Fermi voli toplinu

poruka: 58
|
čitano: 9.749
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fermi voli toplinu".
16 godina
neaktivan
RE: Fermi voli toplinu
I bolje mu je da voli. Pa komotno možeš jaje da pržiš na njemu.
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Voli fermi vruće ali ne i ostale komponente oko njegaCool

Jedini pravi odogovor do sada procitan ovdje, kratko i jasno..

Sta je ovaj iz nvidije prolupo malo hbte, nije normalno da graficka u normalnom radu ide iznad 85 stupnjeva a pri opterecnju do cak nevjerojatnih 105.

A ostale komponente ??

Ocan proc npr, memorija hard, ploca pa covjece pa radi te graficke dolazi do nestabilnosti cijelog sistema 5 stupnjeva gore je uzas za komponente,u ovom slucaju moglo bi to biti i vise

A najvise sam se nasmijo kada je spomenu da mora tako biti zbog performansi ?? da li vi znate o cemu on tocno to prica kakvim faking performansama?? pa jedna hd5970 koja ima 2 gpua i koja je dosta jaca kartica nejde iznad 85 stupnjeva pri max opterecenju..

koji bolesni razlozi za visoke temperature i potrosnju, a os ti performansa u pm

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 17:54 (toxic).
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
Kill Frenzy kaže...

Sta je ovaj iz nvidije prolupo malo hbte, nije normalno da graficka u normalnom radu ide iznad 85 stupnjeva a pri opterecnju do cak nevjerojatnih 105.

A ostale komponente ??

Ocan proc npr, memorija hard, ploca pa covjece pa radi te graficke dolazi do nestabilnosti cijelog sistema 5 stupnjeva gore je uzas za komponente,u ovom slucaju moglo bi to biti i vise

A najvise sam se nasmijo kada je spomenu da mora tako biti zbog performansi ?? da li vi znate o cemu on tocno to prica kakvim faking performansama?? pa jedna hd5970 koja ima 2 gpua i koja je dosta jaca kartica nejde iznad 85 stupnjeva pri max opterecenju..

koji bolesni razlozi za visoke temperature i potrosnju, a os ti performansa u pm

Sad bi se mogli javit ovi - "eeej - al to je dual gpu - nemo'š to uspoređivat" Belji se

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
15 godina
neaktivan
Fermi voli toplinu
CROTEAM RULE'S
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fermi voli toplinu

nvidiaa

THE WAY IT'S MEANT TO BE GRILLED!Smijeh

CROTEAM RULE'S
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Fermi voli toplinu

Nekužim kako oni mogu dizajnirat čip da radi sa temperaturama preko 100C? Zar nije svaki 40nm čip isit po pitanju dozvoljenog zagrijavanja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Minoza kaže...
toxic kaže...
Kill Frenzy kaže...

A ostale komponente ??

Sad bi se mogli javit ovi - "eeej - al to je dual gpu - nemo'š to uspoređivat" Belji se

Pa i nebi smjeli hbte,

Kako moze jedna kartica koja je dosta slabija i jos k tome single kartica, trosit isto cak i vise i grijat se vise pa toga nema nigdje ugl.. i cijenom ce kod nas biti faking iste...

promasaj kako god okrenes

15 godina
Fermi voli toplinu

Ja sam več reko, treba je netko nabaviti ( tipa ekipa iz bug laba) i onda je spojit i pustit da 20 dana bez prestanka radi pod furmarkom na extreme burning mode, ako tad ne krepa nece nikad hahahahah, jos bi je trebalo overclockat prije toga da ju se dovede do tih 105 stupnjeva, sto oni zovu max RADNOM temperaturom, mogu oni govorit sta oce ali ja se ipak nebi ugodno osjecao dok igram crysis a ono u kutu pise gpu temp 100 C.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Ja sam več reko, treba je netko nabaviti ( tipa ekipa iz bug laba) i onda je spojit i pustit da 20 dana bez prestanka radi pod furmarkom na extreme burning mode, ako tad ne krepa nece nikad hahahahah, jos bi je trebalo overclockat prije toga da ju se dovede do tih 105 stupnjeva, sto oni zovu max RADNOM temperaturom, mogu oni govorit sta oce ali ja se ipak nebi ugodno osjecao dok igram crysis a ono u kutu pise gpu temp 100 C.

lol,20 dana je previše

ali bi stvarno trebali probati držati je 15-ak sati,pa možda i cijeli dan u nekoj igrici i vidjeti kolike bi temperature postizala

sumnjam da pravi gamer hoće gasiti komp svako 4 sata kako bi ohladio grafu ^^

15 godina
neaktivan
Fermi voli toplinu

Pitam se , dal s dva fermija u SLI modu mozes dobiti kvalitetni toster . Inace mislim da je nVidia tvornicki OC grafe u plafon samo da bi bila bolja od ATI , pa zato i griju.

Do You Feel Lucky...Punk ?
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...
Kill Frenzy kaže...

A ostale komponente ??

eeej - al to je dual gpu - nemo'š to uspoređivat

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
toxic kaže...
......

da, kao sto je Kant rekao, nemo'š to usporedjivat, NIJE POSTENO...al je FAIL time jos veci lol

Every time two people have sex, an angel gets a boner
17 godina
neaktivan
Fermi voli toplinu

Nvidia PR spineri u maniri prodavača rabljenih automobila ... "ma niš joj nebu gospon, može ona i na 200" :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

nVidia je svemirski brod za ati !

Za ati jest ali za ATi nije (fanboy-u Belji se)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Pa logično da brani svoje čedo,no ima ona stara narodna 'to samo majka može voljeti'.Krepavat će to masovno.

Fantastično kakve prognoze - kao da se nadaš tome iz sveg srca.

Nadam se da shvaćaš da bi to značilo ostanak visokih cijena Radeon kartica, a možda i dodatna poskupljenja u high-end segmentu Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
17 godina
Dado_ZG78 kaže...
QFlash kaže...

Pa logično da brani svoje čedo,no ima ona stara narodna 'to samo majka može voljeti'.Krepavat će to masovno.

Nadam se da shvaćaš da bi to značilo ostanak visokih cijena Radeon kartica, a možda i dodatna poskupljenja u high-end segmentu Neodlučan

Meni kao korisniku kartice to pase da cijene ostanu visoko jer vec imam najskuplju karticu recimo.. tako da cu je moc i prodat po visim cijenama...

Dok ljudima koji misle kupit karticu to nikako nevalja..

Tak da... ko vas sisa :D

16 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...
QFlash kaže...

Nije nikakvo nadanje,ako bi pak iz zlobe navijao da neka firma ima problema sa krepavanjem čipovlja to bi bio Intel.No to je već OT.

Samo komentiram smiješni stav nvidia inžinjera.Ako su ciljano išli na to da fermi bude hot - zašto nam to nisu spomenuli tijekom predugog isčekivanja proizvoda ? Definitivno bi me zanimalo da kartica koju svi iščekujemo planski bude visokog TDP-a i time i visoke temparature.No to nam nisu najavili, naravno, jer navedene osobine Fermia su - negativne,nitko ne preferira vruć i rastrošan gpu,osim eto Nvidia-e.

16 godina
Fermi voli toplinu

nitko ne preferira vruć i rastrošan gpu,osim eto Nvidia-e.

I zaboravio si spomenuti njihovih lizodupskih fanboy-a

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nisi me shvatio, trebalo bi je pustit da 20 dana radi pod furmarkom ne iz razloga da se vidi kolike ce temperature postic nego iz razloga da se provjeri jeli to svarno istina da podnose te temperature,ako bi prezivila, to bi trebalo znacit da je mozes kupit i da ce ti 4 godine radit okej.

17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Nisi me shvatio, trebalo bi je pustit da 20 dana radi pod furmarkom ne iz razloga da se vidi kolike ce temperature postic nego iz razloga da se provjeri jeli to svarno istina da podnose te temperature,ako bi prezivila, to bi trebalo znacit da je mozes kupit i da ce ti 4 godine radit okej.

20 dana pod full opterecenjem, hmm....kolko je ono potrosnja? :D

16 godina
protjeran
lovac82 kaže...

nitko ne preferira vruć i rastrošan gpu,osim eto Nvidia-e.

I zaboravio si spomenuti njihovih lizodupskih fanboy-a

krivi reply,sorry

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 20:46 (QFlash).
15 godina
neaktivan

I sad je  fermi postao još jedan od mogućih počinitelja za požar, stoga uz normalnu uporabu tekućeg dušika nema opasnosti xD....

Dompa
16 godina
protjeran
lovac82 kaže...
movie kaže...

nVidia je svemirski brod za ati !

Za ati jest ali za ATi nije (fanboy-u Belji se)

Kakve su to glupe sheme, nije ATi nego ATI.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
16 godina
Fermi voli toplinu

Pa u biti je ATi.... pogledaj sliku:

http://www.technobuzz.net/wp-content/uploads/2009/11/ati-radeon-logo-oct08.jpg

Imaš točku iznad slova i odnosno u slovu i

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:21 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Pa u biti je ATi.... pogledaj sliku:

http://www.technobuzz.net/wp-content/uploads/2009/11/ati-radeon-logo-oct08.jpg

Imaš točku iznad slova i odnosno u slovu i

da ali u tekstovima svudgje pise ATI, cak i na njihovoj stranici

16 godina
Fermi voli toplinu

Pa nisam rekao da je krivo ATI pa tako ni ATi.... inače te sitnice ne gledam, mislim briga me jel se piše ati malim ili velikim slovima... ali ne volim takve ljude (fanboy-e) al ih volim provocirati xD... u ovom slučaju pljuju po atiju a hvale nvidiju bez ikakvog razloga Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
toxic kaže...

Meni kao korisniku kartice to pase da cijene ostanu visoko jer vec imam najskuplju karticu recimo.. tako da cu je moc i prodat po visim cijenama...

Dok ljudima koji misle kupit karticu to nikako nevalja..

Tak da... ko vas sisa :D

Kakva su vremena došla, svako gleda samo svoju gu*icu.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
17 godina
neaktivan
Fermi voli toplinu

Eto malo overclockinga novih kartica Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice