Super mi je vijest na njihovoj stranici: "Totalna ludnica u Utrinama" a ispod slika s ukupno 4 osobe na blagajni, 5 ak uključiš prodavača, i praznim dućanom u pozadini XD
Na toj slici 1 je prodavac, 1 možda potencijalan kupac a ostali su podboceni modeli
Inace baš gledam, kao do sutra neki popusti. Vec sam se mislio zaletit da ubodem nešto ispod svake cijene,
kad izgleda ništa od toga.. Svi popusti su valjda 10-30% što se jedva osjeti.
Eto npr.ovaj Logitech komplet u HG Spotu sa svim živim aktualnim popustima košta 170kn (ljubicasta cijena je s popustom),
a u par konkurentskih ducana 133kn. (neznam jesam li baš uzeo krivi primjer, ali ovo je prvo na što sam naišao i što me zanimalo)
Znaci i sa svim živim popustima su skuplji i to osjetno. Takva politika ih nece nigdje odvest.
Jedino što bi bilo fer po meni je, da stave najjeftinije cijene i da ih garantiraju.
Znaci ako nađeš neki proizvod jeftinije kod konkurencije, bilo bi red da ti ga i HG spot ponudi po jednakoj
ili nižoj cijeni (jer ipak uz ovako nesigurnu buducnost, rizik je kupovati - znam postoje uvoznici i distributeri, ali
zašto bi ih ja morao ganjati i tražiti umjesto HG spota) .