Facebook ište financijaše

poruka: 14
|
čitano: 1.915
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Facebook ište financijaše".
17 godina

Kein problem, neka se prodaju Googlu, oni vole financirati gubitaše (hint: youtube).

GB P35-DS3R || Intel E8200@3.2GHz || OCZ Gold XTC 2GB || nv 9600GT || chiftec 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Facebook ište financijaše
gde i ko deli tako pare na lepe oci ? da odem i ja u dubaji pa da trazim za moj projekat...
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan

Ako ne bankrotiraju jednog dana za 10tak god ce postati "bogatiji" od googlea...

17 godina
protjeran

ako se myspace uspijeva održati, mislim da neće biti problem ni fb-u   (nažalost).

iako, veseli me vijest da im se polako tope zalihe   :D

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako prestanu raditi, moj život više nema smisla...

0 0 hvala 0
17 godina
Tomcat5 kaže...

lol, eto zasto mnogi stavljaju u potpis(signature) ovo:

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

E pa nesto slicno ce se desit, nemaju para.
Ja se nisan nikad registrira na facebook, imam njihov script tj. mogu napraviti istu stranicu kao i oni.
Btw. sad cu se rugat frendovima jer skoro nemaju pojma od kompu. samo su na facebooku!
17 godina
neaktivan

Eo ih, anti facebook banda...Glavne karakteristike su debilni potpisi te neutemeljeno i apsolutno subjektivno komentiranje teme bez valjanih i pravih argumenata. Nemojmo zaboravit nedostatak vlastitog iskustva u koristenju facebooka...Super ste mi nema sta!

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
Tomcat5 kaže...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

Ja se nisan nikad registrira na facebook, imam njihov script tj. mogu napraviti istu stranicu kao i oni.
Btw. sad cu se rugat frendovima jer skoro nemaju pojma od kompu. samo su na facebooku!
 Jel ti shvaćaš sarkazam?
Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
17 godina
neaktivan

pa zasto su odobrili da jedan korisnik moze beskonacno slika i video klipova da postavi na stranicu?... Da je ograniceno, sad ne bi imali financijskih problema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a da malo istrazite to sto objavljujete:

Silicon Alley Insider

Namigiva

The Cake is a Lie!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
Tomcat5 kaže...

ma ti si debil
I sacrifice so they can live my life, If necessary I'll give my life, No need crying at the end of my life,Just remember me right
17 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Eo ih, anti facebook banda...Glavne karakteristike su debilni potpisi te neutemeljeno i apsolutno subjektivno komentiranje teme bez valjanih i pravih argumenata. Nemojmo zaboravit nedostatak vlastitog iskustva u koristenju facebooka...Super ste mi nema sta!

imam facebook profil koji je deaktiviran i objektivno gledano tvrdim da je facebook pušiona. ali ne sam po sebi, nego zbog svih tih ljudi i bespotrebnih spamerskih aplikacija koji sveukupno čine sve to jednim velikim sranjem.
"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan

Hvala Bogu da ove budale(koje ne znaju običan folder napraviti) neće nosit fotoaparate u školu.

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
markoal kaže...
Tomcat5 kaže...

vauuuu.. i kakve to veze sa facebook-om ima?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice