Strašno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Strašno...
baš tako. Ne znam kako sam dosad mogao živjeti bez toga xD
Good God !!!!!
Hoće li za 5 godina sve igre i sva zabava bit na facebooku ? XD
I'm so sick of this crap.
Ima li ista gluplje od facebook-a?? ako neko hoce na facebook nek ide preko kompa,ne mora preko svih tehnickih sprava a evo sada i preko sonya trice(3)
Uskoro će i frižideri biti spojen na fejsbuk.
Ono, nebu trebalo pisati kaj ste maloprije jeli, bit će automatski objavljeno :)
S novim firmwareom 3.10 za Sonyjev PlayStation 3 dolazi i podrška za spajanje na Facebook s ove popularne konzole
Drži treće mjesto od tri proizvođača, naravno da je popularna...
S novim firmwareom 3.10 za Sonyjev PlayStation 3 dolazi i podrška za spajanje na Facebook s ove popularne konzole
haha bas zanimljivo......sigurno bi je zelio imati ali fali ti malo kuna :D
hehehe, kolko sam skužio a što je i očito, ta mogućnost za ps3 facebook je u principu samo kur**nje da svi drugi vide kaj si postigo i kupio...
haha bas zanimljivo......sigurno bi je zelio imati ali fali ti malo tisuća kuna :D
Sad cu kupiti PS 3 samo da idem na facebook!
Bilo kuda facebook svuda :)
Wtf, pa tko vas tjera da to koristite?
Inače, što se tiće PS3a, ovo ga neće spastiti od sudbine neuspjele kopije Xboxa :P
Wtf, pa tko vas tjera da to koristite?
Baš. Ne shvaćam oko čega se vi živcirate. Ako ne želite koristiti Facebook na PS3, ne morate, ne znam šta je sad toliko "strašno" u vezi s tim.
Ne smeta mene dodatna opcija na ps3 koju ne moram imati, taman da ih je i milijun. Mene smeta što je to Facebook(čitaj Šrotbook), i sama činjenica da ide i na ps3 dokazuje da je Facebook sve popularniji, od čega se zgrozim.
Neuspjela kopija xboxa?
1. Playstation je izasao puno prije xboxa
2. Kvalitetu konzole ne odredjuje mogucnost piratiziranja
Ako nemas love igras se na xboxu i to je to.
Neuspjela kopija xboxa?
1. Playstation je izasao puno prije xboxa
2. Kvalitetu konzole ne odredjuje mogucnost piratiziranja
Ako nemas love igras se na xboxu i to je to.
1. Ustvari, govorio sam o Xboxu 360...
2. Naravno da ne. To je vjerojatno subjektivno, no ja konzolu ocjenjujem prema broju dostupnih i kvalitetnih naslova, i user-friendlynessu, te funkcionalnosti, OSa. Kako tip igara dostupnih za PS3 nije onaj koji mene privlaći - a za Xbox je upravo suprotno, Xbox smatram boljom konzolom. Iako ne mogu argumentirati, mislim da je očito kako su igre na Xboxu jednostavno zabavnije nego one na PS3u :D
Xbox Live i XNA su također veliki aduti, i ako ni zbog čega drugog - zbog njih biram Xbox :)
Što se tiće komentara na kraju, uopće se ne slažem. Ilegalnu nabavu igara ne podržavam ni u kojem slučaju...
Bilo kuda facebook svuda :)
KRAŠ