HGspot traži izlaz

poruka: 39
|
čitano: 15.570
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot traži izlaz".
15 godina
protjeran
HGspot traži izlaz

Ma sta se toliko vise ima raspravljat o tom propalom HG-Spotu, zbog vlastite nesposobnosti izgubili su (blago receno) reputaciju.  Nejednom, probali su se vratit na stare staze slave, ali jednostavno nije islo - za njih vise osim likvidacije drugog ozbiljnog rijesenja nema. Ovo sad su sve samo jalovi pokusaji kreditora i banaka da se nekako pokusa spasit sta se spasit sad, a realno nemogu i nece spasit nista, i sto prije nadleznima to dodje iz glave u guzicu to bolje za sve.

Sad na kraju price, iako sam i ja jedan od onih koji se tamo opekao, cak mi ih je nekako i zao. Bili su pioniri, moderna, mlada i propulzivna tvrtka -  idealan primjer hrvatskog sna, ili kako iz nicega gotovo preko noci napravit nesto, al onda su previse i prebrzo narasli, razbahatili se i poceli vodit vjecite igre bez granica s vjernim kupcima i potrosacima, i trajala je to godinama, sve dok jednog dana nije sve, i to s debelim kamatama, doslo na naplatu...

Rasprodat ono malo imovine i dobara, ako uopce sta jos imaju i ciao junaci, pisi kuci propalo - shjebali ste svoju priliku.

HG-Spot RIP

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 10:41 (dado8).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HGspot traži izlaz

Šteta što je propala ideja o Linksovom preuzimanju nekretnina, dobro bi mi došao Links u kvartu. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

9 0 hvala 0
17 godina
Re: HGspot traži izlaz
Danny_HR kaže...

Šteta što je propala ideja o Linksovom preuzimanju nekretnina, dobro bi mi došao Links u kvartu. :)

Piatnje je koliko bi dugo Links poslovao ovako kao što sad posluje, možda bi krenuo upravo HG-spot-ovim stopama, pohlepa je k*rva

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
16 godina
dado8 kaže...

..zbog vlastite nesposobnosti izgubili su (blago receno) reputaciju.  ..

-slažem se s rečenim, osim u krivcu.

- Dok je vlasnik bio pravi vlasnik i radio u svom interesu, do tad je posao išao. Prodajom firme, dionice itd., vlasnici postavljaju nadzorni odbor koji ne radi u interesu firme-trgovine ili tržišnih principa, nego u interesu vlasnika, kao banaka. Bankama je jedini interes bio nabiti kredite-kamate. To su uspjeli. ... i ''predobro'', tj malo su pretjerali. Sve ostalo je obično mrcvrenje jer nema normalnog biznisa koji može poslovati s takvim zelenašima za vratom. (posao se radi svojim novcem, ako koristiš tuđi novac on uzima dio zarade, on je gazda, u ovom slučaju previše. -vidi godišnju kamatu...)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
HGspot traži izlaz

Malo offtopic, ali sto se dogadja sa Vemilom? Jel rade oni kako? Jesu propali?

... bit cu ja i gori!!!

0 0 hvala 0
17 godina
tnakir kaže...

mislim da je Unusmedia u ZG ostatak Vemila

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 10:33 (igy).
17 godina
igy kaže...
tnakir kaže...

Da, znam. Kako njima ide? Hoce za HG Spotom ili postoji nada da ce se izvuci?

... bit cu ja i gori!!!
17 godina
tnakir kaže...
igy kaže...
tnakir kaže...

nezz nisam baš pratio, a i nije se puno pisalo nakon zatvaranja poslovnica

14 godina
neaktivan
igy kaže...
tnakir kaže...
igy kaže...
tnakir kaže...

nezz nisam baš pratio, a i nije se puno pisalo nakon zatvaranja poslovnica

rade, puni su robe na Vrbanima i u Praškoj

17 godina
HGspot traži izlaz

Potraživanja (svih) vjerovnika po kreditima su 12 milijuna dok najveći vjerovnik, ZaBa, ima "potraživanja od 90 milijuna kredita" ?

Malo više suvislosti po financijskim pitanjima bi se očekivalo bar od Mira, koji valjda katkad razmišlja i o Bugovoj bilanci...

U svakom slučaju, ovo je mamuzanje mrtvog konja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

I ve-mil i hg-srot su PROPALI i to me zaista veseli.

