Besplatno stjecanje Microsoft certifikata za sredn

poruka: 25
|
čitano: 2.589
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Besplatno stjecanje Microsoft certifikata za sredn".
9 godina
neaktivan
bio je na globalnom silu joška(bog mu da pokoj,duša od čovika) 2006 ovaj čovik šta je prvi u novoj hrvackoj dobio microsoft certifikat,ima pc iz devedestpete a zivi o socijalne pomoći i nekad ga se rodbina siti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A šta studenti smrde? Prestari su?

Nulla dies sine linea
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Besplatno stjecanje Microsoft certifikata za s
crazy_luđak kaže...

pa baš. a kaj je s penzićima? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
13 godina
crazy_luđak kaže...

studenti za razliku od srednjoskolaca vise nisu u jaslicama roditelja sto znaci da imaju i vrmena za rad sto znaci da imaju i profita svog... ako se zele dodatno obrazovati, neka utroseno slobodno vrijeme na rad uloze u kapitalisticke beskorisne certifikate!sigurno ce im trebati ahahahahaha :P

14 godina
odjavljen
Još samo kad bi obrazovni materijal bio na 'Rvatskom jeziku.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Zahvaljujem autoru ovog članka.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
LudaRajcica kaže...

studenti za razliku od srednjoskolaca vise nisu u jaslicama roditelja sto znaci da imaju i vrmena za rad sto znaci da imaju i profita svog... ako se zele dodatno obrazovati, neka utroseno slobodno vrijeme na rad uloze u kapitalisticke beskorisne certifikate!sigurno ce im trebati ahahahahaha :P

Da, certifikati su beskorisni. Pogotovo MSovi i Cisco.

Da su to nudili dok sam ja bio u srednjoj, otišao bi na svaki i potrudio se položiti.

Ti si valjda neki tatin sin pa ti ne trebaju te kapitalističke izmišljotine...

Dex.pwn - ne znaš engleski, nemaš što raditi u ITu. Jednostavno.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 18:44 (Sum_of_all_fears).
14 godina
odjavljen

A da, zašto? Šta sam manje vrijedan program/soft. ing. ako ne znam eng? Ma natakrim te jezike na onu stvar...

To nije mjerilo po kojemu bi se "trebali mjeriti"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 14 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kvalitetnu literaturu na bilo kojem jeziku osim engleskom za IT možeš nabrojati na prste jedne ruke radnika u pilani.

BTW, odgovor na tvoje pitanje je htio ti priznati ili ne, potvrdan.

P.S. Evo, mahnito prevode source od linuxa na hrvatski. Da se netko ne bi osjetio izostavljenim ili manje vrijednim.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 19:46 (Sum_of_all_fears).
14 godina
odjavljen
Ne razumijem tvoj odg. De mi pojasni malo.... Ovaj prvi dio
9 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Kvalitetnu literaturu na bilo kojem jeziku osim engleskom za IT možeš nabrojati na prste jedne ruke radnika u pilani.

BTW, odgovor na tvoje pitanje je htio ti priznati ili ne, potvrdan.

P.S. Evo, mahnito prevode source od linuxa na hrvatski. Da se netko ne bi osjetio izostavljenim ili manje vrijednim.

ovdje se slazem sa sumom, iako je isao ekonomiju,samouk je što je vridno poštovanja, uz to rastura. dex možeš od njega dosta toga korisnoga naučiti, i dex šta se tiče diplome moš sa njom oprat taracu, nema ti to kod privatnika više,ako ne doprinosiš letiš iz firme, makar bio i računarstvo na FER-u, ni je ti ovo dvi iljade prva više kad su ferovci osnivali svoje firme i probijali se na tržištu.

Sve ti je se to razvodnilo kod svakog faksa. Samo koliko se znađeš i doneseš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 19:52 (vito79).
14 godina
odjavljen
Znam da mogu od njega dosta naučiti, samo mrzim kad mi neko kaže da nema budućnosti bez engleskog.
16 godina
odjavljen

Odi na mojposao.hr, otvori 5 random oglasa za posao iz IT branše koji traže programera. Pogledaj uvjete. Surova realnost.

[edit] - kod nas, iako su svi programeri iz Hrvatske, kompletan source i baze od svakog projekta su na engleskom. Nigdje nećeš vidjeti brojač++ niti var kupac = new Kupac();

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 20:02 (Sum_of_all_fears).
14 godina
odjavljen
Ja sam još srednjoj... Planiram se prijaviti za Nanobit
16 godina
neaktivan

Dex.pwn Ništa osobno, ali čovjek ti to govori jer se danas engleski kod poslodavca podrazumijeva. Praktički se više ne broji pod znanje stranog jezika nego se gleda koji str jezik osim engleskog znaš. Ako planiraš putovati van/raditi za međunarodnog klijenta, tu je doslovno takva situacija.

Nulla dies sine linea
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
"[edit] - kod nas, iako su svi programeri iz Hrvatske, kompletan source i baze od svakog projekta su na engleskom. Nigdje nećeš vidjeti brojač++ niti var kupac = new Kupac();"

Nije da sam panj za engleski. Kad bi mi rekao nešto ili napisao, a da nije nešto arhaično ili neka fraza, razumio bi te, donekle. Stvar je u tome kad ja trebam nešto reći ili napisati, zablokiram.
Znam dovoljno engleskog za osnovnu komunikaciju.
A ono, tko još piše varijable i funkcije na hrvatskom?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ima i takvih, nažalost.

Od HR IT firmi, samo mali dio radi isključivo sa hrvatskim/"balkanskim" kupcima. To budu uglavnom firme koje rade POS/knjigovodstveni/doc management softver koji naveliko koristi baze a za njih literature na nekom od naših jezika nema. Možda bi se nešto starije našlo ali SQL/MySQL noviji od 2005 zaboravi. SQLite, noSQL i slične novosti nikad čuli. To su već uhodani biznisi, programeri se rotiraju između tih firmi i imaju neku stalnu bazu kupaca sa kojom rade. Ne rade ništa novo niti zanimljivo a ako ti se tamo trune narednih x godina za 4k kuna (sve više je za "managere"), samo daj. Samo prvo nauči VB6, VB.Net i Access.

Svi ostali imaju klijente vani.

16 godina
neaktivan
Da, ako neznas engleski onda si manje vrijedan programer a pogotovo inzinjer.
A realno imas sanse dobiti posao kao programer maminog shedulera za rucak.

Jednostavno
17 godina
Dex.pwn kaže...
Znam da mogu od njega dosta naučiti, samo mrzim kad mi neko kaže da nema budućnosti bez engleskog.

Nemaš budućnosti u većini branši, ne samo u IT-u.

13 godina
Sum_of_all_fears kaže...
LudaRajcica kaže...

Da, certifikati su beskorisni. Pogotovo MSovi i Cisco.

Da su to nudili dok sam ja bio u srednjoj, otišao bi na svaki i potrudio se položiti.

Ti si valjda neki tatin sin pa ti ne trebaju te kapitalističke izmišljotine...

Dex.pwn - ne znaš engleski, nemaš što raditi u ITu. Jednostavno.

MSov je beskoristan ma koliko god ti o njemu mastao :D

Cisco je drugacija prica i nema veze sa ovim MS budalastinama :D

14 godina
odjavljen
Možda znam manje engleskog od tebe, a ti koliko vidim ne znaš hrvatski kako treba. Piše se ne znam, a ne neznam...
14 godina
odjavljen
P.S.: Misliš na scheduler, a ne sheduler

0 0 hvala 0
17 godina
LudaRajcica kaže...

MSov je beskoristan ma koliko god ti o njemu mastao :D

Cisco je drugacija prica i nema veze sa ovim MS budalastinama :D

Neće baš ići. Ima certifikata i "certifikata" na obje strane, Cisco je dijelom precijenjen i donekle "prostituiran". S druge strane MS ima certifikata koje firme traže i trebaju, a malo ljudi polaže.

16 godina
Znam bisera koji su se na IT faksu čudili i proklinjali koliko ima matematika, još mi smiješnije zvuči ovo sa EN jezikom. Sve naredbe svih programskih jezika su na EN, sve varijable, funkcije i komentari tudjeg koda kojeg ćete prije ili kasnije prepravljati su na EN, komunikacija na globalnom tržištu, sve dobre literature, "gl. alat" programera ( stack overflow :) ).. sve EN. Zato nemojte negodovati nego zagrijte stolice, ucite jezike i polažite certifikate. Pogotovo ako vam se nudi besplatno, nije bitno čiji su i za šta. Za vas koji izadjete iz škole i nemate realnog iskustva to je jedini način da pokažete poslodavcu da vas nešto jako zanima i da ste se spremni truditi i unapređivati.
Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

MS i Cisco certifikati su jako korisna stvar.

U nekoliko navrata sam vršio razgovore za posao, i mogu vam reći da sa svim kandidatima koji su imali certifikate sam mogao odmah razgovarati detaljno o traženim područjima.

Bilo je dosta kandidata što su pisali u CV da nešto znaju, a ispostavilo se da nije tako.

Dakle certifikat znači da poznaješ neko područje relativno dobro, da imaš fokusa, koncentracije i želje da se usavršiš u nekom području. 

Znači samo idi i polaži što god možeš/želiš i zaboravi ove negativne ljude što neargumetirano lupetaju po forumima.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice