Glasine o Galaxyju S III

poruka: 183
|
čitano: 20.114
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Glasine o Galaxyju S III".
14 godina
Re: Glasine o Galaxyju S III
life kaže...
ni on mi nije pružio zadovoljstvo.
sve mi je preko 3.5" preveliko.

I was 

Da, takvi smo ti mi. Svađamo se oko mnogo čega. 
Da, veće je bolje, ali zavisi do koje mjere. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan

Slusaj zensko si.. nisi jednaka, imas raspon prstiju vjerojatno duplo manji nego recimo ja... Appleovih 3.5 je premalo, isto tako smatram da je sve preko 4.5 preveliko... 

Takoder sumnjam da ti koristis uredaj za ista drugo nego da budes fensi, kul i šik.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...

Slusaj zensko si.. nisi jednaka, imas raspon prstiju vjerojatno duplo manji nego recimo ja... Appleovih 3.5 je premalo, isto tako smatram da je sve preko 4.5 preveliko... 

Takoder sumnjam da ti koristis uredaj za ista drugo nego da budes fensi, kul i šik.

Ne zaboravi fejzbuk.

Također, optimalno ne ispod 3.5" i ne iznad 4.5". 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
bistri kaže...
Nego, vec kad razni statsi se povlace okolo, kakav vam je uptime na mobovima? Ja cu prvi http://i1108.photobucket.com/albums/h411/bistri33/f45ce56c.jpg

So what?

Zanima me taj podatak i za druge uredjaje, pitam, meni bitna informacija koja puno govori a tesko je za nac.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
McD kaže...
alen-c kaže...

Pogledaj sad svoj post, pa se vrati na moj post, pa opet na svoj post, pa natrag na moj.

* ne nažalost nego na svu sreću

** tražiš linkove a kad se isto zatraži od fanboy klana dobijemo odgovor " ... ... imaš na googlu pa traži"

*** pogledaj konja, pogledaj tigra, opet pogledaj konja, konj bježi od tigra, tigar pojede konja za doručak, jadan konj {#}

On ti je, zapravo, više kao ova tetka iz ove reklame... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
16 godina
neaktivan
Glasine o Galaxyju S III

Evo, malo sam se potrudio. Ovdje se nalazi jedan od najpopularnijih skupova benchmarka - GLBenchmark.

GLBenchmark se sastoji od 33 različita testa. Dostupan je i za Android i za iOS smartphoneove.

Ozačio sam:

- zelenom bojom benchmarkove u kojima iPhone 4S ima više od 100 jedinica prednosti

- crvenom bojom benchmarkove u kojima SamsGSII ima više od 100 jedinica prednosti

- žutom bojom benchmarkove kod kojih je razlika unutar 100 jedinica

Kod benchmarkova označenih zvijezdicom (*), manji rezultat je ujedno i bolji rezultat.

Apple iPhone 4S - 800 MHz

Samsung Galaxy SII - 1200 Mhz

Ukoliko uočite grešku - vičite. Dobar tek!

Dio 1/2 Dio 1/2
Dio 2/2 Dio 2/2
GLBenchmark od 33 testa - Apple iPhone 4S vs. Samsung Galaxy SII GLBenchmark od 33 testa - Apple iPhone 4S vs. Samsung Galaxy SII
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 1:43 (Random.).

3 1 hvala 2
15 godina
neaktivan
RobertS kaže...
E decec moj, Space Shuttle je letio sa 8086 i 80386 procesorima i 1Mb RAMa jer su se 486ice pokazale preosjetljivima na kozmicka zracenja (ako ti to nista ne govori jer si u to vrijeme jos bio na teletubiesima, pogledaj u wikipediji), neke nuklearke se vrte i sa manje, a ti u svom telefonu za Angry Birdse "trebas" 4 jezgre...

Kad smo već kod toga, znaš li da je rover kojeg je NASA poslala na Mars bio pogonjen Amigom sa Mc680x0 procesorom. Kako smo mi Amigaši u to doba bili presretni:-)
Back2topic: mislim da bi bilo bolje optimizirati Android nego li trpati još jezgri u telefon.

Ono, danas imam Androida koji bez pol muke emulira Amigu i vrti ShadowOfTheBeast, a svoje sučelje ne može vući bez trzanja?!

14 godina
Random. kaže...

Ukoliko uočite grešku - vičite. Dobar tek!

Sizifov posao.

Odznačite GL Benchmark Team tested only i vidite rezultate.
Ovdje

btw. ti si to nasumično uzimao "manje je bolje"? 

17 godina
alen-c kaže...
bocic kaže...

On ti je, zapravo, više kao ova tetka iz ove reklame... {#}

Uštipni me da se nasmijem {#}
Inace zanimljive reklame ti gledaš {#}

Pa tako ti o iPhoneu pričaš: "Kak' je to kvalitetno..."... {#}

Čvarci su bomboni od svinje

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
Indestructible kaže...

a zasto bi apple trebao ici samsungovim stopama?

samsung je izbacio mobitel sa 1.2 ghz dual cor, apple 800 mhz (1ghz) takodjer dual core (iphone i ipad) i opet se njihovi proizvodi bolje prodaju

ovo su samo glasine, mislim, a gotovo sam i siguran da ce samsung ici na 1.6 ghz dual core, ni vise ni manje

iskreno, koliko su krenuli sa tolikim pumpanjem specifikacija oko brzine procesora, pocinjem i sumnjati da uopste na toj brzini radi, te da je sve marketinski trik

Apple ne treba ići Samsungovim ili bilo čijim tuđim stopama.

Uostalom i ne ide. Njega ne zanima da napravi najbolji mobitel na tržištu, niti se trudi da to napravi.

Apple ima svoju elitnu klijentelu koju ne zanima omjer uloženo-dobiveno, već slijepo kupuju samo stvarčice sa znakom jabuke.

Svima je poznato da Apple ima najvjernije ovce kupce :)

On topic:

Ovo su prve glasine koje bi mogle biti istinite, s obzirom da je novi Exynos u debeloj testnoj fazi. A Mali T604. Nažalost mislim da će SGSIII biti tek prijelazni mobitel, nešto kao nadopuna dok ne dođe SGSIV. Tek će se na SGSIV osjetiti pravo poboljšanje, a posebice na bateriji i grafici, a najviše zahvaljujući novom Exynosu serije 5xxx temeljenog na ARM Little Big tehnologiji i idućeg Mali T658 gpu-a.

Mislim da će prijelazni mobitel biti Galaxy S2+ a S3 prava zvijer.

http://www.t3.com/news/tech-today-samsung-pokes-fun Još se nemrem prestat smijat!

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 11:01 (logik).
15 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

Hahahahhahahha xD

Look at the screen! xD

15 godina
neaktivan
bocic kaže...

Pa tako ti o iPhoneu pričaš: "Kak' je to kvalitetno..."... {#}

:-) LOL... Kak' je taj beton kvalitetan;-)

15 godina
neaktivan

Ovaj link je vec linkao na drugoj temi pa cu i ja ponovit. Reklama je super! Govori 2 stvari: mi u Samsungu smo ljubomorni što nikad necemo stvoriti toliku potražnja za bili kojim našim uređajem i da postoji iPhone (s kojim se uspoređijemo) i mi ostali koji ga moramo koristit u svojim vlastitim reklamama, a jedino bolje što nudimo je veci ekran i to je najgenijalnija stvar koju možemo ponuditi :P dogodine cemo vam predstaviti mob s 6" ekranom i to će bit revolucija :D negativna kampanja je jedino što im je ostalo ;)
''Ne možemo izbjeći svaku kritiku niti je moguće udovoljiti svima '' I.P.II
16 godina
neaktivan
Glasine o Galaxyju S III

Da citiram jedan komentar sa jubitoua: " Arguing on internet is like olympics for special people. Even if you win, you're still retarded."

Ziva istina, i oni malo pametniji ce zakljuciti.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
alen-c kaže...

bla bla blabla iPhone bla bla blablabla
hobi:moj-android.net
17 godina
neaktivan

Koji win za apple. Free reklama!

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
14 godina
Glasine o Galaxyju S III

Sada će se jadni Apple bez svog kultnog vođe uplašiti i tužakati.

Ove reklame su genijalne.
Što sada što se ruga? Kada je tako.. Objektivnost i realnost.
Rasvijetliti fanaticima mnoge stvari, that's the point. 

Konkurencija nije zabranjena, stoga ni "ruganje" nije zabranjeno. 

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
alen-c kaže...

Ovaj link je vec linkao na drugoj temi pa cu i ja ponovit. Reklama je super! Govori 2 stvari: mi u Samsungu smo ljubomorni što nikad necemo stvoriti toliku potražnja za bili kojim našim uređajem i da postoji iPhone (s kojim se uspoređijemo) i mi ostali koji ga moramo koristit u svojim vlastitim reklamama, a jedino bolje što nudimo je veci ekran i to je najgenijalnija stvar koju možemo ponuditi :P dogodine cemo vam predstaviti mob s 6" ekranom i to će bit revolucija :D negativna kampanja je jedino što im je ostalo ;)

U reklami nije nijednom spomenut Apple ili  iPhone, zašto je onda negativna reklama za Apple?

Mozda zato jer je realno prikazan mentalni sklop iPhone sljedbenika.

i krivo alene, Samsung trenutno nude sve sto ima iPhone i jos vise

14 godina
neaktivan
bistri kaže...

ako bolje pogledas ne

ekran, baterija, 4G, aplikacije ... ... ... ...

i da, trebaš biti "bistar" dovoljno da shvatiš poruku reklame

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 17:13 (McD).
17 godina
alen-c kaže...

Da, jadan Samsung

http://www.theverge.com/2011/11/17/2568348/galaxy-nexus-review (pogledajte i video)

Sto ce tek biti kad dode S III

Adobe Flash security issues = 96 Average browser security issues w/ JavaScript on = 237 All five major browsers w/ JavaScript on = 1,185
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 17:48 (parizer).
14 godina
parizer kaže...

Da, jadan Samsung

http://www.theverge.com/2011/11/17/2568348/galaxy-nexus-review (pogledajte i video)

Sto ce tek biti kad dode S III

koji review, ajme.

Bojim se za Apple kada dođe SGS III. 

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Da naravno ipak svi koji koriste iPhone to rade da budu fensi-.-' -.-' a to kaj ti koristis npr galaxy il kaj već isto od par tisuca to nije preseravanje jel? Samo je iphone presravanj? Uostalom koristim za net,mail,viber i sve ostalo kaj se spaja na net. I za to mi je dovoljan, ako trebam više oticu na laptop il komp. A ovo za ekran nije toliko ni do prstiju nek mi objasni cemu vise od 3,8"?? Kaj cu gledat film od 2h na tom malom ekranu-.-' il si jos u djecjim godinama da igras igrice.

14 godina
Glasine o Galaxyju S III

S bitke između samsunga i zagriznute jabuke, vi ste prešli na reklame, pa na ekrane, pa na raspon prstiju... (a sve to vam je offT)

Ja vam mugu reći samo dvije stvari:

1. Ekran nemože biti prevelik, uređaj može.

2. Ponavljam ponovno -  Ja sam na motoru

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari

2 2 hvala 1
17 godina
neaktivan
McD kaže...
bistri kaže...

ako bolje pogledas ne

Onog trena kad se Apple u svojim reklamama krene usporedjivat sa Samsungom cu shvatit poantu.

Probaj ti shvatit da Samsung ima pogresan pristup marketingu, sta ce mene privuc da kupim mobitel ako u reklami za isti vidim iphone, sta je samsung pokazo od tehnologija? Problem je u tome sto i samsung kao i android apostoli shvacaju apple usere ko idiote dok u konacnici sam siguran da jabukasi  koriste em vise aplikacija, vise koriste "smart" dio telefona, te trose vise mobilnog prometa.

Specifikacija je jedno, konacan proizvod drugo.

16 godina
neaktivan

Dovoljno je vidjet sliku tvog profila na FBu da se zakljuci da nisi bas kompetentna za raspravu {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
life kaže...
Mitsuoka kaže...

Da naravno ipak svi koji koriste iPhone to rade da budu fensi-.-' -.-' a to kaj ti koristis npr galaxy il kaj već isto od par tisuca to nije preseravanje jel? Samo je iphone presravanj? Uostalom koristim za net,mail,viber i sve ostalo kaj se spaja na net. I za to mi je dovoljan, ako trebam više oticu na laptop il komp. A ovo za ekran nije toliko ni do prstiju nek mi objasni cemu vise od 3,8"?? Kaj cu gledat film od 2h na tom malom ekranu-.-' il si jos u djecjim godinama da igras igrice.

3.5 je premalo.

Get over it.

13 godina
neaktivan
bistri kaže...
McD kaže...
bistri kaže...

ako bolje pogledas ne

Onog trena kad se Apple u svojim reklamama krene usporedjivat sa Samsungom cu shvatit poantu.

Probaj ti shvatit da Samsung ima pogresan pristup marketingu, sta ce mene privuc da kupim mobitel ako u reklami za isti vidim iphone, sta je samsung pokazo od tehnologija? Problem je u tome sto i samsung kao i android apostoli shvacaju apple usere ko idiote dok u konacnici sam siguran da jabukasi  koriste em vise aplikacija, vise koriste "smart" dio telefona, te trose vise mobilnog prometa.

Možda genijalne reklame koje opisuju stvarnost (to da čekaju danima u redu a za par minuta mogu dobit nešto bolje za manje novaca i opet moć sve isto, a i dobit divljenje od onih koji znaju nešto) nisu napravljene za ovako "bistre" ljude kao ti bistri.

14 godina
bistri kaže...

Ti/vi ne razumijete da je to sprdnja?

Kao i s iRisom, bože, kako su ih rasturili.

Ovakva rekaleme Samsung ne pravi sigurno da bi koga privukao.
Ljudima koji znaju što žele, ne trebaju reklame, oni će jednostavno kupiti Android i znati što imau{#} 

17 godina
Glavno da je ok kad Apple napravi pedesetak reklama im Mac an im PC.
Sam nek jos Samsung napravi telefon sa 300 dpi na recimo 4,5" i do penzije ne trebam drugi telefon.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice