IDC: tableti u padu

poruka: 7
|
čitano: 1.330
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IDC: tableti u padu".
15 godina
neaktivan

Meni je drago.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
protjeran

Apple lansirao iPad i sve uvjerio da im treba tablet (kak to appleu dobro ide, jel), a sad ljudi polako uviđaju da su tableti ne tako potrebni. Korisni, da, ali većini ljudi je bolje uložiti novac u nešto drugo, dok manjina ima pravu korist od njih.

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 20:46 (trackmanijak).
Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: IDC: tableti u padu

mislim da se vecina ipada, galaxy taba i sl. podijelila preko nagradnih igara...

vruće je...
15 godina

iskreno, za.boli me, nije baš neka vijest, ko htio kupio, ko nije čeka novu generaciju koja treba izaći a ionako su sad godišnji, pa je svugdje pad prodaje

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da oni ne mogu zamijeniti prijenosna računala. To je samo veliki Ifone4 i kopije.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stvarno mi ide na neku stvar ta korporativna statistika prema kojoj je samo rast znak uspjeha.

Ako su svi kojima je to trebalo kupili tablet, sta bi sad trebali kupiti jos jedan? Pa druge godine jos jedan?

http://4find.us
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Po čemu Nook Color spada pod e-čitač, a ne tabletna računala? Nema li on LCD, a ne e-ink ekran? Koliko znam, e-ink je osnova e-čitača, a to što je proizvođač dotičnog proizvoda knjižara i reklamira ga kao e-čitač, to je irelevantno.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice