HTC Legend i Desire u Hrvatskoj

poruka: 403
|
čitano: 84.921
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Legend i Desire u Hrvatskoj".
17 godina
neaktivan
RE: HTC Legend i Desire u Hrvatskoj
infinityzg kaže...
Kruno_21 kaže...
infinityzg kaže...
Kruno_21 kaže...

Predobra mi je ona stvar kada padaju kapljice kao na pozadini pa ih brisac obrise Smijeh, e sada sam stvarno u dilemi, da mjenjam iphone za desire ili.. Gajim jos nade da ce t-mob, dopustiti da se zamjeni 3gs za 4.0.Namigiva

Zamjeniti? Kako to mislis?

Pa u US,  kada je dosao 3gs, mogli su zamjeniti oni kojima je isticao ugovor 3g za 3gs uz nadoplatu neku..

Pa to mozes i kod nas... 6mj prije isteka ugovora mozes produljiti ugovor (ali stupa na snagu tek kad istekne stari) i kupit povoljno novi mobitel..

Da, ali to ti je kao upgrade opcija, na foru ono za 100 kn, vec..

Vais a ir a Madrid, pero.. haha
17 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...
infinityzg kaže...
Kruno_21 kaže...
infinityzg kaže...
Kruno_21 kaže...

Predobra mi je ona stvar kada padaju kapljice kao na pozadini pa ih brisac obrise Smijeh, e sada sam stvarno u dilemi, da mjenjam iphone za desire ili.. Gajim jos nade da ce t-mob, dopustiti da se zamjeni 3gs za 4.0.Namigiva

Zamjeniti? Kako to mislis?

Pa u US,  kada je dosao 3gs, mogli su zamjeniti oni kojima je isticao ugovor 3g za 3gs uz nadoplatu neku..

Pa to mozes i kod nas... 6mj prije isteka ugovora mozes produljiti ugovor (ali stupa na snagu tek kad istekne stari) i kupit povoljno novi mobitel..

Da, ali to ti je kao upgrade opcija, na foru ono za 100 kn, vec..

Ah soooo.. ma sanjaj samo o tome :D Kad vidim da vani dijele Desire za 10€ pa i manje uz neke normalne tarife...

16 godina
neaktivan
Ima li Legenda 'problema' s ekranom?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Decko,

Kad si kupovao mobitel trebao si znat sto kupujes, a ne odmah kupiti nesto. Il imas para ko blata pa ti svejedno il si glup ko daska pa uzimas na sljepo samo da budes u kool (svrstaj se sam). I Desire je uopce nije za poslovne ljude po mom misljenju. Odlicna integracija s drustvenim mrezama i market prepun gluposti, igara itd ti je poslovno? (naravno ima i aplikacija za ozbiljnije stvari, al vecina su gluposti) tako da vidim kolko znas o cemu pricas.

Naravno Nokijina tipkovnica ce ti pomoc u Razgovorima jel?
Slike na Desire su u sasvim dobre pa vidim kolko si i slikao :D i onda nakon sveg sto kazes usporedio si Desire I N900 sa Satiom (Android OS,Meamo5 OS i Symbian OS)
Sve mi je sad jasno kolko si upucenu mobitele i stoga tvoj post gore samo smatram trollanjem :D

Nije da sam ja nesto pametan djecace al prije nego sam kupovao mobitel procitao sam svaki kutak interneta di se spominjao HTC Desire, a prije izlaska Desire sam tio N900 i isto tako sam se raspitao o uredzaju i na kraju bio sam vlasnik Symbiana s60 5th edition uredzaja i znam kakva je razlika izmedzu Androida i Symbiana... i probao sam Satio i sve sto cu reci je lol...

Tako da moj savjet dana ti je kupi si Nokiu 3310 i biti ce sasvim dovoljna za tvoje potrebe, i imas sad u konzumu fotoaparata za 600kn i et imas za razgovore i slikanje...

Eto ovo je moj osoban stav tako da nije nis osobno :D

Pozdrav :D

I btw ako owo swe bu spojeno to je kriv bol jerbo sam na mobilnom forumu :D
Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
15 godina
neaktivan

Misliš od na suncu kao desire ?

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
16 godina
neaktivan
caky kaže...

Misliš od na suncu kao desire ?

Da.

Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Jel netko od vas rooto Desire-a?
addicted to HD :)
17 godina
neaktivan
benko kaže...

Meni se neda xD kad sam vidio da prvo moram pravit golden card i te sheme odustao sam... trenutno mi to nije bitno :) 

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 22:53 (Keiichi).
17 godina
neaktivan
benko kaže...

Ja sam ga danas rootao :)

Keiichi kaže...
benko kaže...

Meni se neda xD kad sam vidio da prvo moram pravit golden card i te sheme odustao sam... trenutno mi to nije bitno :) 

Ne trebas raditi golden card osim ako ti Desire nije brandiran. Ako si ga kupio kod VIPa, onda ti nije brandiran. Tako da mozes slobodno preskocit taj korak.

Savjetujem ovaj postupak: http://android.modaco.com/content/htc-desire-desire-modaco-com/308542/r4-htc-desire-rooting-with-tinycorelinux-download-and-guide-easiest-and-best-way/

16 godina
Možeš reći koje se prednosti dobe kad se mob roota? Za sad jedino pametno znam da mogu aplikacije na karticu instalirati a to mi nije važno a ostalo nemam pojma... :/
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
benko kaže...

Keiichi kaže...
benko kaže...

Ne trebas raditi golden card osim ako ti Desire nije brandiran. Ako si ga kupio kod VIPa, onda ti nije brandiran. Tako da mozes slobodno preskocit taj korak.

Savjetujem ovaj postupak: http://android.modaco.com/content/htc-desire-desire-modaco-com/308542/r4-htc-desire-rooting-with-tinycorelinux-download-and-guide-easiest-and-best-way/

Bas sam taj i nasao neki dan kad sam trazio rootanje :D

U biti za sada nemam potrebe ROOTati, a i ljen sam trenutno za to tako da preskacem to :) Dojadilo mi je prckat po OSu mobitela za sad :D Nokia 5800 mi j zivce izjela Flashanjem novih FWova tako da sam uzeo mobitel u nadi da vise necu radit HR  i Flash OSa tako cesto :D

i btw sto si dobio ROOTanjem? Pise pristup svemu na uređaju kolko sam procitao negdi :D , al sto to opcenito znaci ? Vidio sam da neke aplikacije trebaju ROOT access pa jel to samo to ili jos ima nesto sto dobijas s time :D

@Stoja 

Tnx 4 the info :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 23:27 (Keiichi).
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Možeš reći koje se prednosti dobe kad se mob roota? Za sad jedino pametno znam da mogu aplikacije na karticu instalirati a to mi nije važno a ostalo nemam pojma... :/

Keiichi kaže...
infinityzg kaže...
benko kaže...

Keiichi kaže...
benko kaže...

Bas sam taj i nasao neki dan kad sam trazio rootanje :D

U biti za sada nemam potrebe ROOTati, a i ljen sam trenutno za to tako da preskacem to :) Dojadilo mi je prckat po OSu mobitela za sad :D Nokia 5800 mi j zivce izjela Flashanjem novih FWova tako da sam uzeo mobitel u nadi da vise necu radit HR  i Flash OSa tako cesto :D

i btw sto si dobio ROOTanjem? Pise pristup svemu na uređaju kolko sam procitao negdi :D , al sto to opcenito znaci ? Vidio sam da neke aplikacije trebaju ROOT access pa jel to samo to ili jos ima nesto sto dobijas s time :D

@Stoja 

Tnx 4 the info :D

Znaci, rootanjem dobijes... root pristup :D Mozes na mobu raditi kaj god te volja. Uglavnom, ja sam to napravio zato sto neke aplikacije traze root ovlasti, kao sto je Stoja naveo, App2SD, ali i za hrpu drugih. Ja sad koristim wifi tether tj. mobitel mi se ponasa kao wifi router na koji se svi spoje i preko njega (mobilne mreze) ostvare pristup internetu. Isto tako, trebas root da bi mogao flashat custom Android. Kao primjer, novi Android Froyo kad bude predstavljen, sigurno nece odmah biti dostupan za Desire (biti ce vjerojatno za Nexusa). Nasel bu se vec netko tko ce ga prilagodit za Desire i onda ga mozes "snimit".

16 godina
E ovo zadnje je jedino što me interesira da se stavi froyo na desire-a jer ako gledamo da bi hero tek sad trebao dobiti 2.1 update, trebat će i vremena za desire da ode na 2.2 pa je onda root-anje jedini izbor. Ipak 450% ubrzanje nešto što se itekako isplati staviti, pa makar izgubio sense zbog toga.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

što je točno to rootanje i što se dobiva s njim?

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procitaj gornja 2 posta i sve ce ti biti jasno :D
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
E ovo zadnje je jedino što me interesira da se stavi froyo na desire-a jer ako gledamo da bi hero tek sad trebao dobiti 2.1 update, trebat će i vremena za desire da ode na 2.2 pa je onda root-anje jedini izbor. Ipak 450% ubrzanje nešto što se itekako isplati staviti, pa makar izgubio sense zbog toga.

Pa iskreno, ja mislim da ce update sluzbeni za Desire izaci vrlo brzo nakon predstavljanja Froya. Ipak je to minor update sa 2.1 na 2.2, a ne kao Hero sa 1.5 ma 2.1. Zivi bili pa vidjeli :D

17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

što je točno to rootanje i što se dobiva s njim?

Evo link da se ne izgubis u potrazi...

http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/htc-legend-desire-hrvatskoj/965813.aspx

15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
@ Toncro

Evo našao sam na marketu tipkovnicu zove se slideit i ima croatian pack za nju koji dobije sva hrvatska slova i prediction text na hrvatskom. Aplikacija je besplatna ali ima i verzija koja se plaća sa kojom se dobe skinovi i sl. ali sama uporaba je moguća i u besplatnoj verziji.

Vjerojatno ima i drugih tipkovnica samo treba malo potražiti ;)

Zamolio bih te ako bi mogao poslikati ekran sa tom tipkovnicom, da vidim kako to izgleda. Hvala

17 godina
neaktivan
toncro kaže...
Stoja kaže...
@ Toncro

Evo našao sam na marketu tipkovnicu zove se slideit i ima croatian pack za nju koji dobije sva hrvatska slova i prediction text na hrvatskom. Aplikacija je besplatna ali ima i verzija koja se plaća sa kojom se dobe skinovi i sl. ali sama uporaba je moguća i u besplatnoj verziji.

Vjerojatno ima i drugih tipkovnica samo treba malo potražiti ;)

Zamolio bih te ako bi mogao poslikati ekran sa tom tipkovnicom, da vidim kako to izgleda. Hvala

Bas gledam sad na marketu i s obzirom da je to LITE verzija, navodno gnjavi nakon nekog vremena sa popup ili necim slicnim.

15 godina
neaktivan

može foto? thanks

16 godina
toncro kaže...

može foto? thanks

evo kad je tebi teško

16 godina
neaktivan

Moj brat koristi Nokiu sa symbian zato jer na njega može staviti karte od Garmina, jel moguče isto za android ? Jel ima tko da je to radio. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 20:14 (linuxuser).
17 godina

Mislim da postoji. Iako je navigon takodjer jako dobra navigacija.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Garmin za android ne postoji jos ali se suska da ce biti. Cisto sumnjam da ce garmin zanemariti tako brzo rastuce trziste. Nego imam pitanje. Jel se ikome desilo kao meni da mi preko gprs-a radi samo opera a defaultni browser i dolphin ne rade dok svi uredno rade preko WIFI.

15 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
toncro kaže...

može foto? thanks

evo kad je tebi teško

tražim fotku sa hrvatskom tipkovnicom, ali gdje su sva hrvatska slova dostupna jednim klikom, ne varijantu držanja pritisnuto C S D Z. Jel to postoji uopće?

16 godina
postoji. kad stavis na hrvatski budu ti sva slova. samo onda prva dva reda budu malo stisnuta zbog tih dodatnih slova
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo live stream Google I/O: https://www.youtube.com/googledevelopers

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toncro kaže...

tražim fotku sa hrvatskom tipkovnicom, ali gdje su sva hrvatska slova dostupna jednim klikom, ne varijantu držanja pritisnuto C S D Z. Jel to postoji uopće?

ovakvu sliku tražiš? to je s mog x10

15 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
toncro kaže...

ovakvu sliku tražiš? to je s mog x10

e to sam htio vidjeti. izgleda mi super. puno hvala

16 godina
neaktivan

Nakon tjedan dana provedenog uz Desire...što reći, oči mi suze od miline a prsa junačka nadimlju od uzbuđenja. Eto, sve ove godine, to sam si htio od mobitela. Sve to treba baš tako izgledati, biti baš tako logično, biti tako brzo. Ok, priznajem, zaljubio sam se!Cool

dzodzoista doista
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice