iGPU driveri za Windowse 8

poruka: 4
|
čitano: 1.035
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iGPU driveri za Windowse 8".
16 godina
neaktivan
"Intel je konačno objavio i nove drivere za sve vlasnike Sandy Bridge i Ivy Bridge procesora, koji koriste Windowse 8 u svakodnevnom radu"

čemu ovo "konačno"? kao da su windowsi 8 službeno pušteni prije pola godine na tržište...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: iGPU driveri za Windowse 8
Google translate koriste u bugu :)
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
16 godina
odjavljen
Re: iGPU driveri za Windowse 8
Fidro kaže...
"Intel je konačno objavio i nove drivere za sve vlasnike Sandy Bridge i Ivy Bridge procesora, koji koriste Windowse 8 u svakodnevnom radu"

čemu ovo "konačno"? kao da su windowsi 8 službeno pušteni prije pola godine na tržište...

Zato što mi koji koristimo Win8 za posao, imamo velikih problema s Intel HD grafikom. Developeri redovito koriste bete za razvoj kada proizvod žele (trebaju) na tržištu istovremeno s proizvodom. Mnogi su već izdali drivere (nVidia npr.) za sustav i to se očekuje. Dakle, ako nešto željno iščekuješ, to ti dođe konačno. :)

14 godina
neaktivan

Taman sam neki dan stavio osmicu na laptop.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice