Imamo HD!

poruka: 281
|
čitano: 48.276
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Imamo HD!".
16 godina
Re: Imamo HD!
4mal kaže...

ne primjetim ni ja ali u drugoj sobi imam panasonic plazmu staru 4godine koja nije 3d pa se to dosta skuzi :/

Kod mene se radi o Sony Bravia iz 2008 godine...

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
15 godina
neaktivan
Imamo HD!

HRT2 HD za VLC

http://213.191.137.40:8007/

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 13:11 (Marko :D).

2 0 hvala 3
13 godina
Imamo HD!
Kod mene se radi o novom Samsungu H6400. Stvarno neznam u čemu je problem, evo susjed ima Sony koji je dosta star (znam jer je ta telka jedna of prvih s full HD-om) i radi mu sve bez greške.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Marko :D kaže...

Hvala puno, radi i na mobitelu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
17 godina
neaktivan

Meni trenutno ne radi {#}

Kaže:

Your input can't be opened:

VLC is unable to open the MRL 'http://213.191.137.40:8007'. Check the log for details.

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
Stream je radio vjerojatno preko 400 sati i moguće da je pao server. Do 22h će valjda stream proraditi.
17 godina
neaktivan
Stream je radio vjerojatno preko 400 sati i moguće da je pao server. Do 22h će valjda stream proraditi.

Nadam se..  a tko to uopće hosta?

Lijep pozdrav ;)
14 godina
Imamo HD!

Mene su u BiH iznenadili s HD-om, inače ide šrotex slika, užas.. Ali eto napreduju, iz pouzdanih izvora znam da kroz naredne 2-3 godine ide DVB-T i odmah u MPEG 4, tako da bi od samog početka digitalizacije, trebalo sve biti u HD-u...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Nadam se..  a tko to uopće hosta?

IP adresa je od Iskona što znači da to hosta neki njihov korisnik.

Novi i privremeni link: http://176.61.160.11:4022/udp/239.3.3.35:1234

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 19:47 (Marko :D).
17 godina
neaktivan
Imamo HD!

Za sada šteka ko vrag..  {#}  valjda će se popraviti do 22h...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Za sada šteka ko vrag..  {#}  valjda će se popraviti do 22h...

Onaj gore link (sa Iskona) je bio u rezoluciji 1280x720 dok je ovaj stream 1280x1080 osim toga ovaj stream ide preko proxyja pa zato blokira. Trudim se tražiti što bolji stream bez ikakvih smetnji ali takvih je vrlo malo.

14 godina
neaktivan

ne rada niti jedan niti drugi link

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
15 godina
neaktivan
Imamo HD!

Streama od HRT2 HD više nema. Sada pokušavam pronaći streamove na engleskom, a da su HD.

Svi HD linkovi su pali.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 21:51 (Marko :D).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imamo HD!

*ebo tehniku kad ni HD tekmu nemremo gledat {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
david7 kaže...

Mene su u BiH iznenadili s HD-om, inače ide šrotex slika, užas.. Ali eto napreduju, iz pouzdanih izvora znam da kroz naredne 2-3 godine ide DVB-T i odmah u MPEG 4, tako da bi od samog početka digitalizacije, trebalo sve biti u HD-u...

MPEG4 može biti i SD i HD. DVB-T i HD su dvije različite stvari i to što emitiranje prelazi u digitaliju ne znači da će istovremeno proizvodnja prijeći na HD.

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
14 godina

Znam, ali kažem, iz pouzdanih izvora znam da će po dovršetku digitalizacije paralelno ići SD i HD

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
Imamo HD!

Nez koliko vas opće gleda ili je primjetilo ono kada puštaju 'video-uradke' u emisiju da oni zapravo snimaju nekim screen recorderom ekran, a ne puštaju originalnu snimku... Tu već nije stvar ni financija a bome niti neke prevelike edukacije, pa jebote ako nisi u stanju skinit video sa youtuba (vidi sliku) i pustit je u eter a ne snimat ekran i pustit snimku od 5fps-a onda smo stvarno za ku...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 1:43 (CroIvo).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
CroIvo kaže...

Nez koliko vas opće gleda ili je primjetilo ono kada puštaju 'video-uradke' u emisiju da oni zapravo snimaju nekim screen recorderom ekran, a ne puštaju originalnu snimku... Tu već nije stvar ni financija a bome niti neke prevelike edukacije, pa jebote ako nisi u stanju skinit video sa youtuba (vidi sliku) i pustit je u eter a ne snimat ekran i pustit snimku od 5fps-a onda smo stvarno za ku... 

Možda zbog copyrighta ne smiju skinuti?

Ali, trebali bi oni moći sami to snimiti.

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
CroIvo kaže...

Možda zbog copyrighta ne smiju skinuti?

Ali, trebali bi oni moći sami to snimiti.

ma nevjerujem da je stvar u copyrightu... koliko puta su na RTL-u ili Novoj skinili nešt sa youtuba pa samo stavili natpis da je skinuto sa yt... na HRT-u očito još nisu upoznati da se sa yt-a moze nesto downloadat...

17 godina
CroIvo kaže...

ma nevjerujem da je stvar u copyrightu... koliko puta su na RTL-u ili Novoj skinili nešt sa youtuba pa samo stavili natpis da je skinuto sa yt... na HRT-u očito još nisu upoznati da se sa yt-a moze nesto downloadat...

RTL i Nova se ne ponašaju profesionalno po tom pitanju, onda. Samo zato jer je moguće nešto gledati streamanjem, ne znači automatski da ti to smiješ downloadati i emitirati u broadcastingu samo zato jer si nakeljio natpis "skinuto sa YT". Skype, primjerice, dopušta broadcast snimanih razgovora, ali mora se jasno naznačiti da je u pitanju Skype, i postaviti njihov logo.

Izvoli:

Sadržaj Vam je pružen KAKO JESTE. Sadržaju možete pristupati kako biste ishodili informacije te isključivo za Vašu osobnu upotrebu, kao što je to i određeno funkcijama Usluge i kako je to i dopušteno u smislu ovih Uvjeta korištenja Usluge. Ne smijete preuzimati bilo kakav sadržaj ako ne vidite "download" ("preuzmi") ili sličnu vezu prikazanu od strane YouTube-a na Usluzi za taj Sadržaj. Ne smijete kopirati, reproducirati, distribuirati, slati, prenositi, prikazivati, prodavati, licencirati niti na bilo koji drugi način koristiti bilo kakav sadržaj u bilo koje druge svrhe bez prethodne pisane suglasnosti davatelja licence određenog Sadržaja. YouTube i njegovi davatelji licence zadržavaju sva prava koja nisu izričito dopuštena u okviru Usluga i Sadržaja. 

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
16 godina
Evo od danas uspijevam na DVB-T lovit SLO 1 i 2 HD, bitno bolja slika...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
neaktivan
Imamo HD!

Ah, kako je lijepo osjetiti dašak civilizacije u kojima naši susjedi Mađari, Slovenci trajno uživaju (tekm i ostalo u HD) ali sve se više približava dan prestanka famoznog dugogodišnjeg i prigodnog eksperimentalnog hrvatskog HD-a i vračanje u stanje svakodnevne vukojebine. Kaj smo mi bogu skrivili?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imamo HD!

pozdrav svima, imam b net vec dugo kablovsku i otisao sam kod prijatelja i vidim da je razlika velika u slici , e sad me zanima sta mogu uraditi da mi bude bolja slika ? posto je meni b net scart na analog sta trebam uraditi da bude bolja slika ? zvao sam oni mi govore da moram uzet hd paket ja nekuzim sta cu placat to bezveze ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
houska kaže...

pozdrav svima, imam b net vec dugo kablovsku i otisao sam kod prijatelja i vidim da je razlika velika u slici , e sad me zanima sta mogu uraditi da mi bude bolja slika ? posto je meni b net scart na analog sta trebam uraditi da bude bolja slika ? zvao sam oni mi govore da moram uzet hd paket ja nekuzim sta cu placat to bezveze ?

Koji TV imaš?

17 godina
Imamo HD!

Izgleda da i Wimbledon upravo ide u HD na HRT2.

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zstef kaže...

Izgleda da i Wimbledon upravo ide u HD na HRT2.

Cijeli HTV2 ide u HD-u sve do kraja svjetskog prvenstva (13. 07.).

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
15 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Cijeli HTV2 ide u HD-u sve do kraja svjetskog prvenstva (13. 07.).

HD kanal će biti prisutan do 15. srpnja.

17 godina
Imamo HD!

Koliko mi je poznato, u HD-u je trebalo biti samo SP, ništa drugo.

Ostalo na tom kanalu je do sada bio čisti upscale.

No u svakom slučaju, dobar potez HRT-a.

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Evo od danas uspijevam na DVB-T lovit SLO 1 i 2 HD, bitno bolja slika...

Na kojoj frekvenciji, aku si u Zg ?

Trust Me, I'm an Engineer :)
15 godina
neaktivan
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice