bilo je vec i vrijeme lol!
samo me zanima da li igra treba imati podrsku za PhysX da bi to proradilo?
bilo je vec i vrijeme lol!
samo me zanima da li igra treba imati podrsku za PhysX da bi to proradilo?
pa to sve već radi
A ima li toga za ATijeve grafičke (HD4850) ?
Driveri s Physx podrškom vani su već dugo...
sluzbeni? ako da onda su bugovci bogami zakasnili...
Pa 177.39 su donijeli podršku za Physx... i radio je. Testirano na GTX280 prije više od mjesec dana.
ne kuzim zasto to onda najavljuju za 5 dana, 12.?
Vjerojatno je novinar u maniji bezumnog prepisivanja izostavio neki detalj; eventualno se radi o podršci širem spektru kartica. 177.39 nisu podržavali G80 seriju.
lol, sigurno.
Dali to radi na Intelovim integriranim grafičkim karticama?
Dali to radi na Intelovim integriranim grafičkim karticama?
Mene zanima koja igra to podrzava tj. iskoristava tu tehnologiju fizikalne akceleracije?
Sad je samo pitanje u kojim sve igrama će se vidjeti nekakva razlika sa tim 'novim' driverima
Sad je samo pitanje u kojim sve igrama će se vidjeti nekakva razlika sa tim 'novim' driverima
Pa probaj npr. sa Crysisom - znam da mi je komp zašteko cjeli kad sam puko u bačvu i iz nje curila nafta,al sa PhysX driverima to nije slučaj - ipak su korisni xD
Ovaj, znam da si ti možda umislio da je radilo brže, al javna informacija je da Crysis ne podržava Physx i mnogi se vlasnici Nvidia kartica zbog toga žale. To samo da napomenem ...
Crysis ima svoj fizikalni engine i ne koristi PhysX.
Znači da će igre koje će podržavati PhysX ujedno i biti It's the way it's meant to be played igre?
Dali ce se moc stavit graficka kartica serije 8 za PhysX,a radeonka za grafiku?
a kak ces imat ati i nvidia drivere u isto vrijeme instalirene?
to ce svako malo bsod bacat
Nemoze radeonka..mora biti nVidia
Probah Crysis s novom grafom i zaaaakon je! Sa jednom grafuljom samo igram (bez starije za PhysX) i igra je totalno mrak što se detalja i grafike tiče na max svemu i 4xAA, 4xAF. PhysX efekti su vrlo fluidni i glatki, te uopće ne usporavaju framerate (barem ne na očigled). Biti će da se na novim GPUovima sa preko 200 jezgri bez problema vrti i grafika i fizika
Postoji li mogućnost instaliranja PhysX drivera na mobilne grafičke procesore, konkretno na moju 8600M GT 512 MB TurboCache?
Probah Crysis s novom grafom i zaaaakon je! Sa jednom grafuljom samo igram (bez starije za PhysX) i igra je totalno mrak što se detalja i grafike tiče na max svemu i 4xAA, 4xAF. PhysX efekti su vrlo fluidni i glatki, te uopće ne usporavaju framerate (barem ne na očigled). Biti će da se na novim GPUovima sa preko 200 jezgri bez problema vrti i grafika i fizika