Da kriv sam fuck it ....e da ne konponenti nego konponentu samo gpu mjenjam
Da kriv sam fuck it ....e da ne konponenti nego konponentu samo gpu mjenjam
Znaci u nas bi gtx 1080 trebala biti kao 980ti sada?
Da, ali ipak tek kada kartice izađu i testira ih se u igrama, e onda ćemo imati pouzdane informacije koliko je jača.
U kombinaciji s kojim monitorom tj. rezolucijom?
U kombinaciji s kojim monitorom tj. rezolucijom?
Ni ne treba ti monitor kad je grafa tako dobra...
Jel zna netko kad 1080 kod nas dolazi u prodaju?
Znaci u nas bi gtx 1080 trebala biti kao 980ti sada?
Mos si misliti. Gledam je na amazonu.com je sad vec na 1200-1700 $. Tako da mozda za 2-4 mjeseca da mozda bude pala na nivo sadasnje 980 ti. Ali ranije nista.
Ove se jos dobro prodaju, nemaju koknurencije kod AMDa i to je to.
Svugdje bi trebala krenuti danas u prodaju ali kod nas nije svugdje
Vidim je ovdje u SG za 1200 SGD sto je cak i za mene preskupo. Tako da ce moja 290x jos da sluzi
Jel to krenulo? Ima nekih linkova, ovo-ono?
Mislim da referentnu, tj. FE nece nitko kupit
Ja je uzimam, ili čak 1080ti, i to za ovaj 144Hz FHD monitor. Al ne u nas, nego vjerojatno rodica u americi i u torbi doma :)
Imat ces 250fps na 144hz monitoru na toj rezoluciji na ultra u novim igrama. Neka ti ponese jedan 1440p 144Hz monitor usput, u kuferu ;)
FE 1080 throtla pri igrama pa zato, ako ne mislis ici na SLI ili vodeni custom loop, mislim da ti je bolje cekat after market izdanja :)
Imat ces 250fps na 144hz monitoru na toj rezoluciji na ultra u novim igrama. Neka ti ponese jedan 1440p 144Hz monitor usput, u kuferu ;)
FE 1080 throtla pri igrama pa zato, ako ne mislis ici na SLI ili vodeni custom loop, mislim da ti je bolje cekat after market izdanja :)
To i oću :)
Možda uzmem koji 1440p. Bitan mi je samo FPS, 4K me ne zanima i te šeme 60 fps, jer igram samo FPS-ove. Šta će mi 60 fpsa, nemogu odat na 60 fpsa. Oću min 150.
Čekam aftermarket, vjerojatno Strixa uzimam pošto sam uvik Asus šema. Vidit ćemo.
Oko 5500kn u rvata
Jebo te led, koje su to cijene...
kupit je i otuć direktoru instara o glavu, valjda će ostat neoštećena za te pare
Ovo su sad napumpane cijene. Ovakav hype nije nita novo. Sjetite se kad je izlazila 8800 GTX i koliko je koštala u HR. Treba malo čekati da AMD izaci svoje pa da se cijene stabiliziraju.
Moraš biti pun love ili malo zagoren da sad to uzmeš po ovoj cijeni kod nas.
Ima već dva dana
na nabava.net su od 6500-6800
Šta se muče s tim cijenama, nek jednostavno zaokruže na 7000