Bug poklanja iPhone 3G 16 GB!

poruka: 110
|
čitano: 37.207
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bug poklanja iPhone 3G 16 GB!".
16 godina
protjeran

Mislim da baš ama svaki mobitel od 5,6,7 tisuća.....ma zapravo svaki od kunu stoji kao daleko bolji izbor od iPhone.

A radije bi se dovikivao nego koristio iPhone,any time.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2008 20:12 (QFlash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odavno nas skrci iz bug-a nisu pocastili nagradnom igrom, jebiga, bice ekipa perzivljava prodavajuci hardware koji dobiju na test, a sigurno je i potekla suza kad cu culi da ce ostat bez iphone-a...

Osobno, mislim da je iphone smece, ima cool ekran, ali ima vaznijih stvari koji odredjuju koliko je mobitel dobar, ali eto, glup narod voli sarene stvari, samo neznam teba li zaliti ili se smijati ekipi koja iskesira 7000kn za iphone. (ili ga uzme na kredit...)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Bug poklanja iPhone 3G 16 GB!

ONO košta 7000kn ? Oo

MIslim,stvarno,treba biti ili 'fešn momak' ili jednostavno glupava plavuša za to kupit.

16 godina
neaktivan
tino kaže...

Odavno nas skrci iz bug-a nisu pocastili nagradnom igrom, jebiga, bice ekipa perzivljava prodavajuci hardware koji dobiju na test, a sigurno je i potekla suza kad cu culi da ce ostat bez iphone-a...

Osobno, mislim da je iphone smece, ima cool ekran, ali ima vaznijih stvari koji odredjuju koliko je mobitel dobar, ali eto, glup narod voli sarene stvari, samo neznam teba li zaliti ili se smijati ekipi koja iskesira 7000kn za iphone. (ili ga uzme na kredit...)

E, pa zacudio bi se koliko su se neki obogatili u zadnjih 10-15 godina, njima je 7000 kuna ko tebi da das 7 lipa. Osim toga neki ljudi imaju prioritete u zivotu, za neku stvar nece pitati za cijenu, dok na drugim stvarima stedi. A, koliko je mobitel dobar i loš, ovisi o tome što ti ocekujes od mobitela. O ukusima ne treba raspravljati.
17 godina
tino kaže...

Odavno nas skrci iz bug-a nisu pocastili nagradnom igrom

Ovo je istina, nek se zna da mi redoviti konzumeri i stovatelji bug-a negodujemo zbog rijetkosti nagradnih igara. Velik dio nas su siromasni studenti koji nemaju novce za lijepe i sjajne gadgete i komponente, tako da bi bilo lijepo da dobijemo sto besplatno evri vans in a vajl. Ove nagrade na top-listama igara su u najmanju ruku lame, trebalo bi se cesce nesto ovako zorganizirat. 

Mogli bi i recimo i u ovu nagradnu igru ubacit malo vise tih ajfona, i unajmite pisekicu da bude na dodjeli, eto marketinga. Bug ce odmah postati prvi izbor svakog trendi urbanog mladica i mladicice u 'rvata, a i sire. 
16 godina
neaktivan

IPhone kupiti neću jer je skup, ali ne bi imao ništa protiv da ga dobijem.

Kupon je već ispunjen i spreman za slanje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja bih ga baš volio osvojit

tata mi je rekao da će mi ga kupit čim cijena spane ispod dvjesto kuna Smijeh naravno da se šalio. zapravo, neće mi ga nikad kupit

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3xt3r kaže...

IPhone kupiti neću jer je skup, ali ne bi imao ništa protiv da ga dobijem.

Kupon je već ispunjen i spreman za slanje.

Tako je i kod mene :))
ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. OSVETA JE MOJA,JA ĆU JE VRATITI.
17 godina
neaktivan
ivaninho kaže...

Molim ove dežurne "pljuvače" da se malo smire. Kao prvo moj način razmišljanja je da nikad ništa ne pljujem dok to ne isprobam najmanje par sati. To što su vama nabijene gotove informacije kako je iphone smeće, to je druga stvar. Ja sam kupio iphone i nisam bogataš. Samo imam prioritete u životu, nikad za majicu nisam dao  više od 200 kn, niti na hlače više od 500, na izlazak nisam potrošio više od 100 kn, itd. Treba pametno raspolagati sa novcem. Moja 2 prijatelja su imali mišljenje kao i vi: "Iphone je smeće, razvalit će ti se ekran, nema MMS, .........", no nakon što sam im temeljito pokazao iphone oduševili su se i žele ga prvom prilikom kupiti. Govorite o nekoj "suludoj" cijeni iphone. Pa pogledajte mobitele koji koštaju po 5,6 ili 7 tisuća kuna, pa mi recite koji je od njih bolji od iphone? Nijedan.

Karta do New Yorka 2.000 kuna, taxi do prvog shopa oko 20$, i odes  vidis grad i kupis to zadnje smece za 1300 kuna...

"smece" naspram drugih ipaq stvari koji dodu do 6.000 kuna.

uostalom pogledaj neke usporedbe sa Blacyem koji su napravili profesionalni tehnicari a ne netko tko samo zeli bit u diru
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina

kada na kraju dobijemo ovo:

http://www.njuskalo.hr/oglas250674

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan

Kupim, pošaljem kupon, dobijem iPhone, prodam iPphone i kupim Xperiu ili P1i. Kusur za čevape i pivu za raju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrgud kaže...

Kupim, pošaljem kupon, dobijem iPhone, prodam iPphone i kupim Xperiu ili P1i. Kusur za čevape i pivu za raju.

You read my mind.Smijeh I ja bi točno to uradio.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina

Ha-ha! Koliko sam zadnjih par godina potrošio na BUG možda bi danas imao dovoljno za iPhone u nekoj malo jačoj tarifi. Kupujem ga redovito, al nažalost ne mogu reći da su dobri kao prije.

Nemojte to krivo shvatiti, dobri su, ali možda im treba nešto novo. Ispunjavam kupon i nadam se. Pozdrav ciloj Bug ekipi!

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A kak bi bili dobro - tko se sjeća prvog broja PCCHIP-a kad je Barney napustio BUG???

Pa on je sam napisao cca 50% tog broja PCCHIP-a!! (posebno hardware, bijela neka naslovnica ak me foto pamćenje dobro služi....).

Onak su se fino kopirali - vidi, bug, pcchip ..... kupiš sva tri a ko da si kupio jedan, malo prošireni. Užas!

A onako usput za iPhone - ko ima love nek si ga kupi, zašto da ne! 

Ja osobno ne bi. Liči mi na sapun. Eto.

Nego, malo OT ... jel živa ekipa koja se sjeća Moj Mikro, Mihe Mazzinija, Vještice itd???

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 1:56 (mrgud).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drpetric kaže...
DrNasty kaže...

Da li to vrijedi za sve koji kupe BUG i posalju kupon (drzavljani drugih zemalja, BiH)?

Naravno, svaki kupac Buga (bez obzira je li na kiosku ili pretplatnik i bez obzira na državu) ima pravo sudjelovati.
 e svaka vam dala!!! cesto su mi gorovili "a ti si bosanac (a ja cistokrvni hercegiovac!) odbij!!"
bravo momci sad jos da vam spremim kovertu i imam ga! hehe
17 godina
neaktivan

Bosanac, Hercegovac, Albanac, Hrvat, Srbin, Makedonac, Slovenac, Njemac, Amerikanac - kaj to tebi nekaj posebno znači??? Ak da, banana (opet mi nekaj poznato...ono o banani?? .... , samo zašto kvragu...???).... to je M. Prust i Diderot u 3PM???

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 2:49 (mrgud).
17 godina
neaktivan

Dal bi BUG mogao dodijeliti iPHONE osobama koje su posljednjih 15 godina kupovale BUG bez obzira na pretplatu?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mrgud kaže...

Dal bi BUG mogao dodijeliti iPHONE osobama koje su posljednjih 15 godina kupovale BUG bez obzira na pretplatu?

bia bi zadovoljan da i dugogodisnjim pretplatnicima posalju majcu... a o iphonu na poklon mos sanjat :-(
17 godina
neaktivan
wifi kaže...
mrgud kaže...

bia bi zadovoljan da i dugogodisnjim pretplatnicima posalju majcu... a o iphonu na poklon mos sanjat :-(
 Ja to onako malo sarkastično ....

17 godina
neaktivan

To poklanjaju onaj iz videa (Bug tv), na crno! hehehehe

BUG rulz!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ovoliku medijsku pozornost prema jednom uredaju nepamtim jos od izlaska iPod-a. Sta reci nego iPhone je u potpunosti uspio promjenut svijet mobilnih uredaja. .. 2:0
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Stalno sam kupovao bug ali sad NEĆU iz principa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako podlo, kupite bug da nekome platite iphone........

Ma da ne bi i onda taj iphone dobiju oni jer su oni sami kupili 30 Bugova...

Soo lame!!

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina

Pa druze Tale, nemojte tako. Mislim da je netko tko kupi vise od jednog bug-a zbog ajfona u najmanju ruku jako los matematicar, a i posve sigurno glup. A onaj koji ih kupi 30, je mogo za manju cijenu dobit sam ajfon :D

Ako ne zelis sudjelovat u igri, za tebe se nista ne mijenja... i dalje ce bit isti bug sa kolumnama, testovima, review-ima i svime. 

Zar nije fascinantno kako ce uvijek neka osoba u necem, koliko god benigno bilo, pronac neku zlu zavjeru u kojoj netko bas njega zeli zeznut. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molim ovih 99% bugovaca kojima iPhone ne valja da ne sudjeluju u nagradnoj igri kako bi nama ostalima šansa za dobitak bila veća.. Hvala..  Cool

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan

Ako dobijem ifon ja ga prodamNamigiva

Cerkic

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DaniMan3000 kaže...

Ako dobijem ifon ja ga prodamNamigiva

kolko paaraaaa?
17 godina
neaktivan
ivaninho kaže...

Molim ove dežurne "pljuvače" da se malo smire. Kao prvo moj način razmišljanja je da nikad ništa ne pljujem dok to ne isprobam najmanje par sati. To što su vama nabijene gotove informacije kako je iphone smeće, to je druga stvar. Ja sam kupio iphone i nisam bogataš. Samo imam prioritete u životu, nikad za majicu nisam dao  više od 200 kn, niti na hlače više od 500, na izlazak nisam potrošio više od 100 kn, itd. Treba pametno raspolagati sa novcem. Moja 2 prijatelja su imali mišljenje kao i vi: "Iphone je smeće, razvalit će ti se ekran, nema MMS, .........", no nakon što sam im temeljito pokazao iphone oduševili su se i žele ga prvom prilikom kupiti. Govorite o nekoj "suludoj" cijeni iphone. Pa pogledajte mobitele koji koštaju po 5,6 ili 7 tisuća kuna, pa mi recite koji je od njih bolji od iphone? Nijedan.

Super, evo ja sam jedan od onih koji se razočarao u iphone pa ako tvoji prijatelji jedva čekaju da ga kupe ja jedva čekam da se riješim svog :-)
The bird of the Hermes is my name, eating my wings to make me tame
17 godina
neaktivan
Tale kaže...

Stalno sam kupovao bug ali sad NEĆU iz principa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako podlo, kupite bug da nekome platite iphone........

Ma da ne bi i onda taj iphone dobiju oni jer su oni sami kupili 30 Bugova...

Soo lame!!

Nego reci, nikad prije nisi doživio napadaje paranije ili šizofrenije?

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan

Pošto ne vjerujem da ću išta dobit... uvijek me vuće ona misao "nikada nečeš znati ako ne probaš."

Poslao sam,

znam da ću dobit, zmnam da ću dobit, znam da ću dobit, znam da ću dobit...

16 godina
neaktivan

odlično

I

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice