Devet milijuna Galaxyja S III

poruka: 17
|
čitano: 2.075
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Devet milijuna Galaxyja S III".
13 godina
neaktivan

vrh telefon

story

4 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odličan ali nepotreban. {#}

JDM4LFE

4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije loš, ALI uvijek može BOLJE. {#}

Tony Soprano
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da barem nije plastičan :)) izrada mi se ne sviđa, aluminijsko kućište bi bilo zakon

5 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sada još čekamo Apple, kad oni svoje izbace onda će tek to biti usporedba između Htc One X vs SGS3 vs Apple, tada ćemo biti pametniji. A do tada treba pričekati i smiriti doživljaje. ;)
Tony Soprano
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Devet milijuna Galaxyja S III
Tony.Soprano kaže...
Sada još čekamo Apple, kad oni svoje izbace onda će tek to biti usporedba između Htc One X vs SGS3 vs Apple, tada ćemo biti pametniji. A do tada treba pričekati i smiriti doživljaje. ;)

U to vrijeme će izaći i Googleovi Nexusi, pa će onda biti čekanje MWC-a, pa onda ovako opet u krug i tako godine prolaze. :D

13 godina
neaktivan
A dobro, toga smo svi svjesni, tako da ništa novo. :)
Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ozi10 kaže...

da barem nije plastičan :)) izrada mi se ne sviđa, aluminijsko kućište bi bilo zakon

Da je cijeli od aluminija imo bi problem s GPS antenom a nisu isključeni ni problemi s ostalim antenama, apple npr. u ipadu koristi donji rub i logo od plastike ne zato jer je pre skupo izradit logo od aluminija nego zbog antena. jer alumini reflektira signal. Plastika je najbolji materijal za izuradu mobitela ... odnosno bilo čega. 

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 16:43 (PC - stručnjak).
17 godina
neaktivan

Nije mi jasno zašto ljudi daju 800-900$ (i to ne za uređaj nego za buduće obećanje, tj. pticu na grani a ne u ruci) kad će se moć kupit za pola te cijene za pola godine (u slobodnoj prodaji, ne mislim na neke ropske ugovore) kao što je bilo i sa SGS2 ! Jedino objašnjenje je da imaju itekako viška love i da se žele kur*iti pred društvom najnovijim mobitelom, jer ja ne vidim ko realno ne može preživiti pola godine sa trenutačnim mobitelom i strpiti se dok ovaj pojeftini na neku razumnu cifru... Ja ću vjerovatno kupiti SGS3, ali tek kad padne ispod 500$.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

Nije mi jasno zašto ljudi daju 800-900$ (i to ne za uređaj nego za buduće obećanje, tj. pticu na grani a ne u ruci) kad će se moć kupit za pola te cijene za pola godine (u slobodnoj prodaji, ne mislim na neke ropske ugovore) kao što je bilo i sa SGS2 ! Jedino objašnjenje je da imaju itekako viška love i da se žele kur*iti pred društvom najnovijim mobitelom, jer ja ne vidim ko realno ne može preživiti pola godine sa trenutačnim mobitelom i strpiti se dok ovaj pojeftini na neku razumnu cifru... Ja ću vjerovatno kupiti SGS3, ali tek kad padne ispod 500$.

Meni su uvijek zanimljivi ljudi kojima je sve nejasno i apstraktno. Nekome NE ZNAČI ta razlika, a znači im imati pola godine prije taj mobitel. Meni bi značila ta razlika, ali mnogima 1000$ nije velik izdatak. Kad kažem mnogi, mislim na one koji žive u zemljama s visokim plaćama. Neki plaćaju skup nakit, odjeću, a neki tehnologiju da bi sebe usrećili. I nekima i nije nešto pokazivati svoje mobitele pred drugima upravo zbog takvih kao što si ti.

13 godina
neaktivan

Mnogi ljudi puše i godišnje popuše 1000€ i non stop kukaju kako nemaju para. I onda kad netko odluči jednom godišnje zamjeniti mobitel kojega koristi svaki dan i dati za njega kojih 600€ (ne nužno jer zamjenom starog za novi se dodaje cca 150€) - najednom se zgražaju i smatraju nas čudacima i naivnim budalama, odakle nam pare za takvo nešto, bolje da smo te pare dali njima (u 99% slučajeva svi ekonomski stručnjaci) jer bi ih oni bolje iskoristili na par šteki cigara.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cigare nisu baš dobra usporedba jer to je čista ovisnost, a što se tiče tvoje potrošnje ja ti neću popovati svakako, neka svako se usrećuje kako želi, ali meni je osobno sasvim dovoljno zaminit mobitel novijim svakih 3-4 godine a ne svaku godinu, iako sam moglo bi se reći techno geek... A anyways ako ćeš i minjat svake godine moš namistit ritam da kupuješ kad malo pojeftine, zar ne ? Ako neko nešto mora imati baš ČIM izađe to je više onda zbog nekakve ovisnosti nego neke racionalne odluke, kao i to pušenje što spominješ... A i ovisnost je ljudska, osobno znam ovisnika o nikotinu, kofeinu, DDO-u, iPhone-ovima itd.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jednostavno rečeno : "Sto ljudi - sto ćudi!"{#}

Tony Soprano
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

Cigare nisu baš dobra usporedba jer to je čista ovisnost, a što se tiče tvoje potrošnje ja ti neću popovati svakako, neka svako se usrećuje kako želi, ali meni je osobno sasvim dovoljno zaminit mobitel novijim svakih 3-4 godine a ne svaku godinu, iako sam moglo bi se reći techno geek... A anyways ako ćeš i minjat svake godine moš namistit ritam da kupuješ kad malo pojeftine, zar ne ? Ako neko nešto mora imati baš ČIM izađe to je više onda zbog nekakve ovisnosti nego neke racionalne odluke, kao i to pušenje što spominješ... A i ovisnost je ljudska, osobno znam ovisnika o nikotinu, kofeinu, DDO-u, iPhone-ovima itd.

Oke, možda nije dobra usporedba, ali i dalje ljudi troše na neke stvari na koje je meni nezamislivo trošit, kao što je i njima nezamislivo da ja svake godine kupujem novi mobitel. To je moj gušt, i voljan sam model na zalasku prodat za kojih 2500 kn, a novi platiti 3500 kn (oglasnik) recimo. I da, ja novi model želim odma, a ne kad ga već svi imaju. Stvar opsesije, želje, prestiža, čega god hoćeš. Ukoliko mi se ne sviđa, prodam ga za iste novce za koje sam ga i kupio tjedan - dva kasnije. Ukoliko mi se sviđa, koristim ga.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
17 godina
odjavljen
Enkidu kaže...

Cigare nisu nuzna ovisnost kao hrana, zrak i voda, bez njih se moze, a pojedinac sam bira oce bit ovisnik o tome ili ne.

Kako se netko gusta u cigareti, autima, tak se neko gusta i u mobitelima, jednostavno nije ista stvar imat vrh mobitel u samom pocetku prodaje ili pol godine kasnije dok ga isfura pola naroda.

http://isvijet.com.hr
17 godina

evo ja imam s2 i super me sluzi ali kad dojde s3 cu uzet njega zato jer to volim i mogu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

galaxi poceo da se igra s konkurencijom

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice