Kein problem, neka se prodaju Googlu, oni vole financirati gubitaše (hint: youtube).
Kein problem, neka se prodaju Googlu, oni vole financirati gubitaše (hint: youtube).
Ako ne bankrotiraju jednog dana za 10tak god ce postati "bogatiji" od googlea...
ako se myspace uspijeva održati, mislim da neće biti problem ni fb-u (nažalost).
iako, veseli me vijest da im se polako tope zalihe :D
Ako prestanu raditi, moj život više nema smisla...
Eo ih, anti facebook banda...Glavne karakteristike su debilni potpisi te neutemeljeno i apsolutno subjektivno komentiranje teme bez valjanih i pravih argumenata. Nemojmo zaboravit nedostatak vlastitog iskustva u koristenju facebooka...Super ste mi nema sta!
pa zasto su odobrili da jedan korisnik moze beskonacno slika i video klipova da postavi na stranicu?... Da je ograniceno, sad ne bi imali financijskih problema
Eo ih, anti facebook banda...Glavne karakteristike su debilni potpisi te neutemeljeno i apsolutno subjektivno komentiranje teme bez valjanih i pravih argumenata. Nemojmo zaboravit nedostatak vlastitog iskustva u koristenju facebooka...Super ste mi nema sta!
Hvala Bogu da ove budale(koje ne znaju običan folder napraviti) neće nosit fotoaparate u školu.