DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6

poruka: 989
|
čitano: 95.250
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6".
17 godina
Re: DOGAĐA SE SADA: Apple predstavlja iPhone 6
SupremeCommander kaže...
hrvooje kaže...
EchoOne kaže...

Baterija mi ne treba, ionako sam na punjaču stalno, tako da daj što tanje. Ionako je mobitel zamišljen ko fiksni telefon samo da ga preštekaš na drugu utičnicu :P

ako me išta živcira onda bi to bilo često punjenje. srećom, trenutni telefon ima top autonomiju u klasi, bolju i od tri puta skupljih sa manjim ekranima. milimetri mi ne znače ništa, više mi znači težina tj. bolje da je lakši. što se debljine tiče, većina ionako doda neku masku itd

Ako ti debljina nije vazna, uvijek mozes nabavit masku sa dodatnom baterijom, npr:

http://www.amazon.com/Mfi-certified-External-Rechargeable-Portable-Extended/dp/B00FZ3OY0Y

kolega ne čitaš sa razumjevanjem. važna mi je težina. 

Life is too short to remove USB safely
11 godina
protjeran

Rvacki jal :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 9:33 (roflmao1).

7 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Drop test:

Ne samo da pucaju stakla, nego ce jos i ekrani poceti letiti van.

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Pa nije valjda da si očekivao da će neki telefon to preživjeti?

Iako, u odnosu na iPhone 5 koji je meni ispao milijun puta na sve moguće načine bez da staklo pukne, da, malo je nelagodno.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina

J.ebo ih safirni ekran

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

2 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Pa nije valjda da si očekivao da će neki telefon to preživjeti?

Iako, u odnosu na iPhone 5 koji je meni ispao milijun puta na sve moguće načine bez da staklo pukne, da, malo je nelagodno.

iPhone 5 je bio bitno bolji.

Pogledaj Z2, Z3, Note 4, 5S, S4 drop testove...svi su prezivjeli

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
A jebiga, nemos sve imat na niti jednom telefonu. Ovi drop testovi su polu extremni. Takodjer, ovise o milimetrima i maloj razlici u kutu pod kojim padne. Jednostavno, svaki uredjaj treba paziti koliko se moze. Ja sam osobno protiv maski i maskica za dnevnu upotrebu. Stavim masku jedino ako idem na neke extremne pozicije ili aktivnosti, gdje je velika sansa da se nesto dogodi, ali generalno nemam problema sa drop testovima. I da, iP nema safirno staklo naprijed, vec samo na kameri.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
roflmao1 kaže...

Zasto bi bio jal? Da mi je do iPhonea, kupio bi ga. Mi android useri smo tu kako bi se smijali vasem otkrivanju "cool featuresa" i da vidimo jesu li prsti narasli.

11 godina
protjeran
BlueMax kaže...
roflmao1 kaže...

Zasto bi bio jal? Da mi je do iPhonea, kupio bi ga. Mi android useri smo tu kako bi se smijali vasem otkrivanju "cool featuresa" i da vidimo jesu li prsti narasli.

Ak nije to razlog, daj mi onda objasni zakaj android useri seru u svakoj temi o ajfonu :) Ne kužim vas :/  btw ja sam na nexusu 5, prije na iphone 4. Mislil sam se prebaciti sad na ajfona 6 al nije tak brzi ko PA+elementalx+OC 2.8ghz pa nikaj od toga.

17 godina
odjavljen
roflmao1 kaže...

Ak nije to razlog, daj mi onda objasni zakaj android useri seru u svakoj temi o ajfonu :)

Pa po tvojoj logici bi u temi o oracle-u smjeli pisati samo ono koji ga koriste? Ili u temi o novom Xeon procesoru samo oni koji su ga kupili? Forum i služi za sranje {#}

Freak Show Inc.
11 godina
protjeran

ne, nego birtija služi za sranja :D na forumu bi trebali biti barem malo civilizirani i voditi normalne diskusije, a ne ko index i ostali forumi. Najte biti deca :) 

13 godina
neaktivan
hrvooje kaže...
EchoOne kaže...

Baterija mi ne treba, ionako sam na punjaču stalno, tako da daj što tanje. Ionako je mobitel zamišljen ko fiksni telefon samo da ga preštekaš na drugu utičnicu :P

ako me išta živcira onda bi to bilo često punjenje. srećom, trenutni telefon ima top autonomiju u klasi, bolju i od tri puta skupljih sa manjim ekranima. milimetri mi ne znače ništa, više mi znači težina tj. bolje da je lakši. što se debljine tiče, većina ionako doda neku masku itd

Apsolutno se slazem. Prije bi zrtvovao koji mm vise za bolju bateriju.

17 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
hrvooje kaže...
EchoOne kaže...

Apsolutno se slazem. Prije bi zrtvovao koji mm vise za bolju bateriju.

Ja sam sa neke prastare Nokie prešao na S3. Navikao sam puniti mobitel praktički jednom tjedno i onda došao do toga da ga moram puniti svaki dan {#}

Već sam gledao da si uzmem neku debelu bateriju jer mi debljina/težina baš ništa ne znači.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan

Najbolje jos jednu sa onim punjacem i stalkom.. Oridjidji su po tipa 200kn...

Al dobro, neki radje vole nes drugo...

14 godina
neaktivan
roflmao1 kaže...
BlueMax kaže...
roflmao1 kaže...

Ak nije to razlog, daj mi onda objasni zakaj android useri seru u svakoj temi o ajfonu :) Ne kužim vas :/  btw ja sam na nexusu 5, prije na iphone 4. Mislil sam se prebaciti sad na ajfona 6 al nije tak brzi ko PA+elementalx+OC 2.8ghz pa nikaj od toga.

Zato sto su Android useri ljudi koji vole tehnikalije i o njima pricati. S druge strane imas Apple usere koji se u tehnikalije ne razumiju (zato valjda i kupuju mobitele sa zaostalim OS-om) pa i ne mogu nesto pametno reci u bilo kakvoj tehnickoj temi. Njima je bitno da je na proizvodu jabuka i da je samo njih pustiti ova tema bi bila amazing, inovative, brilliant, revolutionary, perfect, reinventing hot water.

Posto je ovo tehnicki forum a ne Glorija, Tena ili Cosmopolitan, to sto si ti nazvao "sranjem" Android usera ima puno vecu zezinu od "izdrkavanja" jabucara.

Ako na nekom forumu napises da je more zuto ocekuj reakcije i onih koji ne misle tako.

14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Već sam gledao da si uzmem neku debelu bateriju jer mi debljina/težina baš ništa ne znači.

Zato jer ti je mobitel sluzio za pozive i poruke. Ogranici se na to na smartphoneu i trajat ce ti bar tri dana. Ja sam na toj opjevanoj Nokiji jednom po cijele dane (bio u bolnici) igrao zmiju i mobitel punio dvaput dnevno.

11 godina
protjeran
Posto sam programer bivsi, i radim na elektronici par godina vec, jel smijem imati iPhone?
14 godina
neaktivan
skilly kaže...
Posto sam programer bivsi, i radim na elektronici par godina vec, jel smijem imati iPhone?

Ko ti brani. Jel tako da je so amazing i so inovative?

11 godina
protjeran
BlueMax kaže...
skilly kaže...

Sasvim dovoljan za moje potrebe u poslu i privatno.

14 godina
neaktivan

android mi je ko windows XP. svaki put kad ga uzmem u ruke nakon iOSa zgadi mi se tehnologija :D

4 6 hvala 0
14 godina
odjavljen
BlueMax kaže...

Zato sto su Android useri ljudi koji vole tehnikalije i o njima pricati. S druge strane imas Apple usere koji se u tehnikalije ne razumiju (zato valjda i kupuju mobitele sa zaostalim OS-om) pa i ne mogu nesto pametno reci u bilo kakvoj tehnickoj temi. Njima je bitno da je na proizvodu jabuka i da je samo njih pustiti ova tema bi bila amazing, inovative, brilliant, revolutionary, perfect, reinventing hot water.

Posto je ovo tehnicki forum a ne Glorija, Tena ili Cosmopolitan, to sto si ti nazvao "sranjem" Android usera ima puno vecu zezinu od "izdrkavanja" jabucara.

Ako na nekom forumu napises da je more zuto ocekuj reakcije i onih koji ne misle tako.

Iako ćeš pobrati jako jako jakooo puno TDova, točno tako je. 

Velika većina iPhone korisnika kupuje iPhone, iPad... itd samo zato jer Apple "prozvodi" taj proizvod (iako ga ne proizvodi, no nebitno). Tome svjedoči HRPA video na YTu. Ima jedan video gdje su na Casio sat od 20$ stavili Apple logo i svi su rekli da bi ga kupili, da je odličan. Zašto? "Because it's made by Apple, I would buy anything that is made by Apple", a onda lik pita "Even a Casio watch with an Apple logo on it's back?".

11 godina
protjeran

Govoris o mozda 10% android usera koji se kuze nekaj u to. Ostatak ekipe je isti ko i apple useri. Ja sam probal oba OS-a i svaki ima prednosti i nedostataka. Ajd mi ti reci kaj je to zaostalo u IOS-u. Ak si power user slozis cydiu i gotovo.

14 godina
neaktivan
skilly kaže...
BlueMax kaže...
skilly kaže...

Svakako nisam tebi odgovarao nego onome koji misli da je neko jalan na njegov iPhone i svako razlicito misljenje od svoga naziva sranjem.

Dovoljan? Dovoljna je bila i Nokia. Koji god sam mobitel imao, ukljucujuci i iPhone, bio je dovoljan za moje potrebe. Medjutim iPhone mi je pruzao vise od nokije a Android mi pruza vise od iPhonea. Da se taj iPhone cijenom nalazi izmedju te nokije i androida onda se stvarno ne bi imalo sto reci u ovoj temi.

Spreman sam sa svakim normalno i argumentirano razgovarati no kad netko nema sto pametno za reci nego ti govori kako seres i kako si jalan na njegov iPhone (valjda mu je to najvece dostignuce u zivotu, ako ga je i kupio sam) onda se bes problema spustim na njegov nivo.

11 godina
protjeran
BlueMax kaže...
skilly kaže...
BlueMax kaže...
skilly kaže...

Svakako nisam tebi odgovarao nego onome koji misli da je neko jalan na njegov iPhone i svako razlicito misljenje od svoga naziva sranjem.

Dovoljan? Dovoljna je bila i Nokia. Koji god sam mobitel imao, ukljucujuci i iPhone, bio je dovoljan za moje potrebe. Medjutim iPhone mi je pruzao vise od nokije a Android mi pruza vise od iPhonea. Da se taj iPhone cijenom nalazi izmedju te nokije i androida onda se stvarno ne bi imalo sto reci u ovoj temi.

Spreman sam sa svakim normalno i argumentirano razgovarati no kad netko nema sto pametno za reci nego ti govori kako seres i kako si jalan na njegov iPhone (valjda mu je to najvece dostignuce u zivotu, ako ga je i kupio sam) onda se bes problema spustim na njegov nivo.

Vecina ljudi u ovoj temi nema financija da si priušti ajfon pa zato seru. Nisi mi argumentirano odgovoril kaj te to tolko smeta kod iosa neg se tu funjiš nekaj :D btw rekel sam ti da sam isto androidaš tak da.... :/

14 godina
odjavljen

Mene smeta zatvorenost, dakle iTunes, nema OTG funkcije, nema pravog file managera i nemogu kontrolirat telefonom na nacin na koji zelim, to su mu dovoljni razlozi da zaobidem iPhone

8 0 hvala 0
17 godina
grzzi kaže...

android mi je ko windows XP. svaki put kad ga uzmem u ruke nakon iOSa zgadi mi se tehnologija :D

i meni, al obrnuto. platio punjač 170kn i kabel 120 kn, hebenih 290 kn za punjač za mobitel i onda novi iphone5S neće da puni, nije certificiran. hoću ugurat 10 slika u email na način kako ubacim i dvije slike i neće. nemogućnost koraka nazad iz raznoraznih menija, tipa propušteni pozivi, pa klikni nazad na home pa opet u meni. mislim si, ovo je baš za mazohiste.

Life is too short to remove USB safely
14 godina
neaktivan
roflmao1 kaže...

Vecina ljudi u ovoj temi nema financija da si priušti ajfon pa zato seru. Nisi mi argumentirano odgovoril kaj te to tolko smeta kod iosa neg se tu funjiš nekaj :D btw rekel sam ti da sam isto androidaš tak da.... :/

Opet ti. Onaj ko sere sere zato sto mu se iPhone i iOS ne svidjaju. Nevezano uz financije. Da sutra dobiju na lotu ne bi kupili iPhone nego S5, HTC One, Z3....

Stav kako je netko jalan mobitel je jadan i bijedan.

11 godina
protjeran

"Priustiti iPhone".

Pa koliko vi imate godina, i koliko zaradjujete da vam 3-5k kuna predstavlja luksuz? Ne kazem da je nekome puno, ali luksuz?

Pa moja kuhinjska napa vrijedi 2x vise od pisljivog iphonea ili s5, pa je ne smatram luksuzom.

17 godina
odjavljen
skilly kaže...

"Priustiti iPhone".

Pa koliko vi imate godina, i koliko zaradjujete da vam 3-5k kuna predstavlja luksuz? Ne kazem da je nekome puno, ali luksuz?

Pa moja kuhinjska napa vrijedi 2x vise od pisljivog iphonea ili s5, pa je ne smatram luksuzom.

Po toj logici usudio bih se primjetiti da onda vjerojatno vozis S klasu ili nešto BAREM tog kalibra. Ili samo sereš kao i inače...

Freak Show Inc.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice