Firefox stiže na iOS

poruka: 5
|
čitano: 1.130
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox stiže na iOS".
13 godina
Firefox stiže na iOS

Bezveze...

3 1 hvala 0
13 godina
Firefox stiže na iOS

Nekako mi je cudno ovo novinarstvo. Niti rijeci o hrpi novosti koje je donijela nova vrezija Firefox-a. Niti rijeci o konacno dostupnoj stabilnoj Operi na linux-u. iSomething iskace vise na bug.hr no sto reklame za viagru dobivam u inbox.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox stiže na iOS

Nažalost takva je realnost na bugu.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 18:55 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Firefox stiže na iOS
kerum kaže...

Nekako mi je cudno ovo novinarstvo. Niti rijeci o hrpi novosti koje je donijela nova vrezija Firefox-a. Niti rijeci o konacno dostupnoj stabilnoj Operi na linux-u. iSomething iskace vise na bug.hr no sto reklame za viagru dobivam u inbox.

Odavno je ovo trač a ne IT portal... Ne bih se ja tako ni ponašao da tako nije al je kako je i ima da se tome prilagodimo, nazalost. To je svijet u kojem zivimo, masa ispod prosjecnih i prosijecnih i trunak onih boljih od njih.... ne zivi se na trunkici vec na masi a rekao sam sto masa jest :D

17 godina
Firefox stiže na iOS

Too little, too late....

The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice