HGspot pred izlazom, a Vemil?

poruka: 638
|
čitano: 179.857
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot pred izlazom, a Vemil?".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
16 godina
RE: HGspot pred izlazom, a Vemil?
virtualAThome kaže...
..

Jedini servis koji valja i kojem skidam kapu je Recro, ostali su koma.

-dal' da te razočaram? I Recro je u 'hranidbenom lancu', pitanje je što će biti, zaboravljaš da su servisi (Msan i Recro) nedavno spojeni... to je bio uvod u domino efekt. Za sad jedino Msan kao najopasnija riba u bari ima šanse..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

Samo neka meni prodaju opremu što im je ostala po jako povoljnoj cijeni Smijeh:trlja ruke:

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ihush kaže...
virtualAThome kaže...
..

Jedini servis koji valja i kojem skidam kapu je Recro, ostali su koma.

-dal' da te razočaram? I Recro je u 'hranidbenom lancu', pitanje je što će biti, zaboravljaš da su servisi (Msan i Recro) nedavno spojeni... to je bio uvod u domino efekt. Za sad jedino Msan kao najopasnija riba u bari ima šanse..

Od kad su spojili koma je servis, bilo je puno bolje sa samo Recro

17 godina

U Metkovicu zatvorili HGSpot pa je osvanuo lijep plakat zatvoreno zbog preuređenja, otvorenje 16.11. - ali nisu otvorili

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
17 godina
igy kaže...

U Metkovicu zatvorili HGSpot pa je osvanuo lijep plakat zatvoreno zbog preuređenja, otvorenje 16.11. - ali nisu otvorili

Koliko mi se čini nisu naveli koje godine :))

17 godina
neaktivan

Ni neće nikad.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Jel neko zna kad Ve mil misli otvoriti servis i reklamacije u skladistu?

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boskho kaže...

e mnogo si glup a i nekulturan, malo se kontroliraj.

Komu je ovo upućeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Nema više Vemila.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
15 godina
neaktivan
igy kaže...

Pozdrav, HGspot u Metkoviću će biti uskoro otvoren. Planirali smo ponovno otvoriti 16. studenog, ali još uvijek nisu završeni dogovori s bankama i fondovima o kojima ovisi datum prvog punjenja novom robom.  Kada bude novih informacija, bit ćete obaviješteni, a možete pratiti i na www.hgspot.hr.

Mihaela Bajkovac
17 godina

Hocete mozda opet otvarat u Koprivnici? :D

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Zasad nećemo.

Mihaela Bajkovac
17 godina
macak kaže...
Psiho246 kaže...

Nema više Vemila.

Dada, brod tone ono ovo, znam ja dobro kako je Vemil mrtav ali nije ipak skroz mrtav.

Jos uvijek imaju skladiste kraj Koncara tamo iza Voltina i Ljubljanice u kojem je netko. Samo iso sam tamo sa diskom koji je pod garancijom (na Vrbanima kazu da se tamo mora ic sad za servis i reklamacije) ali ovi u servisu kazu da imaju "inventuru" do kraja tjedna. To su mi rekli prosli tjedan pa mozda netko zna jeli su jos pod "inventurom" il kaj?

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Vemil više ne postoji. Zapravo, preimenovan je u Informatika Vrbani i ide u stečaj. Brend Vemil i robu, vlasnica je prodala tvrtki Unusmedia, koja je osnovana 28.10.2009., a vlasnik je muž vlasnice Vemila. To je sve jedna poslovna akrobacija baš kako bi se izbjegle obaveze prema dobavljačima i kupcima, i kako bi se zavarali vjerovnici.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ala boktemazo, ja mislio u Vemilu kupit AM2+ (AM3 Ready) ploču i na svu sreću kupio sam ju u maloj, ali pouzdanoj lokalnoj IT trgovini. Najgora mi je stvar što će se ljudi sad iživljavati na običnoj stoci sitnozuboj aka radnicima Vemila. Ja te prodavače uopće ne doživljavam pošto sam njihova struka (iako radim nešto deseto) i plače mi se od muke kad vidim kakav im je stav, stil i način obavljanja posla, tako da sam ih osim "dobar dan" i "doviđenja" odlučio potpuno ignorirati i praviti se gluh. O stručnosti ne bih, jer uvijek znam po šta dolazim i triput provjerim ima li tog u dućanu, pa makar se radilo o 3 pin Y kabelu. Kao primjer dobrog tima prodavača istaknuo bih Links, pošto su ljudi tamo toliko fer da ako nešto ne znaju kažu to kupcu u facu i pritom te gledaju u oči, a potom nazovu servis i kažu tipu koji tamo radi u čemu je problem i onak "daju ti ga na telefon" ili te pošalju tamo sa šifrom ili nazivom artikla koji za njih predstavlja misterij. Takav pristup kupcu nisam doživio NIGDJE i najrađe bi liku platio gablec kad je u stanju bit običan iskren čovjek, a ne napuhana budala i stavit se na sekundu "na moje mjesto", samo da pronađe najbrže riješenje, jer vjerovali ili ne mnogi vam neće mrdnuti ni malim prstom zbog "male plaće", no takvi nažalost ne shvaćaju da plaća lako poraste, a loših se navika teško riješiti...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
macak kaže...

Vemil više ne postoji. Zapravo, preimenovan je u Informatika Vrbani i ide u stečaj. Brend Vemil i robu, vlasnica je prodala tvrtki Unusmedia, koja je osnovana 28.10.2009., a vlasnik je muž vlasnice Vemila. To je sve jedna poslovna akrobacija baš kako bi se izbjegle obaveze prema dobavljačima i kupcima, i kako bi se zavarali vjerovnici.

Krasno.

Jel mozda znas kamo odnjeti pokvareni HDD pod garancijom iz vemila (Seagate)?

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Krasno.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
macak kaže...

Krasno.

Nađi na internetu ovlaštenog uvoznika/zastupnika/servisera koji je zadužen za Seagate u Hrvatskoj.

A ovi debili iz Vemila meni dali krivi garancijski list za Sony Walkman (ovlašteni serviser neće priznati jer nije isti serijski broj modela i na garanciji). 3 mjeseca se naganjao s Ve-muljom, pa da će kontaktirati Sony i to srediti (tražiti novi garancijski list), ali da bi bilo najbolje da njima dam walkman i da će to oni riješiti (to je bilo prije par mjeseci). Sva sreća što nisam im dao i što su mi riknule samo slušalice a ne walkman (makar su i one skupe).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 17:55 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Mihaela Bajkovac kaže...
ukay1000 kaže...

Zasad nećemo.

A mozda u Puli? Tamo sada ne radi niti jedna informaticka trgovina... ukljucujuci vemil i hgspot.

17 godina
Paolo2612 kaže...
Psiho246 kaže...
macak kaže...

Krasno.

Nađi na internetu ovlaštenog uvoznika/zastupnika/servisera koji je zadužen za Seagate u Hrvatskoj.

Probao sam, ali je to teze nego sto se cini.

Meh, najrade bi sve stero u ku***.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
macak kaže...

Krasno.

Kontaktiraj seagate ili uvoznika za hrvatsku (osim ako nije vemil), meni je grafa crkla pa sam poslo mail gigabyteu i odgovorili su da će mi pomoći najviše što mogu i da najprije pokušam kontaktirati uvoznija koji je na moju nesreću vemil. Reko sam im da je vemil gotov i sad još čekam odgovor pošto sam danas mail poslo.

17 godina
protjeran

Meni je isto crkao seagate kupljen u vemilu, pod garancijom ofc (ako to ista znaci vise)..probati cu doci do proizvodjaca, ni sam ne znam sta drugo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Psiho246 kaže...
Paolo2612 kaže...
Psiho246 kaže...
macak kaže...

Krasno.

Probao sam, ali je to teze nego sto se cini.

Meh, najrade bi sve stero u ku***.

Probaj na Seagate garancijskom sajtu provjeriti po ser. broju da li ti garancija vrijedi, a možda se pojavi i kakvo ime ovlaštenog servisa.

Znam da je ovo radilo pred par godina kad su nam u Bugu crkli neki Seagate diskovi.

Druga varijanta je da pogledaš malo po garancijskim papirima tko je bio uvoznik/distributer, najvjerojatnije nije Vemil direktno uvezao, pa se javiš direktno njima.

Koliko znam, Asbis i Lost distribuiraju Seagate, možda još netko...

Probali smo dobiti telefonski neku informaciju iz Vemila oko servisa, ali ni nama se nitko ne javlja ni na jednom broju.

17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...
Mihaela Bajkovac kaže...
ukay1000 kaže...

Zasad nećemo.

A mozda u Puli? Tamo sada ne radi niti jedna informaticka trgovina... ukljucujuci vemil i hgspot.

Na links stranici piše: Pula USKORO. baci im mail možda se zna okvirni datum otvaranja

Konzolitis - destroying games since PS 2
17 godina
protjeran

Probaj na Seagate garancijskom sajtu provjeriti po ser. broju da li ti garancija vrijedi, a možda se pojavi i kakvo ime ovlaštenog servisa.

Znam da je ovo radilo pred par godina kad su nam u Bugu crkli neki Seagate diskovi.

Hvala na savjetu, provjerio sam za svoj i pise da je pod garancijom do 2013.

Ovo je ono najbitnije sto su napisali:

• This drive is covered by a Seagate warranty.

• It may be returned for exchange. You will not receive your original drive in return.

• Please back up all data before returning the drive.

• Please return all accessories that were included with your product.

• To return defective accessories within the listed warranty period, please contact Customer service for details.

Nemam sta za backupirati posto ga windows ne vidi uopce, ode 400GB svega lol. Jos samo da vidim kako i gdje poslati.

17 godina

SI ga pokusavao spojit na drugi komp?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Naravno, u medjuvremenu sam kupio drugi (WD caviar, koji sam htio i tad al ga vemil nije imao) i sve isponova na njega, pokusao sam i ovaj ubaciti kao drugi disk, tj. treci, no luck.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tony kaže...
Dodge_167 kaže...
Mihaela Bajkovac kaže...
ukay1000 kaže...

Zasad nećemo.

Pula je na popisu poslovnica koje će se ponovno otvoriti. Čim bude poznat datum, obavijestit ću vas.

Mihaela Bajkovac
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 15:02 (Mihaela Bajkovac).
16 godina
neaktivan

Dali ce se mozda preseliti u neki veci prostor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Dali ce se mozda preseliti u neki veci prostor?

Zasad neće.

Mihaela Bajkovac
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice