HGspot pred izlazom, a Vemil?

poruka: 638
|
čitano: 179.907
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot pred izlazom, a Vemil?".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
17 godina
protjeran
RE: HGspot pred izlazom, a Vemil?
troublemaker kaže...
ivoleko kaže...

ja samo mogu reći: jadni mi sada

prije se zbog oštre konkurencije vemila, linska i hgspota (dobro u zagrebu ima toga i vise, ali evo u Splitu to su bila jedina 3 prava centra informatičke opreme) barem donekle pazilo na cijene

mogu mislit šta će sada biti s Linksom i njegovim već sada visokim cijenama

NIš neće bit,jer tu su ADM,pro0tis,diskont24 i neki sa još višim cijenama od Linksa.....

Ionako pametan covo iz ZG nije zadnje 2-3 godine krocio nit u Ve-Mil nit u HG spot.....

nije točno, ja sam pametan i kročio sam (al` nisam iz Zagreba).

od Ve-mila sam puno kupovao zadnje 3 godine i sva pozitivna iskustva s njima sam imao. kupovao sam i za druge , znači jedno 50 što matičnih ploča, ostalih komponenata i nikad kvara.

prije neki dan sam kupio R 5850 u Linksu, a da je Ve-Mil otvoren (Osijek) kupio bih kod njih, jer imam samo pozitivna iskustva s njima.

16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

prosjecna placa ja 4.500 po statistici jer menaderi imaju po 100.000 kuna, inace, prava placa u hrvatskoj je najmanja dozvoljena zakonom, tj 2.500 kuna...

Statistika je hrpa netočnih podataka! Ajde ne pričaj gluposti da je najmanja dozvoljena plaća zakonom 2500 kn. Obiđi bilo kojeg privatnika pa pitaj ljude koliku imaju plaću (ni 2000 kn, a rade kako se privatniku nadig*e)!

virtualAThome kaže... 

Ja ti govorim koliko poslodavca kosta jedan covjek, a ne koliko covjek zaradjuje. Mozda u Vukovaru i zaradjuje 2.000 kn (iako cisto sumnjam), ali u Splitu sigurno ne radi ispod 4.000 kn. Voditelj nekog odjela u Splitu sigurno ne zaradjuje manje od 6.000 kn, pa to daje prosjek 4.500 (za citavu Hrvatsku). Prije par mjeseci je izasao clanak da u Gospicu nitko nece raditi u gradjevini za 6.000 kn nego radije u Billi za 2.000 kn, pa je logicno da svi oko vas rade za 2.000 kn. To je samo zato jer su to odabrali, a ne zato sto ne postoje bolje placeni poslovi.

Nije da ljudi neće raditi, hoće oni raditi, ali ne da ih se izrabljuje kao robove. Nitko neće raditi u građevini, jer privatnik kaže da je plaća 6000 kn, ali dok ti on sve odbije (ako se radi van mjesta, smještaj itd. na kraju za krvavi posao jedva ako dobiješ i 2500 kn) i zato je ljudima bolje raditi i u Billi za 2000 kn, ali znaš svoje radno vrijeme i kolika ti je plaća!

virtualAThome kaže...

Uzas! Pa kak' vi zivite od 3 soma kuna mjesecno?

To samo znaju ljudi koji žive mjesečno s 3000 kn, a neki još i manje! VI, koji radite na okruglom pečatu (sudstvo, školstvo, policija itd.) nemate pojma kako ljudi preživljavaju, a i baš vas briga za njih!

4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Neki dan sam bio u HG Spotu,nakon pola sata izišao sam iz dućana,kad sam uvidio da većinu stvari nemaju,sniženja su im ok ali se očigledno vidi da se žele rješiti  šrota pa prodaju muda pod bubrege..

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e čuo sam da se onaj vemil na vrbanima zatvorio, kad je to bilo?

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DAXY011 kaže...

To samo znaju ljudi koji žive mjesečno s 3000 kn, a neki još i manje! VI, koji radite na okruglom pečatu (sudstvo, školstvo, policija itd.) nemate pojma kako ljudi preživljavaju, a i baš vas briga za njih!

Je, mojih 4500kn (koje imam jer zbog nezaposlene žene i dvoje djece praktički ne plaćam porez) su PUNO veći nego tih 3000kn

17 godina
neaktivan
DAXY011 kaže...
Hacker-ri kaže...

prosjecna placa ja 4.500 po statistici jer menaderi imaju po 100.000 kuna, inace, prava placa u hrvatskoj je najmanja dozvoljena zakonom, tj 2.500 kuna...

Statistika je hrpa netočnih podataka! Ajde ne pričaj gluposti da je najmanja dozvoljena plaća zakonom 2500 kn. Obiđi bilo kojeg privatnika pa pitaj ljude koliku imaju plaću (ni 2000 kn, a rade kako se privatniku nadig*e)!

virtualAThome kaže... 

Ja ti govorim koliko poslodavca kosta jedan covjek, a ne koliko covjek zaradjuje. Mozda u Vukovaru i zaradjuje 2.000 kn (iako cisto sumnjam), ali u Splitu sigurno ne radi ispod 4.000 kn. Voditelj nekog odjela u Splitu sigurno ne zaradjuje manje od 6.000 kn, pa to daje prosjek 4.500 (za citavu Hrvatsku). Prije par mjeseci je izasao clanak da u Gospicu nitko nece raditi u gradjevini za 6.000 kn nego radije u Billi za 2.000 kn, pa je logicno da svi oko vas rade za 2.000 kn. To je samo zato jer su to odabrali, a ne zato sto ne postoje bolje placeni poslovi.

Nije da ljudi neće raditi, hoće oni raditi, ali ne da ih se izrabljuje kao robove. Nitko neće raditi u građevini, jer privatnik kaže da je plaća 6000 kn, ali dok ti on sve odbije (ako se radi van mjesta, smještaj itd. na kraju za krvavi posao jedva ako dobiješ i 2500 kn) i zato je ljudima bolje raditi i u Billi za 2000 kn, ali znaš svoje radno vrijeme i kolika ti je plaća!

virtualAThome kaže...

Uzas! Pa kak' vi zivite od 3 soma kuna mjesecno?

virtualAthome ddaj ne pričaj gluposti. Ako imaš sreću da se zaposliš uopće i s fakultetom (jer mnogi s fakultetom jednostavno nemaju posla jer je u Splitu gospodarstvo mrtvo), imaš sreće ako dobiješ 5000kn plaću, a većina radi za puno manje.

U mnogim IT firmama, dakle sektoru koji se ne smatra slabo plaćenim, diplomirani inženjeri rade za 3000-3500kn. 5-6 je da si tolike sreće da se tučeš nogom u guzicu. Više od toga zaboravi ako nisi neki direktor i sl.

A ne moram ti reći da je i od tih plaća, minimalac na račun, a ostalo dobiješ u kuverti.

Niti posla ima, niti su plaće dobre, a kao što je i rekao DAXY011, privatnici ti obećaju, ali kao što kaže: ili dobiješ zapravo brutto od kojeg naknadno reže i uz to te gazi 24/7 ili imaš minimalac i kuvertu.

6000kn plaće u Splitu? LOL

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

virtualAthome ddaj ne pričaj gluposti. Ako imaš sreću da se zaposliš uopće i s fakultetom (jer mnogi s fakultetom jednostavno nemaju posla jer je u Splitu gospodarstvo mrtvo), imaš sreće ako dobiješ 5000kn plaću, a većina radi za puno manje.

U mnogim IT firmama, dakle sektoru koji se ne smatra slabo plaćenim, diplomirani inženjeri rade za 3000-3500kn. 5-6 je da si tolike sreće da se tučeš nogom u guzicu. Više od toga zaboravi ako nisi neki direktor i sl.

A ne moram ti reći da je i od tih plaća, minimalac na račun, a ostalo dobiješ u kuverti.

Niti posla ima, niti su plaće dobre, a kao što je i rekao DAXY011, privatnici ti obećaju, ali kao što kaže: ili dobiješ zapravo brutto od kojeg naknadno reže i uz to te gazi 24/7 ili imaš minimalac i kuvertu.

6000kn plaće u Splitu? LOL

A kolika je tvoja plaća, ako nije tajna?

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 12:57 (308gtsfan).
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
DAXY011 kaže...

Je, mojih 4500kn (koje imam jer zbog nezaposlene žene i dvoje djece praktički ne plaćam porez) su PUNO veći nego tih 3000kn

Zapravo i jesu... 50% je poprilično povećanje. Drugi problem je što je i to jadno...

308gtsfan kaže...

A kolika je tvoja plaća, ako nije tajna?

Nemam je. Što se ove države tiče, ja sam nezaposlen. A i da se pokušam zaposlit u Splitu, jednostavno nema posla nigdje ili nude patetičnih 3k za 8-12 sati radnog vremena.

Eh, da, zaposlenje na neodređeno vrijeme zaboravi - to možeš dobiti isključivo nakon pola godine-godinu i to samo u Ericssonu ili Siemensu, a s obzirom da Siemens otpušta i ne zapošljava, samo u Ericssonu. Sve ostalo su ugovori na 3mj koji su takvi da se lakše može riješiti zaposlenih u trenutku kada je to zgodno. I to nije tako samo u IT sektoru koji u Splitu jedva da postoji.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 13:01 (naxeem).
17 godina

Niti nigdje drugdje u HR nije situacija bolja. Evo govorim za sjevernu Hrvatsku (Međimurje i Varaždinska županija, jer za njih znam). Nakon što završiš faks, naći posao bolje plaćen od 3500kn (kod privatnika) je prava rijetkost(ako posla uopće ima), uz to da je već svugdje opće prihvaćeno da je  od 2500kn do 3500kn standard za pripravnika u IT sektoru. Uz to naravno si zaposlen tako od 6 mjeseci pa do godinu dana i naravno sa ugovorom na neodređeno. Nakon toga perioda se možeš cenkati sa svojim poslodavcem(ako si još u firmi), a sve ovisi o tvojoj kvaliteti i sposobnostima cenkanja. Naravno maksimum koji tu možeš postići je 5500kn.

Tu se je najbolje utopiti u državnom sektoru ili nekim većim poduzećima (većinom banke). Oni imaju propisanu plaću (u početku je veća, ali sporije raste i raste po pravilniku, jako rijetko po tvojoj kvaliteti), većinom si na neodređeno i ne radi se tako puno. Jedini problem je u tom što takve firme danas uopće ne zapošljavaju, tj. rješavaju se "dead meat" radnika (ponekad naj...bu i oni koji nisu "dead meat", jer se treba zadovoljiti kvota (koja je opet propisana)).

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 13:17 (dado2202).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crooki kaže...

Ja sam bivši radnik HGspota dobil sam otkaz kao višak tako da nemorate meni govoriti o manama hg-a ali  da nemate čistu sliku o HG-u nemate i upamtite svi vi ćete se vratiti kad tad u HGspot .

Živi bili pa ....

I kaj sad radiš? promoviraš Technomarket jer si prešal tamo i dalje te žal što si otišao iz HGspota (jesam li napisao dobro ime?) Stav ti je malo u k... kao i svim koji su mislili da su iznad kupca.

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net "Are you trying to TK me or you're just noob", TS2:eurots1.clanservers.com:8820
17 godina

Jedina nada da u Splitu poslije faksa imaš pristojna mjesečna primanja (na pošten način, bez Kerumovih i drugih veza) je da zajedno s kolegama ili suradnicima otvoriš svoj obrt i da si/ste maher u tome što radite.

I opet treba imat sreće, zato sam i rekao NADA.

DirectX is dead! OpenGL+OpenCL forever!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Ako i planiraju restrukturiranje, onda bi mozda bilo bolje da se spasi ime nekim kvalitetnim PR potezom. Vrijeme uvjeravanja ljudi ''crno je bijelo'' je davno proslo. Kakvi god bili, dobar dio ljudi na ovom forumu je ipak nesto vise od neinformiranog potrosaca, i ono sto se najvise istice je to da je ime HGspot doseglo vrh amplitude nepopularnosti medju istima. Govoriti ljudima da nemaju pojma i da su bez razloga nezadovoljni bas i nije najbolja taktika, ne znam ko radi analitiku, ali ni PR ni HR odjeli se nisu bas ''proslavili''.

Pozdrav,

vidim da se svašta događalo od mog zadnjeg posta. Ne mogu ne reagirati. Ovaj post mi se učinio najprikladnijim za citiranje. Nemamo namjeru uvjeravati ljude da je crno zapravo bijelo, pričati priče i tome slično. Mogli smo najjednostavnije pratiti što se piše na forumima i primijeniti neke od vaših opaski, ali kako sam rekla na početku, važno nam je što mislite. A što mislite, može se najbolje saznati iz razgovora s vama. Jednosmjerna komunikacija nikad ne daje zadovoljavajuće rezultate. U zadnjih nekoliko dana dobili smo pregršt korisnih informacija i nipošto vas ne držimo neinformiranim potrošačima. Budite kritični - od konstruktivne kritike nitko nije umro. Može samo pomoći.

Što se tiče bivšeg kolege Crookija, čovjek ima pravo na svoje mišljenje, no to nije službeni stav HGspota.

Mihaela Bajkovac
17 godina
neaktivan

Poštovana Mihaela,

za početak bi bilo najbolje da osobi koja je radila UX za vaš novi web, date izvanredni otkaz. Onako nešto loše se moglo dogoditi 1999., ali 2009. godine je HG Spotov web u najmanju ruku i najblaže rečeno - katastrofa.

Ali sumnjam da taj tko je to radio ionako ima pojma što je uopće user experience.

17 godina
infinityzg kaže...
parizer kaže...

Meni je HGspot bio super dok je bio u Središću i kad se cekalo u redu u onom malom ducancicu...

Sjeca li se tko tih dana? :)

Ah to su bili dani.. moj prvi komp sam kupio kod njih... cekalo se u redu, svadjalo se sa serviserima u redu, itd. :)

Pa kupis 17" CRT monitor pa ga ti iznesi iz podruma, kutija siroka kao hodnik, i opet je bilo brze i jednostavnije nego sada, nostalgija... :)

16 godina
neaktivan
Kristyans kaže...
infinityzg kaže...
parizer kaže...

Meni je HGspot bio super dok je bio u Središću i kad se cekalo u redu u onom malom ducancicu...

Ah to su bili dani.. moj prvi komp sam kupio kod njih... cekalo se u redu, svadjalo se sa serviserima u redu, itd. :)

Pa kupis 17" CRT monitor pa ga ti iznesi iz podruma, kutija siroka kao hodnik, i opet je bilo brze i jednostavnije nego sada, nostalgija... :)

Ja san vise u zabuni neznan di cu kupit novi komp,jedni skupi,drugi nemaju po stvari na lageru,trevi nesto kenjaju itd itd.

duje kapitanović
16 godina

balkanski trgovci radije propadnu,nego da malo spuste cjene

umrlibi od sramote da bas oni budi jeftini

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Poštovana Mihaela,

za početak bi bilo najbolje da osobi koja je radila UX za vaš novi web, date izvanredni otkaz. Onako nešto loše se moglo dogoditi 1999., ali 2009. godine je HG Spotov web u najmanju ruku i najblaže rečeno - katastrofa.

Ali sumnjam da taj tko je to radio ionako ima pojma što je uopće user experience.

Zašto ne vrate onu staru web stanicu?Bolja je beskonačno puta.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
17 godina
moderator

Moram vas sve podsjetiti da je ova tema u svojoj osnovi komentiranje vijesti s Bug Onlinea! Sve više se klizi u off-topic rasprave, ali za sada ne reagiramo "grubo", jer je tema očito zanimljiva širem krugu forumaša.

No, ima nepotrebnog vrijeđanje i prostakluka, kojeg ne toleriramo ni u jednoj temi, pa nećemo ni u ovoj! Takvi postovi brišu se bez upozorenja, a onima koji pretjeraju podijelit će se opomene!

P.S.

Posebnu zahvalu i pohvalu šaljem Mihaeli za njeno uključivanje u raspravu! Lijepo i pohvalan potez, kakav bismo voljeli češće viđati na forumu.

Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina

Zauzeta je, ne pokušavaj ništa ((;

3 0 hvala 0
17 godina

Moram se i ja ukljuciti u ovu raspravu, iako sam do sada citao iz "mraka". Slazem se sa Mirom, pohvala Mihaeli i nacinu na koji HG Spot pokusava (barem donekle) uvidjeti gdje su mu bile greske i popraviti stvari. 95% njihovih (nazalost sada bivsih) klijenata je vjerovatno registrirano na ovaj forum. Ne sjecam se tko je to rekao... ali kada je jedan manager u nekakvoj IT firmi pitao svog savjetnika kako da sazna sto trebaju njegovi klijenti, koje su njihove zelje, zahtjevi i slicno... savjetnik mu je jednostavno odgovorio.. "Pa pitaj ih!"... E to HG Spot radi na ovaj nacin. Slusa kako mu klijenti disu, sto napraviti da bi ponovo osvojio njihova srca (ruzna je reci novcanike al eto)...

Svaka pohvala i nadam se da cete vi, HG Spotovci, uvaziti kritike koje su ljudi ovdje napisali (iako ima i jako glupih, valjda ste dovoljno pametni da njih ignorirate).

Sto se tice Naxeema i njegove kritike na vas web, slazem se sa njim da je katastrofa. Nepregledan, neintuitivan, user expirience je -1. Links (eh jeste se naslusali ovog imena zadnjih dana, ali ima bit da decki i cure tamo znaju sto rade) ima kvalitetan web shop, iako je po mojim estetskim mjerilima ruzan i zastario, ali je jako kvalitetno odradjen.

Jos jedan mali offtopic: place u Splitu su uistinu jadne, prema Zagrebu prava sramota. Jedan moj kolega sa zavrsenim fakultetom (FESB) bio je na burzi nekakvih pola godine. Jedva jedvice je pronasao posao i to na 6 mjeseci ugovor mislim. Ja imam srece da sam pronasao posao (nakon par fijaska) u privatnika koji je i vise nego fer prema meni. To je danas takva rijetkost, inace te svi gledaju ko roba, ne postuju kao covjeka etc. Iako Naxeem... smatram da osoba koja zeli naci posao da ce ga i naci. Mene nebi bilo sram konobariti kad bi me zivot "stisnija", a neki ipak nisu u stanju uciniti radi "ponosa" nekakvog... kao ja sam covjek sa diplomom, ja moram biti u uredu jada jada...

I'm going woo woo

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Jos jedan mali offtopic: place u Splitu su uistinu jadne, prema Zagrebu prava sramota. Jedan moj kolega sa zavrsenim fakultetom (FESB) bio je na burzi nekakvih pola godine. Jedva jedvice je pronasao posao i to na 6 mjeseci ugovor mislim. Ja imam srece da sam pronasao posao (nakon par fijaska) u privatnika koji je i vise nego fer prema meni. To je danas takva rijetkost, inace te svi gledaju ko roba, ne postuju kao covjeka etc. Iako Naxeem... smatram da osoba koja zeli naci posao da ce ga i naci. Mene nebi bilo sram konobariti kad bi me zivot "stisnija", a neki ipak nisu u stanju uciniti radi "ponosa" nekakvog... kao ja sam covjek sa diplomom, ja moram biti u uredu jada jada...

Pogledaj Keruma "Nedjeljom u 2" dio o placama...

Place ne diktira samo vlasnik vec trziste!!

HG spotu treba samo ljudi koji imaju ljubavi prema servisu racunala, prema radu sa ljudima (znam da su tlaka ali mora se), uzivat ugradivat grafu od 3.000 kuna, ali i onu od 1.000....

Zadovoljstvo kad instalira WIN i kad se on boota pred njegovim ocima i to predaje djetetu koji jedva ceka zavrtit kakav PRO il inesto...

Mora uzivat u tome da pomaze drugima, da ih uveseljava a ne rastuzuje svojim neradom i lijenosti.

Razumijem slanje u druge servise ako nije to njihov dio posla, ali se onda o tome informira korisnik KUPAC koji je to platio, a ne ga uvjeravat da "NAS" servis to radi, a ustvari je za to zaduzen netko treci...

Jos nisam cuo "znate, to neide u nas servis nego u servis distributera"- kad to cujem znam da cu morat pricekat ali cu bit upoznat sa situacijom.

Ja bi vise volio da mi doktor kaze da imam neku bolest nego da to presuti i pravi se blesav, a to je ono sto je cesti slucaj u svim servisima diljem nase a ne samo u HGu.

Ljudi ne uzivaju u svom poslu, i htjeli bi placu od 8.000 kuna iako ne razumiju da to ne diktira vlasnik.

Moraju se sa malom placom pomirit, ili burza... Bolje 2.500 nego 0 kuna

A najgore sto sam cuo je od zaposlenika u Rijeci slusat kako ce dat otkaz i kako je nezadovojlan svojom placom, i to pred amnom, KUPCEM.

potpis :D
17 godina

I ja imam kontakt sa klijentima i to najcesce ljudi koji neznaju osnovne pojmove onoga zbog cega me zovu, uvijek smo mi krivi i slicno. Sa ljudima treba znat komunicirati, treba biti psiholog, treba poznavati materiju i znati je prezentirati klijentu na "njegovom nivou". Tako trebaju radi i prodavaci u takvim ducanima kao sto je hgspot i slicno, pribliziti materiju covjeku na "njegovom jeziku", ne muljati, objasniti zasto je ovo bolje od ovog a ne npr "ova grafa vam ima 3.0 shadere, ima DDR5 memoriju koja je puno bolja od DDR5, a frekvencija GPU-a je milijun i dvajspet"... e hebes, to ni ja ne kuzim koji sam u tom poslu a kamoli kucanica koja je dosla kupit komp da moze procitat mail od sestre koja je u njemackoj---

I'm going woo woo

3 0 hvala 0
17 godina
Hacker-ri kaže...

HG spotu treba samo ljudi koji imaju ljubavi prema servisu racunala, prema radu sa ljudima (znam da su tlaka ali mora se), uzivat ugradivat grafu od 3.000 kuna, ali i onu od 1.000....

Zadovoljstvo kad instalira WIN i kad se on boota pred njegovim ocima i to predaje djetetu koji jedva ceka zavrtit kakav PRO il inesto...

Mora uzivat u tome da pomaze drugima, da ih uveseljava a ne rastuzuje svojim neradom i lijenosti.

Razumijem slanje u druge servise ako nije to njihov dio posla, ali se onda o tome informira korisnik KUPAC koji je to platio, a ne ga uvjeravat da "NAS" servis to radi, a ustvari je za to zaduzen netko treci...

Jos nisam cuo "znate, to neide u nas servis nego u servis distributera"- kad to cujem znam da cu morat pricekat ali cu bit upoznat sa situacijom.

Ja bi vise volio da mi doktor kaze da imam neku bolest nego da to presuti i pravi se blesav, a to je ono sto je cesti slucaj u svim servisima diljem nase a ne samo u HGu.

Ajde, ovo izgleda sad kao da snimaš reklamu: svi nasmijani (apsolutno bijeli zubi), sve "pršti" od ljubavi, veselja... Ipak malo pretjerano. Mislim da je dovoljno da su ljudi korektni i iskreni prema mušteriji, a ostalo dođe na svoje mjesto.

(zamisli ovo: ugrađuje serviser grafičku u neko jeftino kučište i poreže se na limeni rub i onda pun ljubavi kaže "pas ma*" i nastavi dalje... Belji se )

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 21:28 (4ndY).
17 godina
neaktivan
4ndY kaže...

Ajde, ovo izgleda sad kao da snimaš reklamu: svi nasmijani (apsolutno bijeli zubi), sve "pršti" od ljubavi, veselja... Ipak malo pretjerano. Mislim da je dovoljno da su ljudi korektni i iskreni prema mušteriji, a ostalo dođe na svoje mjesto.

(zamisli ovo: ugrađuje serviser grafičku u neko jeftino kučište i poreže se na limeni rub i onda pun ljubavi kaže "pas ma*" i nastavi dalje... Belji se )

nisi shvatio :D

to je onako vizualan dojam :D

mora voljet svoj posao...

P.S -j**** servisera koji se poreze na lim :D takvima odmah otkaz (sala)

17 godina
neaktivan

Da li se zna šta će biti sa vemilom, žrtva sam pokvarene grafe a svi servisi i poslovnice zatvoreni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil je mrtav.
17 godina
moderator
naxeem kaže...
Vemil je mrtav.

Daj malo više činjenica kada si već upućen!

17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Da li se zna šta će biti sa vemilom, žrtva sam pokvarene grafe a svi servisi i poslovnice zatvoreni.

zrtva pokvarenog WD 2,5 500GB :(

cekat cemo, ako ne, ja dizem tuzbu

16 godina
Hacker-ri kaže...
BORN kaže...

zrtva pokvarenog WD 2,5 500GB :(

cekat cemo, ako ne, ja dizem tuzbu

-a čekanje će kao pomoći? ili što prije - to bolje. Možda netko zna proceduru za takve slučajeve (kao prijava inspektoratu i sl.? bilo bi dobro natipkati ovdje, ...)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Kristyans kaže...
infinityzg kaže...
parizer kaže...

Prvi monito je bio 17" Belinea :D Uf koja kutija... par godina kasnije je posluzila kao otpad za plocice koliko se toga nakupilo.. eh onaj mali prostor.. to je bio HgSpot.. doista se nadam da ce KONACNO krenuti pravim stopama..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice