Ma sta se toliko vise ima raspravljat o tom propalom HG-Spotu, zbog vlastite nesposobnosti izgubili su (blago receno) reputaciju. Nejednom, probali su se vratit na stare staze slave, ali jednostavno nije islo - za njih vise osim likvidacije drugog ozbiljnog rijesenja nema. Ovo sad su sve samo jalovi pokusaji kreditora i banaka da se nekako pokusa spasit sta se spasit sad, a realno nemogu i nece spasit nista, i sto prije nadleznima to dodje iz glave u guzicu to bolje za sve.
Sad na kraju price, iako sam i ja jedan od onih koji se tamo opekao, cak mi ih je nekako i zao. Bili su pioniri, moderna, mlada i propulzivna tvrtka - idealan primjer hrvatskog sna, ili kako iz nicega gotovo preko noci napravit nesto, al onda su previse i prebrzo narasli, razbahatili se i poceli vodit vjecite igre bez granica s vjernim kupcima i potrosacima, i trajala je to godinama, sve dok jednog dana nije sve, i to s debelim kamatama, doslo na naplatu...
Rasprodat ono malo imovine i dobara, ako uopce sta jos imaju i ciao junaci, pisi kuci propalo - shjebali ste svoju priliku.
HG-Spot RIP