Dostupan SP1 za Windows 7 i Server 2008 R2

poruka: 70
|
čitano: 15.744
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan SP1 za Windows 7 i Server 2008 R2".
17 godina
neaktivan
Re: Dostupan SP1 za Windows 7 i Server 2008 R2

Bolje da RAM stoji prazan i ne radi nista, jel?

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jel mi može netko napisat md5 i sha1 hash od SP1 za 32 i 64 bitnu verziju?

Imam instaliran ovaj, windows6.1-KB976932-X64.exe

MD5:   28D3932F714BF71D78E75D36AA2E0FB8

SHA-1:   74865EF2562006E51D7F9333B4A8D45B7A749DAB

Nemam 32-bitni SP1

Provjera (Sysinternals: sigcheck.exe) Provjera (Sysinternals: sigcheck.exe)
Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 9:32 (D4RKL1NG).
16 godina
neaktivan

Evo čisto da napisem svoja iskustva sa instalacijom SP1.

Nakon što se pojavio u windows update listi krenem ga instalirati i tijekom preuzimanja (na nekih 20%) javi grešku. Probam ponovo, opet javi neodređenu grešku. Rebootam (za svaki slučaj, jelte windowsi su se uvijek lijepo popravljali sa rebootanjem) i ponovo pokrenem win update i ponudi mi da instaliram nešto što se zove windows 7 update readiness ili nešto slično.

To instaliram i nakon malo žvakanja mi iskoči poruka da mi fali neka bitna komponenta unutar windowsa i da je najbolje da sa win7 instalacijskim CD-om krenem reinstalirat (upgrade-at) windowse.

Puknem win7 install cd (unutar windowsa naravno) i otklikćem na Upgrade windows i omogućim mu da pogleda preko interneta svježe drivere.

Opet slijedi čekanje dok on žvače compatibility provjeru i izleti poruka: otkriveno nekoliko nekompatibilnih programa/servisa, molimo da ih de-instalirate i ponovo pokrenete proceduru.

Što je bilo nekompatibilno:

- Windows Media Centar 6.1

- ATI CCC 11.2

- ATI install manager

Nakon deinstalacije tih programa, windowsi su se lijepo (moram priznati) upgrejdali na na nezakrpanu verziju istih uz zadržavanje svih postavki, instaliranih programa i sveg ostalog.

Istina, imam subjektivni dojam da se bootaju jedno pol minute sporije ali vidjet ću nakon defraga da li je razlog tome mrdanje fajlova po disku tijekom tog "upgrade-a" ili nešto drugo.

Uslijedila je ponovna aktivacija windowsa.

Nakon toga iz liste od 70tak ponuđenih updejta biram SP1, koji je napokon prošao u redu.

I kao zadnje sam ostavio ponovnu reinstalaciju ATI Catalysta.

Ta zabava me koštala 4 sata strepnje. :(

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol.. ja sam ima samo skinit, nije bilo problem oko instaliranja, jedino sam muku prošao oko aktivacije ali sada je ok.. napokon..

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
instalirao SP1 (44 MB) sve ukupno oko pola sata download i install sve prošlo bez greške osim što se nakon reebota tj. prve faze konfiguracije nije htio sam ugasit pa sam ga na to prislio. nakon ponovnog paljenja konfigurirao step od 2/2 i sve radi ok, aktivacija stoji.
boot je sad malo duži, nikakve promjene nisam uočio, osim što sad u computer properties piše SP1.
May justice be done though the heavens fall
15 godina

Također instalirao SP1 (88MB) i trebala aktivacija ,prilično dugo sve trajalo naročiti bootanje , ali nakon toga sekundarni WD250GB postao dynamic invalid , pravo sam se napatio da spasim podatke, GetDataBack for NTFS je izvrstan ali uz pomoć HxD mijenjajuci vrijednosti u sectoru 0 ponovo je postao online , pravo sam se namučio dok sam našao te programe,download,upute.....bilo je i glavobolje kako nemam flat isplatilo se ozivljavanje WD :)

17 godina

Kakva aktivacija? Otkad winsi traze ponovnu aktivaciju nakon instalacije SP-a?

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan

Kod mene je Win 7 Ultimate 64bit i sve je dobro prošlo.

SP1 se pojavio u updatesima da je spreman, skinio nekih 90ak MB i instalirao u 10ak min.

Nakon toga ponudio rr i to je to.

Nije mi nikakvu ponovnu aktivaciju ili provjeru validacije radio, bar koliko sam ja vidio.

I da, ne primjećujem nikakve promjene ni probleme. Jedino se boota 2-3 sec brže i vuče malo više ram-a u mirovanju, to je to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.2.2011 15:46 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SupremeCommander kaže...

Kakva aktivacija? Otkad winsi traze ponovnu aktivaciju nakon instalacije SP-a?

nisu mi orig.... , bilo je za 30dana, sad su aktivirani:)

15 godina

ja sam skinuo cijelu instalaciju prije 10-tak dana (x86 537MB  i x64 903MB) instaliarao bez validacije i bez problema.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice