Pozdrav,
vidim da se svašta događalo od mog zadnjeg posta. Ne mogu ne reagirati. Ovaj post mi se učinio najprikladnijim za citiranje. Nemamo namjeru uvjeravati ljude da je crno zapravo bijelo, pričati priče i tome slično. Mogli smo najjednostavnije pratiti što se piše na forumima i primijeniti neke od vaših opaski, ali kako sam rekla na početku, važno nam je što mislite. A što mislite, može se najbolje saznati iz razgovora s vama. Jednosmjerna komunikacija nikad ne daje zadovoljavajuće rezultate. U zadnjih nekoliko dana dobili smo pregršt korisnih informacija i nipošto vas ne držimo neinformiranim potrošačima. Budite kritični - od konstruktivne kritike nitko nije umro. Može samo pomoći.
Drago mi je cuti da dijelimo misljenje oko odnosa s potrosacima :)
Sto se kritika tice, slazem se s kolegama forumasima u vezi lose izvedbe web-a - danas ''svatko'' moze raditi stranicu kao sto i svatko moze imati istu, ali za web shop lanca takvog profila mislim da moze i mora puno bolje. Ako udjem u veliku trgovinu, zelim naci sve sto mi treba za kupiti prije no sto izgubim volju trazeci, a vi zelite da nadjem sve to i jos nesto cega nisam ni bio svjestan da mi treba - za mene u osnovi nema razlike izmedju npr. Superkonzuma i web shopa.
Sto se tice vasih prethodnih navoda o tome kako se vracate iskljucivo informatickoj opremi, mogu jedino pohvaliti takvu odluku. Pri tome se nadam da cete imati na umu da ljudi koji kupuju informaticku opremu, a pogotovo ljudi na ovom forumu, su spremni izdvojiti novce za kvalitetan proizvod po konkurentnoj cijeni(ocigledno ali cesto zanemareno), te da isti jako cijene trgovine gdje mogu kupiti sve ili veliku vecinu onoga sto im treba. Cinjenica je da velika vecina informiranih potrosaca cesto idu na razlicita mjesta u potrazi za komponentama koje im trebaju; ADM je po mom misljenju upravo uspio iz razloga jer se tamo jednostavno moze kupiti sve na jednom mjestu, sa nimalo ili jako malo kompromisa. Nadam se da ce HGspot imenom i ponudom uspjeti u stvaranju jake konkurencije firmama na zadovoljstvo nas potrosaca. Mislim da je najgore za neku trgovinu kada covjek koji je vec odlucio potrositi iznos od npr. 1-2 prosjecne place izadje iz trgovine razocaran jer nije nasao sto je htio(ne osvrcem se na vase trenutno stanje, vec na visegodisnji trend). Moguce je da ce netko pomisliti da je to istina samo kad je rijec o tamo nekim ''geekovima'' :), no ako netko pridobije takvu klijentelu, cesto znaci da je veliku vecinu ostalih vec pridobio.
Osobno, zelim doci u HGspot i reci da mi treba recimo tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem koja ne kosta kao solidna maticna ploca, vi mi ponudite barem 3 takve od koje ja uzmem jednu te od srece kupim i curi neki simpatican mis(i to ne Trust) jer se lomi na touchpadu. Isto tako, kada zelim kupiti kvalitetnu MoBo sa crossfire rjesenjem ne zelim da me trgovac uvjerava kako crossfire nije dobar i u istoj recenici govoreci kako niti nemaju plocu, da ce biti sljedeci tjedan/mjesec - ja u tih tjedan dana odem u drugu trgovinu, kupim maticnu, oslobodim cijeli otok od alienske invazije, te dobijem nogu od cure jer sam ju zapostavio...crossfire nije dobro rjesenje, pfft.
This was a long post