HGspot pred izlazom, a Vemil?

poruka: 638
|
čitano: 179.856
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot pred izlazom, a Vemil?".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
15 godina
neaktivan
RE: HGspot pred izlazom, a Vemil?
Spektrum+ kaže...

-- Ovakav komunisticki izbor ponude, gdje se nema sto izabrati, kao za vrijeme komunizma [kao u Kini ili u bivsoj Yu], ne egzistira u 21 stoljecu. Naravno ako doticni fosili uopce znaju da je 21 stoljece.
-

MSan, Recro itd svi su u banani, nemaju robe u skladištu. Veleprodaja u HR je doživio infarkt..zadnji par mjeseci je totalno koma stanje. Zadnji par tjedana se malo popravilo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 19:33 (Borosoft).
16 godina

kod nas sve dolazi kasnije,tako i saznanje trgovaca daje kupac uvijek u pravu

kada trgovci to shvate boljece poslovati i manje propadati

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zzz kaže...

kod nas sve dolazi kasnije,tako i saznanje trgovaca daje kupac uvijek u pravu

kada trgovci to shvate boljece poslovati i manje propadati

veze s vezom..

pre niske cijene, držanje robe koja ne prolazi, pre naglo širenje dućana, dizanje veliki kredita i to sve bez dobri razvijeni sustava i kontrola su razlozi ovi problema.. jedino si upravu da je se to desilo u drugi država 10 godina prije, a li to je samo što IT u HR je kasnije krenuo

17 godina
neaktivan
Borosoft kaže...

pre niske cijene,

Ma kakve preniske cijene? Koje su to gluposti? - Odem osobno u SAD, CA, LA, kupim dva Velociraptor diska, i7 945 i malo RAM-a, platim ih po maloprodajnoj cijeni, platim kartu, noćenje, ručak i vratim se i prošao sam jeftinije nego da sam taj hardver kupio u HR. A oni imaju niže, veleprodajne, dobavljačke cijene, dakle, NE - cijene nisu preniske.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

Nisi uračunao cijenu vize. Belji se  A koliko košta vrijeme?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ma kakve preniske cijene? Koje su to gluposti? - Odem osobno u SAD, CA, LA, kupim dva Velociraptor diska, i7 945 i malo RAM-a, platim ih po maloprodajnoj cijeni, platim kartu, noćenje, ručak i vratim se i prošao sam jeftinije nego da sam taj hardver kupio u HR. A oni imaju niže, veleprodajne, dobavljačke cijene, dakle, NE - cijene nisu preniske.

Ti si strašan.

16 godina
neaktivan

A vidjet malo svijeta i vratiti se doma?Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Borosoft kaže...

MSan, Recro itd svi su u banani, nemaju robe u skladištu. Veleprodaja u HR je doživio infarkt..zadnji par mjeseci je totalno koma stanje. Zadnji par tjedana se malo popravilo.

Je, generalno su svi u komi jer nitko nista ne kupije... potrosnja je pala preko 70%.

Za Recro sam cuo da im je Vemil ostao duzan gadnu lovu (u pitanju su milijuni kuna) sto je dovoljno da ih zabije u krizu... mozda ce se uspjeti namiriti iz imovine Vemila ako ista ostane nakon sto se prvo naravno namire banke, ali do toga ce proci puno vremena.

Ali vazno da nasa Jadranka vec vidi svjetlo na kraju tunela... LOL

Tek cemo mi u sljedecoj godini uci u mrkli mrak pravog tunela iz kojeg nece biti izlaza tako skoro... ako ostane ista vlast.

Jer ono o cemu nitko ne razmislja (barem ne na glas) je da je ovogodisnja kriza bacila sve firme na koljena jer moraju uplacivati ogromne akontacije poreza na dobit ne konto proslogodisnjih dobitaka a sad nista ne zaradjuju... e sad kad prodje ova godina (fiskalna) onde je na redu Drzava... jer vise nijedna firma nece uplacivati nikakav pretporez (jer su ga ove godine preplatile) i drzava ce ostati bez priljeva novca... e onda sljedi novo povecanje poreza i zaduzivanje sto ce opet smanjiti potrosnju...

Ali to je vec prica ze neku drugu temu... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 22:29 (DJ-Terror).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Odem osobno u SAD, CA, LA, kupim dva Velociraptor diska, i7 945 i malo RAM-a, platim ih po maloprodajnoj cijeni, platim kartu, noćenje, ručak i vratim se i prošao sam jeftinije nego da sam taj hardver kupio u HR. A oni imaju niže, veleprodajne, dobavljačke cijene, dakle, NE - cijene nisu preniske.

Koliko kosta karta do mjesta na kojem si sletio?

U Ameriku samo zbog toga da kupis-RAM,CPU i Velociraptora... HehNeodlučan

17 godina
Gilbert kaže...
naxeem kaže...

Ti si strašan.

rofl

Jabemu ovo sam čekao :s

16 godina

Jel meni promaklo ili nitko u ovom nabrajanju nedostataka HGspota nije rekao cijena?

Mogu oni mene dočekati s medom i mlijekom, ako će to biti skuplje (a bit će jer imaju veće rashode) od Protisa / ADM / MagazinRS / Diskont 24 i sličnih, nema tog boga koji će mene natjerati da pogledam u pravcu HGspota... Jedino da oni jedini imaju robu u RH...

Every hole is a goal!
17 godina
naxeem kaže...
Borosoft kaže...

- Odem osobno u SAD, CA, LA, kupim dva Velociraptor diska, i7 945 i malo RAM-a, platim ih po maloprodajnoj cijeni, platim kartu, noćenje, ručak i vratim se i prošao sam jeftinije nego da sam taj hardver kupio u HR. A oni imaju niže, veleprodajne, dobavljačke cijene, dakle, NE - cijene nisu preniske.

Zašto tako daleko, ne znam s koje strane ti ideš u Ameriku, moj Kolumbo, postoji i istočna obala koja je puno bliže, isto možeš upoznati učenje o amerika kultura za boljitak veličanstveno država Kazahstan, volja te žuti taksi ili podzemnu, za razliku u cijeni uzmeš malo više rama nego da ideš u SAD, CA, LA, Sli, CF i slične banana države (šala nije USA u banani ko neki, oni to samo izvoze u svijet). A sve to možeš obaviti osobno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 23:23 (lebo1).
17 godina
moderator

Opet off-topica i lupetanja gluposti preko svake mjere!

Ako želite blebetati - preselite u nespavalice, poštedite ovu temu!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam ja išao ni samo zbog toga, ali kada kupuješ hrpu opreme (tadašnji VR-ovi u nas 3000kn) onda je ušteda drastična uz povratnu kartu od $600 i ~$1-2k opreme. Naravno, razlika bude manja uz carinu i porez, ali laptope npr. voziš kao rabljene.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Borosoft kaže...

pre niske cijene,

Gluposti su usporedit jabuke s naranče.. za primjer..

1. uzeo si skupu opremu koja slabo prolazi na ovo tržište

2. usporedio si naj veće consumer tržište na svijetu sa jednom od naj manji

3. usporedio si LA koji ima 8-10% pdv sa naši od 23%

4. uzeo si zemlju koja ima pola nižu cijenu nafte

5. uzeo si zemlju gdje kupovna moć prosječnog ćovjeka je nekoliko puta jača

itd... da ne nabrajam više. Da mi imamo istu cijenu tko u SADu naši trgovci bi bili odma 13% u minusu samo na pdv. Očito ti ne radiš u ITu i samo si gamer

17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Jel meni promaklo ili nitko u ovom nabrajanju nedostataka HGspota nije rekao cijena?

Mogu oni mene dočekati s medom i mlijekom, ako će to biti skuplje (a bit će jer imaju veće rashode) od Protisa / ADM / MagazinRS / Diskont 24 i sličnih, nema tog boga koji će mene natjerati da pogledam u pravcu HGspota... Jedino da oni jedini imaju robu u RH...

Ja jesam za internet kupovinu, ali nisam kod ovih nasih "internet shopova". Razlog je sto oni nikad nemaju robu na lageru, ne mozes otici i podici nista, a moram ti priznati da nisam niti siguran uplatiti neku vecu sumu firmi koja nema niti kancelariju.

17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
Bukva kaže...

Ja jesam za internet kupovinu, ali nisam kod ovih nasih "internet shopova". Razlog je sto oni nikad nemaju robu na lageru, ne mozes otici i podici nista, a moram ti priznati da nisam niti siguran uplatiti neku vecu sumu firmi koja nema niti kancelariju.

ADM ima :D

meni dovoljno...

potpis :D
16 godina
neaktivan

Samo kod nas, tog ima samo kod nas: klik

snajpanje nije kempanje!!! || google is my frend too!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Puno se raspravljalo o ponudi robe u HGspotu. Evo da kažem par riječi o tome. Trenutno se prodaje samo roba koja je ostala na lageru u zadnjih 15 dana. HGspot još uvijek nije dobio pomoć od banke - čeka se da sve banke i fondovi koji su sudjelovali u financiranju HGspota pristanu na nastavak financiranja. Zato nema nove robe. Kada se banke i fondovi slože oko refinanciranja kredita, kreće se u prvo punjenje dućana. O tome ćete biti obaviješteni, a naravno, možete pratiti i na www.hgspot.hr.

Mihaela Bajkovac

0 0 hvala 1
17 godina
shark kaže...

Samo kod nas, tog ima samo kod nas: klik

A nije samo kod vas, nisu isti razlozi ali recimo da je bilo svega i svačeg. "Prodex" Grude promjeni ime u "Violeta" Tomislavgrad. Uglavnom sra.. se svagdi događaju. :P

17 godina
neaktivan

HGSpot čeka financijsko spašavanje, a Vemil?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mihaela Bajkovac kaže...
Puno se raspravljalo o ponudi robe u HGspotu. Evo da kažem par riječi o tome. Trenutno se prodaje samo roba koja je ostala na lageru u zadnjih 15 dana. HGspot još uvijek nije dobio pomoć od banke - čeka se da sve banke i fondovi koji su sudjelovali u financiranju HGspota pristanu na nastavak financiranja. Zato nema nove robe. Kada se banke i fondovi slože oko refinanciranja kredita, kreće se u prvo punjenje dućana. O tome ćete biti obaviješteni, a naravno, možete pratiti i na www.hgspot.hr.

ma koga vise briga za hg i vemil ,ima i drugih trgovina koje prodaju tu robu

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Ja mislin da ce bas bit obrnuto,u zadnjih po godine,HgSpot nema nista robe,a vemil ima nesto sitno.

duje kapitanović
15 godina

Kako god bilo obije firme su stekle tako los immage da kod njih sve i da se oporave vise nikada necu kupovati!

Dok god su tu diskont, protis, vixus i ostali, nije me briga... kupujem gdje je povoljnije ili gdje za istu cijenu nude extra uslugu.

16 godina
neaktivan
sina-k kaže...

Kako god bilo obije firme su stekle tako los immage da kod njih sve i da se oporave vise nikada necu kupovati!

Dok god su tu diskont, protis, vixus i ostali, nije me briga... kupujem gdje je povoljnije ili gdje za istu cijenu nude extra uslugu.

Sve vise ljudi navaljuje u te manje ducane,bit ce te briga kad se situacija obrne i kad za par godina bude npr. diskont u bankrotu.

Veliki ducani imaju veliku vlast,dok mali moraju radit svasta da bi pristigli velike kao npr. davat popuste do 50%,stavit niže cijene,gratis slaganje konfe,5god. garancije,ljubazna usluga itd. itd.

A kad ih pristignu onda i oni postaku jos gori odnjih.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2009 17:16 (cappy).
15 godina

Samo kratko da odgovorim.

Sto se garancije tice tako i tako je imas od uvoznika i distributera a ne od malog prodavaca.

Ako se i desi da neko propadne nije bitno jer imas svoj jamstveni list na kojem pise gdje je ovlasteni servis i tamo se obracas a ne na mjestu gdje si ga kupio.

Vise riskiras sa robom koju je uvezao npr HGSPOT i nema je nitko drugi jer kad oni propadnu nemas se stvarno nikome obratiti.

17 godina
neaktivan

vidi ovo link , pa što je to za ženu ta verica zar nema nimalo ljudskosti u sebi, što ona misli od čega joj radnici preživljavaju budući da su zadnju plaću primili u 8 mjesecu, radi budalu s njih i smije njim se, to treba streljat majke mi ...

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad sam prije nekoliko tjedana govorio da je VeMil mrtav i da uprava samo čeka trenutak, te frendu da da otkaz i nađe novi posao, smijali su mi se i pitali me za izvor... Meh. Šteta što pohlepa radi od ljudi i cijelih firmi.

17 godina
neaktivan
sina-k kaže...

Samo kratko da odgovorim.

Sto se garancije tice tako i tako je imas od uvoznika i distributera a ne od malog prodavaca.

Ako se i desi da neko propadne nije bitno jer imas svoj jamstveni list na kojem pise gdje je ovlasteni servis i tamo se obracas a ne na mjestu gdje si ga kupio.

Vise riskiras sa robom koju je uvezao npr HGSPOT i nema je nitko drugi jer kad oni propadnu nemas se stvarno nikome obratiti.

A reci mi kaj sa robom koju je uvezao Vemil, pa propadne? Ili robom koju je uvezao Senso Mikro, pa propadne? Ili robom koju je uvezao Elkotech, pa propao? Sta kad sutra propadne jos netko (Autronic?), tko ce onda garantirati za tu robu? I na kraju kaj sa kompovima za koje ne garantira uvoznik nego onaj koji ih je sastavio i prodao? Kaj ce biti s tim garancijama?

Nagledao sam se bezobraznih ovlastenih servisa na desetine (Samsung i Europatrade npr.), takve kvalitete da ti je svejedno da li je firma propala ili su ti zivci propali dok si pokusao izvuci svoje pravo na garanciju. Jedini servis koji valja i kojem skidam kapu je Recro, ostali su koma.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice