ne primjetim ni ja ali u drugoj sobi imam panasonic plazmu staru 4godine koja nije 3d pa se to dosta skuzi :/
Kod mene se radi o Sony Bravia iz 2008 godine...
ne primjetim ni ja ali u drugoj sobi imam panasonic plazmu staru 4godine koja nije 3d pa se to dosta skuzi :/
Kod mene se radi o Sony Bravia iz 2008 godine...
Hvala puno, radi i na mobitelu
Meni trenutno ne radi
Kaže:
Your input can't be opened:
VLC is unable to open the MRL 'http://213.191.137.40:8007'. Check the log for details.
Nadam se.. a tko to uopće hosta?
Mene su u BiH iznenadili s HD-om, inače ide šrotex slika, užas.. Ali eto napreduju, iz pouzdanih izvora znam da kroz naredne 2-3 godine ide DVB-T i odmah u MPEG 4, tako da bi od samog početka digitalizacije, trebalo sve biti u HD-u...
Nadam se.. a tko to uopće hosta?
IP adresa je od Iskona što znači da to hosta neki njihov korisnik.
Novi i privremeni link: http://176.61.160.11:4022/udp/239.3.3.35:1234
Za sada šteka ko vrag.. valjda će se popraviti do 22h...
Za sada šteka ko vrag.. valjda će se popraviti do 22h...
Onaj gore link (sa Iskona) je bio u rezoluciji 1280x720 dok je ovaj stream 1280x1080 osim toga ovaj stream ide preko proxyja pa zato blokira. Trudim se tražiti što bolji stream bez ikakvih smetnji ali takvih je vrlo malo.
ne rada niti jedan niti drugi link
Streama od HRT2 HD više nema. Sada pokušavam pronaći streamove na engleskom, a da su HD.
Svi HD linkovi su pali.
*ebo tehniku kad ni HD tekmu nemremo gledat
Mene su u BiH iznenadili s HD-om, inače ide šrotex slika, užas.. Ali eto napreduju, iz pouzdanih izvora znam da kroz naredne 2-3 godine ide DVB-T i odmah u MPEG 4, tako da bi od samog početka digitalizacije, trebalo sve biti u HD-u...
MPEG4 može biti i SD i HD. DVB-T i HD su dvije različite stvari i to što emitiranje prelazi u digitaliju ne znači da će istovremeno proizvodnja prijeći na HD.
Znam, ali kažem, iz pouzdanih izvora znam da će po dovršetku digitalizacije paralelno ići SD i HD
Nez koliko vas opće gleda ili je primjetilo ono kada puštaju 'video-uradke' u emisiju da oni zapravo snimaju nekim screen recorderom ekran, a ne puštaju originalnu snimku... Tu već nije stvar ni financija a bome niti neke prevelike edukacije, pa jebote ako nisi u stanju skinit video sa youtuba (vidi sliku) i pustit je u eter a ne snimat ekran i pustit snimku od 5fps-a onda smo stvarno za ku...
Nez koliko vas opće gleda ili je primjetilo ono kada puštaju 'video-uradke' u emisiju da oni zapravo snimaju nekim screen recorderom ekran, a ne puštaju originalnu snimku... Tu već nije stvar ni financija a bome niti neke prevelike edukacije, pa jebote ako nisi u stanju skinit video sa youtuba (vidi sliku) i pustit je u eter a ne snimat ekran i pustit snimku od 5fps-a onda smo stvarno za ku...
Možda zbog copyrighta ne smiju skinuti?
Ali, trebali bi oni moći sami to snimiti.
Možda zbog copyrighta ne smiju skinuti?
Ali, trebali bi oni moći sami to snimiti.
ma nevjerujem da je stvar u copyrightu... koliko puta su na RTL-u ili Novoj skinili nešt sa youtuba pa samo stavili natpis da je skinuto sa yt... na HRT-u očito još nisu upoznati da se sa yt-a moze nesto downloadat...
ma nevjerujem da je stvar u copyrightu... koliko puta su na RTL-u ili Novoj skinili nešt sa youtuba pa samo stavili natpis da je skinuto sa yt... na HRT-u očito još nisu upoznati da se sa yt-a moze nesto downloadat...
RTL i Nova se ne ponašaju profesionalno po tom pitanju, onda. Samo zato jer je moguće nešto gledati streamanjem, ne znači automatski da ti to smiješ downloadati i emitirati u broadcastingu samo zato jer si nakeljio natpis "skinuto sa YT". Skype, primjerice, dopušta broadcast snimanih razgovora, ali mora se jasno naznačiti da je u pitanju Skype, i postaviti njihov logo.
Izvoli:
Sadržaj Vam je pružen KAKO JESTE. Sadržaju možete pristupati kako biste ishodili informacije te isključivo za Vašu osobnu upotrebu, kao što je to i određeno funkcijama Usluge i kako je to i dopušteno u smislu ovih Uvjeta korištenja Usluge. Ne smijete preuzimati bilo kakav sadržaj ako ne vidite "download" ("preuzmi") ili sličnu vezu prikazanu od strane YouTube-a na Usluzi za taj Sadržaj. Ne smijete kopirati, reproducirati, distribuirati, slati, prenositi, prikazivati, prodavati, licencirati niti na bilo koji drugi način koristiti bilo kakav sadržaj u bilo koje druge svrhe bez prethodne pisane suglasnosti davatelja licence određenog Sadržaja. YouTube i njegovi davatelji licence zadržavaju sva prava koja nisu izričito dopuštena u okviru Usluga i Sadržaja.
Ah, kako je lijepo osjetiti dašak civilizacije u kojima naši susjedi Mađari, Slovenci trajno uživaju (tekm i ostalo u HD) ali sve se više približava dan prestanka famoznog dugogodišnjeg i prigodnog eksperimentalnog hrvatskog HD-a i vračanje u stanje svakodnevne vukojebine. Kaj smo mi bogu skrivili?
pozdrav svima, imam b net vec dugo kablovsku i otisao sam kod prijatelja i vidim da je razlika velika u slici , e sad me zanima sta mogu uraditi da mi bude bolja slika ? posto je meni b net scart na analog sta trebam uraditi da bude bolja slika ? zvao sam oni mi govore da moram uzet hd paket ja nekuzim sta cu placat to bezveze ?
pozdrav svima, imam b net vec dugo kablovsku i otisao sam kod prijatelja i vidim da je razlika velika u slici , e sad me zanima sta mogu uraditi da mi bude bolja slika ? posto je meni b net scart na analog sta trebam uraditi da bude bolja slika ? zvao sam oni mi govore da moram uzet hd paket ja nekuzim sta cu placat to bezveze ?
Koji TV imaš?
Izgleda da i Wimbledon upravo ide u HD na HRT2.
Izgleda da i Wimbledon upravo ide u HD na HRT2.
Cijeli HTV2 ide u HD-u sve do kraja svjetskog prvenstva (13. 07.).
Koliko mi je poznato, u HD-u je trebalo biti samo SP, ništa drugo.
Ostalo na tom kanalu je do sada bio čisti upscale.
No u svakom slučaju, dobar potez HRT-a.
Na kojoj frekvenciji, aku si u Zg ?
Na kojoj frekvenciji, aku si u Zg ?
http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/hrt-prenosi-zoi-hd-rezoluciji/4082524.aspx