Toliko problema, muljanja i odugovlacenja nisam vidio nikad... osim u tom sugavom hgsrotu i vemilu... ne samo odugovlacenja, nego lazi... omalovazavanje kupaca... naprosto strasna poduzeca koja je zadesila sudbina koju su zasluzili i nedao bog tim vjerovnicima da pokusaju spasiti to smece od hgsrota, jer su se svim silama(kao i do sada) truditi da to poduzece pocnim i udaljim svakog poznanika od eventualne interakcije s tim lopovima i muljatorima...

Links je rijedak primjer kvalitete, pouzdanosti i zelje da se kupca stavi na prvo mjesto...

14 godina
rooswelt1991 kaže...
Danny_HR kaže...

Piatnje je koliko bi dugo Links poslovao ovako kao što sad posluje, možda bi krenuo upravo HG-spot-ovim stopama, pohlepa je k*rva

Links je već sad bezobrazno pohlepan sa svojim lopovskim maržama. Tamo idem samo kad moram. Skuplji su i preko 20% za određene komponente. Ne kužim kak su se uspjeli održat uz takve cijene i nisu zatvorili niti jednu poslovnicu. Dućan im je fin, uredan, sve puno robe na policama, prodavači ok, kuže se u ono kaj prodaju, ali stari moj ne pada mi na pamet za istu stvar dat par stotina kuna više.

Btw. ak su im sad cijene ovakve kaj mislite kakve bi bile da se realizirao ovaj plan o preuzimanju hgspotovih nekretnina?

15 godina
neaktivan
HGspot traži izlaz

nemam pojma, Ventex je prva liga ;-) Hehe, patite vi koji niste Rijecani :-) :-)

Ova firma vec godinama izvrsno posluje i nikad nije bilo nekih vecih prituzaba na njihov racun.

Drago G. moj omiljeni člankopisac !
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
zoran123456 kaže...

nemam pojma, Ventex je prva liga ;-) Hehe, patite vi koji niste Rijecani :-) :-)

Ova firma vec godinama izvrsno posluje i nikad nije bilo nekih vecih prituzaba na njihov racun.

pa evo baš gledam taj Venteks, cijene kao u HG-u i veće

17 godina
HGspot traži izlaz

E da, pa lijepo je rekao čovjek da su mu prva liga venteks cijene, pod prvom ligom misli na cijene u ligi linksa, hgspota i društva:)

Da, jako patim za ventexom, živa frustracija što ga nema ovdje :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
tnakir kaže...

I ve-mil i hg-srot su PROPALI i to me zaista veseli.

Toliko problema, muljanja i odugovlacenja nisam vidio nikad... osim u tom sugavom hgsrotu i vemilu... ne samo odugovlacenja, nego lazi... omalovazavanje kupaca... naprosto strasna poduzeca koja je zadesila sudbina koju su zasluzili i nedao bog tim vjerovnicima da pokusaju spasiti to smece od hgsrota, jer su se svim silama(kao i do sada) truditi da to poduzece pocnim i udaljim svakog poznanika od eventualne interakcije s tim lopovima i muljatorima...

Links je rijedak primjer kvalitete, pouzdanosti i zelje da se kupca stavi na prvo mjesto...

*** SPONZORIRAN ČLANAK ***

17 godina
neaktivan
Links je skup ko sam vrag...

al prihvacaju sve kartice kako treba a ne ko adm... ne mogu nista na rate jer trebam ZABINU karticu... zamisli ti to...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
16 godina
zoran123456 kaže...

Ventex je odavno maloprodajna poslovnica MSana i posluje dobro samo zato sto vecinu poslova u gradu i zupaniji dobiva upravo on.

Asortiman im je smijesan. Ne mozes kupiti niti jednu maticnu osim Asusa ( i njegovih derivata) niti jedan disk osim WD-a, a da ne spominjem da su im cijene u pravilu 5-10% vise nego kod konkurencije (Links npr.)

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
17 godina
neaktivan
HGspot traži izlaz

Ja sve kupujem u jednoj trgovini u mom gradu. Cijene su im dosta konkurentne. U većini slučajeva su niže. Primjer. Procesor sam kupovao u linksu dođe 475 a u ovoj trgovini gdje sam ja kupio 409.   Stavrno su supet ljudi koji tamo rade.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

0 0 hvala 0
15 godina
HGspot traži izlaz

Očito je da je HG spot kao i većina firmi u nas propala zbog nečijih loših odluka.Bile one  namjerne ili ne namjerne svejedno je.

Nije mi jasno da ti koji upropaste takve firme da ne odgovaraju za ništa.

Propade firma zbog loših odluka menadžera i nikom ništa.Taj isti manager ide dalje i uništava dalje.Kakva je to logika?

bemti državu

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Očito je da je HG spot kao i većina firmi u nas propala zbog nečijih loših odluka.Bile one  namjerne ili ne namjerne svejedno je.

Propade firma zbog loših odluka menadžera i nikom ništa.Taj isti manager ide dalje i uništava dalje.Kakva je to logika?

bemti državu

Otkrivaš toplu vodu korny ;)

No to me podsjeća na trenutno najpopularnijeg (nekažnjenog) managera iz te domene,

koji ima dodir dreka, što pipne pretvori u drek (pogledati i linkove na povezane vijesti).

-nebih s njime igrao tenis, da me ne zatrpa govnima:)

17 godina
Kill Frenzy kaže...

bemti državu

Što se tiće HG spota tu nisu ništa kriminalno radili da bih država mogla sudski progoniti,veći je problem što u ovoj državi nisam vidio još ni jedan ugovor sa klauzulom

gdje bi menađer koji namjernom radnjom uništi firmu odgovara sa svom svojom imovinom

15 godina
protjeran
TranceMight kaže...

Sve su skuplji i sve cesce mi ispadaju iz bilo kakvih kombinacija za kupnju racunalne opreme.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 16:29 (propuhmajstor).
15 godina
Danny_HR kaže...

soz na off ali danny jel ti zivis u utrinama?{#}

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HGspot traži izlaz

A ko je MagazinRS ja za tu firmu nisam cuo do prije nekih 9 mjeseci kad su ga svi poceli hvaliti da je najjeftiniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

A ko je MagazinRS ja za tu firmu nisam cuo do prije nekih 9 mjeseci kad su ga svi poceli hvaliti da je najjeftiniji.

Dobra firma, usluzni djelatnici...

Sto god da sam ih pitao dobio odgovor, preko maila, uzivo... gdje god... mala prostorijica, istina nemaju puno previse na lageru ali sve dobiju gotovo isti dan ako narucis do 12...

Preporucujem ih... potrosio sam cca 25 000 kn tamo posljednih 6 mjeseci... nazalost... oni ne drze ovog della... iako cu ih kontaktirati da vidim jel mogu sto takvo nabaviti... jer nisam pri gotovini i baš bi mi odgovaralo na rate kupiti...

LoL... evo nema ni u adm-u vise onog i7 della... kme...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
17 godina
HGspot traži izlaz

malo off topic: jel netko sta kupio na akcijama ono platis bez pdv-a?

TrustNo1

0 0 hvala 0
17 godina
Miki77 kaže...

malo off topic: jel netko sta kupio na akcijama ono platis bez pdv-a?

Da, iako u Rijeci nije bilo puno proizvoda. Puno jeftinije nego inače.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
14 godina
HGspot traži izlaz

Ja jesam i namjeravao sam još neke stvari kupiti jer su od početka te akcije imali najniže cijene po nabava.netšto me je iznenadilo jer dugo vremena nisam nista kupovao kod njih upravo zbog nekonkurentnih cijena. Konkretno, u Utrinama sam nedavno kupio jedan sandy bridge procesor i matičnu. Oboje sam kupio za nižu cijenu nego što im je danas najniža cijena po nabava.net dakle super sam prošao. Za garancije se ne brinem, ma što se desi na kraju sa hgspotom, jer te garancije ionako idu preko distributera. Mislim da im je ta akcija za gotovinu bila pun pogodak jer su konačno počeli bit cjenovno konkurentni. Ne znam dal je bez pdv-a ali definitivno su, do ovog zatvaranja, imali najniže cijene za dobar dio komponenti. Kak sad stvari stoje, te super cijene su se pokazale kao labuđi pjev :-) 

Ak im se dućani ponovo otvore nadam se da će nastaviti sa takvim cijenama jer ako budu više i vrate se na onu razinu prije akcije ne vidim razlog zašto bi se ljudi i treći put počeli vraćat u hgspot.

Inače, tu se dosta serucka po hgspotu (što argumentirano što neargumentirano) ali meni je samo bitno da imaju dobre cijene i kupovat ću i dalje kod njih a mislim da je tak i sa većinom ljudi.

Držim im fige da se izvuku mada mi se svakim danom to čini sve manje i manje vjerojatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice