Geohot traži pomoć

poruka: 322
|
čitano: 52.577
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Geohot traži pomoć".
17 godina
neaktivan
Geohot traži pomoć

HACK THE PLANET!

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Geohot traži pomoć
Tony kaže...

HACK THE PLANET!

i unistit ovo malo sta imamo

http://www.nyaa.eu/?page=separate&user=102042 // http://protocol4.animehr.com
14 godina
neaktivan
Geohot traži pomoć
dj_beni kaže...
ansha kaže...
dj_beni kaže...

Nije problem instaliranje Linuxa. Problem je širenje hacka kojim drugima omogućava piratizaciju uz instalaciju Linuxa.

Nisam pravnik, ali koliko ja znam, omogućavanje kršenja zakona je zločin kao i kršenje zakona.

Ma genijalna ti je logika. Ajmo zatvorit proizvodjace igara jer su njihovom proizvodnjom omogucili i njihovou piratizaciju! {#}

Nisam ja to napisao, to je u našem cjenjenom ustavu.

U zivotu nisam vidio ovoliku hrpu gluposti, kao danas u ovom topicu (i s jedne i s druge strane, da ne bude zabune), al ova je biser mjeseca.

Kakvom mrtvom Ustavu????

Kakva je ovo logika ?

"omogućavanje kršenja zakona je zločin kao i kršenje zakona"

Da ne postoji mogucnost krsenja zakona, ne bi se zakonske odredbe ni donosile zaboga ( nadi mi jednu koja kaze: kaznenim djelom se smatra krada sunca..nema je. Zasto? jer nema mogucnosti za pocinjenje djela).

U krsenju zakona(pocinjenju kaznenog djela u ovom slucaju), mozes:

1.biti pocinitelj

2.pomagatelj(saucesnik)

3.poticatelj

;a ne mozes biti:

4.omogucitelj??????

Kad smo kod toga nije svako krsenje zakona zlocin, kao sto ovoga momka nitko nece goniti za kazneno djelo povrede autorskoga prava(jer ne kopira on igre), vec tuziti za krsenje EULA te za nanosenje direktne financijske stete.

Ostatak primjera sa nozevima,pistoljima i traktorima je jednostavno retardiran da bih se osvrtao na njih.

0 0 hvala 0
15 godina
Geohot traži pomoć

Ja sam za njega i uplatio sam mu.

Protiv su oni koji imaju para ili im tata ima za kupnju igre od 400 - 500 kuna.

Odigraš igru za 10 dana i onda moraš kupit drugu. Pa onda kupi još jednu taj mjesec. 1000 kuna mjesečno za igru?

A i PS3 je najprodavaniji od kada je PS3 hakiran.....pa malo razmislite...možda i Sony ima tu svoje prste. Kad više neide prodaja, izbaci jailbreak, prodaja opet poraste, daju nekom par 100 000 novaca i on veli da je kriv i kao tužba i na kraju nikom ništa, mali bude slobodan uz "možda" kaznu od 50000$ i to je to.

Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geohot traži pomoć

Nikakve zime, uvijek ima odvjetnika koji će ga besplatno braniti da bi stekli slavu (a i lagan je slučaj).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

MegaMass 2000

stvarno neznam šta ti nije jasno.Da,znam šta je geohot napravio i jasno mi je ali nekima nije jer su počeli pljuvat o tome kako će to donijeti piratstvo na ps3.Dakle nisam ja započeo raspravu o piratluku,geohotu i soniju!!!Samo sam se nadovezao.

Zatim sam rekao kako je licemjerno pljuvat po onima koji će to što je geohot napravio korisit u piratske svrhe ako imaš bilo šta od piratluka.bilo to na mp3-u ili na pc-u ili bilo gdje drugdje.Razumiješ? Licemjerno je da ja pljujem po bilo kome ako ima piraste windowse a meni pun mp3 muzike,piratske. Licemjerno je da ovaj hrvatska...nešto pljuje po piratima na soniju a njemu na kompu masa toga piratluk.

ako sada ne kužiš onda mi je žao ali ja nemam živaca ti crtat

Kakve veze ima PC i piratluk na njemu sa PS3-om i probijanjem dotičnog od strane Geohota? Nema nikakve.

Btw, nije ništa licmjerno od hrvatskafarkasevec budući da on kao vlasnik PS3 nije mogao imati ništa od igara piratsko na njemu. Da se je on javio na temu PC-a i piratluka na njemu onda da, ali ovako ne. Dvije različite platforme, s time da za jednu sve donedavno nije bilo ratpi sadržaja.

Ovo je problem PS3 i Sonya, a ne PC kao igraće platforme. Daleko veći problem od piratluka na PS3 je pojava hackera u igrama, a ne pirata, a za to je Geohot zaslužan. Varanje na PS3-u.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 16:55 (MegaMass 2000).
16 godina
protjeran
General_Woo kaže...

Odigraš igru za 10 dana i onda moraš kupit drugu. Pa onda kupi još jednu taj mjesec. 1000 kuna mjesečno za igru?

A i PS3 je najprodavaniji od kada je PS3 hakiran.....pa malo razmislite...možda i Sony ima tu svoje prste. Kad više neide prodaja, izbaci jailbreak, prodaja opet poraste, daju nekom par 100 000 novaca i on veli da je kriv i kao tužba i na kraju nikom ništa, mali bude slobodan uz "možda" kaznu od 50000$ i to je to.

ja kupujem igre po 100-200kn i nitko me ne tjera da kupujem 10 igara mjesecno kako bi potrosio 1000kn 
nemoram sve igrat  

17 godina
neaktivan
General_Woo kaže...

A i PS3 je najprodavaniji od kada je PS3 hakiran.....pa malo razmislite...

Kako da ne, i dalje čami na dnu, izašli podaci NPD-a za siječanj. Toliko o "razmišljanju".

16 godina
protjeran
Elk Cloner kaže...
General_Woo kaže...

A i PS3 je najprodavaniji od kada je PS3 hakiran.....pa malo razmislite...

Kako da ne, i dalje čami na dnu, izašli podaci NPD-a za siječanj. Toliko o "razmišljanju".

nije da bas čami ali da zadnji je 
Kinect je spasio xbox,a za wii se nemora niti pricat

uskoro bi trebao dosta pojeftinit pa cemo vidit  

15 godina
Geohot traži pomoć

Ili ne želiš shvatit ili si stvarno točak{#}.

Piratstvo je piratstvo.Bilo ono na soniju,pc-u,xbox-u.

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geohot traži pomoć

Boo fucking hoo... Kriviti drugoga što je otkrio propust u konzoli je SULUDO! Može im biti krivo i s pravom su ljuti, ali nemaju osnovu za tužbu.

Ne razumijem zašto svi pretpostavljaju da je neki uređaj neprobojan?? Da nije geohota, bio bi neki drugi baja. Dokle god bude zaštite, bit će onih koji ce je pokušavati probiti dok u konačnici i ne probiju. Bilo da se radi o plemenitim ciljevima, ili cisto radi osobne koristi.

To što je probijanjem zaštite omogućilo XY drugih stvari je iskljucivo krivica proizvodjaca, trebali su to bolje osmisliti.

Zato ja ne razumijem gnjev poštenih igrača prema X osobi, ako je jedini krivac sam proizvođač. Neka usmjere gnjev prema njima i natjeraju ih da poprave stvar, a ne da traljavo složena zaštita može dovesti do totalne katastrofe u online igranju.

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
Kill Frenzy kaže...

MegaMass 2000

stvarno neznam šta ti nije jasno.Da,znam šta je geohot napravio i jasno mi je ali nekima nije jer su počeli pljuvat o tome kako će to donijeti piratstvo na ps3.Dakle nisam ja započeo raspravu o piratluku,geohotu i soniju!!!Samo sam se nadovezao.

Zatim sam rekao kako je licemjerno pljuvat po onima koji će to što je geohot napravio korisit u piratske svrhe ako imaš bilo šta od piratluka.bilo to na mp3-u ili na pc-u ili bilo gdje drugdje.Razumiješ? Licemjerno je da ja pljujem po bilo kome ako ima piraste windowse a meni pun mp3 muzike,piratske. Licemjerno je da ovaj hrvatska...nešto pljuje po piratima na soniju a njemu na kompu masa toga piratluk.

ako sada ne kužiš onda mi je žao ali ja nemam živaca ti crtat

Kakve veze ima PC i piratluk na njemu sa PS3-om i probijanjem dotičnog od strane Geohota? Nema nikakve.

Btw, nije ništa licmjerno od hrvatskafarkasevec budući da on kao vlasnik PS3 nije mogao imati ništa od igara piratsko na njemu. Da se je on javio na temu PC-a i piratluka na njemu onda da, ali ovako ne. Dvije različite platforme, s time da za jednu sve donedavno nije bilo ratpi sadržaja.

Ovo je problem PS3 i Sonya, a ne PC kao igraće platforme. Daleko veći problem od piratluka na PS3 je pojava hackera u igrama, a ne pirata, a za to je Geohot zaslužan. Varanje na PS3-u.

ne, za to su zasluzne te osobe koje se time bave, NITKO nije odgovoran za nesto sto netko drugi napravi, varalice su ti koji su izabrali vlastitom voljom varati, nije ih geohot prisilio, i njih treba kazniti

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ili ne želiš shvatit ili si stvarno točak{#}.

Piratstvo je piratstvo.Bilo ono na soniju,pc-u,xbox-u.

{#}

Ne nije ili barem ne u ovom slučaju. Budući da  ima ljudi koji ne kradu i koji se igraju isključivo na konzolama, a PC im služi za rad.. Ovdje se ne radi samo piratstvu budući da je tema o PS3-u, nego se radi o svim problemima koje će hakiranje donjeti PS3 igračima.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
16 godina
protjeran

ne, za to su zasluzne te osobe koje se time bave, NITKO nije odgovoran za nesto sto netko drugi napravi, varalice su ti koji su izabrali vlastitom voljom varati, nije ih geohot prisilio, i njih treba kazniti

eh ali varalice nisu glupi oni ce ostat tiho u kutu i njih nece nitko dirat jer nitko niti nezna tko su

17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

Da lik je odogovoran, a odogovoran je zato, jer im je to omogućio. Većina idiota ("čast" iznimkama) koja vara ne bi sam znala napraviti hack na PC-u, a kamoli hacknut PS3.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 17:03 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Pa zašto nisu ranije mislili na hackere? Zar je to krivica geohota?? Ne razumijem kako traljava zaštita uređaja može biti krivica onoga tko ju je otkrio, a ne samog proizvođača?!

Na PC-u već godinama postoje X načina za zaštitu od hackera, koje nisu vezane za sam stroj.

17 godina
weedos kaže...
To što je probijanjem zaštite omogućilo XY drugih stvari je iskljucivo krivica proizvodjaca, trebali su to bolje osmisliti.

Zato ja ne razumijem gnjev poštenih igrača prema X osobi, ako je jedini krivac sam proizvođač. Neka usmjere gnjev prema njima i natjeraju ih da poprave stvar, a ne da traljavo složena zaštita može dovesti do totalne katastrofe u online igranju.

Aleluja!

Daš novac i dobiješ - što? Ako je Sony u itijednom trenutku reklamirao PS3 kao konzolu s neprobojnom zaštitom, sada je trenutak za izvući pare od njih. Samo to treba i dokazati...

Gledam te!
16 godina
protjeran
Geohot traži pomoć

kolko se meni cini 99% ovih koji su za Geohot-a niiti nemaju ps3 

i to na njih ne utjece nista

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
General_Woo kaže...

Kupio sam svojim klincima 3 original igre, nisu bile po 500 kuna i jos uvijek nisu dosli do kraja niti u jednoj igri (PS3 sam kupio u 10. mj 2010.).

Naravno ako dangubis za plejkom cijele dane, onda se igre brzo zavrse, ali dali je to pametno, e to nebih bas rekao.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

Zato i jesmo jedini koji mogu biti objektivni {#}

Gledam te!
17 godina
neaktivan
weedos kaže...

Pa zašto nisu ranije mislili na hackere? Zar je to krivica geohota?? Ne razumijem kako traljava zaštita uređaja može biti krivica onoga tko ju je otkrio, a ne samog proizvođača?!

Na PC-u već godinama postoje X načina za zaštitu od hackera, koje nisu vezane za sam stroj.

Pa zašto proizvođači auta nisu ranije mislili na kradljivce automobila, i kako to može biti krivnja lopova (sarkastični upit)? Zaštita uređaja nije bila traljava, jer od kad se je PS3 pojavio pa sve donedavno nije bilo proboja. Pored toga, zaštita nije traljava, jer je sprečavala probijanje dotične konzole od "običnog" puka. Sada svaki idiot može raditi što hoće. Ljudi ne mogu misliti na sve, a to drugima ne daje pravo da to zloupotrebljavaju.

Na PC-u je  zaštita tako-tako. Punkbuster malo radi, a malo ne radi. Pored toga, admini ne mogu biti 24/7 online.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 17:15 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan

malo ste pretjerali..

po vama, za svako ubojstvo koje je ikad pocinjeno je kriv onaj koji je izmislio barut, pusku, bombu..

ovaj momak nije uradio nista ilegalno, kupio je PS3 i caprko po njemu..nije on kriv sto se sony oslanja na takav sistem zastite..

bez obzira kakve posljedice imalo za piratkluk, da li ce lose uticat na gaming za pc il ps3 itd...

zasto da sony uzima to pravo da radis sa svojom imovinom sta hoces, samo zato sto njima olaksava da zastite svoje proizvode od kriminalaca ?

ono sto ce ovo prouzrokovat nije ok, ali jos gore je kaznit ga, a nije prekrsio nikakav zakon..cemu to onda vodi ako sony ima kontrolu nad necime, iako si ga posteno platio..

edit: sta je sljedece, mogu si zamislit..platis igru, i smijes je samo ti igrat lol..gamepad prati otiske prstiju, i ako neki drugi clan porodice zeli da igra, blokada..mora i on platit {#}

a ovo ne mozes usporedit sa kradjom automobila, vise sa tuning-om..jer covjek je kupio ps3, i modifikovo ga..

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 17:21 (ismar89).
17 godina
neaktivan

nije da bas čami ali da zadnji je 
Kinect je spasio xbox,a za wii se nemora niti pricat

uskoro bi trebao dosta pojeftinit pa cemo vidit  

A čami. U izrazito potrošačkim studenom i prosincu Wii i X360 su tukli PS3 sa skoro milijun više prodanih primjeraka, i to svaka platforma. Kinect jest privukao dosta kupaca, no X360 nije niti trebalo spašavati, od sredine godine naovamo je počeo preuzimati primat. Jednostavno, SONY svojom nadmenošću samo odbija kupce, odnosno, markentiška kampanja im se osniva na povlađivanju razmaženih pubertetlija (prije svega, intelektualno ograničene reklame sa Kevinom Butlerom). A razmažene pubertelije nemaju novac.

Što se pojeftnjenja tiče, pojeftinit će i konkurencija, tako da ta mjera i nema prevelikog utjecaja.

MegaMass 2000 kaže...

Ne nije ili barem ne u ovom slučaju. Budući da  ima ljudi koji ne kradu i koji se igraju isključivo na konzolama, a PC im služi za rad.. Ovdje se ne radi samo piratstvu budući da je tema o PS3-u, nego se radi o svim problemima koje će hakiranje donjeti PS3 igračima.

Kakve to veze ima sa GeoHotom? To je isto kao da kažeš da skidanje blokade sa motora dovodi do prometnih nesreća, a ne neiživljeni retardi koji upravljaju njime.

17 godina
Geohot traži pomoć

Nadam se da će dobiti doživotnu ...

Moj PC  
0 14 hvala 0
16 godina
protjeran
Veliki Brat kaže...

Zato i jesmo jedini koji mogu biti objektivni {#}

tebi nece bit unisteno mutiplayer igranje 

meni hoce

to je jedino bitno jer sam ja kupio igru ti nisi

17 godina
protjeran
ismar89 kaže...

malo ste pretjerali..

po vama, za svako ubojstvo koje je ikad pocinjeno je kriv onaj koji je izmislio barut, pusku, bombu..

ovaj momak nije uradio nista ilegalno, kupio je PS3 i caprko po njemu..nije on kriv sto se sony oslanja na takav sistem zastite..

Da je to napravio bez kur*enja na netu, nitko mu nebi ni rijec rekao.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
15 godina
neaktivan
Geohot traži pomoć

Ne znam tko je gluplji ..

Debilni gigant Sony ili hrpa debila koja ga brane.

Sony je sam inicirao probijanje konzole zabranivši pokretanje linuxa sa PS3. Geohot samim probijanje a i objavljivanjem jailbreaka nije napravio NIŠTA krivo a ni protuzakonito.

Opće je poznato da se SVE, i to znači APSOLUTNO SVE može probiti, i Geohot nije kriv što je Sony nesposoban i nije DODATNO ZAŠTITIO SVOJE ONLINE SERVISE.. Ako su ljudi skužili kako varati u igricama, a da ne pričamo o odklanjanju banhammera i sličnih stvari, tu se može kriviti SAMO SONY.. NITKO DRUGI..

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geohot traži pomoć

Nek se zamjeri nekome poput Microsofta pa ga čeka isto što i Chevrona koji je prvi jailbreakao WP7

{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Nek se zamjeri nekome poput Microsofta pa ga čeka isto što i Chevrona koji je prvi jailbreakao WP7

{#}

pa poklon... cool

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Zato i jesmo jedini koji mogu biti objektivni  {#}

tebi nece bit unisteno mutiplayer igranje

meni hoce

to je jedino bitno jer sam ja kupio igru ti nisi

I ja kupujem igre i igram MP pa opet tu i tamo naidjem na cheatera, dobro dosao u ostatak svijeta{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice