Broadband preko električne mreže

poruka: 18
|
čitano: 5.148
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Broadband preko električne mreže".
17 godina
neaktivan

HEP kao internet provider...  da mi je i to vidit....   Smijeh

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Broadband preko električne mreže
zv'jer2 kaže...

HEP kao internet provider...  da mi je i to vidit....   Smijeh

Baš si i ja to zamišljam - i ima bi monopol u telkomunikacijama Smijeh (ko nebi lijepo htio štekat u utičnicu i 100Mbpsa)

Igrajte eRepublik - http://www.erepublik.com/en/referrer/Logaros
16 godina
neaktivan

Bilo bi odlicno uz takve brzine...

http://zerocool12.radiostream321.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To kod nas neće  doć za 10 godina. Kod mene su tek sada t-com stavio  nove kablove za brži internet preko kojih ce internet krenit u desetom mjesecu. Valjda cu onda imat brži upload. Znam da nije optićki ali nije ni obićni telefonski.

I wake up in the morning ask my self is life worth of living or should i blast myself.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 1:02 (vedrann).

0 0 hvala 0
17 godina

I onda kada nesto ne radi zoves njihov SZK pa kazu "Probajte malo prstom" Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Solo761 kaže...

I onda kada nesto ne radi zoves njihov SZK pa kazu "Probajte malo prstom" Smijeh

Ako vam zabljesne pred ocima znaci da je sa vasom vezom sve u redu, molimo provjerite postavke firewall-a, halo? Halo da li me cujete? Halo...

From dying heaven To living hell
17 godina
neaktivan
Solo761 kaže...

Previše skidaš pa ti oni pošalju upozorenje preko strujnog udara. Sprži ti sve instalacije i uređaje u kućiSmijeh E onda nećeš više skidat

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

To mi ne zvuci dobro, 

recimo ako je nevrijeme, onda nema struje, pa nemogu na net. 

Ovako mogu na net. 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
17 godina
vedrann kaže...

To kod nas neće  doć za 10 godina. Kod mene su tek sada t-com stavio  nove kablove za brži internet preko kojih ce internet krenit u desetom mjesecu. Valjda cu onda imat brži upload. Znam da nije optićki ali nije ni obićni telefonski.

stavili su takozvani DSL kabel.obican kabel od bakra samo sto parice nisu motane u cetvorke nego je svaka parica sama za sebe.

kod obicnih telefonskih kablova parice su motane u cetvorke tako da jedna parica stvara smetnje drugoj

ovaj kabel nema takve probleme.tako da ces imati stabilniju vezu,a brzi net vjerojatno neces imati jer to najvise ovisi o t-comu dal ce ti pustiti brzi net il nece

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2009 1:30 (crozoki).
17 godina
linuxuser kaže...

To mi ne zvuci dobro, 

recimo ako je nevrijeme, onda nema struje, pa nemogu na net. 

Ovako mogu na net. 

Pa kako, ako nema struje, ne radi ti ni modem za ADSL, pa opet nemaš internet xD. U biti ti dođe na isto xD

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
16 godina
PureEntity kaže...
Solo761 kaže...

Ako vam zabljesne pred ocima znaci da je sa vasom vezom sve u redu, molimo provjerite postavke firewall-a, halo? Halo da li me cujete? Halo...

...(SZK), 'alo!, jeslte li promijenili osigurač? 'alo? -jeb'ga, jedan manje.

Već (dovoljno) dugo postoji rješenje preko el.mreže, samo je trebalo standardizirati..

-btw. nigdje se ne spominje trafostanica?

btw2. @linuxuser, bez struje? Neodlučan hmm, da.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

kad bi naš HEP krenuo s tim brijem da bi bio vrlo ozbiljan konkurent T-govnu! ...al kaj kad toga nece bit jos 10 god... Mršti se

17 godina
neaktivan
crozoki kaže...
vedrann kaže...

stavili su takozvani DSL kabel.obican kabel od bakra samo sto parice nisu motane u cetvorke nego je svaka parica sama za sebe.

kod obicnih telefonskih kablova parice su motane u cetvorke tako da jedna parica stvara smetnje drugoj

ovaj kabel nema takve probleme.tako da ces imati stabilniju vezu,a brzi net vjerojatno neces imati jer to najvise ovisi o t-comu dal ce ti pustiti brzi net il nece

stavljaju t-com djelatnici optiku po zgradama...

barem su kod mene u kvartu razvlačili optiku do svakog stana. sda samo čekam neku obavijest kada će to krenuti.

to je zapravo nešto što je mudrinić najavio na windays konferenciji. time ce početi "era" malo vecih brzija uploada/downloada u hrvatskoj.

samo ne znam gdje su sve razvukli kabele, tj. do kada misle pokriti cijelu rh ili barem vece gradove.

npr. u zg znam barem dva kvarta gdje su to vec odradili...

16 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

kad bi naš HEP krenuo s tim brijem da bi bio vrlo ozbiljan konkurent T-govnu! ...al kaj kad toga nece bit jos 10 god... Mršti se

Nevjerujem da će HEP to uraditi, nisu dovolno pametni da to urade.

Znate da svaka kuča ima brojač struje, ovako bi hep sredio da preko neta vidi koliko troše struju :D tako neče slati radnike da pogledaju svaki brojač. 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
17 godina
sasa kaže...
crozoki kaže...
vedrann kaže...

stavljaju t-com djelatnici optiku po zgradama...

barem su kod mene u kvartu razvlačili optiku do svakog stana. sda samo čekam neku obavijest kada će to krenuti.

to je zapravo nešto što je mudrinić najavio na windays konferenciji. time ce početi "era" malo vecih brzija uploada/downloada u hrvatskoj.

samo ne znam gdje su sve razvukli kabele, tj. do kada misle pokriti cijelu rh ili barem vece gradove.

npr. u zg znam barem dva kvarta gdje su to vec odradili...

znam da ide i optika,ali to su poceli tek. I to kao sto ti kazes u zagrebu i jos mozda dva-tri veca grada.dok stvarno pocne prava akcija postavljanja optike jos cemo se nacekati

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
16 godina
odjavljen

Imao je i HŽ priliku da bude ISP ali su je za*rali. Pogledajte ovo (na dnu stranice), ovo i ovo. Kad malo pogledate, to bi bilo jako dobro za nas usere - umjesto 1 davatelja usluge (ovi ostali samo preprodaju tcom žicu a metronet npr. ima 15cm svojih kablova Smijeh) imali bi još 2 ISP-a koji imaju vlastitu infrastrukturu. E da to nisu državne tvrtke (HŽ i HEP) bilo bi nam puno ljepše... Šteta.

Stick to the shadows....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

A jeste na baljezgali svačega u ovoj temi. Razmišljao sam podijeliti sa vama ili ne, ali ajde. HEP ima core optičku mrežu u rangu t-coma. Trebam li još nešto reći?

Električni vodovi dopiru do svakog kućanstva. Da nisu državni, da ne postoje neki drugi interesi u ovoj banani mogli su već odavno pružiti uslugu pristupu Internetu sa ili bez ove tehnologije.

O tehnologiji umrežavanja preko električne mreže osobno sam čuo prije prilično godina i poznati su mi problemi. Mislim da su malo zakasnili sa standardizacijom ali opet nikad se ne zna.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pero1234 kaže...

A jeste na baljezgali svačega u ovoj temi. Razmišljao sam podijeliti sa vama ili ne, ali ajde. HEP ima core optičku mrežu u rangu t-coma. Trebam li još nešto reći?

Električni vodovi dopiru do svakog kućanstva. Da nisu državni, da ne postoje neki drugi interesi u ovoj banani mogli su već odavno pružiti uslugu pristupu Internetu sa ili bez ove tehnologije.

O tehnologiji umrežavanja preko električne mreže osobno sam čuo prije prilično godina i poznati su mi problemi. Mislim da su malo zakasnili sa standardizacijom ali opet nikad se ne zna.

E pa Pero, hvala ti što si podjelio sa nama. Baš si drug. :-)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice