HGspot pred izlazom, a Vemil?

poruka: 638
|
čitano: 179.903
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot pred izlazom, a Vemil?".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
17 godina
protjeran
RE: HGspot pred izlazom, a Vemil?
Mihaela Bajkovac kaže...

Pozdrav,

vidim da se svašta događalo od mog zadnjeg posta. Ne mogu ne reagirati. Ovaj post mi se učinio najprikladnijim za citiranje. Nemamo namjeru uvjeravati ljude da je crno zapravo bijelo, pričati priče i tome slično. Mogli smo najjednostavnije pratiti što se piše na forumima i primijeniti neke od vaših opaski, ali kako sam rekla na početku, važno nam je što mislite. A što mislite, može se najbolje saznati iz razgovora s vama. Jednosmjerna komunikacija nikad ne daje zadovoljavajuće rezultate. U zadnjih nekoliko dana dobili smo pregršt korisnih informacija i nipošto vas ne držimo neinformiranim potrošačima. Budite kritični - od konstruktivne kritike nitko nije umro. Može samo pomoći.

Drago mi je cuti da dijelimo misljenje oko odnosa s potrosacima :)

Sto se kritika tice, slazem se s kolegama forumasima u vezi lose izvedbe web-a - danas ''svatko'' moze raditi stranicu kao sto i svatko moze imati istu, ali za web shop lanca takvog profila mislim da moze i mora puno bolje. Ako udjem u veliku trgovinu, zelim naci sve sto mi treba za kupiti prije no sto izgubim volju trazeci, a vi zelite da nadjem sve to i jos nesto cega nisam ni bio svjestan da mi treba - za mene u osnovi nema razlike izmedju npr. Superkonzuma i web shopa.

Sto se tice vasih prethodnih navoda o tome kako se vracate iskljucivo informatickoj opremi, mogu jedino pohvaliti takvu odluku. Pri tome se nadam da cete imati na umu da ljudi koji kupuju informaticku opremu, a pogotovo ljudi na ovom forumu, su spremni izdvojiti novce za kvalitetan proizvod po konkurentnoj cijeni(ocigledno ali cesto zanemareno), te da isti jako cijene trgovine gdje mogu kupiti sve ili veliku vecinu onoga sto im treba. Cinjenica je da velika vecina informiranih potrosaca cesto idu na razlicita mjesta u potrazi za komponentama koje im trebaju; ADM je po mom misljenju upravo uspio iz razloga jer se tamo jednostavno moze kupiti sve na jednom mjestu, sa nimalo ili jako malo kompromisa. Nadam se da ce HGspot imenom i ponudom uspjeti u stvaranju jake konkurencije firmama na zadovoljstvo nas potrosaca. Mislim da je najgore za neku trgovinu kada covjek koji je vec odlucio potrositi iznos od npr. 1-2 prosjecne place izadje iz trgovine razocaran jer nije nasao sto je htio(ne osvrcem se na vase trenutno stanje, vec na visegodisnji trend). Moguce je da ce netko pomisliti da je to istina samo kad je rijec o tamo nekim ''geekovima'' :), no ako netko pridobije takvu klijentelu, cesto znaci da je veliku vecinu ostalih vec pridobio.

Osobno, zelim doci u HGspot i reci da mi treba recimo tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem koja ne kosta kao solidna maticna ploca, vi mi ponudite barem 3 takve od koje ja uzmem jednu te od srece kupim i curi neki simpatican mis(i to ne Trust) jer se lomi na touchpaduCool. Isto tako, kada zelim kupiti kvalitetnu MoBo sa crossfire rjesenjem ne zelim da me trgovac uvjerava kako crossfire nije dobar i u istoj recenici govoreci kako niti nemaju plocu, da ce biti sljedeci tjedan/mjesec - ja u tih tjedan dana odem u drugu trgovinu, kupim maticnu, oslobodim cijeli otok od alienske invazije, te dobijem nogu od cure jer sam ju zapostavio...crossfire nije dobro rjesenje, pfft.

This was a long postBelji se

17 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

od Ve-mila sam puno kupovao zadnje 3 godine i sva pozitivna iskustva s njima sam imao. kupovao sam i za druge , znači jedno 50 što matičnih ploča, ostalih komponenata i nikad kvara.

Ovo mi nije jasno kako vi ocjenjujete kvalitetu trgovina. A sta da se pokvarila maticna? Onda Vemil ne bi valjao? Pa nije Vemil kriv ako se pokvari nesto sto su prodali.

naxeem kaže...

virtualAthome ddaj ne pričaj gluposti. Ako imaš sreću da se zaposliš uopće i s fakultetom (jer mnogi s fakultetom jednostavno nemaju posla jer je u Splitu gospodarstvo mrtvo), imaš sreće ako dobiješ 5000kn plaću, a većina radi za puno manje.

Meni to stvarno nije jasno gdje ti poslodavci nalaze te radnike. Ja ne mogu naci nikoga ispod 4.000 kn da radi za mene. Zar netko zeli raditi za 3.000 kn?

zzz kaže...

balkanski trgovci radije propadnu,nego da malo spuste cjene

umrlibi od sramote da bas oni budi jeftini

Ovo mi fakat digne zivac kad procitam ovakve idiotske postove. Kaj jeftiniji? Jeftiniji od cega? Kaj tebi znaci jeftino? Da komp kosta 100 kn? Jel' to jeftino? Ili 10? Ili dvije? Koliko bi ti? Po cemu ti usporedjujes cijene? Ako ti ne valja odi u Srbiju kako je rekao netko na cetrvtoj, petoj stranici, pa kupi tamo. Imam ja neki stari komp sa AMD-om, dam ti ga za 100 kn. Nije da valja, ali je jeftin.

Hacker-ri kaže...

Ljudi ne uzivaju u svom poslu, i htjeli bi placu od 8.000 kuna iako ne razumiju da to ne diktira vlasnik.

Moraju se sa malom placom pomirit, ili burza... Bolje 2.500 nego 0 kuna

To se i ja slazem. Nije stvar place vec odnosa. Kad se radilo za 1.500 kn sanjali smo o 2.000 kn. Kad se radilo za 3.000 kn, sanjali smo o 3.500. I tako ce biti uvijek. Kad se sjetim kako smo kao klinci pricali s divljenjem kako je susjed otisao u Njemacku i tamo zaradjuje dvije hiljade maraka, kao da govorimo danas o 50.000 kn, a danas kad kvalitetnijem radniku ponudim tisucu eura (istih tih "dvije hiljade maraka") on me pita "jel' to bez auta, prijevoza, laptopa i placenog telefona? I nema radnih subota, jel'?"

16 godina
virtualAThome kaže...

Meni to stvarno nije jasno gdje ti poslodavci nalaze te radnike. Ja ne mogu naci nikoga ispod 4.000 kn da radi za mene. Zar netko zeli raditi za 3.000 kn?

(zbog duljine samo ovaj dio..)

-da, ima dosta onih koji zapravo (ne)rade za taj novac, tj. sjede i očekuju (veću)plaću.

-nađe se i takvih... (sarkazam)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
virtualAThome kaže...

To se i ja slazem. Nije stvar place vec odnosa. Kad se radilo za 1.500 kn sanjali smo o 2.000 kn. Kad se radilo za 3.000 kn, sanjali smo o 3.500. I tako ce biti uvijek. Kad se sjetim kako smo kao klinci pricali s divljenjem kako je susjed otisao u Njemacku i tamo zaradjuje dvije hiljade maraka, kao da govorimo danas o 50.000 kn, a danas kad kvalitetnijem radniku ponudim tisucu eura (istih tih "dvije hiljade maraka") on me pita "jel' to bez auta, prijevoza, laptopa i placenog telefona? I nema radnih subota, jel'?"

Ne brboci... u ovo doba kad je ovaj zaradjiva 2000 maraka mjesecno ja sam kupio fiata tipa za 10 000 maraka skoro pa novog, stari mi je skuplja godinama za to, a on je morao 5 mjeseci radit da ga kupi. Jesi cuo za inflaciju? Koliko je onda iznosila potrosacka kosarica a koliko danas. Koliko su onda stanovi bili a koliko su danas. Onda su neke firme za bagatelu davale stanove (zeljeznica, brodospas itd...) zato ne lupetaj.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 0:05 (tnakir).
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
naxeem kaže...
Vemil je mrtav.

Daj malo više činjenica kada si već upućen!

Osoba N.N. koja je partner i nekakav šef u jednoj od pravnih osoba u poslovanju s domaćim IT firmama, prije tjedan dana otprilike, rekla je da je Vemil "preuzet" i blokiran, da će robu uzeti dobavljači, a imovinu banke. Nisam siguran, ali u Splitu ne radi, na telefone se nitko ne javlja nigdje, a netko je još na forumu tu spomenuo (ovoj temi) da su poslovnice zatvorene i u njegovom gradu.

Nije sigurno i moguće je da baš sada izvode preuređenje svih poslovnica ili nešto slično i da osoba X laže, neupućena je (iako je za HGSpot znala što će se dogoditi) i obmanjuje me. Nadam se da je tako, jer imam komponente koje su u garantnom roku iz Vemila, a i odgovara mi kao firma.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nadam se da je tako, jer imam komponente koje su u garantnom roku iz Vemila, a i odgovara mi kao firma.

Ja imam Lenovo monitor iz VEMILa, ali oni nisu uvoznik pa me zanima jel' bi onda garancija trebala vrijediti s obzirom da nosim na servis u IBM/Lenovo tj. uvozniku? Ili je svejedno problem jer je monitor kupljen u VEMILu?

16 godina
virtualAThome kaže...
Bugofil kaže...

od Ve-mila sam puno kupovao zadnje 3 godine i sva pozitivna iskustva s njima sam imao. kupovao sam i za druge , znači jedno 50 što matičnih ploča, ostalih komponenata i nikad kvara.

Ovo mi nije jasno kako vi ocjenjujete kvalitetu trgovina. A sta da se pokvarila maticna? Onda Vemil ne bi valjao? Pa nije Vemil kriv ako se pokvari nesto sto su prodali.

KRIVJE AKO KOMPLICIRA SA SERVISOM (JASAMSE MORAO SVAĐATI SA NJIMA DA OSTVARIM SVOJA PRAVA)

naxeem kaže...

virtualAthome ddaj ne pričaj gluposti. Ako imaš sreću da se zaposliš uopće i s fakultetom (jer mnogi s fakultetom jednostavno nemaju posla jer je u Splitu gospodarstvo mrtvo), imaš sreće ako dobiješ 5000kn plaću, a većina radi za puno manje.

OMG      ZAR TI ZIVIS U NEKOM BALONU,BEZ IKAKVOG KONTAKTA SA VANJSKIM SVIJETOM ?

zzz kaže...

balkanski trgovci radije propadnu,nego da malo spuste cjene

umrlibi od sramote da bas oni budi jeftini

Ovo mi fakat digne zivac kad procitam ovakve idiotske postove. Kaj jeftiniji? Jeftiniji od cega? Kaj tebi znaci jeftino? Da komp kosta 100 kn? Jel' to jeftino? Ili 10? Ili dvije? Koliko bi ti? Po cemu ti usporedjujes cijene? Ako ti ne valja odi u Srbiju kako je rekao netko na cetrvtoj, petoj stranici, pa kupi tamo. Imam ja neki stari komp sa AMD-om, dam ti ga za 100 kn. Nije da valja, ali je jeftin.

HG I VEMIL SU OD NEKAD KONKURETNIH FIRMI POSTALE NAJSKUPLJE I NAJBAHATIJE

ZATO I PROPADAJU

ti mora dasi neki tatin sin,dobro uhljebljen i sa velikim đeparcem

jer vidm da nemes pojma u kakvoj situaciji zivimo po raznim hrvatskim regijama

ljudi kopaju po kantama i smetlistima,a zarađene place poslodavci oduglovace,a unekim slucajevima i nemogu da isplate

covjece probudise !

15 godina
neaktivan

i sta je na kraju sa vemilom zovem ih pisem niko nista..u osijeku su linije u k varu u zagrebu zvoni telefon ali se niko nejavalja aaaaaaaa

asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
naxeem kaže...

Nadam se da je tako, jer imam komponente koje su u garantnom roku iz Vemila, a i odgovara mi kao firma.

Ja imam Lenovo monitor iz VEMILa, ali oni nisu uvoznik pa me zanima jel' bi onda garancija trebala vrijediti s obzirom da nosim na servis u IBM/Lenovo tj. uvozniku? Ili je svejedno problem jer je monitor kupljen u VEMILu?

IBM garancija vrijedi svugdje u svijetu, barem za laptope. Vjerujem da je tako i s monitorima.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
ljuta_357_guja kaže...

i sta je na kraju sa vemilom zovem ih pisem niko nista..u osijeku su linije u k varu u zagrebu zvoni telefon ali se niko nejavalja aaaaaaaa

Na vemilovoj stranici stoji da se onaj u Zagrebu poslovni prostor iznajmljuje a svi ostali su zatvoreni.

17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Na vemilovoj stranici stoji da se onaj u Zagrebu poslovni prostor iznajmljuje

Iznajmljuje se samo dio prostora. Nekad je u onom prostoru gdje su držali bijelu tehniku bio kafić. Vjerojatno će opet biti nešto slično.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
naxeem kaže...

tu si u pravu, kao poslodavac govorim iz vlastitog iskustva. skoro sam u bosnu išao tražit radnike. ove godine je malo drukčije kad je kriza stisla.

16 godina
neaktivan
alien kaže...

tu si u pravu, kao poslodavac govorim iz vlastitog iskustva. skoro sam u bosnu išao tražit radnike. ove godine je malo drukčije kad je kriza stisla.

Da si ljudima dao solidnu plaću, da znaju svoje radno vrijeme i da nemaju ugovor koji stalno produžuješ za 3 mj. sigurno bi i kod nas našao radnu snagu, jer ljudi nisu glupi i malo je poštenih privatnika koji su korektni i kojima svaka čast!

16 godina
DAXY011 kaže...
alien kaže...

Da si ljudima dao solidnu plaću, da znaju svoje radno vrijeme i da nemaju ugovor koji stalno produžuješ za 3 mj. sigurno bi i kod nas našao radnu snagu, jer ljudi nisu glupi i malo je poštenih privatnika koji su korektni i kojima svaka čast!

mogu reči da su kod mene uvjeti više nego solidni nit je plača ikad kasnila. istina posao je težak al sam nudio i po 5000kn pa sam čekao mjesecima dok nisam našao poštenog radnika,što zbog ljudskog nepovjerenja prema privatnim poslodavcima što zbog lijenosti.

..al opet, ne krivim ljude nego državu koja svojim lošim zakonima i nezalaganjem omogučuje lošim poslodavcima da iskorištavaju radnike zbog čega radnici često sve privatnike stavljaju u isti koš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 14:50 (alien).
17 godina
neaktivan

Govoriš kao da je tih 5000 neka ogromna cifra, LOL.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Bolja nego 3000 kn.

16 godina
naxeem kaže...

očito je to razlog zašto nisam mogao nači radnika. pa čuj, ja bih rado da mogu dati 10-20 tisuča al to je nemoguče u državi gdje 1.2 zaposlenih pokriva jednog umirovljenika, gdje je najmanje 50 000 viška u javnoj upravi te bogzna kolko lažnih branitelja koji žive na grbači ono malo ostalih koji nešto i proizvode. u državi gdje uspijevaju samo podobni i "rodjaci". u državi koja ima najvišu stopu poreza na svijetu uz dvostruko veči uvoz od izvoza...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 16:15 (alien).
16 godina
alien kaže...
naxeem kaže...

očito je to razlog zašto nisam mogao nači radnika. pa čuj, ja bih rado da mogu dati 10-20 tisuča al to je nemoguče u državi gdje 1.2 zaposlenih pokriva jednog umirovljenika, gdje je najmanje 50 000 viška u javnoj upravi te bogzna kolko lažnih branitelja koji žive na grbači ono malo ostalih koji nešto i proizvode. u državi gdje uspijevaju samo podobni i "rodjaci". u državi koja ima najvišu stopu poreza na svijetu uz dvostruko veči uvoz od izvoza...

i još k tome teba plaćat OGROMNE  doprinose državi ( npr. na cca 3000 kn neto plaće još najmanje 2000 kn treba dati državi )Mršti se

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina

ljudu,pricajte o temi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam tko je tu pred izlazom a tko pred zalazom. Izgleda da nitko ne čeka pred izlazom a pred zalazom ih biva izgleda sve više. O novim pridošlicama neću niti pričati.

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Za nekog tko ih nije nikada držao u džepu, vjeruj mi da je.

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9
17 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

i još k tome teba plaćat OGROMNE  doprinose državi ( npr. na cca 3000 kn neto plaće još najmanje 2000 kn treba dati državi )Mršti se

A odnedavno i krizni porez. Tuđu glupost i nesposobnost mjesečno plaćam preko 500 kn.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 17:12 (macak).
17 godina

Pa dajte se ljudi držite teme, Mihaela and new HGspot managers čekaju na prijedloge i dobre ideje...pustite posao, privatnike i ostalo, možda možemo pomoći i Vemil-u, ali mislim da su oni u još većoj banani...iskreno žao mi je i jednih i drugih jer sam masu toga kupio i volio sam kupovati gdje je bilo puno izložene robe (naročito Ve-mil Vrbani u Zg., a najljepši mi je bio onaj kut u Ve-mil-u gdje su bili stakleni ormari sa grafama i matičnim pločama, čak ni Hgspot to nije imao tako ljepo izloženo kao Vemil) i naravno nije to bilo ni tako davno, manje od godinu dana kada je sve bilo krcato robom i bio mi gušt šetat, gledat i naravno kupovat !

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
16 godina
logan kaže...

Pa dajte se ljudi držite teme, Mihaela and new HGspot managers čekaju na prijedloge i dobre ideje...pustite posao, privatnike i ostalo, možda možemo pomoći i Vemil-u, ali mislim da su oni u još većoj banani...iskreno žao mi je i jednih i drugih jer sam masu toga kupio i volio sam kupovati gdje je bilo puno izložene robe (naročito Ve-mil Vrbani u Zg., a najljepši mi je bio onaj kut u Ve-mil-u gdje su bili stakleni ormari sa grafama i matičnim pločama, čak ni Hgspot to nije imao tako ljepo izloženo kao Vemil) i naravno nije to bilo ni tako davno, manje od godinu dana kada je sve bilo krcato robom i bio mi gušt šetat, gledat i naravno kupovat !

A tko ih je doveo u ''banana'' situaciju? Možda kupci !? Ili su oni sami sebe doveli u ''banana'' situaciju!?  Tj. htjeli su prodavat  ''sve i svašta'' pa im se to sad obilo u glavu!   Ja osobno sam im ostavio ''brdo'' love u njihovoj franšizi u Čakovcu ( koja btw. danas više ne posluje kao franšiza Hg spota zbog ove situacije koja ih  snašla )

i što bi sad oni htjeli da im kažem-o, da počnu namještaj, građevinsku opremu prodavat!? LoL Namigiva

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 18:20 (kostolomac).
17 godina

U Hrvatskoj je lakše živit od stipendije/a nego od plaće

ja se nadam da će se izvući jer ne želim imat jedino Links kao opciju u Splitu

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 19:15 (ivoleko).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

krenimo redom

- informirani zaposlenici koji zele i znaju radit, tj. ja kad ja kazem da hocu 4870x2 koja je izasla pred mj dana, a diljem hrv je imaju, da me on ne uvjerava da to jos nije izaslo i da nema pojma od kud to meni

- da kad ja trazim przilicu da ne donese cd-drive i kad se vratim da to nije przilica on me uvjerava da je, iako i na racunu pise da nije...

- da me ne lazu ako opremu salju u zaduzene servise, vec da mi to kaze i zamoli me za strpljenje, a ako je njihov servis spor i lijen onda to prijavi nadredenom da se procesuira sporost

- kad musterija ulazi u prostor, da po hitnom postupku kaze mami da ce za rucak jesti pastu i posveti se meni jer ja "placam" tu njegovu pastu koju je mama kupila, a ne on 10 minuta prica mami kakvu bi on pastu... i da mi nakon toga ne kaze "sta zelite" u stilu " koji k... ti sad oces" vec da bude ljubazniji, jer opet, ako ne bude nece bit ni one paste od pocetka recenice

- da tamo postoji neki nadredeni koji ce slusat musterije, a ne dok ovaj prica o pasti, on prica o pelenama sa zenom

- da imaju nekog tko ce ih pregledavat, provjeravat na tjednoj mjesecnoj bazi, ili poslat nekog "maskiranog" kupca koji ce prijavit neke nedostatke

- da se aktiviraju oko kupaca i musterije, da slusaju njihove zelje i kritike i da kritike ne prihvacaju kao napad vec kao kritiku- zelju za boljim

potpis :D
Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

krenimo redom

- informirani zaposlenici koji zele i znaju radit, tj. ja kad ja kazem da hocu 4870x2 koja je izasla pred mj dana, a diljem hrv je imaju, da me on ne uvjerava da to jos nije izaslo i da nema pojma od kud to meni

- da kad ja trazim przilicu da ne donese cd-drive i kad se vratim da to nije przilica on me uvjerava da je, iako i na racunu pise da nije...

- da me ne lazu ako opremu salju u zaduzene servise, vec da mi to kaze i zamoli me za strpljenje, a ako je njihov servis spor i lijen onda to prijavi nadredenom da se procesuira sporost

- kad musterija ulazi u prostor, da po hitnom postupku kaze mami da ce za rucak jesti pastu i posveti se meni jer ja "placam" tu njegovu pastu koju je mama kupila, a ne on 10 minuta prica mami kakvu bi on pastu... i da mi nakon toga ne kaze "sta zelite" u stilu " koji k... ti sad oces" vec da bude ljubazniji, jer opet, ako ne bude nece bit ni one paste od pocetka recenice

- da tamo postoji neki nadredeni koji ce slusat musterije, a ne dok ovaj prica o pasti, on prica o pelenama sa zenom

- da imaju nekog tko ce ih pregledavat, provjeravat na tjednoj mjesecnoj bazi, ili poslat nekog "maskiranog" kupca koji ce prijavit neke nedostatke

- da se aktiviraju oko kupaca i musterije, da slusaju njihove zelje i kritike i da kritike ne prihvacaju kao napad vec kao kritiku- zelju za boljim

Hvala na komentarima. Vidim da se jako puno toga odnosi na prodajno osoblje. Ako još nisam napisala, napisat ću sada da će biti velikih promjena u tom segmentu. Ljudi u prodaji će biti plaćeni po učinku i stvarno dobiti priliku zaraditi. Mislim da će im biti u cilju raditi čim bolje. Baš ste komentirali plaće općenito. Svi smo svjesni da nije baš sjajna situacija nigdje, ali kad čovjeku date priliku da sam kreira koliko će zaraditi, to ga itekako motivira da se potrudi. Zahvaljujući takvom sustavu, jako dobro će se profilirati tko je stručan, tko se više trudi... na kraju krajeva, čiji su prodajni rezultati najbolji, a sve se to odražava na odnos prema kupcu.  Taj sustav je u HGspotu već iskušan i definitivno funkcionira. Ne kažem pritom da je odnos prema kupcima dosad trebao biti loš, nikako. Nema opravdanja za to. No, sve se svodi na to da neki ljudi ne bi nikad na poslu pred mušterijom razgovarali s mamom o pašti ili ženom o pelenama, a neki bi... kućni odgoj...
Nemamo maskirane kupce:), ali imamo tajne kupce.
A kako rekoh već ranije, od konstruktivne kritike nitko nije umro pa samo naprijed.

Mihaela Bajkovac
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Poštovana Mihaela,

za početak bi bilo najbolje da osobi koja je radila UX za vaš novi web, date izvanredni otkaz. Onako nešto loše se moglo dogoditi 1999., ali 2009. godine je HG Spotov web u najmanju ruku i najblaže rečeno - katastrofa.

Ali sumnjam da taj tko je to radio ionako ima pojma što je uopće user experience.

Ako sve bude išlo po planu, novi web bi trebao startati početkom 2010. Da kažem odmah i za sve koji se sjećaju aukcije, imat ćemo je opet.

Za stari web neću komentirati ništa. Valjda je sve jasno samim time da se ide u izradu novoga.

Mihaela Bajkovac
16 godina
neaktivan
Mihaela Bajkovac kaže...
naxeem kaže...

Poštovana Mihaela,

za početak bi bilo najbolje da osobi koja je radila UX za vaš novi web, date izvanredni otkaz. Onako nešto loše se moglo dogoditi 1999., ali 2009. godine je HG Spotov web u najmanju ruku i najblaže rečeno - katastrofa.

Ali sumnjam da taj tko je to radio ionako ima pojma što je uopće user experience.

Ako sve bude išlo po planu, novi web bi trebao startati početkom 2010. Da kažem odmah i za sve koji se sjećaju aukcije, imat ćemo je opet.

Za stari web neću komentirati ništa. Valjda je sve jasno samim time da se ide u izradu novoga.

Kad ste se vec dotakli web-a , jedan od razloga zasto kupujem najcesce u linksa je azuriranost web-a .Mogu tocno vidit i izdvojit proizvode koji su trenutno rasplozivi u Splitu  , i jos mi se nikad nije dogodilo da san otisa nesto kupit a toga nema ...

+ su im radnici definitvno najinformiraniji o proizvoidima koje prodaju.

Npr dogodilo mi se u jednom ducanu , da zelim kupit 50 m utp kabela klase 5e , prodavac mi kaze da ga nemaju trenutno ali da ima kabel  klase 6 (stoji na polici ispred njega) i kaze mi da je taj skuplji ali i bolji jer ima 6(ŠEST!!!!)zica.Nikad vise tu doc kupit nesto......

Dok kod ve mila i hg spota  je bila obrnuta situacija , u ponudi imaju  sve zivo  a kad se dojde tamo nema 80% proizvoda nije raspolozivo.

16 godina
neaktivan

Mihaela, evo još jednog prijedloga nez nam koliko se to odnosi izričito na Vas, ali nadam se da Vi to možete prenijeti nekome tko utječe na to.

Radi se o podatcima što se tiče zvučnika znači da na webu i na policama napišete frekvencijsku karakteristiku zvučnika to je jedna od najvažnijih stvari kod odabira zvučnika a nisam ju često viđao na policama.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice