Driveri za PhysX - skoro!

poruka: 26
|
čitano: 1.818
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Driveri za PhysX - skoro!".
17 godina
neaktivan

bilo je vec i vrijeme lol!

samo me zanima da li igra treba imati podrsku za PhysX da bi to proradilo?

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa to sve već radi

intel quad q6600 2.4 Gigabyte P35-DS3P 4gb kingmax gigabyte 8800 gts 512 tagan 580w samsung 160 +250 Western digital caviar Sharkoon Rebel 12 economy 2x 14cm

0 0 hvala 0
17 godina

A ima li toga za ATijeve grafičke (HD4850) ?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Driveri za PhysX - skoro!

Driveri s Physx podrškom vani su već dugo...

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

sluzbeni? ako da onda su bugovci bogami zakasnili...

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa 177.39 su donijeli podršku za Physx... i radio je. Testirano na GTX280 prije više od mjesec dana.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne kuzim zasto to onda najavljuju za 5 dana, 12.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vjerojatno je novinar u maniji bezumnog prepisivanja izostavio neki detalj; eventualno se radi o podršci širem spektru kartica. 177.39 nisu podržavali G80 seriju.

17 godina
neaktivan

lol, sigurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dali to radi na Intelovim integriranim grafičkim karticama?Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Whalter vT kaže...

Dali to radi na Intelovim integriranim grafičkim karticama?Namigiva

Nipošto! Zasad radi samo na Nvidijinim. Intelove integrirane kartice su ionako prespore za bilo kakve kompleksnije radnje.
Core2Duo E4600, Gigabyte P35-DS3R, XFX 8800GT 512MB, 2GB Patriot DDR2 800
17 godina
neaktivan

Mene zanima koja igra to podrzava tj. iskoristava tu tehnologiju fizikalne akceleracije?Šutim

Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2008 11:10 (Lion King).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
physx je sluzben za gtx280 odavno ali uskoro ce bit i za g92 grafe(ima nesluzbenih)
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan

Sad je samo pitanje u kojim sve igrama će se vidjeti nekakva razlika sa tim 'novim' driverima Neodlučan

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Sad je samo pitanje u kojim sve igrama će se vidjeti nekakva razlika sa tim 'novim' driverima Neodlučan

Pa probaj npr. sa Crysisom - znam da mi je komp zašteko cjeli kad sam puko u bačvu i iz nje curila nafta,al sa PhysX driverima to nije slučaj - ipak su korisni xD

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
17 godina
neaktivan

Ovaj, znam da si ti možda umislio da je radilo brže, al javna informacija je da Crysis ne podržava Physx i mnogi se vlasnici Nvidia kartica zbog toga žale. To samo da napomenem ... Smijeh

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Crysis ima svoj fizikalni engine i ne koristi PhysX.

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Znači da će igre koje će podržavati PhysX ujedno i biti It's the way it's meant to be played igre?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dali ce se moc stavit graficka kartica serije 8 za PhysX,a radeonka za grafiku?

q6600@3GHz,6GB DDR2,ati radeon 3870x2
17 godina
neaktivan
robert kaže...

Ne.kakvi bi to ludi driveri morali bit?Viče
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
robert kaže...

Ne.kakvi bi to ludi driveri morali bit?Viče
 Pise u novom BUG-u da se moze stavit 1 starija slabija nvidia graficka 8,9 ili 200 serije koja bi koristila za PhysX,
a novija jaca za grafiku, pa me zanima dali to moze biti radeonka.
q6600@3GHz,6GB DDR2,ati radeon 3870x2
17 godina
neaktivan

a kak ces imat ati i nvidia drivere u isto vrijeme instalirene?

to ce svako malo bsod bacat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemoze radeonka..mora biti nVidiaNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probah Crysis s novom grafom i zaaaakon je! Sa jednom grafuljom samo igram (bez starije za PhysX) i igra je totalno mrak što se detalja i grafike tiče na max svemu i 4xAA, 4xAF. PhysX efekti su vrlo fluidni i glatki, te uopće ne usporavaju framerate (barem ne na očigled). Biti će da se na novim GPUovima sa preko 200 jezgri bez problema vrti i grafika i fizika Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Postoji li mogućnost instaliranja PhysX drivera na mobilne grafičke procesore, konkretno na moju 8600M GT 512 MB TurboCache?

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Probah Crysis s novom grafom i zaaaakon je! Sa jednom grafuljom samo igram (bez starije za PhysX) i igra je totalno mrak što se detalja i grafike tiče na max svemu i 4xAA, 4xAF. PhysX efekti su vrlo fluidni i glatki, te uopće ne usporavaju framerate (barem ne na očigled). Biti će da se na novim GPUovima sa preko 200 jezgri bez problema vrti i grafika i fizika Namigiva

Kakvi PhysX efekti, o čemu ti pričaš?!
Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice