DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6

poruka: 989
|
čitano: 95.250
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6".
11 godina
protjeran
Re: DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6
hrvooje kaže...
grzzi kaže...

android mi je ko windows XP. svaki put kad ga uzmem u ruke nakon iOSa zgadi mi se tehnologija :D

i meni, al obrnuto. platio punjač 170kn i kabel 120 kn, hebenih 290 kn za punjač za mobitel i onda novi iphone5S neće da puni, nije certificiran. hoću ugurat 10 slika u email na način kako ubacim i dvije slike i neće. nemogućnost koraka nazad iz raznoraznih menija, tipa propušteni pozivi, pa klikni nazad na home pa opet u meni. mislim si, ovo je baš za mazohiste.

Javlja da nije cert. ali puni, ili uopce ne zeli puniti?

I na koji tocno slucaj mislis da ne mozes "korak nazad"?

11 godina
protjeran
Friday kaže...
skilly kaže...

"Priustiti iPhone".

Pa koliko vi imate godina, i koliko zaradjujete da vam 3-5k kuna predstavlja luksuz? Ne kazem da je nekome puno, ali luksuz?

Pa moja kuhinjska napa vrijedi 2x vise od pisljivog iphonea ili s5, pa je ne smatram luksuzom.

Po toj logici usudio bih se primjetiti da onda vjerojatno vozis S klasu ili nešto BAREM tog kalibra. Ili samo sereš kao i inače...

Ne vidim razlog zasto bi morao voziti S klasu?

Da, vozim auto "boljeg kalibra", ali ne vidim razlog zasto bi morao pisati koji, i zasto je to uopce bitno?

14 godina
neaktivan

vidim otkad je izašao iphone 6 u svim mogučim temama koje se vežu za njega na ovog forumu je hrpetina androdifanboysa 

i konstantno nešto žele "dokazat" u temama tipa ove ,iphone 6 ili pak ios 8 je trojanac.

nego čisto informativno pitanje , zanima me pošto vas nekolicinu nemožeš izbjeć čak niti u temama koje vas se ne tiču , 

koja je vaša poanta?

getthefcukout or shutthefcukup.

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
5 9 hvala 0
11 godina
protjeran

Da se ubacim malo u temu...

Inace nabavljam mobitele i nekad popravljam...nista specijalno,svi oni kojima sam ja nabavio Iphone nemaju veze s tehnologijom opcenito niti se bave s tim,nego eto samo zato jer je to Iphone i jer kosta koliko kosta,a Android (ne bitno koji mobitel) uzimali su ljudi koji znaju sta zele jer i za manje para nabave jaci mobitel.

p.s. koristio sam iphone  i mob je dobar,ali koristim android sada i ne bih ponovo na iphone...koliko strka oko svega toga i novih funkcija i kita na kraju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 15:30 (Bug_online_forum).
Moj PC  
7 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Bug_online_forum kaže...

Inace nabaljvam mobitele i nekad popravljam...nista specijalno,svi oni kojima sam ja nabavio Iphone nemaju veze s tehnologijom opcenito niti se bave s tim,nego eto samo zato jer je to Iphone i jer kosta koliko kosta,a Android (ne bitno koji mobitel) uzimali su ljudi koji znaju sta zele jer i za manje para nabave jaci mobitel.

p.s. koristio sam iphone  i mob je dobar,ali koristim android sada i ne bih ponovo na iphone...koliko strka oko svega toga i novih funkcija i kita na kraju.

U koju kategoriju idu WP useri? Trenutno se navikavam na L930,malkoc mi velika za moje cevape, al navikavam se, pa da znam kakav sam. Jel znam sta zelim?

15 godina

Ovo je jače od bujice.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 15:37 (zabranjeniples).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

po androidašima smo tamo gdje i romi...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
protjeran
skilly kaže...
Bug_online_forum kaže...

Inace nabaljvam mobitele i nekad popravljam...nista specijalno,svi oni kojima sam ja nabavio Iphone nemaju veze s tehnologijom opcenito niti se bave s tim,nego eto samo zato jer je to Iphone i jer kosta koliko kosta,a Android (ne bitno koji mobitel) uzimali su ljudi koji znaju sta zele jer i za manje para nabave jaci mobitel.

U koju kategoriju idu WP useri? Trenutno se navikavam na L930,malkoc mi velika za moje cevape, al navikavam se, pa da znam kakav sam. Jel znam sta zelim?

Ti se još tražiš {#}

Ja nisam procijenio nikog po mob koji zeli kupiti,nego kazem samo kakvo je moje iskustvo s tim...sto se mene tice mozes ti i 3310 nosat...

Vecinu sam znao osobno pa znam da nemaju veze s tehnologijom,a ostali po glupim pitanjima sto su mi postavili,mislim da je to opet dovoljno da zakljucis nesto...

Evo npr.najcesci slucaj:

za iphone:

-Dobar dan,mozes li mi nabavit Iphone?

--Koji?

-4s ili 5?

--4s nije uopce mnogo slabiji od 5,a nije mala razlika u novcima,radje 4s opet ce ostat sa strane nesto.

-hmm...ali 5 je novija,radje 5!

Android:

-Dobar dan,mozes li mi nabavit mobitel neki na androidu,da ima takav i takav procesor,da ima bar toliko rama,taj ekran idt?

--ok!

Na to sam mislio,valjda ces i sam zakljucit...a sad koji neko mob ima,jb...mi se...samo sam napisao moje iskustvo posto vidim da je o tom rasprava.

15 godina
skank666 kaže...

po androidašima smo tamo gdje i romi...

A rome smatraš kao ?

Inače, ovo se može okarakterizirat i kao nekakvo vrijeđanje nacionalnih manjina ili na nacionalnoj osnovi ili kako se već kaže.

Sam sebe šamaraš svojim izjavama.

Po meni, apsolutno nikakve razlike nema između pojedinih korisnika, bez obzira kakvu platformu koristili.

Blatiš jednoga, veličaš drugoga, sam sebi pljuješ u lice i tako u krug.

Meni osobno paše android, navedenog i koristim.

WP mi izgleda ko igračka za djecu, al ne laprdam po netu kako je smeće, govno, drek i kakve već nazive niste spominjali.

AKo meni ne paše, ne znači da i tebi ne mora pasat.

Osobno smatram da je iOS vrlo kvalitetan os.

Ono, out of the box, izvadi koristi, sve leti.

Al meni paše više android, gdje imam puno više slobode i gdje po svom guštu mogu radit što želim.

I na uređaju kojeg trenutno koristim, također sve leti.

Ajmo sad dalje, nek se rat nastavi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 15:53 (zabranjeniples).
17 godina
Bug_online_forum kaže...

--Koji?

-4s ili 5?

--4s nije uopce mnogo slabiji od 5,a nije mala razlika u novcima,radje 4s opet ce ostat sa strane nesto.

Android:

-Dobar dan,mozes li mi nabavit mobitel neki na androidu,da ima takav i takav procesor,da ima bar toliko rama,taj ekran idt?

--ok!

Na to sam mislio,valjda ces i sam zakljucit...a sad koji neko mob ima,jb...mi se...samo sam napisao moje iskustvo posto vidim da je o tom rasprava.

Obzirom da 4S sa iOS8 radi prilicno lose, a 5-ica radi dobro, dolazimo do zakljucka da su Apple korisnici pametniji. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
odjavljen

ćek, u temi punoj vrijeđanja na relaciji ios/droid ti meni ideš moralizirat o romima? ne ciganima nego romima? kao što sam napisao... i onda još podpaljuješ da se i ja uključim u ovo govno od threda?

*flies away*

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...
Bug_online_forum kaže...

--Koji?

-4s ili 5?

Android:

--ok!

Obzirom da 4S sa iOS8 radi prilicno lose, a 5-ica radi dobro, dolazimo do zakljucka da su Apple korisnici pametniji. {#}

neko klo nema pojma koji mob sam da kupi mislim da nece ni imat pojma sta je update...i meni je najdrazi ios 6.1.3 sa inst. cydiom...

p.s. opet ti kazem ne interesira me,imao sam i Iphone imam i Htc One m7 koji je po meni vrhunski mobitel i perverzija na izgled i po onome sto je u njemu,pogotovo tek kamera.

a to je moje misljenje samo...

15 godina
skank666 kaže...

ćek, u temi punoj vrijeđanja na relaciji ios/droid ti meni ideš moralizirat o romima? ne ciganima nego romima? kao što sam napisao... i onda još podpaljuješ da se i ja uključim u ovo govno od threda?

*flies away*

CItiram, ''po androidašima smo tamo gdje i romi''.

Što je pjesnik htio reći.

Ja ne podpaljujem, sam si sebe podpalio.

Jer da nisi, ne bi se uključio u raspravu.

Btw, cijela ova tema je otišla u bananu, baš kao i večina sličnih na ovom forumu.

Od rasprave i prozivanja na relaciji android-iOS, došli smo na raspravu i prozivanje android-iOS-WP.

A sve je počelo temom Apple predstavlja Iphone 6.

Zanimljivo!

Nek se rat nastavi.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 16:08 (zabranjeniples).
14 godina
odjavljen
Stvarno ste cudo, kao grupa klinaca koja se svadja jel bolji superman il spiderman, kad neko ostane bez argumenata vrijedja, tipicno za nasu drzavu :) Pustite se prica i uzivajte u onome sto imate i cijenite i naucite cijeniti tuda misljenja
11 godina
protjeran

ja sam se isto prijavio danas na forum,eto bezveze dosadilo mi je da samo citam...a komentirat cu samo ono s cim sam upoznat...i evo danas ovde ovaj pametkuje odma...a na drugoj temi se jedan nasao kao prof gramatike,zab stavit razmak i eto ti djavlu...odma kentra...pa jebo te pas,nje ovo tecaj hrvatskog jezika...

a ne znam,svak koristi sta voli...

13 godina
protjeran

http://www.24sata.hr/gadgeti/ne-nasjedajte-vas-se-iphone-ne-moze-puniti-u-mikrovalnoj-385043

tipicni korisnici iphone-a {#}

malo mi ih zao.. ipak nisu oni jadni skroz krivi hahaha {#}

mislite li da bi korisnik nekog drugog uredaja to probao napravit? tesko.. jer ljudi koji ne kupuju iphone (a imaju novaca za bilo koji uredaj), znaju sto kupuju, znaju sto im treba, znaju sto dobijaju, za razliku od iphone korisnika kojima on uglavnom sluzi za pozive i poruke i naslikavanje u kupatilu.. dakle ne koriste ni 2% mogucnosti.. ne zanima ih sto taj uredaj moze, sto ne moze, sto za te novce mogu dobiti, i sl. uglavnom su neupuceni u tehniku opcenito.. (zato puse one sve glupe apple fore, you're holding the phone the wrong way, ne prebacivati svoj fajl ovako, nego moras tocno ovako, ne mozes otviti flash stranicu jer - ne mozes.. itd.)

onda kad dobiju neku "novu" mogucnost (koja postoji od kamenog doba na drugim uredajima), onda se vesele i hvalisaju apple, pare frcaju na sve strane, ovi trljaju ruke.. mi normalni se smijemo, gledamo i ne vjerujemo..

poznajem ih dosta na zalost.. svi razlozi kupovine iphone-a su - PA TO JE IPHONE! znaci da govno ima oznaku jabuke na sebi, kupili bi ga i nosili ga u birtiju da se vidi... mislim da je to jedan odredeni fenomen kojeg bi trebalo dobro istraziti jer po meni takvi slucajevi mogu ici u dosje x...

naravno govorim opcenito o vecini koja uglavnom tako razmislja.. ima tu i poneki normalni korisnik {#}

Moj PC  
4 5 hvala 0
16 godina
odjavljen
BlueMax kaže...

Zato sto su Android useri ljudi koji vole tehnikalije i o njima pricati. S druge strane imas Apple usere koji se u tehnikalije ne razumiju (zato valjda i kupuju mobitele sa zaostalim OS-om) pa i ne mogu nesto pametno reci u bilo kakvoj tehnickoj temi. Njima je bitno da je na proizvodu jabuka i da je samo njih pustiti ova tema bi bila amazing, inovative, brilliant, revolutionary, perfect, reinventing hot water.

Posto je ovo tehnicki forum a ne Glorija, Tena ili Cosmopolitan, to sto si ti nazvao "sranjem" Android usera ima puno vecu zezinu od "izdrkavanja" jabucara.

Ako na nekom forumu napises da je more zuto ocekuj reakcije i onih koji ne misle tako.

Ne kužim ovaj stav. Ovo je nešto u rangu "Židovi su bankari", "Nijemci su nacisti", "Ameri su glupi"... Daj, zaboga, ako je već cilj pljuvati po korisničkoj bazi, onda to radi s argumentima koji nisu tako budalasti. Jednako tako se može reći da Androide kupuju samo siromašni koji si tepaju da su ljubitelji tehnologije.

iOS je najbolji mobilni OS na tržištu i uvelike čini odluku da osoba kupi iPhone. Dodaj tome i kvalitetu ukupnog iskustva i imaš ozbiljno dobar telefon.

skilly kaže...

"Priustiti iPhone".

Pa koliko vi imate godina, i koliko zaradjujete da vam 3-5k kuna predstavlja luksuz? Ne kazem da je nekome puno, ali luksuz?

Pa moja kuhinjska napa vrijedi 2x vise od pisljivog iphonea ili s5, pa je ne smatram luksuzom.

Ja sam u tridesetima, mogu si kupiti što hoću, ali mi je 800-900 eura, koliko košta iPhone 6 64 previše za telefon. Previše mi je i 700 eura za onaj sa samo 16GB. Mogu ga kupiti, kupit ću ga zbog posla, ali ne želim i ne bih ga nikad kupio za taj novac pored Xperije Z3, HTC-a M8 ili LG-a G3, samo za privatnu upotrebu. No, kako smo mi ovdje siromašni, telefon za posao je i moj privatni... Ako bude sreće, neću ga kupiti po punoj cijeni, ali sve se bojim da će u nas stići ove godine. :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 18:51 (Tonči).
17 godina
neaktivan

Pa eno galaxy note korisnici po recenzijama priznaju da im je nakon par dana ip6+ apsolutno bolji uređaj. ekran je top, brzina je bez greške, OS je milina za korisititi, aplikacije izgledaju bolje nego na androidu, kamera je mrak, baterija traje dva dana bez problema sa stalnim maltretiranjem itd itd. Svi reviewi su toliko pozitivni da je ekipi u appleu valjda neugodno, čekamo neki antenagate ...  

Čisto sumnjam da ćemo u hr doći do njega prije nove godine, ne sjećam se da je ovakva pomama bila za nekim uređajem. 80 miljuna do nove je bilo jako konzervativno i biti će u zaostatku sa proizvodnjom mjesecima.

mislim da iPad mini mogu povući iz prodaje do daljnjega. 

A.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Daj neke linkove nabaci tih korisnika Notea.

17 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

http://www.cnet.com/news/iphone-6-plus-vs-samsung-galaxy-note-3-living-with-the-phablets/

A.
11 godina
protjeran
Tonči kaže...

skilly kaže...

"Priustiti iPhone".

Ja sam u tridesetima, mogu si kupiti što hoću, ali mi je 800-900 eura, koliko košta iPhone 6 64 previše za telefon. Previše mi je i 700 eura za onaj sa samo 16GB. Mogu ga kupiti, kupit ću ga zbog posla, ali ne želim i ne bih ga nikad kupio za taj novac pored Xperije Z3, HTC-a M8 ili LG-a G3, samo za privatnu upotrebu. No, kako smo mi ovdje siromašni, telefon za posao je i moj privatni... Ako bude sreće, neću ga kupiti po punoj cijeni, ali sve se bojim da će u nas stići ove godine. :)

Nije pitanje da li vrijedi tih para - to je individualna ocjena, nego da li je "luksuz". Definitivno nije. Nekome moze biti uzalud bacen novac, ali luksuz nesto od 500-1000 eura ne moze biti, osim ako ne pricamo o olovci - onda je to snobizam, mada je i to upitno.

Na ovom forumu ima puno skolaraca, kojima je mobitel jedna od najskupljih stvari koje imaju. Jednom kad narastu, i krenu kupiti recimo auto sjedalicu za bebu, kolica, madrac za krevet, shvatit ce da svaka od tih stvari kosta skoro kao smartphone - ako ne i skuplje. I onda netko kaze da je imati noviji telefon - luksuz... pogotovo ako uzmemo u obzir da ga se moze 2-3 godine normalno koristiti, nema rijeci o nikakvom luksuzu

16 godina
Mitch kaže...

Zar netko cita recenzije najpoznatijih portala?

Svasta.

Engadget je jos donekle objektivan, no Apple je sam sebe posrao sa ovim false-advertisingom.

Moje prkno je objektivan. Pogledaj im malo recenzije, nijedan flagship, koliko god dobar bio nije ni blizu ocjene 90, dok je čudesni i predivni iphone naravno 90+ prema stručnom mišljenju recenzenta.

16 godina
odjavljen
Skilly pa i nije luksuz u tom smislu. Međutim, bitan je i kontekst. Iako, i dalje smatram da je preskup. Nije Amerima, njima je (ako zanemarimo 5x veća primanja) svaki mobitel $200.
Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
Alex Mercer kaže...
Mitch kaže...

Svasta.

Engadget je jos donekle objektivan, no Apple je sam sebe posrao sa ovim false-advertisingom.

Moje prkno je objektivan. Pogledaj im malo recenzije, nijedan flagship, koliko god dobar bio nije ni blizu ocjene 90, dok je čudesni i predivni iphone naravno 90+ prema stručnom mišljenju recenzenta.

Nexus 5 ima 86 koji je kasnije prepravljen u 91, M8 ima 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
11 godina
protjeran
Tonči kaže...
Skilly pa i nije luksuz u tom smislu. Međutim, bitan je i kontekst. Iako, i dalje smatram da je preskup. Nije Amerima, njima je (ako zanemarimo 5x veća primanja) svaki mobitel $200.

Kontekst je bio "kupuje iPhone da bi rekao da ima iPhone".

Taj princip razmisljanja ne razumijem.

A da je preskup - je. Mnogo, mnogo preskup.

17 godina
neaktivan

dakle svi relevantni portali koji se bave gadgetarijom i it om su neobjektivni i potkupljeni jer su uglavnom svi koje sam pogledao ishvalili novi ip.

A.

1 1 hvala 0
16 godina
Mitch kaže...
Alex Mercer kaže...
Mitch kaže...

Svasta.

Nexus 5 ima 86 koji je kasnije prepravljen u 91, M8 ima 

M8 Nexus 5

16 godina

Onda je to spusteno, Nexus 5 je nakon 86 imao 91, kao i M8.

100%.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
artfull kaže...
EchoOne kaže...

http://www.cnet.com/news/iphone-6-plus-vs-samsung-galaxy-note-3-living-with-the-phablets/

Ima li koji posteni? Neamericki portal?

Rekao si u mnozini da ih je vise..

17 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
artfull kaže...
EchoOne kaže...

Ima li koji posteni? Neamericki portal?

Rekao si u mnozini da ih je vise..

ti bi valjda koreanski? 

A.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice