HTC Legend i Desire u Hrvatskoj

poruka: 403
|
čitano: 84.912
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Legend i Desire u Hrvatskoj".
17 godina
neaktivan
RE: HTC Legend i Desire u Hrvatskoj
toncro kaže...
infinityzg kaže...

A na ceskom je ima? Ma meni tak nebitno :D

Vidim da ti je nebitno, ali nije svima :-)

Pa na forumu ne :D Ali kad pisem sluzbeni mail radi posla, onda vec pazim ;) A bude se naslo nesto na marketu. Ako ne, napravim ja.

15 godina

Oy ljudovi, evo sad sam prolistao ovaj topic od početka do kraja, plačem za desireom već neko vrijeme, još je kod mene to pojačano jer sam se lijpe oči zajebo i kupio LG arenu prošle godine (samo da upozorim - nikad nemojte uzeti lg OS based smartphone jer ste se ukebali do yaya.) koja je uspješno failala u svim područjima zbog koje sam je kupio od neta do samog korištenja zaslona. HTC desire sam pregledao iz svih kuteva, od recenzija na netu, još nema prekvalitetnih korisničkih opisa, pa čak ni tu nisam neke odgovore našao.

pročitao sam 5 puta onaj post da se ovaj zajebo što ga nije prodao jer je MISLIO da je lockan.

ergo cogito sum - da pitam velikim slovima pitanje koje zahtjeva jesan ili niječan odgovor:

AKO KUPIM HTC DESIRE U VIP-U, HOĆE LI BITI LOCKAN?

pitanje drugo - dijeli li sličnosti sa bratom hd2 oko net postavki jer bi ga koristio na tele 2 (arena me i tu uvalila na 2 god ali imam ako nista drugo jeftine razgovore s boljom polovicom).

pitanje treće - je li ga itko koristio na teletini?

ako ovi odgovori budu potvrdni, imate obećanje da ću sastaviti recenziju pluseva i eventualnih minusa da eventualne kupce nagovorim ili nedajbože odgovorim od ovog moba.

još jedna stvar vezana za x10 - sony ericssonovo iživljavanje na androidu nije toliko stravično koliko forsanje fejsa i twittera, timescape i mediascape su zgodni ali korisnici mediascape pretežito izbjegavaju, ekran nema multitouch ali u drugoj polovic 2010 bi update androida to "možda trebao riješiti", naglasak na možda. kamera kapa dolje ali je li to ono što istinski tražite od smartphonea? ne mogu ništa govoriti o browse experiencu  jer nisam to moga probat u tmobileu.

da podvučem - onaj tko se dilemio između x10 i desirea drago mi je da je dropa x10 iz tog izbora jer ju desire tuče ko mulca.

eto pozz ekipa od LIX-a

17 godina
neaktivan

@Lix

Ja sam kupio Desire u VIPu na ugovor. Zenska mi je rekla da je lockan na njihovu karticu, sto mi je bilo cudno jer sam procitao kod drugih koji su isto tako kupili da mob nije lockan i da opcenito se skupi mobiteli ne lockaju. Uglavnom, dosao sam doma, stavio svoju T-MOBILE karticu i proradilo od prve sve bez problema. Eh sad, jel' bus i ti dobio unlockan ili ne, to ne znam jer ne znam koja je uopce politika VIPa. Svakako proseci do VIP centra i raspitaj se jel' prodaju lockan ili unlockan. Ako kupujes samo mobitel, onda bi trebao biti unlockan, ali ako je u kompletu s pretplatom, budi oprezan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

hvala infinityzg, zenska u vipu je i meni to rekla, uzeo bih ga samo aparat, ne pretplatu.

možda da pitamo nekog muškog drugi put?!?

tele 2 pitanja i dalje stoje pa tko prvi dobije thumbs up ;)

17 godina
neaktivan
LIX kaže...

hvala infinityzg, zenska u vipu je i meni to rekla, uzeo bih ga samo aparat, ne pretplatu.

možda da pitamo nekog muškog drugi put?!?

tele 2 pitanja i dalje stoje pa tko prvi dobije thumbs up ;)

A probao sam ti ja sa TELE 2 karticom i nema problema... cak i internet radi dobro. Znas da se oni reklamiraju da imaju FER approved :D Buraz mi ima TELE2 sa podatkovnom tarifom i ok radi. Samo VIP nisam probao iako imam VIP karticu s obzirom da sam uzeo na pretplatu :D

15 godina

dao sam ''hvala'' jer thumbs up ovdje znaci slazem se :)

17 godina
neaktivan
Sigurno nije lockan! Cini mi se da se Vip oko toga ograđuje vec duze vrijeme, koliko mi je poznato niti jedan symbian nije lockan kod njih.. A nastavlja se i sa Androidom..
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
LIX kaže...

dao sam ''hvala'' jer thumbs up ovdje znaci slazem se :)

Hvala tebi ;)

S Desireom sigurno neces fulati. Imam iPhone i mogu reci da me Desire puno vise odusevio. Android ima ogroman potencijal, a Desire sa svojim mogucnostima to moze iskoristiti... uf... da mi je bar vidjet kak bu tek onda sa HTC EVO 4G

15 godina

samo neka bude unlockan jer ce mi ustedjeti put do zagreba, jedini koji ga prodaju da nije vip je intelkom, nije mala cifra da ju plesnem u komadu, jer online moze samo jednu ratu okinut. ovako ga u vipu mogu uzet na rate i ne moram slobodan dan provest na cesti. mislim da ipak mala u vipa nije znala ili nije bila sigurna za zakljucanost jer mi 2 korisnika ovdje kazu da nije i na nekoj google grupi je isto od 2 lika odgovoreno da nije lockan. dakle, povratak u vipa i sarmiranje male da izvadi jednog iz kutije da ga probamo s karticom :)

a to za htc evo 4g mislim da necemo ni ti ni ja dozivjet na ovim prostorima.

a da ga j***s ne selim za to u ameriku! tu podvlacim crtu!

XD

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 5:03 (LIX).
16 godina
@ Toncro

Evo našao sam na marketu tipkovnicu zove se slideit i ima croatian pack za nju koji dobije sva hrvatska slova i prediction text na hrvatskom. Aplikacija je besplatna ali ima i verzija koja se plaća sa kojom se dobe skinovi i sl. ali sama uporaba je moguća i u besplatnoj verziji.

Vjerojatno ima i drugih tipkovnica samo treba malo potražiti ;)
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Visak kaže...

Prije mjesec dana Legend se prodavao za preko 3500 kn.Sada ga ima po 2200. Ići će i Desire ispod 2500. Oderite sad ekipu koja se ne može strpiti. Izlanuo se

Kao što rekoh, cijene u oglasima padaju. Kupio sam ga neki dan za 2600. Idem na put, pa nisam mogao čekati još niže cijene. Ovi što traže preko 3000 su stvarno optimisti.

Inače, sve loše što ste čuli o ekranu je točno. Loša vidljivost na suncu i prejake boje. Moj ima lagani crvenkasti štih koji je izraženiji kod smanjenog osvjetljenja, što je poznata boljka, ali postoje varijacije u intenzitetu od primjerka do primjerka. Izloženi model u gajevoj je isti po tom pitanju. Da li je netko od vas to primjetio?

Ako slikavate ekran iz tog razloga stavite telefon na bijelu podlogu i danje svjetlo (kraj prozora) i bez umjetne rasvjete u prostoriji. Bez toga je teško odrediti stvarne boje na fotogafiji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 14:06 (Visak).
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
@ Toncro

Evo našao sam na marketu tipkovnicu zove se slideit i ima croatian pack za nju koji dobije sva hrvatska slova i prediction text na hrvatskom. Aplikacija je besplatna ali ima i verzija koja se plaća sa kojom se dobe skinovi i sl. ali sama uporaba je moguća i u besplatnoj verziji.

Vjerojatno ima i drugih tipkovnica samo treba malo potražiti ;)

Hvala na info :-)

16 godina
Uf, kod tebe je zbilja jako. Sad kad sam usporedio sa tvojom slikom i kod mene je je jača boja ali za nijansu jača nego ja na ono tvom drugom HTC-u, ajmo reć izmedu ta dva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ono je bila slika s osvjetljenjem postavljenim na nekih 40%. Kao što rekoh, na jačem osvjetljenju crvenkastost nije toliko izražena, no prejake boje i dalje jesu. Dole je svjetlo na 100%.

U stvarnosti se ne primjeti kao na prvoj slici, pa pretpostavljam da se naši telefoni zapravo i ne razlikuju puno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 14:36 (Visak).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LIX kaže...

samo neka bude unlockan jer ce mi ustedjeti put do zagreba, jedini koji ga prodaju da nije vip je intelkom, nije mala cifra da ju plesnem u komadu, jer online moze samo jednu ratu okinut. ovako ga u vipu mogu uzet na rate i ne moram slobodan dan provest na cesti. mislim da ipak mala u vipa nije znala ili nije bila sigurna za zakljucanost jer mi 2 korisnika ovdje kazu da nije i na nekoj google grupi je isto od 2 lika odgovoreno da nije lockan. dakle, povratak u vipa i sarmiranje male da izvadi jednog iz kutije da ga probamo s karticom :)

a to za htc evo 4g mislim da necemo ni ti ni ja dozivjet na ovim prostorima.

a da ga j***s ne selim za to u ameriku! tu podvlacim crtu!

XD

I ja sam ga uzeo na rate za iznos od 891kn :D Probaj pa vidi... ali ako ti kaze da je otkljucano, onda forsiraj kao JESTE LI SIGURNI? Pa ako hoce dokazivat, pukni drugu karticu unutra :D

Btw, prodam ti iPhone 3GS 32Gb pod garancijom :D

15 godina

hahaha, neka njega, koristio sam ga od ujaka 2 tjedna, registrira app store, utrpa par free i best buy aplikacija i nisam bio overwhelmed with might.

zgodna spravica ali je skup za održavanje (da se tako izrazim) i inače sam sa svim tim njihovim sergej bubka stilom (popravaljanje rekorda svaki miting a znaš odavna da možeš skočiti 6,14) vrlo nezadovoljan.

je, ta spika je i kod htc-a, ali on ima (dječji razlozi slijede:): flash i android i optical clitoris za navigaciju i vremensku prognozu koja mijenja izgled desktopa....

hihihi

ovome jadničku koji me dopadne u vipa ću se popet na vrh glave sa pitanjima i podpitanjima i guranjem kartice, ali na fino da ne skuži da sam davež i na kraju će mi dati i popust samo da me se riješi hehe.

15 godina
neaktivan
LIX kaže...

AKO KUPIM HTC DESIRE U VIP-U, HOĆE LI BITI LOCKAN?

To je moj momak pitao u VIP-u u CC1, tamo imaju izloženi i Legend i Desire. Uglavnom VIP djelatnik je rekao da su zaključani, ali da se mogu kod njih odkodirat za cca 450kn (više se ne sjećam točne cijene, ali skoro 500 kn). Uglavnom pogledali smo ga "kaj si ti normalan", okrenuli se na peti i otišli. Iskreno, mislim da ih ni ne zaključavaju, nego namjerno prcaju ekipu pa kom uspiju prodat priču... Brat je prošle godine kupovao mobitel i išao je isto u VIP pitat (Iblerov trg) koliko košta aparat bez pretplate i da li je lockan pa je dečko uzeo popis iz ladice i provjerio komentirajući nam da oni najskuplje modele nemaju običaj zaključavat. 

Inače oba mobitela su super, ja sam prvo htjela desire, ali kad sam ih uživo pogledala legend mi je puno simpatičnijiOsmijeh

17 godina
neaktivan

Desire je otključan 100%.

Kupljen prošli tjedan u VIPu koristim ga na T-mobile.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Visak kaže...

Desire je otključan 100%.

Kupljen prošli tjedan u VIPu koristim ga na T-mobile.

Same situation here ;)

17 godina
neaktivan

Predobra mi je ona stvar kada padaju kapljice kao na pozadini pa ih brisac obrise Smijeh, e sada sam stvarno u dilemi, da mjenjam iphone za desire ili.. Gajim jos nade da ce t-mob, dopustiti da se zamjeni 3gs za 4.0.Namigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

Predobra mi je ona stvar kada padaju kapljice kao na pozadini pa ih brisac obrise Smijeh, e sada sam stvarno u dilemi, da mjenjam iphone za desire ili.. Gajim jos nade da ce t-mob, dopustiti da se zamjeni 3gs za 4.0.Namigiva

Zamjeniti? Kako to mislis?

17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
Kruno_21 kaže...

Pa u US,  kada je dosao 3gs, mogli su zamjeniti oni kojima je isticao ugovor 3g za 3gs uz nadoplatu neku..

15 godina
protjeran

Mogu reći,kupio sam HTC Desire,i prvi dojmovi su totalno očajni,ne sviđa mi se ovaj Android OS,najvjerovatnije da ću ga prodati,mislim sve je to ok touch screen je odličan i to al jednostavno mi se ne sviđa, kupiti ću Nokiu N900(sviđa mi se zbog svoga Linux OS,MAEMO!)

Top Budalaš
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 21:59 (Top Budalaš).
17 godina
neaktivan
Top Budalaš kaže...

Mogu reći,kupio sam HTC Desire,i prvi dojmovi su totalno očajni,ne sviđa mi se ovaj Android OS,najvjerovatnije da ću ga prodati,mislim sve je to ok touch screen je odličan i to al jednostavno mi se ne sviđa, kupiti ću Nokiu N900(sviđa mi se zbog svoga Linux OS,MAEMO!)

Sto ti se tocno ne svidja? ne kuzim, pa jel ga nisi prije kupovine malo isprobao?

17 godina
neaktivan
Top Budalaš kaže...

Obvious Troll Is OBVIOUS

Kruno_21 kaže...
Top Budalaš kaže...

Sto ti se tocno ne svidja? ne kuzim, pa jel ga nisi prije kupovine malo isprobao?

Don't Feed The Troll :D

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
17 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...
infinityzg kaže...
Kruno_21 kaže...

Pa u US,  kada je dosao 3gs, mogli su zamjeniti oni kojima je isticao ugovor 3g za 3gs uz nadoplatu neku..

Pa to mozes i kod nas... 6mj prije isteka ugovora mozes produljiti ugovor (ali stupa na snagu tek kad istekne stari) i kupit povoljno novi mobitel..

15 godina
protjeran
Keiichi kaže...
Top Budalaš kaže...

Obvious Troll Is OBVIOUS

Kruno_21 kaže...
Top Budalaš kaže...

Dečko o čem ti pričaš,ja sam samo rekao svoje mišljenje i to je to! Mobitel je meni sasvim ok,ali ipak nisam ja poslovni korisnik,jer mobitel će mi trebati za fotke i razgovore,tak da ću najvjerovatnije N900 zbog tipkovnice ili možda Sony Erricson Satio!

Top Budalaš
17 godina
neaktivan
Top Budalaš kaže...
Keiichi kaže...
Top Budalaš kaže...

Obvious Troll Is OBVIOUS

Kruno_21 kaže...
Top Budalaš kaže...

Dečko o čem ti pričaš,ja sam samo rekao svoje mišljenje i to je to! Mobitel je meni sasvim ok,ali ipak nisam ja poslovni korisnik,jer mobitel će mi trebati za fotke i razgovore,tak da ću najvjerovatnije N900 zbog tipkovnice ili možda Sony Erricson Satio!

Pa kaj se nisi to mogao prije kupnje raspitati? Sad hoces i N900. Pa za tebe je dovoljan mobitel kaj se prodaje na konzumovim blagajnama... radije uzmi neki cybershot SE.

17 godina
neaktivan
Top Budalaš kaže...

To je sasvim u redu. Da meni netko pokloni najbolji Yamaha (ili koji već) motor, ja bih ga prodao jer mi ne treba. Nemaju svi iste želje i potrebe. Nećemo sad valjda gađati trulim jabukama ;) one kojma se Desire ne sviđa?

15 godina
protjeran

Najvjerovatnije ću Satia uzeti,jer mi je bitna kamera tako da.... Cool  Ugl dosta off topica nastavite o Desireu...

Top Budalaš
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice