak i da su Nokie vrh kako kazes (nijedna kamera u smartfonima danas nije niti blizu onima posvecenim), opet ostaje cinjenica da je Android kao OS daleko bolji OS, sa daleko boljim i rasirenijim aplikacijama. I ne samo to, nego je i ostatak hardvera bolji. Smartfon se uzima prvenstveno zbog tih karakteristika, a ako zelis kvalitetnu sliku uzmes neki kompakt fotic za 1500 ili 2000 kuna i imas daleko bolju sliku od bilo koje u Nokiji.

Mitsuoka kaže...

nsoul, što se žestiš? Ako ti ne pašu njegovi komentari nemoj komentirat. Mene je One isto razočarao, jbg, jedino dobro mi je Sense i HW, a kamera zaista djeluje razočaravajuća, mislim da će od One X-a kamera ostat bolja po detaljima... nije sve u MP, ali bome oni nisu ništa posebno napravili koliko vidim po slikama. Uglavnom, mislio sam da ću požalit što sam prije mjesec dana išao na WP by HTC, al sad ne žalim. 

WP? presao si s konja na magarca:D

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 21:53 (android_manifest).
14 godina

Ako HTC hrvatska ne laže,kod nas bi trebao biti početkom sljedečeg mjeseca

16 godina
Ja sam svoj One Silver 32GB rezervirao u VIP-a, ipak sam tamo 7 godina skoro radio. Dolazi u drugoj polovici Ozujka, plus minus. Izgleda da 64GB verzija nece biti odmah dostupna, no to nije 100% za sad.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Ja sam svoj One Silver 32GB rezervirao u VIP-a, ipak sam tamo 7 godina skoro radio. Dolazi u drugoj polovici Ozujka, plus minus. Izgleda da 64GB verzija nece biti odmah dostupna, no to nije 100% za sad.

ja i dalje ne vidim da imaju opciju rezervacije ilitiga preordera

hobi:moj-android.net
14 godina
neaktivan
nsoul kaže...
sardax kaže...

Ti lijepo kaze covjek da je 7 godina radio tamo, valjda imaju neke pogodnosti za svoje radnike.

16 godina
neaktivan
BMK kaže...
nsoul kaže...
sardax kaže...

Ti lijepo kaze covjek da je 7 godina radio tamo, valjda imaju neke pogodnosti za svoje radnike.

pa dobro, samo velim, možda nisam doro pogledao  i stvarno ima preorder. 

svi su neki nadrkani ovih dana :)

15 godina
protjeran
Isprobali smo HTC One

Loša vijest za one koje misle kupiti HTC One...

http://www.gsmarena.com/htc_one_might_get_delayed_due_to_components_shortage-news-5667.php

Neka tržišta neće dobiti mobitel mjesecima zbog problema u proizvodnji (manjkaju neki dijelovi - the voice coil motor i camera module) te će HTC isporučiti 800,000-1.2mil. mobitela u nekoliko mjeseci...

Glavno tržište će im biti US...

Ako netko misli uskoro kupiti mobitel, nek ima ovo na umu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Loša vijest za one koje misle kupiti HTC One...

http://www.gsmarena.com/htc_one_might_get_delayed_due_to_components_shortage-news-5667.php

Neka tržišta neće dobiti mobitel mjesecima zbog problema u proizvodnji (manjkaju neki dijelovi - the voice coil motor i camera module) te će HTC isporučiti 800,000-1.2mil. mobitela u nekoliko mjeseci...

Glavno tržište će im biti US...

Ako netko misli uskoro kupiti mobitel, nek ima ovo na umu {#}

Ne znam dal bi vjerovao u to ili ne. Pa ne bi išli proizvodit uređaj da znaju da nemaju dosta hardvera za to. Ili da će zbog toga uređaji kasniti i izaći u prodaju onda kad će s4 biti dostupan jako dugo.

15 godina
protjeran
nsoul kaže...

Ne znam dal bi vjerovao u to ili ne. Pa ne bi išli proizvodit uređaj da znaju da nemaju dosta hardvera za to. Ili da će zbog toga uređaji kasniti i izaći u prodaju onda kad će s4 biti dostupan jako dugo.

Jedan Norvežanin (koji radi kao prodavač u trgovini IT opreme) na forumu je napisao da će dobiti mobitel početkom 5. mjeseca u trgovine...

No, opet ne mora biti, baš me zanima {#}

16 godina
Isprobali smo HTC One

htc stvarno lose. kad i naprave mobitel koji je dobar, ne isporuce ga, i oni se tako misle dic..

ko kupuje flagship sigurno nece cekat neki htc, kupit ce ili xperiu z ili s4.

Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

htc stvarno lose. kad i naprave mobitel koji je dobar, ne isporuce ga, i oni se tako misle dic..

LOL. Nikada ne bi uzeo Xperiu Z ispred One-a.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...
nsoul kaže...

Jedan Norvežanin (koji radi kao prodavač u trgovini IT opreme) na forumu je napisao da će dobiti mobitel početkom 5. mjeseca u trgovine...

No, opet ne mora biti, baš me zanima {#}

Nadam se da nije tako. ja sam svojeg naručio i treba stići malo iza 15.3.

mar123 kaže...

ja kupujem flagship, i ja čekam htc.

prvo, xperia z odličan uređaj, ali mi ne odgovara , onaj njihov UI, a i fale mi stvari sa sensa, a i One je prelijepo dizajniran uređaj.

drugo, S4, nek bude i octa u njemu, nek ima float touch... ne zanima me, ako tebe diraju jezgre, mene ne. i da je One slabiji na benchmarcima ispred xperie z i s4, opet bi ga uzeo, jer mene zanima cijelokupno zaokružen uređaj, od softvera preko hardvera do dizajna.

16 godina
neaktivan

Ajde, svi znamo da si HTC fanboj, ne moraš se sramit {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Meni ovaj s3 ima tako odrvatno sucelje i ako bude s4 bio takav onda ce to bit epic fail. Ovaj novi sense od htc-a mi se po prvi put jako svida,bas me zanima dal ce s4 mjetat to svoje odvratno sucelje iz devedesetih,onak u rangu su sa iphonovim suceljem.FAIL.

5 1 hvala 0
14 godina
protjeran
kach kaže...

Imas launchera i tema za njih na Playu da se useres. Kako onih koji zamjenjuju kompletan TW, tako i "lokalnih". U cemu je problem?

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 21:30 (daniel.hajdinjak666).
15 godina
neaktivan
Isprobali smo HTC One

Ma jbes lunchere! Nikad nisam nasao niti jedan koj je na nes licio.

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

A što su ovi koji izbacuju proizvođači (Sense, tw, onaj xperijin)? To su super launcheri?

To su ti isti launcheri samo s 80% manje opcija.

16 godina
neaktivan

Ja sam fan svega dobrog. A trenutno je to htc. Zašto? Zato jer su , MENI, njihovi uređaji najbolje zaokruzeni. Dizajn mi je preheben, kvaliteta izrade je odlična, sense je meni najbolji UI za android. Sad uz prednje stereo zvučnike, dvostruke mikrofone, ultrapixele (njih ćemo vidjet još), aluminijsko kuciste... Da ne nabrajam dalje, zašto da odaberem s4 ili xperiu z? Ako su tebi bolji izbor, izvoli, meni nisu. I zato sam ja fanboy jer se meni sviđaju uređaji drugačiji od onih koji se sviđaju ostalima

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 15:17 (nsoul).
14 godina
kach kaže...

Kolega Kach, kada već kažeš nešto tako decidirano, pitam ja tebe;

koji mob trenutno imaš, i je si li ikada probao APEX launcher, dao bih se okladiti da ga nikada prije nisi vidio i imao priliku upotrijebiti, jer je on po meni čak i bolji od samsungovog Touch Wizz-a, HTC-ovog Sense-a, a da ne spominjem SONY Bravia engine, ili recimo SSlauncher, koji ne da izlazi iz okvira bilo kakvog poimanja "normalnog" launchera, tako da ti jednostavno, NE VJERUJEM!!

BTW; koje si to do sada launchere koristio, pics or didint happened {#}!?!? 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

koji mob trenutno imaš, i je si li ikada probao APEX launcher, dao bih se okladiti da ga nikada prije nisi vidio i imao priliku upotrijebiti, jer je on po meni čak i bolji od samsungovog Touch Wizz-a, HTC-ovog Sense-a, a da ne spominjem SONY Bravia engine, ili recimo SSlauncher, koji ne da izlazi iz okvira bilo kakvog poimanja "normalnog" launchera, tako da ti jednostavno, NE VJERUJEM!!

Samo me zanima kako launcher može biti bolji od prikaza na uređaju, tj. kako se te 2 stvari mogu usporediti... 

A vidim da je ovaj ko je dao TD jednako toliko neupućen... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 14:43 (Mitsuoka).
13 godina
Isprobali smo HTC One

- krivo xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 11:31 (Gigabyte091).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dkc kaže...
kach kaže...

A što su ovi koji izbacuju proizvođači (Sense, tw, onaj xperijin)? To su super launcheri?

To su ti isti launcheri samo s 80% manje opcija.

Ne nisu ti isti launcheri. Sense ili TW nisu launcheru nego je svaki od njih framework i skup aplikacija.

Kad skineš launcher to i dobiješ launcher, dok sa npr. Sensom dobiješ i launcher i aplikacije i potpuno drugi iskustvo korištenja mobitela.

ATJLučko kaže...
kach kaže...

Kolega Kach, kada već kažeš nešto tako decidirano, pitam ja tebe;

BTW; koje si to do sada launchere koristio, pics or didint happened {#}!?!? 

Ja sam isprobao i apex i novu, i oboje u pro te prime verziji, i opet sam se vratio na Sense. Zašto? pa meni se sense više sviđa od apexa. ali da apex ima puuuno više opcija prilagodbe , to se slažem.  ali on je i dalje samo launcher i ništa više

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
Ja sam fan svega dobrog. A trenutno je to htc. Zašto? Zato jer su , MENI, njihovi uređaji najbolje zaokruzeni. Dizajn mi je preheben, kvaliteta izrade je odlična, sense je meni najbolji UI za android. Sad uz prednje stereo zvučnike, dvostruke mikrofone, ultrapixele (njih ćemo vidjet još), aluminijsko kuciste... Da ne nabrajam dalje, zašto da odaberem s4 ili xperiu z? Ako su tebi bolji izbor, izvoli, meni nisu. I zato sam ja fanboy jer se meni sviđaju uređaji drugačiji od onih koji se sviđaju ostalima

Jebote koliko ti samo možeš stvari ubacit meni u moju tvrdnju, a koju nit sam rekao nit sam mislio... 

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
nsoul kaže...

Jebote koliko ti samo možeš stvari ubacit meni u moju tvrdnju, a koju nit sam rekao nit sam mislio... 

Dobro a kome sam odgovarao? Tebi ili Peri Periću?

Nisam ja ništa ubacio u tvoju tvrdnju. Samo sam rekao zašto sam fan htc-a, i da ti koristiš ono kaj tebi odgovara.

Da ti prije pošaljem na PM komentar drugi put da ga odobriš? jer više ne znam kaj smijem pisat a kaj ne.

A s nijednim komentarom nisam mislio ništa loše, kome god da odgovarao. A to kaj se neki nađu uvrijeđeni, jbg.

16 godina
neaktivan

Nisam se našao uvrijeđenim, ali ti si fulao ceo fudbal sa dijelovima svog komentara. To je zato što pretpostavljaš, a pretpostavka ti je zajeb... Over & out.

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Nisam se našao uvrijeđenim, ali ti si fulao ceo fudbal sa dijelovima svog komentara. To je zato što pretpostavljaš, a pretpostavka ti je zajeb... Over & out.

ma nisam ništa fulao. evo ak napišem više onda ispadne da previše pišem, ako napišem malo onda opet fulam :)

rekao si da sam fan htca. da, jesam, i objasnio sam zašto. 

a ti koristiš ono kaj ti odgovara i to je to. 

ništa drugo :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice